Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']ale te ptaszki nie jedzą i nie robią tak ffff fffff :diabloti::diabloti::eviltong: :oops::oops::oops:a ja zapytam .........jak robią :razz::razz::roll: masz u mnie śniadanko :grins: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']Zarelko dla NIMFY!!!!! A patyczki najlepiej drewniane, choc przy plastikowych latwiej o zachowaniu higieny, lecz papugi wola wlasnie z drewna, bo sobie skubia. I jak bedziesz kupowala te drewniane, to Pawcio Ci je potem przytnie na dlugosc klateczki. Tylko uwazaj na przekroj badylkow, zeby byl wiekszy ( powiedz w zoologu, ze dla nimfy), bo chodzi o to by papagaj pazurkami sie nie "zakleszczyl" na nich. Jak se papagaj tak " fiufa"to dobrze:) :shock::shock: poczytałam.... o mieszankach dla nimf....omanek :cool1: nawet klocek nie dostaje tak dobrze z bilansowanej karmy... nie wspomne już o nas... :shock::shock: ide do zoologika :scared: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol:Ja wiedziałam ze ona baba z jajami ale ze z ptakiem..........:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol: ty sie tak nie ciesz bo ta papuga ma już swoje przeznaczenie ....dostaniesz ją od Nas zamiast chimoczka :grins: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']klockowa ..jo zech zawsze wiedziala ze ty mosz ptoka....:evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Ja wiedziałam ze ona baba z jajami ale ze z ptakiem..........:diabloti::evil_lol: a do mnie dopiero tera to dotarło... że mom ptaka :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']ty sie tak nie ciesz bo ta papuga ma już swoje przeznaczenie ....dostaniesz ją od Nas zamiast chimoczka :grins: :eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jak wrocisz - daj do kuntroli, to wystawimy Ci cenzurke za zakupy! Ja wlasnie tez wrocilam z zoologa - kupilam Dyzi ziarenka ( krolicy, bo tez na krolikach sie znom, nie ino na ptokach i ptakach! ) Aha - jakby Ci podrzucili w pudelku ...konia, to tez sie na kuniach znom! Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']a do mnie dopiero tera to dotarło... że mom ptaka :evil_lol::evil_lol: Lepiej późno niz fcale :eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi: Dobrypomysł to połowa sukcesu :lol: Tylko co na to Aga?:razz: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Madzia jak wrócisz to napisz jak było na papuzim shopingu :) a ja mam nadzieje że znajdzie się ten człowiek co takiego niewinnego ptasia porzucił :mad::mad: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']Jak wrocisz - daj do kuntroli, to wystawimy Ci cenzurke za zakupy! Ja wlasnie tez wrocilam z zoologa - kupilam Dyzi ( krolicy, bo tez na krolikach sie znom, nie ino na ptokach i ptakach! ) Aha - jakby Ci podrzucili w pudelku ...konia, to tez sie na kuniach znom! wypluj te słowa... na kunia ni ma miejsca :diabloti: kupiłam... a dla piesa o to.... tu była komenda zostaw-pani robi fote, sie obraził :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'] Dobrypomysł to połowa sukcesu :lol: Tylko co na to Aga?:razz: toż to prezent... przeca nie odmówi :diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']a do mnie dopiero tera to dotarło... że mom ptaka :evil_lol::evil_lol: ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi: i będzie miał Domecek :eviltong::eviltong: [quote name='apple'] Dobrypomysł to połowa sukcesu :lol: a wiedzisz ...trzymaj z nami to szansa na sukces i u cię wzrasta ;) Tylko co na to Aga?:razz: a że niby co Aga ...:hmmmm: Aga nic ...przeca to będzie prezencik od NAS :grins: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 a tera gosposia wraca do obowiązków domowych ... bom sie zasiedziała :eek2::eek2: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :hmmmm: Madziu :razz:....a co to jest to wyplute z ust Klocunia :razz::razz: http://images32.fotosik.pl/118/1a251482f492f08e.jpg Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: Madziu :razz:....a co to jest to wyplute z ust Klocunia :razz::razz: http://images32.fotosik.pl/118/1a251482f492f08e.jpg takie sprasowane coś.. z wapniem ... takie jak te kostki robią .. już tego nie ma.. smakowało psu a całą drogę sobie niósł dumnie w pysku ... ludzie sie patrzyli i cieszkali :roll: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hmm - radze poidelko posklejac tasma klejaca - tj o ile dobrze widze ( choc nosze bryle) to ono sklada sie z 2 czesci. Moje nimfy - cholery - a teraz faliste - tez cholery- nauczyly sie otwierac to jakby wieczko i w dluga! Gucio je zawsze goni! I pomaga mi je zlapac przytrzymujac lapkami.Reszta zakupow - moze byc:) a patyczki masz????? Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']Hmm - radze poidelko posklejac tasma klejaca - tj o ile dobrze widze ( choc nosze bryle) to ono sklada sie z 2 czesci. Moje nimfy - cholery - a teraz faliste - tez cholery- nauczyly sie otwierac to jakby wieczko i w dluga! Gucio je zawsze goni! I pomaga mi je zlapac przytrzymujac lapkami.Reszta zakupow - moze byc:) a patyczki masz????? :splat::splat: patyczek :roll::roll: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']:splat::splat: patyczek :roll::roll: no! PATYCZEK! To takie cos, na czym papagaj siedzi! Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']takie sprasowane coś.. z wapniem ... takie jak te kostki robią .. już tego nie ma.. smakowało psu a całą drogę sobie niósł dumnie w pysku ... ludzie sie patrzyli i cieszkali :roll: aaaaaaa........ :grins: [quote name='clockwork']:splat::splat: patyczek :roll::roll: za oknem masz krzaczek :grins: Przyniosłam Ci śniadanko boś zaproszona nie dotarła :razz::razz: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Patyczki z krzaczkow moga byc! Ale tylko z drzew owocowych!!!!!!!!!! Aluchna - nie kus -jam na diecie!!!! Quote
ice_t Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 no to ci się Magda z ta papugą trafiło, choc z drugiej strony jak bys jej nie zabrała to kto by to zrobił?? biedne ptaszysko pewno by umarło z wychłodzenia Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To ja Wam napiszę COŚ : Wraca mój TZ z pracy siada przy stole , a ja zadaję mu zagadkę :grins: : .Kto z Naszych Dobrych Znajomych będąc na zakupach znalazł w pudełku PAPUGĘ ?? ... TZ ...bez zajaknięcia odpowiada ....no jak to KTO .......MAGDA :grins: to już chyba nie wymaga komentarza :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ala Cezary dobrze ..."tresowany" przez Madzie!!!! Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']Ala Cezary dobrze ..."tresowany" przez Madzie!!!! :hmmmm: że niby Madzia Cezarka ...aaaa .....kurde no ... życz będzie Ci życzone ;)... :grins: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Ja wiedziałam ze ona baba z jajami ale ze z ptakiem..........:diabloti::evil_lol: nooo czegos tam do tych jajow brakowalo:diabloti: [quote name='Alicja']ty sie tak nie ciesz nie ciesze sie...w ogole nic a nic:cool1: [quote name='clockwork'] :eviltong::eviltong::eviltong: naturliś że owszem... ptak pojedzie do nimiec :multi::multi: ooooo moze zostanie moja sasiadka:multi: [quote name='apple'] Dobrypomysł to połowa sukcesu :lol: Tylko co na to Aga?:razz: no wlasnie...co Aga na to???:hmmmm:lepsze pytanie to: co Dili na to?:evil_lol: [quote name='clockwork'] toż to prezent... przeca nie odmówi :diabloti: chyba jednak sie zmusze.....ODMAWIAM:diabloti: [quote name='Alicja']i będzie miał Domecek :eviltong::eviltong: a że niby co Aga ...:hmmmm: Aga nic ...przeca to będzie prezencik od NAS :grins: Aga nic...nie wie...nic nie rozumie...nic nie chce...:diabloti: gupie walniete w dekle babszytyle:loveu::loveu:.... Quote
Recommended Posts