Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'] a cóż to za sny... ponoć śni nam sie to o czym marzymy :diabloti: Buhahahah a mi się śniło, że dostałam taką zabawkę, taki mały *******nik i tam żyje zwierzątko, która karmisz, bawisz się z nim, sprzątasz kupki:roll: ( nie wiem czy kojarzycie) No i nie miałam, bateryjek:placz::placz: A potem mnie zbudzono mada faka i siem nie pobawiłam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buhaha nie wiedziałam, że tak mało mi do szczęścia trzeba:diabloti: [quote name='clockwork']spoko... jak MASZ jeszcze miesiąc gwarancji... potem mama wystawi cie na śmietnik :evil_lol::evil_lol: paaa... dobra Magda a ja na śmietnik wyrzucili :diabloti: [quote name='Alicja']eee tam wyrzuci ...puści na wyprzedaży po 10zł ;)...jak grzejniczki :evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt:wwyjjeeee ze śmiechu:roflt::roflt: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hejka Ale fajny pagaaj, tez milam keidys takiego, tylko, ze falista sie zwal Ale ucielk mi prez okno, a Bobik jak go puszczlam, zeby sobie polata to urzadzla polowanie, caluski Quote
sota36 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ze jo tak wroca do papagaja - badylki som???? Fota papagaja Klociusiowgo plisssss!!!! i to z dzis! Nastaw datownik! My sie nie domy wykiwac!!! Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='sota36']Ze jo tak wroca do papagaja - badylki som???? Fota papagaja Klociusiowgo plisssss!!!! i to z dzis! Nastaw datownik! My sie nie domy wykiwac!!! Klocusiowa już je wyjechano i fot nie bydzie :grins: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ni ma mie w domu.... i nie powiem gdzie jezdem :grins: to pisałam JA- KLOCKOWA :eviltong: Quote
sota36 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']ni ma mie w domu.... i nie powiem gdzie jezdem :grins: to pisałam JA- KLOCKOWA :eviltong:ha! Nie musisz bys w doma! Ale! patyczaki som???? Bo ja niy, to.....:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='sota36']ha! Nie musisz bys w doma! Ale! patyczaki som???? Bo ja niy, to.....:mad::mad::mad: som som ... przeca jak mówie że som to....... mówie :grins: Quote
iwop Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Troche to off... ale lubię was czytac :) Tyle radości naraz :p Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='iwop']Troche to off... ale lubię was czytac :) Tyle radości naraz :p Iwonka.... zupełnie nie rozumiem jak możesz lubić czytać te bzdety co ONE wypisują:diabloti:... ale miło nam :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']som som ... przeca jak mówie że som to....... mówie :grins: mosz szczynscie! Bo juz z moim agresorem - futrzakiem cchialam jechac Cie poszczuc! Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :multi::multi::multi:som My wrócone :multi: ...nie śpimy ...słuchamy ;) Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 som my wrócone z koncertu... premiera płytki Pawciowej kapeli C.S......dziś sie ukazała :multi::multi: kilka fotek i ide spaciu.... za oknem huragan, śnieg z deszczem, a ja auto pod drzewem postawiłam bo nigdzie nie było miejsca... wieje tak że drzewa sie uginają :eek2: ekipa która przyczyniła sie do wydania płytki Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 :multi::multi::multi:a ja tam byłam ...koncerta słuchałam i płytkę dostałam :loveu::loveu: Pawcio :cool2: dzieki:calus: Słuchalim w nocy ale cd dziś bo przecie od czego są głośniki ;) http://images24.fotosik.pl/148/163f10242007e912.jpg no i extra to wyszło ;) Quote
sota36 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Maaadzia, a znasz Ty te laske rudawo - czerwona ,na ostatnim zdjeciu co ...kuca???? Nie ma ona czasem na imie Kasia????? Quote
zuzolandia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 http://images28.fotosik.pl/148/e2318f51f9636e50.jpg hihihih ale sped hihhiiiiii dobryyyyy Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wstałam :multi::multi:...kawe zrobiłam ...a co ;)... za chwilkę ładuję kamulców do kieszniów i polecę na WC z Ozzulkiem ...jak mnie porwie wiatr to będę szybciej :evil_lol::evil_lol:... chyba już tak nie wieje ..... aaaaaaaaaaaaa zapomniałam powiedzieć Dzieńboberek :hand::loveu: NA WSTECZU SĄ FOTASKI Quote
zuzolandia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 u nos wiejeeeeeeeeeee wiem bo bylam na siq Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:a ja tam byłam ...koncerta słuchałam i płytkę dostałam :loveu::loveu: A Ja jeszce nie :cool1::mad: cześć Kwalipeto :loveu: Foty konertowe widziałam......... moje czujne oko dostrzegło tez informacje o wydanej płycie i wykukałam tez że Ala już dostała swój egzemplarz......... Ja pozwole sobie przypomnieć że mam równiez obiecany z autografami jeden egzemplarz :eviltong: Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 wstałam, poodpisuję potem.... tero szybka kaff i wypad do www.ikea.cz :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć :multi::multi::loveu::loveu: widać że koncercik udany :loveu: http://images28.fotosik.pl/148/e2318f51f9636e50.jpg fajna zbiorowe foteczki :) Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='clockwork']wstałam, poodpisuję potem.... tero szybka kaff i wypad do www.ikea.cz :multi::multi: No ić ić - prawdziwa baba :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts