clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 cisza tu jak :diabloti: zaś wszyscy mają problemy z dogo :evil_lol:, tylko nie ja.... :eviltong: Quote
BeaC Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Klockowa.........widzę że masz ufoja w domu :diabloti::diabloti::diabloti: .a mnie tez dogo dziala i nie musiałam dziobac u adminów.... co to to nie ...... zdjęcie drzemkowe niezłe...u mnie jest podobnie tylko................ że .................. Lucha śpi................. na mnie........... a wazy tylko 10 kg .więcej niż ja.......i ma takie twarde łokcie i się tak rozpycha.........:placz::placz::placz: Klocek to przynajmniej kulturalnie koło pana.... lekko go dotyka łapką :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 BeaC napisał(a):Witaj Klockowa.........widzę że masz ufoja w domu :diabloti::diabloti::diabloti: .a mnie tez dogo dziala i nie musiałam dziobac u adminów.... co to to nie ...... zdjęcie drzemkowe niezłe...u mnie jest podobnie tylko................ że .................. Lucha śpi................. na mnie........... a wazy tylko 10 kg .więcej niż ja.......i ma takie twarde łokcie i się tak rozpycha.........:placz::placz::placz: Klocek to przynajmniej kulturalnie koło pana.... lekko go dotyka łapką :loveu::loveu::loveu: koło pańcia to kulturalnie- bo pańcio to jego guru- musi sie wyspać:sleep2:... a zauważ że leży (pies) na mojej połowie.. i jak ja sie chce położyć to muszę z nim przejść bitwe :olympic:... w końcu robi mi troche miejsca- więc przyjmuję pozycje na "embrion" i kłade sie grzecznie w jego nogach :oops:.... ehhhh... chyba jestem w tej naszej chierarchii na samym dole ;) Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 czy Wy wszystkie strajkujecie?? :mad:cisza.. :???: to po cholewke ja do pracy leciała.. hę...:cool3: DARECKIE!!! SAPERA!!! BARABARA!!!! :scream_3: choć wy mnie nie zawiedźcie!!! :flaming: sama tak tu mam być???:lmaa: na siostre nie licze, bo od dwóch dni nie może sie zalogować, że niby hasło złe... już dostała 2 nowe hasła i nadal niby złe...:talker: DOGO NAM SIE ROZKRACZA!!! :placz: KATASTROFA!!!! :placz::placz: DARECKA!!! miałaś robić bloga Sabce- bo takie piękne foty chomikujesz w kompku... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a): DARECKA!!! miałaś robić bloga Sabce- bo takie piękne foty chomikujesz w kompku... no to jest czaderskie:diabloti: i nie wszystkie strajkujecie!!! Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no to jest czaderskie:diabloti: i nie wszystkie strajkujecie!!! ufff... bo siedze i nie wiem co ze sobą zrobić... wolałabym nie miec dogo- a nie tylko klikać odśwież, odświerz.. i doopa... wszędzie cisza!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):ufff... bo siedze i nie wiem co ze sobą zrobić... wolałabym nie miec dogo- a nie tylko klikać odśwież, odświerz.. i doopa... wszędzie cisza!!! tak i poza odszwiez jeszcze czesto wyrzuca error z dostepem do konkretnej galeryjki...wiec znow sie psuje dogo nasze:diabloti: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Matko bowska jakbym wiedziała że masz takiego doła tobym Cię do siebie zaprosiła do domu :) Jestem samaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie znoszę jak TZ szlaja się po świecie :placz: Pada deszcz i ja zaraz pójdę grabić trawe jak ktoś się tutaj u mnie nie zjawi :cool3: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):Matko bowska jakbym wiedziała że masz takiego doła tobym Cię do siebie zaprosiła do domu :) Jestem samaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie znoszę jak TZ szlaja się po świecie :placz: Pada deszcz i ja zaraz pójdę grabić trawe jak ktoś się tutaj u mnie nie zjawi :cool3: teraz sie ruszy pewnie bo Alicja odzyskała dogo... więc zaczyna szaleć.. a ja zaraz do domciu...z dołem... masz kogoś na boku?? :cool3::cool3: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):teraz sie ruszy pewnie bo Alicja odzyskała dogo... więc zaczyna szaleć.. a ja zaraz do domciu...z dołem... masz kogoś na boku?? :cool3::cool3: Tak :diabloti: Nie słyszałas:diabloti: Weszka bierze ze mną slub a ja z nia :evil_lol: Tak co jakiś czas :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):teraz sie ruszy pewnie bo Alicja odzyskała dogo... więc zaczyna szaleć.. a ja zaraz do domciu...z dołem... masz kogoś na boku?? :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sąsiada ciecia;) No Klocusiowa .....mów gdzie masz te wtyki ...ja od rana dogo nie miałam:placz::placz::placz: ale zajedwabista fotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):Tak :diabloti: Nie słyszałas:diabloti: Weszka bierze ze mną slub a ja z nia :evil_lol: Tak co jakiś czas :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no... :huh: jazda na całego, ale co sie dziwić... na piękną Pysie wszyscy lecą... :eviltong: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sąsiada ciecia;) No Klocusiowa .....mów gdzie masz te wtyki ...ja od rana dogo nie miałam:placz::placz::placz: ale zajedwabista fotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już mówiłam...jestem ulubioną admina :cool3:, mam dogo non stop.. troche muli ale jest!!! :multi: ale on cosik siostry mojej chyba nie lubi... trzeci dzień nie może sie zalogować... musze chyba go dopaść..:mad: a na fotce- dziewczynka sie mierzyła kto jest dłuższy... Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):no... :huh: jazda na całego, ale co sie dziwić... na piękną Pysie wszyscy lecą... :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciesz się ....będzie imprezka w ogrodzie:cool3: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Równe są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz Weszka taka lufa ze ja na nią lece :diabloti: Ale i tak jestem piękniejsza :loveu::evil_lol: Quote
kesslee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a):czy Wy wszystkie strajkujecie?? :mad:cisza.. :???: to po cholewke ja do pracy leciała.. hę...:cool3: DARECKIE!!! SAPERA!!! BARABARA!!!! :scream_3: choć wy mnie nie zawiedźcie!!! :flaming: sama tak tu mam być???:lmaa: na siostre nie licze, bo od dwóch dni nie może sie zalogować, że niby hasło złe... już dostała 2 nowe hasła i nadal niby złe...:talker: DOGO NAM SIE ROZKRACZA!!! :placz: KATASTROFA!!!! :placz::placz: DARECKA!!! miałaś robić bloga Sabce- bo takie piękne foty chomikujesz w kompku... no coś fenomenalnego po prostu! :crazyeye: wszystkie 3 fotki - obłędne. zazdroszczę modeli :diabloti: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciesz się ....będzie imprezka w ogrodzie:cool3: Pysia napisał(a):Równe są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz Weszka taka lufa ze ja na nią lece :diabloti: Ale i tak jestem piękniejsza :loveu::evil_lol: kesslee napisał(a):no coś fenomenalnego po prostu! :crazyeye: wszystkie 3 fotki - obłędne. zazdroszczę modeli :diabloti: zaznaczam że to nie mój pies (suka)- to kochanka z doskoku mojego bandosia... widzisz Darecka!! ZAKŁADAJ BLOGA SABIE... JUŻ MA FANÓW!!! :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a): Witam ! :multi: Jestem tu pierwszy raz, a trafiłam zupełnie przypadkowo...;) Bandog rzeczywiście jest pięknym psem :loveu: :loveu: :loveu: Obejrzałam galerię i zapoznałam się z pieskiem...:oops: Jest taaki duuży...:evil_lol: Mordkę ma taką milusią :loveu: i spojrzenie takie mądre.:loveu: Mizianko dla niego i pozdrowionka dla pańci.:bluepaw::dog::bye:Zapraszamy do siebie ! Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 marzenna79 napisał(a):Witam ! :multi: Jestem tu pierwszy raz, a trafiłam zupełnie przypadkowo...;) Bandog rzeczywiście jest pięknym psem :loveu: :loveu: :loveu: Obejrzałam galerię i zapoznałam się z pieskiem...:oops: Jest taaki duuży...:evil_lol: Mordkę ma taką milusią :loveu: i spojrzenie takie mądre.:loveu: Mizianko dla niego i pozdrowionka dla pańci.:bluepaw::dog::bye:Zapraszamy do siebie ! :multi:WITAMY!!! :multi: mądre słowa... mój pies jest naj- tak w skrócie... jak tu trafiłaś?? tropem lanserki :cool3::cool3::eviltong: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a)::multi:WITAMY!!! :multi: mądre słowa... mój pies jest naj- tak w skrócie... jak tu trafiłaś?? tropem lanserki :cool3::cool3::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi nadal wyglada na lansowanie:razz: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Idę coś zjeść bo mnie zatkało ze smiechu :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi nadal wyglada na lansowanie:razz: tak, tak... wy cos wiecie na temat lanserki :cool3: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):Idę coś zjeść bo mnie zatkało ze smiechu :evil_lol: boshe.. Pysia zaś jje.... matko.. :crazyeye: Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 clockwork napisał(a)::multi:WITAMY!!! :multi: mądre słowa... mój pies jest naj- tak w skrócie... jak tu trafiłaś?? tropem lanserki :cool3::cool3::eviltong: Przeglądałam najnowsze posty na forum i zobaczyłam AlicjaRydzewska napisała w fotoblogu clockwork'a, a że znane mi jest nazwisko z Sanatorium...to wdepnęłam z ciekawości...ot i cała prawda...:oops: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 marzenna79 napisał(a):Przeglądałam najnowsze posty na forum i zobaczyłam AlicjaRydzewska napisała w fotoblogu clockwork'a, a że znane mi jest nazwisko z Sanatorium...to wdepnęłam z ciekawości...ot i cała prawda...:oops::oops::oops::oops:bosz ....a ja taka skromna;) Quote
Recommended Posts