Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):idem na wizyte przeadopcyjną... szczymajcie kciuki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dopiero ...myślałam żeś już po :razz::razz: szczymam :kciuki: Quote
furciaczek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):idem na wizyte przeadopcyjną... szczymajcie kciuki Trzymam:loveu: Quote
halbina Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Powodzenia! Kliknijcie w moim podpisie... :roll: Quote
Pysia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Siostra :loveu: Dasz rade boś krew z krwi moja :diabloti: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jusz po....... :loveu::loveu: :thumbs: zara ide spac bo o 5tej wstaje i jade po Fige :mdleje: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):jusz po....... :loveu::loveu: :thumbs: zara ide spac bo o 5tej wstaje i jade po Fige :mdleje: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: a mówiłam ze będzie oki :cool2:.....a to już Ci napisałam :diabloti:...że to co JA pisze albo mówie to sie puszcza mimo oka czy ucha a potem i tak wychodzi na MOJE :eviltong::eviltong: i nie cza było się tak stresować :eviltong: ha ha ha .....MOJE na wierzchu :loveu::loveu::loveu: no i BRAWO MAGDA :B-fly: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Madziu ...już pewno śpisz:oops: ...ale życzę Ci jutro szerokiej i bezpiecznej drogi :loveu:....i pilnuj co by tam Mareczek za bardzo nie deptał po gazie :razz::razz: i przyjeżdżajcie z Figą cali i zdrowi :loveu::loveu: wiesz , że ja już tak mam że się martwię ...:calus: Quote
lolka75 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Magdo z wielkim serduchem....powodzenia i spokoju na drodze Quote
clockwork Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a):Madziu ...już pewno śpisz:oops: ...ale życzę Ci jutro szerokiej i bezpiecznej drogi :loveu:....i pilnuj co by tam Mareczek za bardzo nie deptał po gazie :razz::razz: i przyjeżdżajcie z Figą cali i zdrowi :loveu::loveu: wiesz , że ja już tak mam że się martwię ...:calus: :thumbs::thumbs: lolka75 napisał(a):Magdo z wielkim serduchem....powodzenia i spokoju na drodze mała mózga, wielkie serce :diabloti: zara ruszamy we w droge Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 clockwork napisał(a): zara ruszamy we w droge Madziu czekamy na cię i na nowinki:lol::loveu: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 clockwork napisał(a)::thumbs::thumbs: ......KCM :grins: ... :loveu: mała mózga, wielkie serce :diabloti: zapomniałas dopisać o twardym doopalonie :razz::razz: zara ruszamy we w droge :calus: znam twe poświecenia :Rose: Madzia & Company o 10 była w Kielcach , więc teraz powinna byc już na miejscu :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Hejka Klocuszki :multi::multi: Madziu i ja dołączam się do życzeń z szeroką drogą :) :loveu: powodzenia :) Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Oznajmiam ....że Magda jest już w drodze powrotnej do Jastrzębia z Figunią ma się rozumieć :multi::loveu::multi: Pokłony :mdleje: dla Marka kierowcy :Rose: za to ze zgodził się jechać z Madzią po Figulca :loveu: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 WRÓCILI :multi::multi::multi:cali ,zdrowi, z Figunia :loveu::loveu::loveu: to teraz jeszcze portrecik Pana Psa :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ziombećki....:loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/32/63329fdbc07a8337.jpg Quote
clockwork Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 :placz::placz::placz: normalnie rozpiera mnie duma i szczęście:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 clockwork napisał(a)::placz::placz::placz: normalnie rozpiera mnie duma i szczęście:placz::placz::placz: :calus: i masz ku temu powód ....KCM... Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Magda Ciebie to psie anioly z buciorami do psiego raju zabiora..........siedzialam na watku Figi i ryczalam az spuchlam na ryjoku. Jestes WIELKI malenki czlowiek Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='clockwork']:placz::placz::placz: normalnie rozpiera mnie duma i szczęście:placz::placz::placz:Normalnie jezdem z ciebie TAAAAKA dumna:multi:A to dla cię:Rose::Rose::Rose: Quote
Pysia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Brawo Klockowa!!!!!!!! Od początku jak trafiłaś tutaj to wiedziałam, że z Ciebie są LUDZIE :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Witaj Wielka mała Madzialeno :loveu: :multi: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ochłonęłam.... Figunia już kocha swoją nową pancie a ja sie doprawiłam z choróbskiem... zamiast gadać skrzecze jak gawron... ale co tam... warto było :loveu: leze dziś do lekarza do kontroli na rozbieraną sesje :razz::razz: czuje że kolejny tydzień L4 i leżenia w domu aha a to wszystko zrobiłam dla Figi i iwop nie dla poklasków ;) Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']ochłonęłam.... Figunia już kocha swoją nową pancie a ja sie doprawiłam z choróbskiem... zamiast gadać skrzecze jak gawron... ale co tam... warto było :loveu: leze dziś do lekarza do kontroli na rozbieraną sesje :razz::razz: czuje że kolejny tydzień L4 i leżenia w domu Dobereczek ...zdrowiej Madzialeno ....a dobre leżenie nie jest złe Quote
Recommended Posts