Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']

a cóż to za sny... ponoć śni nam sie to o czym marzymy :diabloti:

Buhahahah a mi się śniło, że dostałam taką zabawkę, taki mały *******nik i tam żyje zwierzątko, która karmisz, bawisz się z nim, sprzątasz kupki:roll: ( nie wiem czy kojarzycie)
No i nie miałam, bateryjek:placz::placz:
A potem mnie zbudzono mada faka i siem nie pobawiłam...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buhaha nie wiedziałam, że tak mało mi do szczęścia trzeba:diabloti:
[quote name='clockwork']spoko... jak MASZ jeszcze miesiąc gwarancji... potem mama wystawi cie na śmietnik :evil_lol::evil_lol:

paaa... dobra Magda a ja na śmietnik wyrzucili :diabloti:

[quote name='Alicja']eee tam wyrzuci ...puści na wyprzedaży po 10zł ;)...jak grzejniczki :evil_lol::evil_lol:

:roflt::roflt:wwyjjeeee ze śmiechu:roflt::roflt:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Ze jo tak wroca do papagaja - badylki som???? Fota papagaja Klociusiowgo plisssss!!!! i to z dzis! Nastaw datownik! My sie nie domy wykiwac!!!

Klocusiowa już je wyjechano i fot nie bydzie :grins:

Posted

[quote name='Alicja']ni ma mie w domu.... i nie powiem gdzie jezdem :grins:

to pisałam JA- KLOCKOWA :eviltong:
ha! Nie musisz bys w doma! Ale! patyczaki som???? Bo ja niy, to.....:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='sota36']ha! Nie musisz bys w doma! Ale! patyczaki som???? Bo ja niy, to.....:mad::mad::mad:

som som ... przeca jak mówie że som to....... mówie :grins:

Posted

[quote name='iwop']Troche to off... ale lubię was czytac :) Tyle radości naraz :p Iwonka.... zupełnie nie rozumiem jak możesz lubić czytać te bzdety co ONE wypisują:diabloti:... ale miło nam :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']som som ... przeca jak mówie że som to....... mówie :grins: mosz szczynscie! Bo juz z moim agresorem - futrzakiem cchialam jechac Cie poszczuc!

Posted

som my wrócone z koncertu... premiera płytki Pawciowej kapeli C.S......dziś sie ukazała :multi::multi:

kilka fotek i ide spaciu....

za oknem huragan, śnieg z deszczem, a ja auto pod drzewem postawiłam bo nigdzie nie było miejsca... wieje tak że drzewa sie uginają :eek2:

ekipa która przyczyniła sie do wydania płytki

Posted

Wstałam :multi::multi:...kawe zrobiłam ...a co ;)...
za chwilkę ładuję kamulców do kieszniów i polecę na WC z Ozzulkiem ...jak mnie porwie wiatr to będę szybciej :evil_lol::evil_lol:...

chyba już tak nie wieje .....

aaaaaaaaaaaaa zapomniałam powiedzieć Dzieńboberek :hand::loveu:

NA WSTECZU SĄ FOTASKI

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:a ja tam byłam ...koncerta słuchałam i płytkę dostałam :loveu::loveu:
A Ja jeszce nie :cool1::mad:

cześć Kwalipeto :loveu:
Foty konertowe widziałam......... moje czujne oko dostrzegło tez informacje o wydanej płycie i wykukałam tez że Ala już dostała swój egzemplarz......... Ja pozwole sobie przypomnieć że mam równiez obiecany z autografami jeden egzemplarz :eviltong: