sota36 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']Pawcio w robocie :razz::razz::razz:....Madzia se sama poszła legnąć :roll:..... JAK PAWCIO TYRO, TO MOZE JAKIS FAJNY SUMSIAD SIE ZNOJDZIE???? Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja'] ta emota naj do Madzi chyba przemówiła ...... ja to mówią... jak po dobroci nie wchodzi to trza przemocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakoś tak zabrzmiało........:roll: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple']ja to mówią... jak po dobroci nie wchodzi to trza przemocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakoś tak zabrzmiało........:roll: :roflt: :roflt: :roflt: pedagogicznie ;) Quote
teqquila Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witaj Klockowa :) chora jestes ?? tom duzooo zdrowka zyczem Quote
zuzolandia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 siemkaaaaaaa Klocusiowa ;-) ty gooopot nie rob i sama niy zalygej ;-) juzech Ci godala zes jest wielko i serce tyz mosz wielkie jak LOTNISKO !!!!!!! KOFFOM CIE !! Quote
malawaszka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork'] ooo...i mój garnek tu jest :razz::razz: a firmowy chociaż???? :evil_lol: Witaj me dziecię (tak mi dziś Pyśka powiedziała, żeś moją coorą:-o)!!! Zdrowiej i z chorobą do starej matki nie waż się przychodzić :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='malawaszka']a firmowy chociaż???? :evil_lol: :razz::razz:Firmowy i z nazwiskiem rodowym :eviltong:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ta ja ten Garniec :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....stara przedwojenna robota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj me dziecię (tak mi dziś Pyśka powiedziała, żeś moją coorą:-o)!!! Zdrowiej i z chorobą do starej matki nie waż się przychodzić :diabloti: oooo moja Babcia Weszka :multi::loveu: Quote
malawaszka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']oooo moja Babcia Weszka :multi::loveu: jak to???? :crazyeye: Twoja też????? :mdleje: kurna :shake: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='malawaszka']jak to???? :crazyeye: Twoja też????? :mdleje: kurna :shake: :oops::oops::oops:przecie złożyłam Ci życzenia na blogasku :grins: .....Pysia to Moja Mama :p Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kuruj sie Madzialena:gins:Czykamy tu na cia:grins::grins::grins: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='teqquila']Witaj Klockowa :) chora jestes ?? tom duzooo zdrowka zyczem a dziękuję dziękuję :loveu: [quote name='zuzolandia']siemkaaaaaaa Klocusiowa ;-) ty gooopot nie rob i sama niy zalygej ;-) juzech Ci godala zes jest wielko i serce tyz mosz wielkie jak LOTNISKO !!!!!!! KOFFOM CIE !! :oops: zalygłach ze z Klockiem... un dalyj biere na oko... :grins: [quote name='malawaszka'] Witaj me dziecię (tak mi dziś Pyśka powiedziała, żeś moją coorą:-o)!!! Zdrowiej i z chorobą do starej matki nie waż się przychodzić :diabloti: ło matko...a tego to żech nie wiedziała:crazyeye: córciu ty moja :hmmmm:jedyna?? [quote name='Medorowa']Kuruj sie Madzialena:gins:Czykamy tu na cia:grins::grins::grins: nie mam ginu ale skoro mówisz że pomaga to jutro zakupię :grins: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork'] ło matko...a tego to żech nie wiedziała:crazyeye: córciu ty moja :hmmmm:jedyna?? Malawaszka to Matka Twoja i Pysi :grins: nie mam ginu ale skoro mówisz że pomaga to jutro zakupię :grins: oooo :crazyeye::crazyeye: .......a gin to ponoć z tonikiem się pije :razz::razz::razz: Witaj w Realnym Świecie o wybudzona ze snów:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:....polejesz chyba kapinke dla zdrowotności :loveu::cool1: gina czy tonica?? :razz::razz: [quote name='apple']A no właśnie - do wyrka ino jusszzz:evil_lol::mad: poszłam.. nie ma mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']gina czy tonica?? :razz::razz: :hmmmm: a co lepsiejsze ...:razz::razz:...wiesz co ...może lepiej kafff :evil_lol: poszłam.. nie ma mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti: ooooooooo...........wygląda to ciekawie :razz::razz: Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Madzia ja przyszła pokazać Ci ino z jakim piknym wyświetlaczem laał po mieście solaris:diabloti: Patrzaj: Fany napis, chciałabym sie tym przejechać:diabloti: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']oooo :crazyeye::crazyeye: .......a gin to ponoć z tonikiem się pije :razz::razz::razz: TO NIC... wypije sam :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Emi, zajebiszczy ten busik...Madzia takim do ślubu powinna jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to ja też wdepłam do cię z rewizytą.... ale ty miałas leżeć a nie gonić po Dogo:razz: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']No to ja też wdepłam do cię z rewizytą.... ale ty miałas leżeć a nie gonić po Dogo:razz: a no właśnie... zapomniałam :scared: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']TO NIC... wypije sam :evil_lol::evil_lol: :razz::razz::razz:....polejesz chyba kapinke dla zdrowotności :loveu::cool1: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']a no właśnie... zapomniałam :scared:A no właśnie - do wyrka ino jusszzz:evil_lol::mad: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork'] nie mam ginu ale skoro mówisz że pomaga to jutro zakupię :grins: [quote name='Alicja']oooo :crazyeye::crazyeye: .......a gin to ponoć z tonikiem się pije :razz::razz::razz: Buhahahahha ja Was naprawdę KM:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahha ja Was naprawdę KM:loveu::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:i przyjedziesz dziś z tym Ginem :razz::razz:do Jebia :p Wstałas już :cool1:wymacana od tyłu :razz::razz:bo Ciem przyjszłam powitać :grins: ...pana C. bolała w nocy ząbek :angryy:...oczywiście wszyscy pobudzeni łącznie z psem :diabloti::evil_lol:..tak wię poczytałam już Czarne Kwiatki ...piję kaff :pi lecę na Rybnik po godzinach :roll:...a potem tam kaj mnie wiatr zaniesie ;) Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja'] :loveu::loveu:i przyjedziesz dziś z tym Ginem :razz::razz:do Jebia :p Wstałas już :cool1:wymacana od tyłu :razz::razz:bo Ciem przyjszłam powitać :grins: ...pana C. bolała w nocy ząbek :angryy:...oczywiście wszyscy pobudzeni łącznie z psem :diabloti::evil_lol:..tak wię poczytałam już Czarne Kwiatki ...piję kaff :pi lecę na Rybnik po godzinach :roll:...a potem tam kaj mnie wiatr zaniesie ;) Hmmmm pachnie mi tu ewakuacją :evil_lol::evil_lol: cześć zdrowiejąca Magdaleno :evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 przyszłam:) a Ty znowu chora? :crazyeye: :roll: no zdrówencja Madzialeno ma piekielna :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu: P.S. busik super! bundesliga! :evil_lol: Madzia powinna takim nie tylko do ślubu... ale i potem dzieci do szkoły wozić :baddevil::peace: Quote
Recommended Posts