Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Pawcio w robocie :razz::razz::razz:....Madzia se sama poszła legnąć :roll:.....
JAK PAWCIO TYRO, TO MOZE JAKIS FAJNY SUMSIAD SIE ZNOJDZIE????

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
ta emota naj do Madzi chyba przemówiła ......
ja to mówią... jak po dobroci nie wchodzi to trza przemocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jakoś tak zabrzmiało........:roll:

Posted

[quote name='apple']ja to mówią... jak po dobroci nie wchodzi to trza przemocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jakoś tak zabrzmiało........:roll:

:roflt: :roflt: :roflt: pedagogicznie ;)

Posted

[quote name='clockwork']
ooo...i mój garnek tu jest :razz::razz:

a firmowy chociaż???? :evil_lol:

Witaj me dziecię (tak mi dziś Pyśka powiedziała, żeś moją coorą:-o)!!! Zdrowiej i z chorobą do starej matki nie waż się przychodzić :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a firmowy chociaż???? :evil_lol:

:razz::razz:Firmowy i z nazwiskiem rodowym :eviltong:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ta ja ten Garniec :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....stara przedwojenna robota :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj me dziecię (tak mi dziś Pyśka powiedziała, żeś moją coorą:-o)!!! Zdrowiej i z chorobą do starej matki nie waż się przychodzić :diabloti:

oooo moja Babcia Weszka :multi::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']jak to???? :crazyeye: Twoja też????? :mdleje: kurna :shake:
:oops::oops::oops:przecie złożyłam Ci życzenia na blogasku :grins: .....Pysia to Moja Mama :p

Posted

[quote name='teqquila']Witaj Klockowa :)

chora jestes ?? tom duzooo zdrowka zyczem

a dziękuję dziękuję :loveu:

[quote name='zuzolandia']siemkaaaaaaa Klocusiowa ;-) ty gooopot nie rob i sama niy zalygej ;-)

juzech Ci godala zes jest wielko i serce tyz mosz wielkie jak LOTNISKO !!!!!!!

KOFFOM CIE !!
:oops:
zalygłach ze z Klockiem... un dalyj biere na oko... :grins:

[quote name='malawaszka']
ło matko...a tego to żech nie wiedziała:crazyeye: córciu ty moja :hmmmm:jedyna??

[quote name='Medorowa']Kuruj sie Madzialena:gins:Czykamy tu na cia:grins::grins::grins:
nie mam ginu ale skoro mówisz że pomaga to jutro zakupię :grins:

Posted

[quote name='clockwork']

ło matko...a tego to żech nie wiedziała:crazyeye: córciu ty moja :hmmmm:jedyna??

Malawaszka to Matka Twoja i Pysi :grins:

oooo :crazyeye::crazyeye: .......a gin to ponoć z tonikiem się pije :razz::razz::razz:

Witaj w Realnym Świecie o wybudzona ze snów:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz::razz:....polejesz chyba kapinke dla zdrowotności :loveu::cool1:

gina czy tonica?? :razz::razz:

[quote name='apple']A no właśnie - do wyrka ino jusszzz:evil_lol::mad:

poszłam.. nie ma mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']gina czy tonica?? :razz::razz:

:hmmmm: a co lepsiejsze ...:razz::razz:...wiesz co ...może lepiej kafff :evil_lol:

poszłam.. nie ma mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti:

ooooooooo...........wygląda to ciekawie :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']

[quote name='Alicja']oooo :crazyeye::crazyeye: .......a gin to ponoć z tonikiem się pije :razz::razz::razz:

Buhahahahha ja Was naprawdę KM:loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahahha ja Was naprawdę KM:loveu::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu:i przyjedziesz dziś z tym Ginem :razz::razz:do Jebia :p

Wstałas już :cool1:wymacana od tyłu :razz::razz:bo Ciem przyjszłam powitać :grins:

...pana C. bolała w nocy ząbek :angryy:...oczywiście wszyscy pobudzeni łącznie z psem :diabloti::evil_lol:..tak wię poczytałam już Czarne Kwiatki ...piję kaff :pi lecę na Rybnik po godzinach :roll:...a potem tam kaj mnie wiatr zaniesie ;)

Posted

[quote name='Alicja'] :loveu::loveu:i przyjedziesz dziś z tym Ginem :razz::razz:do Jebia :p

Wstałas już :cool1:wymacana od tyłu :razz::razz:bo Ciem przyjszłam powitać :grins:

...pana C. bolała w nocy ząbek :angryy:...oczywiście wszyscy pobudzeni łącznie z psem :diabloti::evil_lol:..tak wię poczytałam już Czarne Kwiatki ...piję kaff :pi lecę na Rybnik po godzinach :roll:...a potem tam kaj mnie wiatr zaniesie ;)

Hmmmm pachnie mi tu ewakuacją :evil_lol::evil_lol:

cześć zdrowiejąca Magdaleno
:evil_lol:

Posted

przyszłam:)

a Ty znowu chora? :crazyeye: :roll:

no zdrówencja Madzialeno ma piekielna :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu:

P.S. busik super! bundesliga! :evil_lol:
Madzia powinna takim nie tylko do ślubu... ale i potem dzieci do szkoły wozić :baddevil::peace: