Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']No ić ić - prawdziwa baba :evil_lol::eviltong:

:razz::razz:no co Ty ....a nie wiedziałaś że to kobitka :razz: :evil_lol::eviltong: :eviltong:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz:no co Ty ....a nie wiedziałaś że to kobitka :razz::razz::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Wiedziałam ............. ale teraz to się jeszcze bardziej utwierdziłam w tym przekonaniu ;):evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Nie ma Klocusiowej:crazyeye::crazyeye:???...... przepadła w tej ikeii chyba :evil_lol:

budyń Nam gotuje :eviltong::eviltong::eviltong:.........dostane garnuszek wyszkrobać jak się przypali :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
http://images24.fotosik.pl/148/163f10242007e912.jpg

:klacz: REWELKA fotka!!!!

zapomniałam o lampie błyskowej....:oops: miały iść do kosza... ale .... nie poszły :multi::multi:
Gratlacje dla CS za wydanie płytki!!!! :drinking:

dziękuję w imniu C.S... ja ich fotoreporter :evil_lol::evil_lol:

Madzialena - a serio serio opyla się do Ikea cz jechać? taniej? czy po ptrostu tam masz najbliżej?

mam bliżej, lepszy dojazd, większy asortyment, ceny zróżnicowane... niektóre art- tam tańsze niektóre u nas... ale ja zawsze chce akurat to co tam taniej... no i wogóle jakoś wole wszelkie zakupy robić w czechach... ochroniarze nie łażą za mną jak za złodziejem, ... i takie tam....

Posted

emdziolek napisał(a):
CZe Madizu któroM lowam jok Diobli:loveu:

http://images24.fotosik.pl/148/163f10242007e912.jpg
ZAJE.BISTA FOTka!! widzisz, czasami opłaca sie nie właczyć flasha:evil_lol:

cze EMIŚ!! :loveu: ano czasem sie opłaca mieć skleroze... ale waliłam też foty kolesiowi który robił striptis... i też zapomniałam o lampie... i doopa... nie widać nic :cool1:

lolka75 napisał(a):
a co bedzie sterczalo na tej czerwonej poleczce??:cool3:

nic... po półeczke byłam już 5 razy... ciągle brak asortymentu :angryy::mad:

pamiętacie znalezioną przezemnie kicie?? wysterylizowaliśmy ją, szukaliśmy domku i.... MUSIMY ją dać na wieś .. bedzie mieszkała w sąsiedztwie drogi szybiego ruchu, gdzie pod kołami samochodu zginęła już kotka nowych właścicieli...
a mogłam ją zostawić na ulicy... walka o życie zwierzy nie ma celu, bo nie ma ludzi chcących przygarniać.... ehhhhhhhh:placz::placz::placz: po co to wszystko :shake::shake:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102050

Posted

clockwork napisał(a):

cze EMIŚ!! :loveu: ano czasem sie opłaca mieć skleroze... ale waliłam też foty kolesiowi który robił striptis... i też zapomniałam o lampie... i doopa... nie widać nic :cool1:

Oo i doopa, spróbuj rozjaśnić je na kompecku:razz: Ja potrafiam:diabloti:

Nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki i modlić sie do NIEGO -->:diabloti: coby nam kotka nie zabrał na ruchliwej ulicy... wziełabym kicie ale Vega dużych kotów nie lova:placz:

Posted

clockwork napisał(a):

:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja widziałam tego STRIPTISA :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:.....;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nic... po półeczke byłam już 5 razy... ciągle brak asortymentu :angryy::mad:

bo ONE niedobre są te pepiki :angryy::angryy:

pamiętacie znalezioną przezemnie kicie?? wysterylizowaliśmy ją, szukaliśmy domku i.... MUSIMY ją dać na wieś .. bedzie mieszkała w sąsiedztwie drogi szybiego ruchu, gdzie pod kołami samochodu zginęła już kotka nowych właścicieli...
a mogłam ją zostawić na ulicy... walka o życie zwierzy nie ma celu, bo nie ma ludzi chcących przygarniać.... ehhhhhhhh:placz::placz::placz: po co to wszystko :shake::shake:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102050

zła jestem sama na się że nie umię pomóc ...obdzwonione towarzystwo ...ale wszystko zapsione :placz::placz::placz:

Posted

kurde nie ma czasu,. żeby jeszcze poszukać domku dla kici??? ja wiem, że nie jest łatwo bo u missieek dużo kotów czeka na domki i domków nie widać zwłaszcza dla dorosłych kotów, ale szkoda, dawać w miejsce gdzie nie będzie bezpieczna :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde nie ma czasu,. żeby jeszcze poszukać domku dla kici??? ja wiem, że nie jest łatwo bo u missieek dużo kotów czeka na domki i domków nie widać zwłaszcza dla dorosłych kotów, ale szkoda, dawać w miejsce gdzie nie będzie bezpieczna :shake:

podjęłam decyzję... we wtorek zawożę kicię do Rybnickiego schroniska... nie mogę ryzykować bezpieczeństwa psa shanti :placz::placz: był przeszło miesiąc... ogłoszenia srele morele.. cisza....
napisałam to na wątku kici i piszę też tu...

straciłam wiare w sens ratowania zwierzaków... skoro sama nie mam możliwości wziąć znajd do domu... to jaki jest sens zbierania ich z ulicy i robienia sobie i IM nadziei :shake::shake:
wypaliłam sie... coraz częściej się poddaję.. coraz częściej widze że to syzyfowa praca... co z tego że dom znalazło 20% piesków/kotków jak kolejne 80% nie ma szans na niego ... nie jestem bogiem... gdybym była... zmieniłabym całe to zasrane cierpienie na beztroske.. ale widocznie ON ma to w dupie....

przepraszam .. ale kończę działalność... to nie na moje nerwy :placz::placz: