zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zezarlam pizzze ale frytole jeszcze wcisne hihihih Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Pani Goździkowa jak tak można :-o:-okoleżanka w potrzebie :mad::mad: Lepiej sobie grzańca cioteczko zapodaj z goździkiem i cynamonem feee.. grzaniec.... zimne to może bym i walła :roll: Alicja napisał(a):nooooo cza wyleżeć ......ale to wyleżycie razem :diabloti:...może sie panu C. humor poprawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja aplikuje bańki :grins: podrzuć i mi ze 2 bańki :roll::cool1: może być przelewem :diabloti: halbina napisał(a):A na grypę najlepszy ponoć RUMIANEK... Rum wypić, Janek wyrypie :oops: i po grypie! buuuhahahhahahahah... lece kliknąć do Jaśka... niech kupi ruma po drodze :multi::multi: Paula_ napisał(a)::multi: Witaj chore liczydełko :glaszcze: tera to już mi sie i musk zlasował :evil_lol::evil_lol: cze Pałla:multi: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 clockwork napisał(a):ktoś reflektuje na frytki??? bo własnie konsumuje... moge dosmażyć... na łeb mi padło o północy frytki jeść:cool1: dawaj ja mam keczup :grins: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 clockwork napisał(a):o wy moje kochanieńkie... tego mi trza było... tera z tymi liczydłami to już pójdzie jak po masle.. bo dogociółki dbają o potrzeby innych ;) potem biore tydzień wolnego na wyleżenie wirusa, do środy poleże z Cezarym, potem wleze do wyra innemu choremu ... bedziemy sie leczyć i leczyć i kurować..... :hmmmm: a dzieciów z tego nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie lubisz grzańca ,hmm ale to ma leczyć a nie smakować :evil_lol::evil_lol:. A frytki chętni e zesmacznie :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 udawałam że mnie tu nie ma i SAMA wtranżoliłam 2 kopiate talerz frytków... zara pękne :cool1: Alicja napisał(a)::hmmmm: a dzieciów z tego nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: twoich na pewno nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 clockwork napisał(a):udawałam że mnie tu nie ma i SAMA wtranżoliłam 2 kopiate talerz frytków... zara pękne :cool1: a ja czekam jak ta **** grochowa z keczupem twoich na pewno nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no przeca że nie moich :grins: TZ-towe to już nie moje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dobry wieczór! Doniesiono mi, że dają tu frytki!!!:diabloti: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 AlKil napisał(a):Dobry wieczór! Doniesiono mi, że dają tu frytki!!!:diabloti: dobry wieczór :roll::roll: teraz to frytki są już przetrawione,i przemieszczają się do końcowego odcinka jelita grubego :diabloti: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Cześć Gastryczna Madziu :diabloti: cześć jabłuszkowa..... ooo.. jabłuszko też wczoraj zeżarłam i leży obok fryteczek :diabloti: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): cześć jabłuszkowa..... ooo.. jabłuszko też wczoraj zeżarłam i leży obok fryteczek :diabloti: no wiesz :roll: żeby tak jabłuszka męczyć, pożerać....:roll: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):no wiesz :roll: żeby tak jabłuszka męczyć, pożerać....:roll: ciach ciach nożem... najpierw wyrwałam mu ogonek, potem obdarłam ze skóry, potem ćwiartowałam.. aż puściło soki... zaczął pluć pestkami... a potem zeżarłam :diabloti::diabloti: taka ze mnie sadystka:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): ciach ciach nożem... najpierw wyrwałam mu ogonek, potem obdarłam ze skóry, potem ćwiartowałam.. aż puściło soki... zaczął pluć pestkami... a potem zeżarłam :diabloti::diabloti: taka ze mnie sadystka:diabloti::diabloti:widze że jestem w niebezpieczeństwie :roll: P.S. A nie wygladasz na taką....... sadystke :diabloti: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):widze że