Samturia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 co do tych nauczycieli-w mojej byłęj budzie jak mnie wyzywali w obecności nauczyciela, przeklinali, darli się-zero odzewu... Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu dzisiaj miło ....ile ciepła emanuje z tej galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'] babciu !! a już ze 3 mies... jak mnie Ala mianowała siostrą pysi... ale ja sama sie w tym gubie, kto, co, zkim, ... wiem że Pysia (ta najpiękniejsza :cool3:) to moja siostra, więc Ala to siostrzenica (pewnie temu Alicja mnie wkręciła- marzyła mieć taką ciocie jak ja:eviltong:) ehhh... my biedne szare ludki :-( boś ty klockowa ...anielicą jest :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj na ziemskim padole.......................... ja?? :oops: anielica... buuuuuahahahahaa dioblica :diabloti: KCIAŁABYŚ NA DIABOLICE TO TŻA DUŻE ZASŁUGI MNIEĆ Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 witajcie Klocki :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']witajcie Klocki :multi: :multi: :multi: :diabloti: :multi:heloł szatany!!! Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu dzisiaj miło ....ile ciepła emanuje z tej galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no w piekle zimno nie jest :evil_lol: ale ja sama sie w tym gubie, kto, co, zkim, ja tez :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu dzisiaj miło ....ile ciepła emanuje z tej galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo!!! :crazyeye: Alicja!!! przegapiłam twój pościk... a wszystko przez ta teściową... :mad: [quote name='PIKA']no w piekle zimno nie jest :evil_lol: ja tez :evil_lol: może by zatrudnić jakąś małolate :evil_lol: żeby rozrysowała drzewo genealogiczne... Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='PIKA']no w piekle zimno nie jest :evil_lol::roll:..........no a ja ciepłolubna jestem;) Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:..........no a ja ciepłolubna jestem;) no to zostań w moim piekiełku...:evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a co Klocowa , teściówka ci podpadłą ? :evil_lol: że tak na nią wszystko zwalasz ?? :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']a co Klocowa , teściówka ci podpadłą ? :evil_lol: że tak na nią wszystko zwalasz ?? :evil_lol: prosze o następny zestaw pytań.... :siara: Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'] może by zatrudnić jakąś małolate :evil_lol: żeby rozrysowała drzewo genealogiczne... aaaaa NIEeeeeeee :shock: bo potem sie nie uwolnimy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj moje Czarcie Kopytko - moja córunia :loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaa NIEeeeeeee :shock: bo potem sie nie uwolnimy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj moje Czarcie Kopytko - moja córunia :loveu::diabloti::diabloti::diabloti: mama ??? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']mama ??? :hmmmm: noo tak mi wyszło z obserwacji :diabloti: bo Pysia to moja pierworodna o ile dobrze pamiętam, a tu tera czytam, żeś Ty jej siostra więc ... :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='malawaszka']noo tak mi wyszło z obserwacji :diabloti: bo Pysia to moja pierworodna o ile dobrze pamiętam, a tu tera czytam, żeś Ty jej siostra więc ... :hmmmm::razz:ano tak.......jak kiedys bedę miała czas to znajdę posty jak się rodzina zawiązywała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Po 4-rech dniach czekania:angryy: :lmaa: na odpowiedź od admina, zarejestrowałam się ponownie no i jestem :multi: :multi: :multi: .Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni taki numer mi zrobili.:mad: :mad: :mad: Ledwo się zdecydowałam na ujawnienie:oops: a tu mnie wyrzucili. :-( Mam nadzieję że to nie za sprawą jednego nieopatrznie napisanego zdania, odrywającego siostrunię od dogo.:shake: :evil_lol: Następnym razem napiszę wiadomość tego typu na GG. [quote name='agnes']A czy już coś wiadomo co z tą polaną śmierci ?? I do domu siostra:angryy: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']Po 4-rech dniach czekania:angryy: :lmaa: na odpowiedź od admina, zarejestrowałam się ponownie no i jestem :multi: :multi: :multi: .Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni taki numer mi zrobili.:mad: :mad: :mad: Ledwo się zdecydowałam na ujawnienie:oops: a tu mnie wyrzucili. :-( Mam nadzieję że to nie za sprawą jednego nieopatrznie napisanego zdania, odrywającego siostrunię od dogo.:shake: :evil_lol: Następnym razem napiszę wiadomość tego typu na GG.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz .....pokarało cię;) no ale dobrze ze znów jesteś;)będą najświeższe informacje z placu boju psa mordercy;) Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz .....pokarało cię;) no ale dobrze ze znów jesteś;)będą najświeższe informacje z placu boju psa mordercy;) No pokarało mnie:placz: :placz: . A z Klocka to taki morderca, że ucieka przed 8-mio tygodniowym szczeniakiem :lol: a jak to nie pomaga to chce załatwić sikiem prostym;) :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='sapera']siema siema :D w koncu piateczek Madziula idziecie dzis do Mlodych?? SAPERA!!!! :multi:TY ŻYJESZ BABO!!!! nie wiem czy idziemy do młodych, bo coś Pawcio sie umawiał ze swoją bratówką... bo wiesz niedługo wyjeżdżają a my się widzieliśmy 2 razy... w razie zmiany planów damy znać... ( a ty idziesz dziś do nich??/niej??) [quote name='malawaszka']noo tak mi wyszło z obserwacji :diabloti: bo Pysia to moja pierworodna o ile dobrze pamiętam, a tu tera czytam, żeś Ty jej siostra więc ... :hmmmm: mama!! mamusia!!! :multi::multi::loveu: jak miło cie poznać... kope lat.... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ano tak.......jak kiedys bedę miała czas to znajdę posty jak się rodzina zawiązywała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala... toz to cała wieczność.... może lepiej żyć w nieświadomości... [quote name='agnes1']Po 4-rech dniach czekania:angryy: :lmaa: na odpowiedź od admina, zarejestrowałam się ponownie no i jestem :multi: :multi: :multi: .Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni taki numer mi zrobili.:mad: :mad: :mad: Ledwo się zdecydowałam na ujawnienie:oops: a tu mnie wyrzucili. :-( Mam nadzieję że to nie za sprawą jednego nieopatrznie napisanego zdania, odrywającego siostrunię od dogo.:shake: :evil_lol: Następnym razem napiszę wiadomość tego typu na GG. a masz!!! nigdy więcej mnie nie goń do domu :-x, mówiłam że mam z adminem układy.... Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']No pokarało mnie:placz: :placz: . A z Klocka to taki morderca, że ucieka przed 8-mio tygodniowym szczeniakiem :lol: a jak to nie pomaga to chce załatwić sikiem prostym;) :evil_lol: przestań robić gańbe!!! mów że łapie psiaki i obgryza do białego mięsa :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']przestań robić gańbe!!! mów że łapie psiaki i obgryza do białego mięsa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wypluwa kości jak wylize ;) Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz .....pokarało cię;) no ale dobrze ze znów jesteś;)będą najświeższe informacje z placu boju psa mordercy;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wypluwa kości jak wylize ;) Nie wyplówa!!- z kości robi wykałaczki. :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']przestań robić gańbe!!! mów że łapie psiaki i obgryza do białego mięsa :evil_lol: Przecie napisałam że załatwia sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']Nie wyplówa!!- z kości robi wykałaczki. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem jak znalazł przekłuć rolmopsy;) [quote name='agnes1']Przecie napisałam że załatwia sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol:specjalnie szkolony:razz: Quote
Pianka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'] Świetne są te foty, szczególnie pierwsza:p Quote
Recommended Posts