clockwork Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Alu widziałam Cię, widziałam:errrr::errrr: http://images33.fotosik.pl/116/05ca35cd8fed3e89.jpg :splat::splat: noooo... i trza było fot Ali nawrzucać a nie tam jakiegoś psa.... :motz: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Ja mam trzy:cool1::cool1: udowodnij :grins: Quote
ice_t Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']udowodnij :grins: a co to teraz wyścig na jajka??................ o sory na hodowlę kleszcza spod ogona :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='sota36']Je! To sa kleszcze? A jo u mojego niedzwiadka tyz takie mom,a nawet pewnego razu mialam az 4!Alutka wie... nie? :grins: wie...wszyscy wiedzą :evil_lol: [quote name='basia2202']pfff... kleszcze... :eviltong: :evil_lol: przecie widzę co widzę :cool3: :diabloti: takie rzeczy się rozróżnia, moja droga :megagrin: dobrze, że Klocek nie widział, coś pisała, bo by się chłopak obraził :eviltong: :evil_lol: a czemu Wy baby nie byłyście jeszcze u nas na nowiusich zdjęcioszkach? :mad: :cool3: Oglądalim:loveu: ....Magda odpisywała :grins: [quote name='Medorowa']Alu widziałam Cię, widziałam:errrr::errrr: http://images33.fotosik.pl/116/05ca35cd8fed3e89.jpg a nie wystraszyłaś się :razz::razz: ....a mówiłam Madzi ..... TNIJ :placz::placz::placz: ... a nie taką facjate wkładasz ....odstraszy Ci publike:diabloti: [quote name='clockwork']:splat::splat: noooo... i trza było fot Ali nawrzucać a nie tam jakiegoś psa.... :motz: niech ciem laska;):evil_lol: bowska chroni przed takim czynem :diabloti:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pff... ciekawe, gdzie medorowa ma te 3 jajka :cool3: w lodówce chyba! :cool3: :evil_lol: :diabloti: a Alę... to ja pierwsza wypatrzyłam na klockowych fotkach:eviltong: :multi: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='ice_t']a co to teraz wyścig na jajka??................ o sory na hodowlę kleszcza spod ogona :evil_lol::evil_lol: SPOD PSIEGO OGONA!!! nie przekręcaj nazwy bo to papierowa hodowla więc istotne:grins: a propos hodowli... lolka jakbyś chciała bandoga- daj cynka, skoczymy z klockiem na randevu i bedziesz miała szczeniaki po nim..... cud malina jego potomstwo :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']:splat::splat: noooo... i trza było fot Ali nawrzucać a nie tam jakiegoś psa.... :motz: No widzisz:roll: Na drugi raz będziesz pamiętać:grins: [quote name='clockwork']udowodnij :grins: :roll::roll: Wstydam się :oops: [quote name='Alicja'] a nie wystraszyłaś się :razz::razz: ....a mówiłam Madzi ..... TNIJ :placz::placz::placz: ... a nie taką facjate wkładasz ....odstraszy Ci publike:diabloti: Nie:grins: Ale co Ci miała uciąć:oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='basia2202']pff... ciekawe, gdzie medorowa ma te 3 jajka :cool3: w lodówce chyba! :cool3: :evil_lol: :diabloti: a Alę... to ja pierwsza wypatrzyłam na klockowych fotkach:eviltong: :multi: :diabloti::diabloti:to nie mnie macie wypatrywać :eviltong::eviltong:bo mi pypeć na języku wyrośnie :diabloti:ino Klocunia koffanego:loveu::loveu::loveu: z bolącą łapeczką:razz: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 dogobranoc!!! elDohtore powiedział LEŻEĆ !! dobrze że nie dał komendy aport, albo co gorsza (w) łapke :grins: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']dogobranoc!!! elDohtore powiedział LEŻEĆ !! dobrze że nie dał komendy aport, albo co gorsza (w) łapke :grins: :hand: elDohtore kazali ...to cza słuchać ;):grins: Quote
teqquila Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork'] tak wiem ... szłyszałam... że jakaś konkurencja mojej hodowli "spod psiego ogona" powstała... a to TY robaczku :mad::mad::evil_lol: tak ja znaczy moja hodowla kleszczy hehe robaczku Quote
zuzolandia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://images28.fotosik.pl/145/4a6242c690790b20.jpg a feeeeeeeeeeeee co to za zbuki tu dyndajom hihiihihi http://images29.fotosik.pl/145/fcd8dbd476c4d261.jpg hihih cio un taki pomarscony????? witej koffanooo z JEBIA hihihihi jjakos tak mie nachodzi ze nomen omen CI przaja hihihihi Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hej zachorzała Magdaleno:razz: widziałam twojego kloca..............męczącego jakąś kość:diabloti::diabloti: w tle próbowała się ukryć niejaka Alicja R................................:cool3::cool3: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images28.fotosik.pl/145/4a6242c690790b20.jpg a feeeeeeeeeeeee co to za zbuki tu dyndajom hihiihihi http://images29.fotosik.pl/145/fcd8dbd476c4d261.jpg hihih cio un taki pomarscony????? witej koffanooo z JEBIA hihihihi jjakos tak mie nachodzi ze nomen omen CI przaja hihihihi jo tysz ci przaja :loveu::loveu: a Klocunio ma nadmiar skóry i jak sie schyla to mu to spada na twarz :evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']Hej zachorzała Magdaleno:razz: widziałam twojego kloca..............męczącego jakąś kość:diabloti::diabloti: w tle próbowała się ukryć niejaka Alicja R................................:cool3::cool3: aaaśśśś... nic sie nie ukryje:shake: no miałam wczoraj panią pielęgniarke :grins: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja'] witanko ... to ja Twoja Pielęgniarka aaa.. witanko siostro przełożona Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hej towarzystwo wzajemnej szpitalnej adoracji :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']Hej towarzystwo wzajemnej szpitalnej adoracji :evil_lol: hej hej... hej sokoły :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']hej hej... hej sokoły :evil_lol::evil_lol: Że co że niby ja taki sokół jestem - achhhh :razz: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']Że co że niby ja taki sokół jestem - achhhh :razz: no ba... wielki wódz dżabków - sokółka Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='apple']Hej towarzystwo wzajemnej szpitalnej adoracji :evil_lol: [quote name='clockwork']hej hej... hej sokoły :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Że co że niby ja taki sokół jestem - achhhh :razz: [quote name='clockwork']no ba... wielki wódz dżabków - sokółka ja już nawet wiem co to za szpital :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten mój ulubiony ;) Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']no ba... wielki wódz dżabków - sokółka Hołłł siostro:evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']ja już nawet wiem co to za szpital :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten mój ulubiony ;)hehe - ja tez wiem:eviltong: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']Hołłł siostro:evil_lol: :icon_roc::icon_roc: siostro... marzysz o takiej wrednej siostrze jakem ja :razz::razz: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']:icon_roc::icon_roc: siostro... marzysz o takiej wrednej siostrze jakem ja :razz::razz:Nie zauważyłam żebyś była wredna.... na razie tylko zauwazyłam że się na taka zgrywasz ;):razz: Quote
Recommended Posts