jestem w niebezpieczeństwie :roll: jesteś bezpieczna- zawsze zaczynam od ogonka, a skoro nie masz.. (nie masz, prawda?) to luzik;) P.S. A nie wygladasz na taką....... sadystke :diabloti: pamiętaj... nie wygląd świadczy o człowieku.... czasem pozory mylą :diabloti: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 biere sie do lekarza.... ale mi sie chce :roll::roll: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):biere sie do lekarza.... ale mi sie chce :roll::roll: Ić ić - kontrole musowo trzeba zrobić. Przegląd raz za czas :evil_lol: P.S. Bedziesz się rozbierać?:oops: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Ić ić - kontrole musowo trzeba zrobić. Przegląd raz za czas :evil_lol: P.S. Bedziesz się rozbierać?:oops: no co ty... ide do lekarki- babki:eviltong::eviltong: po co sie rozbierać?? ino łapke mi bedzie sprawdzać... dziś wizyta w rehabilitacyjne, taka rozbierana to w poniedziałek u pana dohtora :multi::multi: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): no co ty... ide do lekarki- babki:eviltong::eviltong: po co sie rozbierać?? ino łapke mi bedzie sprawdzać... dziś wizyta w rehabilitacyjne, taka rozbierana to w poniedziałek u pana dohtora :multi::multi: Aaaaaaaaaaa a ja głoopolek myslałam że ty dzisiaj stripa masz :evil_lol: No coż nic straconego............... poniedziałek z dwa dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Aaaaaaaaaaa a ja głoopolek myslałam że ty dzisiaj stripa masz :evil_lol: No coż nic straconego............... poniedziałek z dwa dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakoś wytrzymam... to tylko łikend :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide... zamachać babie łapą przed facjatom i posłuchać "no i cóż ja mam z panią zrobić... bedziemy od czasu do czasu rehabilitować, ale to pani tak już raczej do końca życia zostanie".... stara śpiewka :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):jakoś wytrzymam... to tylko łikend :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide... zamachać babie łapą przed facjatom i posłuchać "no i cóż ja mam z panią zrobić... bedziemy od czasu do czasu rehabilitować, ale to pani tak już raczej do końca życia zostanie".... stara śpiewka :evil_lol::evil_lol: Uwielbiam taką gadkę..... no to po co ci lekarze są? :roll:Hmmmmm musze się nad tym zastanowić:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a): Uwielbiam taką gadkę..... no to po co ci lekarze są? :roll:Hmmmmm musze się nad tym zastanowić:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żeby brać łapówki... po co innego lekarz...:diabloti: i nie zagaduj mnie... już powinnam wyjść... podwijam kiece i lece :scared: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):żeby brać łapówki... po co innego lekarz...:diabloti: i nie zagaduj mnie... już powinnam wyjść... podwijam kiece i lece :scared: No podwijaj podwijaj - musisz ćwiczyc przed poniedziałkiem:evil_lol::eviltong:......... i ja cię fcale nie zagaduje :roll: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): ciach ciach nożem... najpierw wyrwałam mu ogonek, potem obdarłam ze skóry, potem ćwiartowałam.. aż puściło soki... zaczął pluć pestkami... a potem zeżarłam :diabloti::diabloti: taka ze mnie sadystka:diabloti::diabloti: :placz::placz::placz:tak z nożem na niewinne jabłuszko ... ja apluzyny obdzierałam ze skórki :oops::oops:...ale bez noża :evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):żeby brać łapówki... po co innego lekarz...:diabloti: bo one muszą jeździć co najmniej Volvo ...więc łapówki na mus :razz::razz: i nie zagaduj mnie... już powinnam wyjść... :hmmmm: poszłaś ... podwijam kiece i lece :scared: o dżisys:crazyeye:...a Pawcio nie zrobił Ci foty w kiecce :roll: A tak to wogóle wejszłam się tutaj przywitać ładniutko ze s TOBĄ i powiedzieć Dzień Doberek Quote
Recommended Posts