clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 marzenna79 napisał(a):Przeglądałam najnowsze posty na forum i zobaczyłam AlicjaRydzewska napisała w fotoblogu clockwork'a, a że znane mi jest nazwisko z Sanatorium...to wdepnęłam z ciekawości...ot i cała prawda...:oops: no tak... Ala bywa w sanatorium z tym parkinsonem :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:bosz ....a ja taka skromna;) a ona taka skromna :crazyeye:... a nazwisko znane na pół Polski :loveu: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kurcze a ja zaprzestałam bywać w Senatorium :placz: Nie dali mi w tym roku skierowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zjadłam bigos :p A Karol nie chce mi zrobić budyniu :mad: Idę na dwór :cool1: O!! Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):Kurcze a ja zaprzestałam bywać w Senatorium :placz: Nie dali mi w tym roku skierowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zjadłam bigos :p A Karol nie chce mi zrobić budyniu :mad: Idę na dwór :cool1: O!! ja tam byłam na jednym turnusie, ale teraz nie bywam ... bo terapia nie pomaga nic a nic na moje starcze dolegliwości- łaże na rehabilitacje na miejscu... i też nie pomaga Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):no tak... Ala bywa w sanatorium z tym parkinsonem :eviltong: .........ja mam Parkinsona a ty......małże :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ona taka skromna :crazyeye:... a nazwisko znane na pół Polski :loveu:;)mus sie dobrze ustawić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)mus sie dobrze ustawić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: małżeczke.. :angryy: małżuńke...:evil_lol: ale u admina ja mam chody... nie pani rydzewska :eviltong: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):małżeczke.. :angryy: małżuńke...:evil_lol: ale u admina ja mam chody... nie pani rydzewska :eviltong::placz::placz::placz:bo ja sie naraziłam Romanowi:placz: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Klockowa :multi: Ja dzisiaj nie strajkowalam :shake: I własnie mnie dlatego mnie na dogo nie bylo :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A ja zjadłam dwa budynie :eviltong: Ale nie dwie porcje tylko DWA BUDYNIE :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):A ja zjadłam dwa budynie :eviltong: Ale nie dwie porcje tylko DWA BUDYNIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz Pysia gdzie Ci się to mieści:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Samturia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):A ja zjadłam dwa budynie :eviltong: Ale nie dwie porcje tylko DWA BUDYNIE :evil_lol: GDZIE CI SIE TO MIEŚCI:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ale super fotecxzka a chłopiec Twój ślicznie sie błyszczy Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PIKA napisał(a):Cześć Klockowa :multi: Ja dzisiaj nie strajkowalam :shake: I własnie mnie dlatego mnie na dogo nie bylo :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WSZYSCY STRAJKOWALI :mad: TYLKO NIE JA...:evil_lol: Pysia napisał(a):A ja zjadłam dwa budynie :eviltong: Ale nie dwie porcje tylko DWA BUDYNIE :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz Pysia gdzie Ci się to mieści:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Samturia napisał(a):GDZIE CI SIE TO MIEŚCI:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o PYSIU... GDZIE CI SIE TO MIEŚCI :hmmmm: :crazyeye::crazyeye::evil_lol: nie jedz tyle bo ja na tym Twoim tronie musze sie obok ciebie zmieścić- już nie jesteś jedynaczką :mad: tygra napisał(a):ale super fotecxzka a chłopiec Twój ślicznie sie błyszczy przed sesją smalcem smarujemy.. :eviltong: Quote
Samturia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 buhaha jaka ja wczesna :evil_lol: dopiero teraz zajarzyłam o co z tą rejestracją chodzi :eviltounge: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PIEKŁO!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Samturia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 eee tam rejestracja to nic... w budzie liczyliśmy ile by trza było postawić elektrowni wiatrowych na miejsce zwykłych... i wyszło nam 666 cała klasa sie drze, śmieje, mówi teksty w stylu "precz szatanie" a facet nie wie o co chodzi nawet uwagi chciał nam wpisać za śmianie się z nauczyciela :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 clockwork napisał(a):PIEKŁO!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: bo PIEKŁO jest na ziemi... tylko dlaczego ja tu trafiłam??? :hmmmm: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Samturia napisał(a):eee tam rejestracja to nic... w budzie liczyliśmy ile by trza było postawić elektrowni wiatrowych na miejsce zwykłych... i wyszło nam 666 cała klasa sie drze, śmieje, mówi teksty w stylu "precz szatanie" a facet nie wie o co chodzi nawet uwagi chciał nam wpisać za śmianie się z nauczyciela :evil_lol: no tak... zacofani nauczyciele... a potem sie dziwić że nie widzą problemów młodzieży... i twierdzą że np. u nich w szkole nie ma problemów z narkomanią... :wallbash: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 przed sesją smalcem smarujemy.. :eviltong: to ja chyba też zacznę :) Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 clockwork napisał(a): PYSIU... GDZIE CI SIE TO MIEŚCI :hmmmm: :crazyeye::crazyeye::evil_lol: nie jedz tyle bo ja na tym Twoim tronie musze sie obok ciebie zmieścić- już nie jesteś jedynaczką :mad: Mam nową wnuczke? :crazyeye: :multi: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Klocusiowa Ładne foty a blach i tak nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo takie są zarezerwowane dla VIP-ów albo 1000 PLN szary człowiek musi wywalić ja mam bzdurne 1056 i też fura jadzie U mnie tez są nowe foty i to więcej niż 3 ZAPRASZAM Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 bo PIEKŁO jest na ziemi... tylko dlaczego ja tu trafiłam??? :hmmmm: boś ty klockowa ...anielicą jest :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj na ziemskim padole.......................... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 clockwork napisał(a):no... :huh: jazda na całego, ale co sie dziwić... na piękną Pysie wszyscy lecą... :eviltong: o wypraszam sobie.....nie wszyscy..nie wszyscy....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:bosz ....a ja taka skromna;) hahahaha...n o bardzo smieszne.... Alicja skromna pierwsza:diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PIKA napisał(a):Mam nową wnuczke? :crazyeye: :multi: :evil_lol: babciu !! a już ze 3 mies... jak mnie Ala mianowała siostrą pysi... ale ja sama sie w tym gubie, kto, co, zkim, ... wiem że Pysia (ta najpiękniejsza :cool3:) to moja siostra, więc Ala to siostrzenica (pewnie temu Alicja mnie wkręciła- marzyła mieć taką ciocie jak ja:eviltong:) Anka12 napisał(a):Cześć Klocusiowa Ładne foty a blach i tak nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo takie są zarezerwowane dla VIP-ów albo 1000 PLN szary człowiek musi wywalić ja mam bzdurne 1056 i też fura jadzie U mnie tez są nowe foty i to więcej niż 3 ZAPRASZAM ehhh... my biedne szare ludki :-( BeaC napisał(a): bo PIEKŁO jest na ziemi... tylko dlaczego ja tu trafiłam??? :hmmmm: boś ty klockowa ...anielicą jest :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj na ziemskim padole.......................... ja?? :oops: anielica... buuuuuahahahahaa dioblica :diabloti: Quote
Recommended Posts