Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Oj full service widze- to ja posiedze i poczekam na te klachary pozostałe:evil_lol::eviltong: no ja jestem ....a Klocusiowa chyba zległa ;) Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):no ja jestem ....a Klocusiowa chyba zległa ;)No coż poklachamy we dwie... kameralnie... przy świecach....:razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):No coż poklachamy we dwie... kameralnie... przy świecach....:razz: poczeka wyciągne świece :razz::razz:.....bo tych Ci u Nas dostatek :roflt: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):poczeka wyciągne świece :razz::razz:.....bo tych Ci u Nas dostatek :roflt:Dawa... czekam:razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Dawa... czekam:razz: :candle:....jestem .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::candle:....jestem .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja też:candle:Przyniosłam też winko.... tylko ty tak jakoś szybko pijesz:diabloti::drink1: Quote
ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wpraszam się na kolacje ale nie przychodzę z pustymi rencoma Kanapka lekko erotyczna Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Wpraszam się na kolacje ale nie przychodzę z pustymi rencoma Kanapka lekko erotyczna Buhahahahahahaha...... erotyczna buła.......:evil_lol: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Siemanko widze ze w dobrym momencie wpadlam hehehe :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):Siemanko widze ze w dobrym momencie wpadlam hehehe :evil_lol:ze erotycznie czy że buła:diabloti::razz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):jak erotyka to na całego Taak to znika....a jak tylko o erotyce sie mówi to hop... i juz jest... no no no:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Taak to znika....a jak tylko o erotyce sie mówi to hop... i juz jest... no no no:razz::diabloti: no co ja skromna taka jestem ...naumieć się chcialam Quote
lolka75 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 post usuniety bo byl durny i kompletnie niepotrzebny Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 MADZIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!Wracaj :razz::razz::razz:bo tu mało niebieskiego :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jak o erotyce tom ja jestem hehehe Magda gdzie ty ?/ nie zalamuj sie kobito cho do nas bo bede plakac :placz::placz: kto mnie wyslucha i pomoze ?? kto mi da rady i pomysly ?/ Madzia cho do nas Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):jak o erotyce tom ja jestem hehehe Magda gdzie ty ?/ nie zalamuj sie kobito cho do nas bo bede plakac :placz::placz: kto mnie wyslucha i pomoze ?? kto mi da rady i pomysly ?/ Madzia cho do nas no co ty ...Madzia z Shanti oblewają :roll::evil_lol::evil_lol: domek dla Milki ... ja to robię przez fona i GG :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jam przecie nie na bierzaco jestem :eviltong: wiem tylko ze miala dol i ja tyz mialam i ona wie o co chodzi mi :eviltong: a to tak na podtrzymanie jej na duchu i by dzialala dalej :eviltong: Ty tez wiesz chyba o co chodzi Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):jam przecie nie na bierzaco jestem :eviltong: wiem tylko ze miala dol i ja tyz mialam i ona wie o co chodzi mi :eviltong: a to tak na podtrzymanie jej na duchu i by dzialala dalej :eviltong: Ty tez wiesz chyba o co chodzi :glaszcze: wiem o co chodzi ... ale mam nadzieje że TO się dobrze poukłada ...w razie czego dawaj znać ... raz danego słowa nie cofamy ;):loveu: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 na razie idzie po mojej mysli jutro postaram sie tam podjechac :p mam kilka rzeczy !! Madzia tom co pijemy za dom koteczki w takim razie :chlup::chlup::knajpa: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):na razie idzie po mojej mysli jutro postaram sie tam podjechac :p mam kilka rzeczy !! to jutro daj cynka na GG Madzia tom co pijemy za dom koteczki w takim razie :chlup::chlup::knajpa: no musowo :knajpa: oby więcej kotów nie było :diabloti: Madzia wie o co biega :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja mam 3 kotki :placz: teraz moze macie kogos kto chce kotka ?? ich matka zoatala zabita przez samochod :placz: jutro bede miala foty wiec zrobie wtaek ale teraz pijemy ze kotecka ma nowy domek sory Madzia ze napisalam o tych kotach Quote
clockwork Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 a wiecie co sie mi dziś przydarzyło??? wychodze z poczty ... wieczór... ciemno... za plecami słysze miaaau.... miaaauuuu... obracam sie nic nie widze... przyglądam sie ... dwoje zielonych oczu (jak milka czarny kot i zielone oczy) udaję że nie widze... w duchu klnę... oddalam się... a im dalej ide tym bliżej siebie słysze miaauuuuu.... dochodze do świateł latarni ... patrze kot... czarny :mdleje: reprodukcja Milki :crazyeye::crazyeye: robie KSZZZZZZZ ... i tupam nogą.. kicia ucieka.... nie wspomne że prawie wpadła pod auto:roll: za jakie grzechy ne mnie tak prześladują :mad::mad: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 za zadne czuja zes dobra kobita i ze znajda u Ciebie pomoc Quote
clockwork Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):za zadne czuja zes dobra kobita i ze znajda u Ciebie pomoc no to znalazł/a... prawie sie rozpłaszczyła pod autem :diabloti: nigdy więcej znajd!!!!! sie nam dostało po doopie :roll::cool1: Quote
Recommended Posts