clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 :mdleje: poszłam na xero skopiować L4 i wysłać do ZUSu.... przed sklepem znalazłam taki oto pakuneczek...... moja pierwsza myśl.... szczeniaki, kociaki... zaglądam a tam ................. ciąg dalszy opowieści jak oporządzę tą oto znajdę....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czekam tu na Cia..........ze s tą Znajdką ........ Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 i co? I co? I co? O kurde - zapomnialam powiedzien "bry",ze niby to ja taka kurturarna jezdem! Co w tym pakecie mosz????? Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Heja Madzia :multi::loveu: też jestem ciekawa co tam jest :) Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :eviltong::eviltong::eviltong: już za chwileczkę już za momencik Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 TADAM!!!! papuga..... stała tam minimum od 9-tej rano.... bo jak pani przyszła do pracy to już "to coś tam stało"... nie zaglądali co jest w środku :mdleje: a ja przecież nie zostawie papużki na zimnie w kartonie...:roll: na razie jest masakrycznie spanikowana.. więc zdjęcia na razie takie o! ma urwany ogon... tłumaczę sobie że ktoś ją próbował złapać bo komuś uciekła.... i łapnął za ogon i wyrwał :roll: i.... nie miałam nigdy ptaszka :oops::roll: tak dziwnie fuka... fff fff (tak jak my jak drażni nas jakiś fafluch w nosie;)) nie wiem czy to normalne czy jest chora... plis czy ktoś mnie uświadomi?? evaxon!!! :scream_3: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 i pan pies polujący i miauczący do rosołka :razz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 SOTA !!!!!!!!!!! .....oć tu bo ty się na papagajach znasz Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale jaka piękna:loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/118/70c7b2466a04998c.jpg Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś u Klocków rosołek z wkładką mięsną dla Klocka :loveu:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images34.fotosik.pl/118/fa4da0ed74b87d46.jpg :hmmmm: nie miałas ptaszka :oops::roll::roll::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 piękna nimfa...miałam kiedyś taką tylko że białą ale nie pamiętam jakie wydawała dźwięki bo było to dawno...wiem że są to strasznie bystre papugi i przywiązują się do właściciela...nasza upatrzyła sobie moją mamę i jak mama wchodziła do mieszkania to papuga siedziała już na ramieniu...w ogóle nie lubią siedzieć w klatce, nasza skrzeczała w klatce i trzeba było ją puszczać bo nie szło wytrzymać i teraz doszukałam się zdjęć Czarnulca, wcześniej mi umknęly :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='jonQuilla']piękna nimfa...miałam kiedyś taką tylko że białą ale nie pamiętam jakie wydawała dźwięki bo było to dawno...wiem że są to strasznie bystre papugi i przywiązują się do właściciela...nasza upatrzyła sobie moją mamę i jak mama wchodziła do mieszkania to papuga siedziała już na ramieniu...w ogóle nie lubią siedzieć w klatce, nasza skrzeczała w klatce i trzeba było ją puszczać bo nie szło wytrzymać i teraz doszukałam się zdjęć Czarnulca, wcześniej mi umknęly :loveu::loveu::loveu: przestała fukać zaczęła skrzeczeć :shock::shock::mdleje: kto chce papuge????? :help1: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']przestała fukać zaczęła skrzeczeć :shock::shock::mdleje: kto chce papuge????? :help1: jak nakryjesz klatke ręcznikiem to powinna przestać skrzeczeć, uspokoi się ciut...na moją działało :eviltong: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 :hmmmm: a co to ja wczoraj powiedziałam?? że wycofuję sie bo mnie to wszystko przerasta..........:hmmmm: cofam moje słowa :cool1: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='jonQuilla']jak nakryjesz klatke ręcznikiem to powinna przestać skrzeczeć, uspokoi się ciut...na moją działało :eviltong: na razie dam jej szanse... niech ochłonie po tym wszystim.. dość sie nasiedziała w ciemnym małym kartoniku :-( Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']przestała fukać zaczęła skrzeczeć :shock::shock::mdleje: Znaczy się :zadomowiła się:multi: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']:hmmmm: a co to ja wczoraj powiedziałam?? że wycofuję sie bo mnie to wszystko przerasta..........:hmmmm: cofam moje słowa :cool1: jeszcze się zakochasz i zatrzymasz ptaszka ;) [quote name='clockwork']na razie dam jej szanse... niech ochłonie po tym wszystim.. dość sie nasiedziała w ciemnym małym kartoniku :-( też racja...ale dobrze że nikt jej nie wypuścił na wolność :roll: bo znam takie przypadki :mad: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']przestała fukać zaczęła skrzeczeć :shock::shock::mdleje: kto chce papuge????? :help1: No .......dasz Bartkowi :grins: siosta nie odmówi dziecku przyjemności posiadania ptaszka :roll::p albo Evaxon weźmie towarzyszke dla Rosołka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']:hmmmm: a co to ja wczoraj powiedziałam?? że wycofuję sie bo mnie to wszystko przerasta..........:hmmmm: cofam moje słowa :cool1:Madzia to jest ZNAK!!!!;):loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Znaczy się :zadomowiła się:multi: :smhair2::smhair2: niech sie nie zadamawia bo u nas nie zostanie :shake::shake: klocuś zapomniał że go łapa boli i że całe dnie należy spać :evil_lol::evil_lol: leży i pilnuje obiadu a co ta skrzeczy to ten sie podrywa :evil_lol::evil_lol: ale sajgon :mdleje: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']:hmmmm: a co to ja wczoraj powiedziałam?? że wycofuję sie bo mnie to wszystko przerasta..........:hmmmm: cofam moje słowa :cool1: :loveu: KCM Quote
Recommended Posts