Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kocia kuwetka ;) Ślinka też pokazowa :eviltong: śliczny chłopaczyna http://images33.fotosik.pl/119/bd9534032121e8d5.jpg Quote
teqquila Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 hehe Klockowa on ma cos takiego na glowie jak Ty :eviltong::evil_lol: Witaj Kochana :buzi: Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kocia kuwetka ;) Ślinka też pokazowa :eviltong: śliczny chłopaczyna http://images33.fotosik.pl/119/bd9534032121e8d5.jpg a Tobie ktoś baner zapierdasił :turn-l::turn-l: już oddał ;) [quote name='teqquila']hehe Klockowa on ma cos takiego na glowie jak Ty :eviltong::evil_lol: Witaj Kochana :buzi: bo to MÓJ PANKOWIEC jest :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']a Tobie ktoś baner zapierdasił :turn-l::turn-l: już oddał ;) ciiiii......bo ja tu działam incognito .....co by mnie TZ nie nakrył że zamiast pakować z półeczek na Dogo siedzę :evil_lol::evil_lol: bo to MÓJ PANKOWIEC jest :loveu::loveu: :multi::multi::multi:a ja PUNKa zobaczę :bigcool::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Alu a ja widzem Punka wlasnie :eviltong::eviltong::evil_lol: Klockowa no Twoj Twoj ale moze gom zapierdasimy :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='teqquila']Alu a ja widzem Punka wlasnie :eviltong::eviltong::evil_lol: Klockowa no Twoj Twoj ale moze gom zapierdasimy :evil_lol::evil_lol: ale Ja se zobacze na własny Ócz :bigcool: Cho Klocusiowa do Mła ...fotasy som :multi::loveu::multi: Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Abo jo slepo ( wmymwieku to moga) albo nie widza patyczkow!!!!!:mad::mad::mad: w tej klocie? Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='teqquila']Alu a ja widzem Punka wlasnie :eviltong::eviltong::evil_lol: Klockowa no Twoj Twoj ale moze gom zapierdasimy :evil_lol::evil_lol: nie oddam.. MÓJ CI ON :loveu::loveu: [quote name='Alicja']ale Ja se zobacze na własny Ócz :bigcool: Cho Klocusiowa do Mła ...fotasy som :multi::loveu::multi: lece... [quote name='sota36']Abo jo slepo ( wmymwieku to moga) albo nie widza patyczkow!!!!!:mad::mad::mad: w tej klocie? ni ma.... :cool1: koleś miał z sadu dzisiaj przywieźć owocowe- świeżynki i inne huśtawki dla papagaja, które zostały mu po jego hodowli, ale dziś nie mógł i przywiezie jutro- wytrzyma- w kartonie też nie miał patyka :diabloti: Quote
teqquila Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Klocowa ja do Ciem na gie gie lecem pogadac se :evil_lol: by nie tyak przy ludziach :diabloti: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ooo.. i znowu widziałam śliczne zdjęcioszki :multi: a Klocuś widzę nadal pilnuje rosołka :evil_lol: Madziku? a czy Wy go sobie zostawicie?;) czy szukacie mu domeczku?:) rosołkowi znaczy... nie Klockowi :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://images33.fotosik.pl/119/bd9534032121e8d5.jpg calkiem szwarny tyn papagaj ;-) lostow sie go co ci szkodzi hihihihihihihi pasuje ta klota do wystroju wnetrza twego hihihihih Quote
agbar Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Wilejkaros']Podobno Pana Papuga chcą wcisnąć agbar, a ta się opiera jeszcze... A tam poważnie, to mogłabyś ją nauczyć gwizdać ;) [quote name='Alicja']nie martw się ...ja Cię wspieram jako żona Męża Dogomanii.pl...i bronię przed Pawciem pierwsią kurzą :razz::razz: potem biorę Cię na Tymczas :razz::razz::razz: a myślisz że AGBAR nie umie gwizdać :hmmmm: a wiesz że nie sprawdzałam ino nie wiem po co mamy ją uczyć ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stanowczo zaprzeczam jakobym miala jakies ptaki przygarnac:diabloti:gwizdac umiem....nie trza mnie uczyc...:grins: no i przyszlam obiektywnie ocenic fotki:diabloti:ocenilam..paaa:loveu: Quote
