Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Przychodze do Klockowej ale widze ze jej nie ma i jakies dziwne ludzie sie tu rozpanoszyli:diabloti::evil_lol: :hmmmm: jakie dziwne ludzie :razz::razz:...pogonić ich :mad::mad:poka gdzie są....;) ice_t napisał(a):tak tak że tak zacytuję "nie boję się gdy ciemno jest ............" i tak dalej i tak dalej :eviltong: dać Ci słowa ;).....na PW :razz::razz:oczywiście :eviltong::eviltong: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: jakie dziwne ludzie :razz::razz:...pogonić ich :mad::mad:poka gdzie są....;) No jak to gdzie...wszedzie:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):No jak to gdzie...wszedzie:evil_lol: dawa mnie tu Twoje piesy węszące :p....zadyme zrobimy to się rozpierzchną :razz: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): dawa mnie tu Twoje piesy węszące :p....zadyme zrobimy to się rozpierzchną :razz: Pomylilo Ci sie:shake: Moje piesy sa pierdzace nie weszace...ale chetnie sie wymienie:grins: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Pomylilo Ci sie:shake: Moje piesy sa pierdzace nie weszace...ale chetnie sie wymienie:grins: :roflt: to jeszcze lepiej ...jak zrobią zadymę to wszyscy uciekną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::roflt: to jeszcze lepiej ...jak zrobią zadymę to wszyscy uciekną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To biegnij szybko po maske gazowa, bez tego nie przezyjesz:shake: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):To biegnij szybko po maske gazowa, bez tego nie przezyjesz:shake: no co ty ....ja przyzwyczajona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Pomylilo Ci sie:shake: Moje piesy sa pierdzace nie weszace...ale chetnie sie wymienie:grins: mój nie jest ani pierdzący ani węszący ale ma strasznie śmierdzące łapy - przyda sie na coś pies ze śmierdzącymi łapami :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):no co ty ....ja przyzwyczajona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie plec tylko zakladaj Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Nie plec tylko zakladaj :hmmmm: skąd miałas moją fotkę do paszportu :razz::razz: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ice_t napisał(a):mój nie jest ani pierdzący ani węszący ale ma strasznie śmierdzące łapy - przyda sie na coś pies ze śmierdzącymi łapami :evil_lol::evil_lol: Hmmm no na cos sie napewno przyda:evil_lol: Alicja napisał(a)::hmmmm: skąd miałas moją fotkę do paszportu :razz::razz: Ukradlam:grins: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Hmmm no na cos sie napewno przyda:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....chciałam coś napisać ....głupiego jak zwykle ja :p Ukradlam:grins: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:już wiem ...odkleiłas z paszportu Klocka który leżał w twojej szufladzie:razz::razz:...a ja go potrzebowałam zeby przejechać przez granicę ak panowała ptasia grypa ...tak teraz się wszystko składa :p Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:już wiem ...odkleiłas z paszportu Klocka który leżał w twojej szufladzie:razz::razz:...a ja go potrzebowałam zeby przejechać przez granicę ak panowała ptasia grypa ...tak teraz się wszystko składa :p a co chcialas napisac:cool3::diabloti: A to az tak bardzo podobna do Klocka jestes ze na jego paszport chcialas przejechac?? a kwarantanne masz:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):a co chcialas napisac:cool3::diabloti: A to az tak bardzo podobna do Klocka jestes ze na jego paszport chcialas przejechac?? a kwarantanne masz:evil_lol::evil_lol::eviltong: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii ważne ze nie mam pryszczycy :diabloti::diabloti: Klockowa WRACAJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii ważne ze nie mam pryszczycy :diabloti::diabloti: Klockowa WRACAJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha jak cos to Cie moge przemycic w bagazniku:evil_lol: A wlasnie gdzie Magdalena?? Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):hahaha jak cos to Cie moge przemycic w bagazniku ok ...zmieszczę się :razz: A wlasnie gdzie Magdalena?? ukrywa się :razz::razz::razz:....przed tymi co tu grasują :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):ukrywa się :razz::razz::razz:.... To powiedz zeby sie odkryla:loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):To powiedz zeby sie odkryla:loveu: no co ty tak publicznie :oops::roll:.....a poza tym to Klocusiowa zmarzluch jest i jak tu tak poodkrywana :razz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Klockowa wracaj - bo ci bloga zaśmiecają:razz::diabloti: Tak jakos strasznie czerwono sie zrobiło:diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Klockowa wracaj - bo ci bloga zaśmiecają:razz::diabloti: Tak jakos strasznie czerwono sie zrobiło:diabloti: zaśmiecają a to cholery ....to ja popszątam Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):zaśmiecają a to cholery ....to ja popszątam Zapomnialas pozmywac:diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Zapomnialas pozmywac:diabloti: no dopsz ..... Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):zaśmiecają a to cholery ....to ja popszątam No że niby nie ty tak:siara: tak dla niepoznaki sprzątasz:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):No że niby nie ty tak:siara: tak dla niepoznaki sprzątasz:evil_lol: no jak dla niepoznaki .....zobacz jak teraz czyściutko ... teraz Wy se usiądźcie a ja zrobię kolacyjkę później się odświeżę a potem poklachamy Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): no jak dla niepoznaki .....zobacz jak teraz czyściutko ... teraz Wy se usiądźcie a ja zrobię kolacyjkę później się odświeżę a potem poklachamy Oj full service widze- to ja posiedze i poczekam na te klachary pozostałe:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts