clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='ice_t']no to ci się Magda z ta papugą trafiło, choc z drugiej strony jak bys jej nie zabrała to kto by to zrobił?? biedne ptaszysko pewno by umarło z wychłodzenia pewnie by tam zamarzła... 3 godziny minimum stała i nikt nie zajrzał nawet do pudełka .... [quote name='furciaczek']Przyszlam pogratulowc ptaka:p chcesz :razz::razz: papużka już sie fuczy... a wlażąc do pokoju zastałam o to.... Klokłorka nie boi sie wcale i się sobie bacznie przyglądają :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agbar'] chyba jednak sie zmusze.....ODMAWIAM:diabloti: nie zmuszaj się ...wiesz jaki to wysiłek :razz::razz: Aga nic...nie wie...nic nie rozumie...nic nie chce...:diabloti: tu nie ma nic do rozumienia :grins: gupie walniete w dekle babszytyle:loveu::loveu:.... i tak nasz KOFFASZ :loveu::loveu::loveu:praffda ;):loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agbar'] gupie walniete w dekle babszytyle:loveu::loveu:.... też cie kochamy... podrzuce ci pod drzwi :grins: a tera z niecierpliwością czekam na Pawcia... ktoś musi tą rękę tam wsadzić i wyciągnąć te papióry :diabloti: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']i tak nasz KOFFASZ :loveu::loveu::loveu:praffda ;):loveu: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......:cool1: [quote name='clockwork']też cie kochamy... ale za co??:placz:dlaczego?? co ja Wam takiego zrobilam:placz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki ten rosołek maluśki .... http://images34.fotosik.pl/118/f06c4541db042216.jpg Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Una musi byc u Was! Bo inaczej Klocus oszaleje! Przeca to milosc od pierwszego wejrzenia!!!! Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Klocek jaki zaciekawiony i opanowany :loveu::loveu: Madzia jak kcesz to wpadaj po patyki z drzew owocowych...mam dużo bo mi przynoszą dla szczurów :eviltong: Quote
ice_t Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']To ja Wam napiszę COŚ : Wraca mój TZ z pracy siada przy stole , a ja zadaję mu zagadkę :grins: : .Kto z Naszych Dobrych Znajomych będąc na zakupach znalazł w pudełku PAPUGĘ ?? ... TZ ...bez zajaknięcia odpowiada ....no jak to KTO .......MAGDA :grins: to już chyba nie wymaga komentarza :evil_lol::evil_lol: czyli magda bez tajemnic:evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 naprawde love od pierwszego spojzenia:loveu::loveu: Quote
ice_t Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9360526#post9360526 - sorki za spam ale potrzebna pomoc dla małego w postaci sprawdzenia domku i ewentualnej organizacji transportu a ja sie na tym wogólke nie znam wy tu jestescie prawie weteranki w tych sprawach i może bedziecie wiedziały do kogo z tym uderzyć, ten link wogóle dostałam prze gg Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Klocuś taki wpatrzony w nowego domownika że aż żal będzie ich później rozdzielać ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Magdaaaaa! A nie kuś Ty losu i nie chadzaj na spacery na pola z kapustą, bo tam można znależć takie żyjątka:diabloti: A takiego do klatki nie wsadzisz ani do terrarium:shake: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Klocuś ma misje - pilnować ptaka http://images32.fotosik.pl/118/cde50beb9a22e3d8.jpg Koffany :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Klocuś ma misje - pilnować ptaka http://images32.fotosik.pl/118/cde50beb9a22e3d8.jpg Koffany :loveu::loveu::loveu: czyjego? :ices_bla::siara: Quote
ATLANTYDA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Bry :multi::multi: Widzę że macie nowego lokatora :-o:-o Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='shanti']Magdaaaaa! A nie kuś Ty losu i nie chadzaj na spacery na pola z kapustą, bo tam można znależć takie żyjątka:diabloti: A takiego do klatki nie wsadzisz ani do terrarium:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... [quote name='jonQuilla']czyjego? :ices_bla::siara: :razz::razz:......córcia ;):evil_lol:...widać żeś ty Moja :loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='jonQuilla']Klocuś taki wpatrzony w nowego domownika że aż żal będzie ich później rozdzielać ;) :evil_lol: jakoś sie rozstaną :diabloti: [quote name='shanti']Magdaaaaa! A nie kuś Ty losu i nie chadzaj na spacery na pola z kapustą, bo tam można znależć takie żyjątka:diabloti: A takiego do klatki nie wsadzisz ani do terrarium:shake: buuuhahahahha... mam to chyba po mamie- ona mnie znalazła w kapuście i przygarnęła.... dlatego jestem taki głąb :loveu: ale ja sie w pola wypuszczać nie zamierzam :shake: [quote name='apple']Klocuś ma misje - pilnować ptaka http://images32.fotosik.pl/118/cde50beb9a22e3d8.jpg Koffany :loveu: klocek jest tak podexcytowany że olaboga... normalnie zachowuje sie tak jakby sąsiadka miała cieczke... w pełnej gotowości, nie wie co z sobą zrobić :mad: [quote name='jonQuilla']czyjego? :ices_bla::siara: swojego... mojego przeca nie musi pilnować- mój ptaszek ma sie dobrze :evil_lol: [quote name='ATLANTYDA']Bry :multi: Widzę że macie nowego lokatora :-o chcesz?? :razz::razz: Quote
ATLANTYDA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nie ptoka to już mam w gowie niestety Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:......córcia ;):evil_lol:...widać żeś ty Moja :loveu: ta sama krew w nas płynie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] swojego... mojego przeca nie musi pilnować- mój ptaszek ma sie dobrze :evil_lol: hmm a coś grozi Klockowemu ptakowi? ;) :eviltong::eviltong: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nie ptoka to już mam w gowie niestety ino ci ptoki w głowie :shake::shake::diabloti: [quote name='jonQuilla']hmm a coś grozi Klockowemu ptakowi? ;) :eviltong::eviltong: :evil_lol: noooo... organ nieużywany z czasem zanika....:eviltong::eviltong: znam to .. z autopsji... po moim musku :evil_lol::evil_lol: Quote
iwop Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 no... clockwork czytam was i czytam - niesamowite jesteście ciotki ślązaczki:p w mojej krainie "latających scyzoryków " tak nie ma...:placz: Kieleckie dogo nie jest takie...:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] znam to .. z autopsji... po moim musku :evil_lol::evil_lol: ino Ciiii przy panu C. bo zaś mi będzie udowadniał że mi też zanikło :oops::roll: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='iwop']no... clockwork czytam was i czytam - niesamowite jesteście ciotki ślązaczki:p w mojej krainie "latających scyzoryków " tak nie ma...:placz: Kieleckie dogo nie jest takie...:placz::placz::placz: no pa.... a mi też sie wydaje że ja tu w Jebiu sama działam :evil_lol::evil_lol: nie wiem gdzie i co wyczytałaś, ale wcale tu nie ma tak hop... ups, sorki jeszcze Marchewa dla której szacun :loveu: [quote name='Alicja'] ino Ciiii przy panu C. bo zaś mi będzie udowadniał że mi też zanikło :oops::roll: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] noooo... organ nieużywany z czasem zanika....:eviltong::eviltong: to daj mu pogiziać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] poczeka bo sama pojedzie z panem C. :obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu fotasek dla Cioteczki Madzi bo sama by do Ozzulka Jełopka nie zajrzała .....:razz::razz: Quote
Recommended Posts