apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):właśnie zeżarli my obiad.... frytki.... olej mi wykipiał na całą kuchenke... zrobiła sie z niego piana jak po płynie do naczyń i leciało lecialo leciało..... i nie mam pojęcia dlaczemu tak sie stało.... :niewiem: ale sie zeźliłam:angryy:Przybywam z odsieczą:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):za mokre frytki miałas :cool1:... a ja własnie se umyłam kuchenkę .....a i a obiad też miałam frytki ... że za mokre powiadasz :hmmmm: a gdzie i dlaczemu one sie zmoczyły :niewiem: kolejne wysusze na kaloryferu :cool1: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Przybywam z odsieczą:evil_lol: clockwork napisał(a):że za mokre powiadasz :hmmmm: a gdzie i dlaczemu one sie zmoczyły :niewiem: kolejne wysusze na kaloryferu :cool1: noooo... nie miałaś przypadeczkiem rozmożonych....bo mnie się tak zrobiło jak wrzuciłam na niezbyt gorący olej ...lekko rozciaprane frydzie i miałam wibucha pienistego Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 pewnie zamiast oleju wlałaś płyn to kąpieli :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Hejka :lol: A może to biopaliwo było :hmmmm: jest taka opcja :roll: lolka75 napisał(a):ja tez mialam dzisiaj fryty szpanujesz teraz apple napisał(a):Przybywam z odsieczą:evil_lol: Alicja napisał(a): noooo... nie miałaś przypadeczkiem rozmożonych....bo mnie się tak zrobiło jak wrzuciłam na niezbyt gorący olej ...lekko rozciaprane frydzie i miałam wibucha pienistego z zamrażalnika byli... mniejsza o to... ważne że wy mi tu z odsieczą to ja se za ten czas poklikam :multi: jonQuilla napisał(a):pewnie zamiast oleju wlałaś płyn to kąpieli :diabloti: :evil_lol::evil_lol: czy ja wygladam na psychicznie chorą?? :crazyeye::crazyeye: :hmmmm: a oże to był i płyn do kąpieli :roll::cool1: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): ważne że wy mi tu z odsieczą to ja se za ten czas poklikam :multi: to Szarlotka sprząta a ja z Tobą poklikam :grins: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 myju myju chlastu chlastu nie mam palcow jedenastu:roll: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):myju myju chlastu chlastu nie mam palcow jedenastu:roll: :hmmmm: dobrze liczyłas :razz::razz: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 nie myje kuchenki- odpale piekarnik, wysypie frytki na kuchenkie i niech sie smażą w głębokim oleju :diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):nie myje kuchenki- odpale piekarnik, wysypie frytki na kuchenkie i niech sie smażą w głębokim oleju :diabloti: ale będzie jutro obiadek ......marzenie :loveu: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: dobrze liczyłas :razz::razz: taaaa..liczylam na siebie....:roll: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):taaaa..liczylam na siebie....:roll: ..taaa umiesz liczyć licz na siebie ....:grins: ...na sobie :hmmmm: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a): ..taaa umiesz liczyć licz na siebie ....:grins: ...na sobie :hmmmm: na osobie.....:cool1: na osobnosci....:cool1: ide ....bo bredze Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):na osobie.....:cool1: na osobnosci....:cool1: ide ....bo bredze ić .....i nie grzesz więcej ... Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):ić .....i nie grzesz więcej ... to jak mam zyc teraz:placz::placz:no jak....?:diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):to jak mam zyc teraz:placz::placz:no jak....?:diabloti: normalnie siostro ...normalnie ................ Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):normalnie siostro ...normalnie noooo to mi chyba nie grozi:cool1: Quote
ice_t Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 szalone dziewczyny szalone, mrożone frytki na głębokim oleju raz, a potem frytki z piekarnika na drugie Tylko juz nie uzywaj Magdo płynu do mycia :evil_lol:bo frytki najlepsze wychodzą tylko na oleju i to bez piany :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 evaxon napisał(a):o masz a ta nadal sprzata:roll: Bo to pracowite dziewcze jest :grins: Madzialeno :hand: ...dawa ..pranie robie :diabloti:....jak co masz to podrzuć ...:razz::razz: Quote
Paula Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 :hand: Witaj Madziu ze wściekniętymi frytkami :grins: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cześć spieniona Magdo ?:diabloti::evil_lol: No oć juz do nas przecież ci wczoraj z Ala posprzatałyśmy w tej kuchni :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 clockwork napisał(a): czy ja wygladam na psychicznie chorą?? :crazyeye::crazyeye: :hmmmm: hmmm...czy jesteś :stupid:?? :niewiem: nie mi to oceniać :siara: :evil_lol::evil_lol: Hejka Diablątko :multi::multi: :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Cześć spieniona Magdo ?:diabloti::evil_lol: No oć juz do nas przecież ci wczoraj z Ala posprzatałyśmy w tej kuchni :eviltong: :hmmmm: a może ONA Nas nie zauważyła że sprzątamy :razz::razz:...a tak ładnie posprzatałyśmy :roll: Dobereczek:multi::loveu::multi: Piękna i Wielka Magdzialeno :grins: Quote
Recommended Posts