clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jesoo ... dziś ide na rozmowe przedadopcyjną, ale mam stresa.... a jutro jak bedzie ok. jade po Fige ktora ma zamieszkać w Jastrzębiu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100211 i jeszcze sie podejmuje zabrania po drodze trzyłapka z Rybnika do Krakowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99261 ja już dostałam korby chyba na punkcie tych biednych psów ... nie wiem jeszcze co na to mój kierowca, ale co tam- najwyżej sie załamie moim debilizmem i dogo-manią :diabloti: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):jesoo ... dziś ide na rozmowe przedadopcyjną, ale mam stresa.... a jutro jak bedzie ok. jade po Fige ktora ma zamieszkać w Jastrzębiu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100211 i jeszcze sie podejmuje zabrania po drodze trzyłapka z Rybnika do Krakowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99261 ja już dostałam korby chyba na punkcie tych biednych psów ... nie wiem jeszcze co na to mój kierowca, ale co tam- najwyżej sie załamie moim debilizmem i dogo-manią :diabloti: MADZIA JESTEś CUDOWNYM WRAZLIWYM CZłOWIEKIEM KOFFAM CIE NORMALNIE Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):MADZIA JESTEś CUDOWNYM WRAZLIWYM CZłOWIEKIEM KOFFAM CIE NORMALNIE eeeee.... tam... 2 PIECZENIE NA JEDNYM OGNIU :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):eeeee.... tam... 2 PIECZENIE NA JEDNYM OGNIU :diabloti::diabloti::diabloti: Ino nie skonsumuj przewoźnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a):Ino nie skonsumuj przewoźnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no.... przeca ktoś musi mnie dowieźć do domu.... aaaa... jedzie z nami jego żona .... bo kto by puścił swego chopa z taką dupeczką jak ja - sam na sam :diabloti: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):nie no.... przeca ktoś musi mnie dowieźć do domu.... aaaa... jedzie z nami jego żona .... bo kto by puścił swego chopa z taką dupeczką jak ja - sam na sam :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:..czyli doopa z rozliczeń bezgotówkowych :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:..czyli doopa z rozliczeń bezgotówkowych :evil_lol: zawiezie mnie na kredyt... rozliczymy sie w innym terminie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):eeeee.... tam... 2 PIECZENIE NA JEDNYM OGNIU :diabloti::diabloti::diabloti:I do tego skromna:razz: clockwork napisał(a):.... bo kto by puścił swego chopa z taką dupeczką jak ja - sam na sam :diabloti:JA!:diabloti: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Medorowa napisał(a)::Rose::Rose: za serducho ... sugerujesz że powinnam sie wybrać na EKG??:hmmmm: no jakoś mi tak dziś wali nierówno.... pod sufitem :cool1: apple napisał(a):I do tego skromna:razz: JA!:diabloti: tylko tak gadasz... bo mnie nie znasz... jego żona zna mnie osobiście dlatego jedzie z nami :diabloti: wie co grozi jej chopu :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a): tylko tak gadasz... bo mnie nie znasz... jego żona zna mnie osobiście dlatego jedzie z nami :diabloti: wie co grozi jej chopu :eviltong::eviltong::diabloti: Eeeeee tam...... bier za darmo.......:diabloti: Przyda się w kuchni:eviltong: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):zawiezie mnie na kredyt... rozliczymy sie w innym terminie :eviltong::eviltong::eviltong: ino nie próbuj wciskać ...karty :razz::razz::razz:kredytowej :grins: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Eeeeee tam...... bier za darmo.......:diabloti: Przyda się w kuchni:eviltong: dawa.... wystaw na bazarek TZta, zawsze wpadnie kilka groszy na jaką bide :multi::multi: Alicja napisał(a):ino nie próbuj wciskać ...karty :razz::razz::razz:kredytowej :grins: nie boi..... kart kredytowych klockowa nie ma :shake::shake: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):dawa.... wystaw na bazarek TZta, zawsze wpadnie kilka groszy na jaką bide :multi::multi: Wolała bym co innego przynajmniej jakiś dochód by był a tak.... Kto za niego zapłaci :eviltong::diabloti: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Wolała bym co innego przynajmniej jakiś dochód by był a tak.... Kto za niego zapłaci :eviltong::diabloti: ja dam złotówke + VAT :loveu: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):ja dam złotówke + VAT :loveu:Kupujesz w ciemno? jeszcześ nie widziała towara :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Kupujesz w ciemno? jeszcześ nie widziała towara :evil_lol: ryzyko kochana... kupuje jabłko w worku .... :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a): ryzyko kochana... kupuje jabłko w worku .... :evil_lol::evil_lol:Hmmm mój sie nie mieści do worka..... 1,97 m wzrostu........ ale jakieś pudło znajde:razz: Ale to po południu....... najpierw niech przyniesie tego obiecanego nowego telefona a potem możesz brać :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Wolała bym co innego przynajmniej jakiś dochód by był a tak.... Kto za niego zapłaci :eviltong::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a może wystaw to dochodowe ;) Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a może wystaw to dochodowe ;) A co mozna? Bo przyznam szczerze że nawet nie wiem co się tam wystawia:roll: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 takie sobie korespondencje na jastrzębskim portalu w dziale PRZYGARNIJ MNIE :diabloti: dn.18.01.2008 godz.13:03 autor: edytA PRZYGARNE MAŁEGO SZCZENIACZKA TO MUJ NUMER KOM 6645922xx LUB GG 1167xx PIESEK SPRAWI RADOSC DZIECU dn.18.01.2008 godz.17:34 autor: do edyty Magda Edyto.. przygarnij może misia pluszowego. Pies to obowiązek i poświęcenie, nie zabawka dla dziecka, która za pół roku się znudzi i wyjląduje pod śmietnikiem ;) Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):takie sobie korespondencje na jastrzębskim portalu w dziale PRZYGARNIJ MNIE :diabloti: dn.18.01.2008 godz.13:03 autor: edytA PRZYGARNE MAŁEGO SZCZENIACZKA TO MUJ NUMER KOM 6645922xx LUB GG 1167xx PIESEK SPRAWI RADOSC DZIECU .....:flaming:..... Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):takie sobie korespondencje na jastrzębskim portalu w dziale PRZYGARNIJ MNIE :diabloti: dn.18.01.2008 godz.13:03 autor: edytA PRZYGARNE MAŁEGO SZCZENIACZKA TO MUJ NUMER KOM 6645922xx LUB GG 1167xx PIESEK SPRAWI RADOSC DZIECU dn.18.01.2008 godz.17:34 autor: do edyty Magda Edyto.. przygarnij może misia pluszowego. Pies to obowiązek i poświęcenie, nie zabawka dla dziecka, która za pół roku się znudzi i wyjląduje pod śmietnikiem ;) no przecie to bardzo kulturalna korespondencja ze s twej strony :razz::razz: Quote
ice_t Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a):takie sobie korespondencje na jastrzębskim portalu w dziale PRZYGARNIJ MNIE :diabloti: dn.18.01.2008 godz.13:03 autor: edytA PRZYGARNE MAŁEGO SZCZENIACZKA TO MUJ NUMER KOM 6645922xx LUB GG 1167xx PIESEK SPRAWI RADOSC DZIECU dn.18.01.2008 godz.17:34 autor: do edyty Magda Edyto.. przygarnij może misia pluszowego. Pies to obowiązek i poświęcenie, nie zabawka dla dziecka, która za pół roku się znudzi i wyjląduje pod śmietnikiem ;) kurde ludziom to sie naprawde wydaje że piesek to taka milusia zabawka:shock:a pies jak i człowiek potrzebuje wychowania i na poczatku baaaardzo duzo zainteresowania domowników Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 idem na wizyte przeadopcyjną... szczymajcie kciuki Quote
Recommended Posts