e.v.a Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']buuhahahah... evaxon :evil_lol::evil_lol::loveu: no co ja na to poradze ze jestem zacofana przez ta prace:placz::placz::placz: dlaczego ptasiu nie ma zadnego siedzonka na gorze???:mad: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='evaxon']no co ja na to poradze ze jestem zacofana przez ta prace:placz::placz::placz: dlaczego ptasiu nie ma zadnego siedzonka na gorze???:mad: było poczytać :eviltong::eviltong::eviltong:...też wszystko napisane :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja'] było poczytać :eviltong::eviltong::eviltong:...też wszystko napisane :evil_lol::evil_lol: pffff... chlip:placz: Quote
emdziolek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cze Madziu, przyszła do Cię solenizantka, ale mam dzisiaj dobry humorek! A jak tam papuga? Nie wkurfia cie?:razz: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='evaxon']pffff... chlip:placz: :glaszcze: no nie slimtaj już ....noooo......:całus: .... Berek ..... jestem śnięta jak karpik ... ...panowie z szafą przyszli o...7.45... Quote
apple Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja'] jestem śnięta jak karpik ... ...panowie z szafą przyszli o...7.45... No co 7.45 to już u mnie środek dnia :evil_lol::eviltong: Quote
agbar Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 czesc kobieto z ptakami...z ptakiem..:roll: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='apple']No co 7.45 to już u mnie środek dnia :evil_lol::eviltong: dla mnie do niedawna też :roll::oops::oops: Quote
apple Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']dla mnie do niedawna też :roll::oops::oops:Jednym słowem :SIE ROZLENIWIłAś Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='apple']Jednym słowem :SIE ROZLENIWIłAś przyznaję że TAK Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='basia2202']ooo.. i znowu widziałam śliczne zdjęcioszki :multi: a Klocuś widzę nadal pilnuje rosołka :evil_lol: Madziku? a czy Wy go sobie zostawicie?;) czy szukacie mu domeczku? rosołkowi znaczy... nie Klockowi :evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://images33.fotosik.pl/119/bd9534032121e8d5.jpg calkiem szwarny tyn papagaj ;-) lostow sie go co ci szkodzi hihihihihihihi pasuje ta klota do wystroju wnetrza twego hihihihih teoretycznie mógłby zostać... Pawcio chciałby papuga... ale........ dla dobra ptaszka chyba bedziem mu szukać domu... Klocuś nie koniecznie chce sie z nim zaprzyjaźnić... normalnie pies zrobił mi sie terytorialistą na stare lata:crazyeye: a ptaszek lubi pofruwać... a chyba nie odważyłabym się go wypuścić przy czarnej bestii :shake: [quote name='agbar']stanowczo zaprzeczam jakobym miala jakies ptaki przygarnac:diabloti:gwizdac umiem....nie trza mnie uczyc...:grins: no i przyszlam obiektywnie ocenic fotki:diabloti:ocenilam..paaa:loveu: super żeś wdepła :cool1: [quote name='evaxon']no co ja na to poradze ze jestem zacofana przez ta prace:placz: dlaczego ptasiu nie ma zadnego siedzonka na gorze???:mad: :roll::roll::calus: [quote name='emdziolek']Cze Madziu, przyszła do Cię solenizantka, ale mam dzisiaj dobry humorek! A jak tam papuga? Nie wkurfia cie?:razz: która.. gdzie .. jak.. dlaczemu.. gdzie sie pije bezemnie :mad: [quote name='Alicja']:glaszcze: no nie slimtaj już ....noooo......:całus: .... Berek ..... jestem śnięta jak karpik ... ...panowie z szafą przyszli o...7.45... gupie?? :crazyeye: co oni nocki robią?? [quote name='apple']Cześć ptaszniku :loveu: cze serniczku... tfu szarlotko :evil_lol: [quote name='agbar']czesc kobieto z ptakami...z ptakiem..:roll: cze kobieto bez ogonków :roll::loveu: Quote
Recommended Posts