Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']ale te ptaszki nie jedzą i nie robią tak ffff fffff :diabloti::diabloti::eviltong:

:oops::oops::oops:a ja zapytam .........jak robią :razz::razz::roll:

masz u mnie śniadanko :grins:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Zarelko dla NIMFY!!!!! A patyczki najlepiej drewniane, choc przy plastikowych latwiej o zachowaniu higieny, lecz papugi wola wlasnie z drewna, bo sobie skubia. I jak bedziesz kupowala te drewniane, to Pawcio Ci je potem przytnie na dlugosc klateczki. Tylko uwazaj na przekroj badylkow, zeby byl wiekszy ( powiedz w zoologu, ze dla nimfy), bo chodzi o to by papagaj pazurkami sie nie "zakleszczyl" na nich.
Jak se papagaj tak " fiufa"to dobrze:)

:shock::shock: poczytałam.... o mieszankach dla nimf....omanek :cool1:
nawet klocek nie dostaje tak dobrze z bilansowanej karmy... nie wspomne już o nas... :shock::shock:

ide do zoologika :scared:

Posted

[quote name='agbar']klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol:Ja wiedziałam ze ona baba z jajami ale ze z ptakiem..........:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol:

ty sie tak nie ciesz bo ta papuga ma już swoje przeznaczenie ....dostaniesz ją od Nas zamiast chimoczka :grins:

Posted

[quote name='agbar']klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Ja wiedziałam ze ona baba z jajami ale ze z ptakiem..........:diabloti::evil_lol:

a do mnie dopiero tera to dotarło... że mom ptaka :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']ty sie tak nie ciesz bo ta papuga ma już swoje przeznaczenie ....dostaniesz ją od Nas zamiast chimoczka :grins:

:eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi:

Posted

Jak wrocisz - daj do kuntroli, to wystawimy Ci cenzurke za zakupy! Ja wlasnie tez wrocilam z zoologa - kupilam Dyzi ziarenka ( krolicy, bo tez na krolikach sie znom, nie ino na ptokach i ptakach! ) Aha - jakby Ci podrzucili w pudelku ...konia, to tez sie na kuniach znom!

Posted

[quote name='clockwork']a do mnie dopiero tera to dotarło... że mom ptaka :evil_lol::evil_lol:
Lepiej późno niz fcale :eviltong:

:eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi: Dobrypomysł to połowa sukcesu :lol:

Tylko co na to Aga?:razz:

Posted

[quote name='sota36']Jak wrocisz - daj do kuntroli, to wystawimy Ci cenzurke za zakupy! Ja wlasnie tez wrocilam z zoologa - kupilam Dyzi ( krolicy, bo tez na krolikach sie znom, nie ino na ptokach i ptakach! ) Aha - jakby Ci podrzucili w pudelku ...konia, to tez sie na kuniach znom!

wypluj te słowa... na kunia ni ma miejsca :diabloti:

kupiłam...

a dla piesa o to.... tu była komenda zostaw-pani robi fote, sie obraził :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple'] Dobrypomysł to połowa sukcesu :lol:

toż to prezent... przeca nie odmówi :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a do mnie dopiero tera to dotarło... że mom ptaka :evil_lol::evil_lol:

........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi:

i będzie miał Domecek :eviltong::eviltong:

a wiedzisz ...trzymaj z nami to szansa na sukces i u cię wzrasta ;)

a że niby co Aga ...:hmmmm: Aga nic ...przeca to będzie prezencik od NAS :grins:

Posted

Hmm - radze poidelko posklejac tasma klejaca - tj o ile dobrze widze ( choc nosze bryle) to ono sklada sie z 2 czesci. Moje nimfy - cholery - a teraz faliste - tez cholery- nauczyly sie otwierac to jakby wieczko i w dluga! Gucio je zawsze goni! I pomaga mi je zlapac przytrzymujac lapkami.Reszta zakupow - moze byc:)
a patyczki masz?????

Posted

[quote name='sota36']Hmm - radze poidelko posklejac tasma klejaca - tj o ile dobrze widze ( choc nosze bryle) to ono sklada sie z 2 czesci. Moje nimfy - cholery - a teraz faliste - tez cholery- nauczyly sie otwierac to jakby wieczko i w dluga! Gucio je zawsze goni! I pomaga mi je zlapac przytrzymujac lapkami.Reszta zakupow - moze byc:)
a patyczki masz?????

:splat::splat: patyczek :roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']takie sprasowane coś.. z wapniem ... takie jak te kostki robią .. już tego nie ma.. smakowało psu a całą drogę sobie niósł dumnie w pysku ... ludzie sie patrzyli i cieszkali :roll:

aaaaaaa........ :grins:

[quote name='clockwork']:splat::splat: patyczek :roll::roll:

za oknem masz krzaczek :grins:

Przyniosłam Ci śniadanko boś zaproszona nie dotarła :razz::razz:

Posted

no to ci się Magda z ta papugą trafiło, choc z drugiej strony jak bys jej nie zabrała to kto by to zrobił?? biedne ptaszysko pewno by umarło z wychłodzenia

Posted

To ja Wam napiszę COŚ :

Wraca mój TZ z pracy siada przy stole , a ja zadaję mu zagadkę :grins: :
.Kto z Naszych Dobrych Znajomych będąc na zakupach znalazł w pudełku PAPUGĘ ?? ...
TZ ...bez zajaknięcia odpowiada ....no jak to KTO .......MAGDA :grins:

to już chyba nie wymaga komentarza :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Ala Cezary dobrze ..."tresowany" przez Madzie!!!!

:hmmmm: że niby Madzia Cezarka ...aaaa .....kurde no ... życz będzie Ci życzone ;)... :grins:

Posted

[quote name='apple']Ja wiedziałam ze ona baba z jajami ale ze z ptakiem..........:diabloti::evil_lol:
nooo czegos tam do tych jajow brakowalo:diabloti:

[quote name='Alicja']ty sie tak nie ciesz

nie ciesze sie...w ogole nic a nic:cool1:

[quote name='clockwork']

ooooo moze zostanie moja sasiadka:multi:

no wlasnie...co Aga na to???:hmmmm:lepsze pytanie to: co Dili na to?:evil_lol:
[quote name='clockwork']

toż to prezent... przeca nie odmówi :diabloti:

chyba jednak sie zmusze.....ODMAWIAM:diabloti:

[quote name='Alicja']i będzie miał Domecek :eviltong::eviltong:

a że niby co Aga ...:hmmmm: Aga nic ...przeca to będzie prezencik od NAS :grins:
Aga nic...nie wie...nic nie rozumie...nic nie chce...:diabloti:

gupie walniete w dekle babszytyle:loveu::loveu:....