clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']wstałaś ......... jak ptaszek .... drze kopare ... o 9.30 mnie obudził :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']drze kopare ... o 9.30 mnie obudził :angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... było w łazience zamknąć :razz::razz:... Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cze Madzialeno z ptaszkiem:razz::razz: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']Cze Madzialeno z ptaszkiem:razz::razz: cze Madzialeno bez ptaszka, bez fotek z zepsutym NADAL aparatem :razz::razz: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']cze Madzialeno bez ptaszka, bez fotek z zepsutym NADAL aparatem :razz::razz: Spoko, mam jeszcze miesiąc gwarancji:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']Spoko, mam jeszcze miesiąc gwarancji:evil_lol::evil_lol: spoko... jak MASZ jeszcze miesiąc gwarancji... potem mama wystawi cie na śmietnik :evil_lol::evil_lol: paaa... dobra Magda a ja na śmietnik wyrzucili :diabloti: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']Spoko, mam jeszcze miesiąc gwarancji:evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']spoko... jak MASZ jeszcze miesiąc gwarancji... potem mama wystawi cie na śmietnik :evil_lol::evil_lol: paaa... dobra Magda a ja na śmietnik wyrzucili :diabloti: eee tam wyrzuci ...puści na wyprzedaży po 10zł ;)...jak grzejniczki :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witam wiosennie:loveu: Z kawusia przylazlam do narzyczonego:evil_lol: Nie nadrabiam...nie chce mi sie:eviltong: ale mam nadzieje ze wsio ok:loveu: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='furciaczek']Witam wiosennie:loveu: Z kawusia przylazlam do narzyczonego:evil_lol: Nie nadrabiam...nie chce mi sie:eviltong: ale mam nadzieje ze wsio ok:loveu: wsjo ok... nie nadrabiaj nic nowego- oprócz papuga, ale to chyba widziałaś :roll: dzięki za odwiedzinki a ja akurat byłam u narzeczonej Klocusia :loveu: Quote
furciaczek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']wsjo ok... nie nadrabiaj nic nowego- oprócz papuga, ale to chyba widziałaś :roll: dzięki za odwiedzinki a ja akurat byłam u narzeczonej Klocusia :loveu: Tak ptaka widzialam:loveu: Jak znajdziesz kiedys Zako albo Are to z checia wezme:razz: Quote
BeaC Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: mój uklad moczowy w najlepsiejszym porzadku :p :hmmmm: jak ty sobie wyobrażasz szorować brzuchem o zol:razz::razz:i ty to nazywasz podwożenie do pracy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no popaszczaj uważnie :razz::razz:... [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... było w łazience zamknąć :razz::razz:... jak dla mnie...................świniaczek:diabloti: posuwa :diabloti::diabloti: trafkę:diabloti::diabloti::diabloti: cze Magda..............widziaąłm fotki rosołkowe, na które chętke ma Kloc.........:diabloti::diabloti::diabloti: dałabyś się pieskowi troszke pobawić:razz: Quote
e.v.a Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: no nie slimtaj już ....noooo......:całus: .... siorp :loveu: [quote name='apple']No co 7.45 to już u mnie środek dnia :evil_lol::eviltong: a dla mnie srodek nocy :grin: cze Madziura:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cześć Madziu :multi::multi::loveu: Szkoda że Czarnuch nie przepada za ptakuchem...a na zdjęciach wygląda jakby Klocek był zakochany w skrzydlatym towarzyszu :) :evil_lol: ptak jaki opanowany i spokojny mimo że wielkie czarne, śliniące gapi się na niego :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='furciaczek']Tak ptaka widzialam:loveu: Jak znajdziesz kiedys Zako albo Are to z checia wezme:razz: zapisuję na listę zamówień ;) [quote name='BeaC'] cze Magda..............widziaąłm fotki rosołkowe, na które chętke ma Kloc.........:diabloti::diabloti::diabloti: dałabyś się pieskowi troszke pobawić:razz: podtucze jeszcze troszke i puszcze na chate.. zanim ogon odrośnie i będzie umiał furgać :diabloti: [quote name='evaxon'] cze Madziura:loveu::loveu::loveu: cze EWCIA!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć Madziu :multi::multi::loveu: Szkoda że Czarnuch nie przepada za ptakuchem...a na zdjęciach wygląda jakby Klocek był zakochany w skrzydlatym towarzyszu :) :evil_lol: ptak jaki opanowany i spokojny mimo że wielkie czarne, śliniące gapi się na niego :evil_lol::evil_lol: cze Żonkilku :multi::loveu: dziś ptaszek fuczał na klocka i trzepał skrzydłami, mówiąc "no co frajerze.. złap mnie" a Klocuś machał ogonkiem i burczał tak przyjaźnie ...:loveu: dobrze że nie szczekał bo by ptasiowi główke urwało od tego wiatru :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'] która.. gdzie .. jak.. dlaczemu.. gdzie sie pije bezemnie :mad: Piło sie u mnie:razz: I jadło dobry torcik, przyszłaś za późno, baby wsio zjadły i wypiły:evil_lol: Doberek!:multi: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'] dobrze że nie szczekał bo by ptasiowi główke urwało od tego wiatru :evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='emdziolek']Piło sie u mnie:razz: I jadło dobry torcik, przyszłaś za późno, baby wsio zjadły i wypiły:evil_lol: Doberek!:multi: eee tam... torcika nie lubiam,za piciem nie przepadam... wyjde z tego... byłam bezinteresownie z życzonkami :loveu: [quote name='Alicja'][left] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roll::roll: a potem by było że papug stracił głowe dla Klocka ;) normalnie urwanie głowy :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'] dobrze że nie szczekał bo by ptasiowi główke urwało od tego wiatru :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']e :roll::roll: a potem by było że papug stracił głowe dla Klocka ;) hahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a jaki opluty byłby ten ptaszek Quote
zuzolandia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cze zezwierzencona BLUEMUNKO ;-) Mialam ja Ci kiedys zajca miniaturke i Toske ;-) Toska zaszczekala raz tuz przy klacie i zajc zrobil kaputen. Tyle bylo zajca w doma ;-) Snila mi sie dzisiaj sekcja zwlok bleeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'] :roll::roll: a potem by było że papug stracił głowe dla Klocka ;) normalnie urwanie głowy :evil_lol::evil_lol::diabloti: :evil_lol::evil_lol:zupełnie bezinteresowna miłość ptaszka do Klocka :razz::loveu: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='zuzolandia']Cze zezwierzencona BLUEMUNKO ;-) Mialam ja Ci kiedys zajca miniaturke i Toske ;-) Toska zaszczekala raz tuz przy klacie i zajc zrobil kaputen. Tyle bylo zajca w doma ;-) Snila mi sie dzisiaj sekcja zwlok bleeeeeeeeeee buuuuhahahhahahhaha... jak ptaszek bedzie keżał kopytami do góry to was poinformuję :evil_lol::evil_lol: a cóż to za sny... ponoć śni nam sie to o czym marzymy :diabloti: [quote name='apple']Ale peplicie :evil_lol: to ONE :roll::siara: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:zupełnie bezinteresowna miłość ptaszka do Klocka :razz::loveu: buuhahahah.. no.. Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']buuhahahah.. no.. to siem zwie miłość bez zobowiązań :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Kiłi']Heloł:loveu::loveu::loveu: hejka Kiłi :loveu::loveu: [quote name='Alicja']to siem zwie miłość bez zobowiązań :evil_lol::evil_lol: noooooooo......:cool1: Quote
Recommended Posts