Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wilejkaros']No dobra, dotarłam do końca tych goopot nagadanych...
Mój TZ po zrelacjonowaniu, chciałby się zsolidaryzować jakoś i pyta: co na to wszytsko Pawcio?
Magda, z ptaków, to ja mam tylko niewidomego gołębia Franka w domu i 60 "pocztowych" w gołębniku Taty na działce. To może moje rady nei będę najsensowniejsze tym razem.
ale że co... co Pawcio... musi z tym żyć :evil_lol::evil_lol:

Pawcio popiera mnie w tym co robie do momentu aż nie przesadze.... a już niedaleczko :evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']Podobno Pana Papuga chcą wcisnąć agbar, a ta się opiera jeszcze...
A tam poważnie, to mogłabyś ją nauczyć gwizdać ;)

nooo... od jutra nauka gwizdania, klikania..... itd :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']evaxon, sota... dzieki za wskazówki ... :loveu::loveu::loveu:

już wiem że to samiec i wiem że skrzeczy jak potępieniec :diabloti:

gazeta wyrzucona juz dawno a w pokoju piękny zapach anyżkowego piasku :loveu:

a wogóle KTO CHCE PAPUGIE :p
nie ma za co :)
jak cos nie bedziesz wiedziala to pisz :)

no samiec samiec poznalam po głowie ale moja tez na poczatku byla podobna do samca:lol::lol: po ogonie mozna lepiej poznac, ty nie przesadzaj bo samce czasami spiewaja a samice sie tylko dra hahahaha

haha ja nie chce bo qrwicy cala rodzina dostaje z jedna a co do piero z dwoma:grin:

Posted

[quote name='clockwork']ale że co... co Pawcio... musi z tym żyć :evil_lol::evil_lol:

Pawcio popiera mnie w tym co robie do momentu aż nie przesadze.... a już niedaleczko :evil_lol::evil_lol:

nie martw się ...ja Cię wspieram jako żona Męża Dogomanii.pl...i bronię przed Pawciem pierwsią kurzą :razz::razz:
potem biorę Cię na Tymczas :razz::razz::razz:

[quote name='Wilejkaros']Podobno Pana Papuga chcą wcisnąć agbar, a ta się opiera jeszcze...
A tam poważnie, to mogłabyś ją nauczyć gwizdać ;)

a myślisz że AGBAR nie umie gwizdać :hmmmm: a wiesz że nie sprawdzałam ino nie wiem po co mamy ją uczyć ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']nie ma za co :)
jak cos nie bedziesz wiedziala to pisz :)

no samiec samiec poznalam po głowie ale moja tez na poczatku byla podobna do samca:lol::lol: po ogonie mozna lepiej poznac, ty nie przesadzaj bo samce czasami spiewaja a samice sie tylko dra hahahaha

haha ja nie chce bo qrwicy cala rodzina dostaje z jedna a co do piero z dwoma:grin:

jasne w razie pytań nieomieszkam zaciągnąć fachowej porady

zaś samieć :mdleje:

[quote name='Paula_']O rany, papuga :grin: :evil_lol: Cze Madzialeeno :loveu: :hand:
bardzo śmieszne... bardzo :roll::roll::evil_lol:

wszyscy byli nastawieni że Magda przytargała psa, ale jak to Ala stwierdziła- pies to byłoby za łatwe... ja musze orginalnie buuhahahaha
Nadrobiłam troszkę ;) Jak Chlorkowa łapka?
na razie skacze koło ptaka i chyba zapomniał że go boli.... dziś wogóle mniej kulał- czasami utknął ale już nie tak jak we wtorek :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

a myślisz że AGBAR nie umie gwizdać :hmmmm: a wiesz że nie sprawdzałam ino niew wiem po co mamy ją uczyć ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buuuhahahaha Alicja!!!

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahahaha Alicja!!!

no soooo.........

[quote name='clockwork']DOGOBRANOC CIOTECZKI

BRANOC

....
i pamietaj jutro o ........RYBKACH dla Basi :grins:

Posted

[quote name='Alicja']

:razz::razz::razz:może Sota :hmmmm: albo Evaxon :p:p

my mamy papagaje... 4 ! Ale zapytam w poniedzialek, kto by chcial...
jedna z naszych nimf brzydko mowila. Nauczyla sie od sasiada - meliniarza
( stala w oknie przez lato ( byla werandowana) i klela! Swintuch - zyla okolo ...20 lat. Druga zas ( tez nimfa) spiewala arie z "Tosci" i to juz bylo milsze dla ucha.

Posted

[quote name='halbina']Śpijcie spokojnie...

Halbinko :evil_lol::evil_lol:...jesteś bezbłędna :evil_lol:

[quote name='sota36']my mamy papagaje... 4 ! Ale zapytam w poniedzialek, kto by chcial...
jedna z naszych nimf brzydko mowila. Nauczyla sie od sasiada - meliniarza
( stala w oknie przez lato ( byla werandowana) i klela! Swintuch - zyla okolo ...20 lat. Druga zas ( tez nimfa) spiewala arie z "Tosci" i to juz bylo milsze dla ucha.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no nie wiem ... zależy którą Arię :hmmmm: ... nie wiem czy bym nie wolała tej co klęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand: Berek Magdaleno ............. z Krainy Jąder

Posted

jestem:diabloti:

do kompa w domu się nie dopchasz

nie ma bata

ale sie dzisiaj dowiedziałam, że ci się stadło domowe powiększyło:diabloti::diabloti::diabloti:

i widziałam klocusia pilnujacego papuga:razz::razz:

mniam mniam mniam:diabloti: