clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Wilejkaros']No dobra, dotarłam do końca tych goopot nagadanych... Mój TZ po zrelacjonowaniu, chciałby się zsolidaryzować jakoś i pyta: co na to wszytsko Pawcio? Magda, z ptaków, to ja mam tylko niewidomego gołębia Franka w domu i 60 "pocztowych" w gołębniku Taty na działce. To może moje rady nei będę najsensowniejsze tym razem. ale że co... co Pawcio... musi z tym żyć :evil_lol::evil_lol: Pawcio popiera mnie w tym co robie do momentu aż nie przesadze.... a już niedaleczko :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 widziałam ptoka...:p ładniusi:) i Klocka misjonarza :diabloti: znaczy... misję mającego... pilnowania znaczy :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/118/10eaf67430ed7246.jpg a co zrobicie z tym papugiem? :roll: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='basia2202']widziałam ptoka...:p ładniusi:) i Klocka misjonarza :diabloti: znaczy... misję mającego... pilnowania znaczy :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/118/10eaf67430ed7246.jpg a zrobicie z tym papugiem? :roll: dobrze widziałaś :evil_lol::evil_lol: podtuczymy i zjemy na święta :razz::razz: Quote
Wilejkaros Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Podobno Pana Papuga chcą wcisnąć agbar, a ta się opiera jeszcze... A tam poważnie, to mogłabyś ją nauczyć gwizdać ;) Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Wilejkaros']Podobno Pana Papuga chcą wcisnąć agbar, a ta się opiera jeszcze... A tam poważnie, to mogłabyś ją nauczyć gwizdać ;) nooo... od jutra nauka gwizdania, klikania..... itd :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']evaxon, sota... dzieki za wskazówki ... :loveu::loveu::loveu: już wiem że to samiec i wiem że skrzeczy jak potępieniec :diabloti: gazeta wyrzucona juz dawno a w pokoju piękny zapach anyżkowego piasku :loveu: a wogóle KTO CHCE PAPUGIE :p nie ma za co :) jak cos nie bedziesz wiedziala to pisz :) no samiec samiec poznalam po głowie ale moja tez na poczatku byla podobna do samca:lol::lol: po ogonie mozna lepiej poznac, ty nie przesadzaj bo samce czasami spiewaja a samice sie tylko dra hahahaha haha ja nie chce bo qrwicy cala rodzina dostaje z jedna a co do piero z dwoma:grin: Quote
Paula Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 O rany, papuga :grin: :evil_lol: Cze Madzialeeno :loveu: :hand: Nadrobiłam troszkę ;) Jak Chlorkowa łapka? Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']ale że co... co Pawcio... musi z tym żyć :evil_lol::evil_lol: Pawcio popiera mnie w tym co robie do momentu aż nie przesadze.... a już niedaleczko :evil_lol::evil_lol: nie martw się ...ja Cię wspieram jako żona Męża Dogomanii.pl...i bronię przed Pawciem pierwsią kurzą :razz::razz: potem biorę Cię na Tymczas :razz::razz::razz: [quote name='Wilejkaros']Podobno Pana Papuga chcą wcisnąć agbar, a ta się opiera jeszcze... A tam poważnie, to mogłabyś ją nauczyć gwizdać ;) a myślisz że AGBAR nie umie gwizdać :hmmmm: a wiesz że nie sprawdzałam ino nie wiem po co mamy ją uczyć ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='evaxon']nie ma za co :) jak cos nie bedziesz wiedziala to pisz :) no samiec samiec poznalam po głowie ale moja tez na poczatku byla podobna do samca:lol::lol: po ogonie mozna lepiej poznac, ty nie przesadzaj bo samce czasami spiewaja a samice sie tylko dra hahahaha haha ja nie chce bo qrwicy cala rodzina dostaje z jedna a co do piero z dwoma:grin: jasne w razie pytań nieomieszkam zaciągnąć fachowej porady zaś samieć :mdleje: [quote name='Paula_']O rany, papuga :grin: :evil_lol: Cze Madzialeeno :loveu: :hand: bardzo śmieszne... bardzo :roll::roll::evil_lol: wszyscy byli nastawieni że Magda przytargała psa, ale jak to Ala stwierdziła- pies to byłoby za łatwe... ja musze orginalnie buuhahahaha Nadrobiłam troszkę ;) Jak Chlorkowa łapka? na razie skacze koło ptaka i chyba zapomniał że go boli.... dziś wogóle mniej kulał- czasami utknął ale już nie tak jak we wtorek :loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'] a myślisz że AGBAR nie umie gwizdać :hmmmm: a wiesz że nie sprawdzałam ino niew wiem po co mamy ją uczyć ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahahaha Alicja!!! Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']buuuhahahaha Alicja!!! no soooo......... [quote name='clockwork']DOGOBRANOC CIOTECZKI BRANOC ....i pamietaj jutro o ........RYBKACH dla Basi :grins: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://images32.fotosik.pl/118/cde50beb9a22e3d8.jpg hiihihih ptoszka powiadosz pilnuje ihihihihi wiy synek w czym rzecz i co trza ochraniac ;-) witej zamescizniono bidno kobito ;-) normalnie Cie jojkami zasypali hihihihihi cho do mnie u mienia same jajniki hihihihih i jeden rodzynek hihihihih buzioleeeeeeee Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz::razz:może Sota :hmmmm: albo Evaxon :p:p my mamy papagaje... 4 ! Ale zapytam w poniedzialek, kto by chcial... jedna z naszych nimf brzydko mowila. Nauczyla sie od sasiada - meliniarza ( stala w oknie przez lato ( byla werandowana) i klela! Swintuch - zyla okolo ...20 lat. Druga zas ( tez nimfa) spiewala arie z "Tosci" i to juz bylo milsze dla ucha. Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć ornitolożko Jak pierwsza noc ze skrzeczacym lokatorem?:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='halbina']Śpijcie spokojnie... Halbinko :evil_lol::evil_lol:...jesteś bezbłędna :evil_lol: [quote name='sota36']my mamy papagaje... 4 ! Ale zapytam w poniedzialek, kto by chcial... jedna z naszych nimf brzydko mowila. Nauczyla sie od sasiada - meliniarza ( stala w oknie przez lato ( byla werandowana) i klela! Swintuch - zyla okolo ...20 lat. Druga zas ( tez nimfa) spiewala arie z "Tosci" i to juz bylo milsze dla ucha. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no nie wiem ... zależy którą Arię :hmmmm: ... nie wiem czy bym nie wolała tej co klęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: Berek Magdaleno ............. z Krainy Jąder Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 jestem:diabloti: do kompa w domu się nie dopchasz nie ma bata ale sie dzisiaj dowiedziałam, że ci się stadło domowe powiększyło:diabloti::diabloti::diabloti: i widziałam klocusia pilnujacego papuga:razz::razz: mniam mniam mniam:diabloti: Quote
ice_t Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dzień doberek pauzia i psia przyjaciólko, jak tam poranne trele ?? :evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Chyba nie trela ( zepsuła się czy jak) bo Madź najwyraźniej jeszcze śpi :niewiem: Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 wstałam.... piję kaff i lece ze psem nocka spoko- wyciągłam baterie papugowi Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork'] nocka spoko- wyciągłam baterie papugowi :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cześć :multi::multi::loveu: hmm....jak żeś wyciągła jej baterie? :hmmmm: ;) operowałaś śrubokrętem? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork'] wstałam.... piję kaff i lece ze psem nocka spoko- wyciągłam baterie papugowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wydłubalaś spod ogonka ;) Quote
Recommended Posts