clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: hmm....jak żeś wyciągła jej baterie? :hmmmm: ;) operowałaś śrubokrętem? ;) :evil_lol::evil_lol: młotkiem :diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']młotkiem :diabloti: :hmmmm: ... to nie świnka skarbonka :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']młotkiem :diabloti: a chciałam poprosić o nowe zdjęcia ptaka ale w takich okolicznościach chyba nie chcę go oglądać a właściwie tego co po nim zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ... to nie świnka skarbonka :razz::razz: tera... :razz: tera to ja już też wiem :siara::siara: [quote name='jonQuilla']a chciałam poprosić o nowe zdjęcia ptaka ale w takich okolicznościach chyba nie chcę go oglądać a właściwie tego co po nim zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']tera... :razz: tera to ja już też wiem :siara::siara: :diabloti::diabloti::diabloti: masz zawsze 3 koła ratunkowe:loveu: ....nie stydaj korzystać :razz:...co by dopytać ;) Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']masz zawsze 3 koła ratunkowe:loveu: ....nie stydaj korzystać :razz:...co by dopytać ;) dzwoniłam do PRZYJACIELA- mojego wewnętrznego głosu... podpowiadał dobij dziada.. dobij :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 troszke muzyczki z rana http://pl.youtube.com/watch?v=HGmTYBiKGdY chyba przerzuce sie na Britney :roll::loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']dzwoniłam do PRZYJACIELA- mojego wewnętrznego głosu... podpowiadał dobij dziada.. dobij :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... myślisz że chciał dla Ciebie dobrze :hmmmm: [quote name='clockwork']troszke muzyczki z rana http://pl.youtube.com/watch?v=HGmTYBiKGdY chyba przerzuce sie na Britney :roll::loveu: posłuchałam :grins: ale bez podgladu :razz: ale muzyczka ...oki :p Madziu :razz:nie tak na FO ...z ta deklaracją ...względem Britney .....;) Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 witam wszystkij dojdzionych ATLANTYDA :hand: i tych co jeszcze dochodzą a ja lece ze zpsem Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']witam wszystkij dojdzionych ATLANTYDA :hand: i tych co jeszcze dochodzą a ja lece ze zpsem :razz::razz: a tych co dojdą w weekend jak poczytają poradnik też :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ustaw się z wiatrem :razz::razz:...bo strasznie zawiewa ..Ozzy jak siknął to mu na łapki zawiało i cza było myć :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202']czeee Klocunie:) nie żebym miałakudłate myśli ale co ON robi ten Prosiaczek i ten ślimok na tej jego poopie Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']nie żebym miałakudłate myśli ale co ON robi ten Prosiaczek i ten ślimok na tej jego poopie ślimaczą się :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202']ślimaczą się :eviltong: :evil_lol: :diabloti: i co mam teraz to posprzątac ...co by się Madzia nie poślizgła na glucie :razz: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']i co mam teraz to posprzątac ...co by się Madzia nie poślizgła na glucie :razz: A co sikłaś ze śmiecha Alu?:cool3: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='apple']A co sikłaś ze śmiecha Alu?:cool3: :mad:...no nie mów że nie widziałaś co Prosiaczek na trawie robił ze Ślimalem :oops::roll::evil_lol:....gluty na ziemi były .....wiesz jak się mozna na tym łatwo slizgnąć i odnóza połamać ....a wszystko z tego .....że ślimaki się ....ślimaczą :eviltong: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:mad:...no nie mów że nie widziałaś co Prosiaczek na trawie robił ze Ślimalem :oops::roll::evil_lol:....gluty na ziemi były .....wiesz jak się mozna na tym łatwo slizgnąć i odnóza połamać ....a wszystko z tego .....że ślimaki się ....ślimaczą :eviltong:Nie no ja widzialam co prosiaczek robił z ślimaczkiem........ podwoził go do pracy - hehehe. Ja myslałam tylko że te twoje kosmate skojarzenia podziałały na twój układ moczowy i.......... sie stało. Ale jesli sie pomyliłam to - PRZEPRASZAM :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 doberek fiu fiu jakiez tu perwersje zwierzece sie oglundono no...... doczegotodoszloech ....... hihihihhihihihihihiihihh Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='apple']Nie no ja widzialam co prosiaczek robił z ślimaczkiem........ podwoził go do pracy - hehehe. Ja myslałam tylko że te twoje kosmate skojarzenia podziałały na twój układ moczowy i.......... sie stało. Ale jesli sie pomyliłam to - PRZEPRASZAM :evil_lol: :obrazic: mój uklad moczowy w najlepsiejszym porzadku :p :hmmmm: jak ty sobie wyobrażasz szorować brzuchem o zol:razz::razz:i ty to nazywasz podwożenie do pracy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no popaszczaj uważnie :razz::razz:... Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: mój uklad moczowy w najlepsiejszym porzadku :p To dopszz:evil_lol: :hmmmm: jak ty sobie wyobrażasz szorować brzuchem o zol:razz::razz:i ty to nazywasz podwożenie do pracy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no popaszczaj uważnie :razz::razz:... Nooo paszczam i widzem że on go podwozi do pracy i przy okazji wącha kfiatki :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 WIOSNA, KOCHANI WIOSNA!!!! bylim na 2 godzinnym psacerku :multi::multi: byli robione fotecki ale jeszczem nie sprawdziła co z nich wyszło....:roll::oops: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']WIOSNA, KOCHANI WIOSNA!!!! bylim na 2 godzinnym psacerku :multi::multi: byli robione fotecki ale jeszczem nie sprawdziła co z nich wyszło....:roll::oops: :multi::multi::multi: no poka już te fotaski bo czekam Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: no poka już te fotaski bo czekam Ja też by se ogladła bo wszedzie ino peplają te peple :roll: Quote
Recommended Posts