Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']młotkiem :diabloti:

a chciałam poprosić o nowe zdjęcia ptaka ale w takich okolicznościach chyba nie chcę go oglądać a właściwie tego co po nim zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: ... to nie świnka skarbonka :razz::razz:

tera... :razz: tera to ja już też wiem :siara::siara:

[quote name='jonQuilla']a chciałam poprosić o nowe zdjęcia ptaka ale w takich okolicznościach chyba nie chcę go oglądać a właściwie tego co po nim zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']tera... :razz: tera to ja już też wiem :siara::siara:

:diabloti::diabloti::diabloti:

masz zawsze 3 koła ratunkowe:loveu: ....nie stydaj korzystać :razz:...co by dopytać ;)

Posted

[quote name='Alicja']masz zawsze 3 koła ratunkowe:loveu: ....nie stydaj korzystać :razz:...co by dopytać ;)

dzwoniłam do PRZYJACIELA- mojego wewnętrznego głosu... podpowiadał

dobij dziada.. dobij :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']dzwoniłam do PRZYJACIELA- mojego wewnętrznego głosu... podpowiadał

dobij dziada.. dobij :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... myślisz że chciał dla Ciebie dobrze :hmmmm:

[quote name='clockwork']troszke muzyczki z rana
http://pl.youtube.com/watch?v=HGmTYBiKGdY

chyba przerzuce sie na Britney :roll::loveu:

posłuchałam :grins: ale bez podgladu :razz: ale muzyczka ...oki :p

Madziu
:razz:nie tak na FO ...z ta deklaracją ...względem Britney .....;)

Posted

[quote name='clockwork']witam wszystkij dojdzionych ATLANTYDA :hand: i tych co jeszcze dochodzą a ja lece ze zpsem

:razz::razz: a tych co dojdą w weekend jak poczytają poradnik też :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ustaw się z wiatrem :razz::razz:...bo strasznie zawiewa ..Ozzy jak siknął to mu na łapki zawiało i cza było myć :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='apple']A co sikłaś ze śmiecha Alu?:cool3:

:mad:...no nie mów że nie widziałaś co Prosiaczek na trawie robił ze Ślimalem :oops::roll::evil_lol:....gluty na ziemi były .....wiesz jak się mozna na tym łatwo slizgnąć i odnóza połamać ....a wszystko z tego .....że ślimaki się ....ślimaczą :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:mad:...no nie mów że nie widziałaś co Prosiaczek na trawie robił ze Ślimalem :oops::roll::evil_lol:....gluty na ziemi były .....wiesz jak się mozna na tym łatwo slizgnąć i odnóza połamać ....a wszystko z tego .....że ślimaki się ....ślimaczą :eviltong:Nie no ja widzialam co prosiaczek robił z ślimaczkiem........ podwoził go do pracy - hehehe. Ja myslałam tylko że te twoje kosmate skojarzenia podziałały na twój układ moczowy i.......... sie stało. Ale jesli sie pomyliłam to - PRZEPRASZAM :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nie no ja widzialam co prosiaczek robił z ślimaczkiem........ podwoził go do pracy - hehehe. Ja myslałam tylko że te twoje kosmate skojarzenia podziałały na twój układ moczowy i.......... sie stało. Ale jesli sie pomyliłam to - PRZEPRASZAM :evil_lol:

:obrazic: mój uklad moczowy w najlepsiejszym porzadku :p

:hmmmm: jak ty sobie wyobrażasz szorować brzuchem o zol:razz::razz:i ty to nazywasz podwożenie do pracy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no popaszczaj uważnie :razz::razz:...

Posted

[quote name='Alicja']:obrazic: mój uklad moczowy w najlepsiejszym porzadku :p

To dopszz:evil_lol:

:hmmmm: jak ty sobie wyobrażasz szorować brzuchem o zol:razz::razz:i ty to nazywasz podwożenie do pracy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no popaszczaj uważnie :razz::razz:...

Nooo paszczam i widzem że on go podwozi do pracy i przy okazji wącha kfiatki :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']WIOSNA, KOCHANI WIOSNA!!!!

bylim na 2 godzinnym psacerku :multi::multi:

byli robione fotecki ale jeszczem nie sprawdziła co z nich wyszło....:roll::oops:

:multi::multi::multi: no poka już te fotaski bo czekam