Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

teqquila napisał(a):
Witaj Clockowa z rana hehehe
jak nie kcesz laptopka tom ja sie nim zaopiekujem

cicho...:razz::razz:..ja już się zgłosiłam do pilnowania :grins: ... u mnie ma kolegę :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
LICZE, pisze, kalkuluje i .... myśle nad transportem dla FIGI... bo ci co dekalrują na dogo transport... tylko deklarują :diabloti:

ale są i tacy ;)co jak się czego złapią to nie ma bata zawezmą się i ciagną do końca :cool2: ..........i za to Cie KOFFOM :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

ciekawe kiedy ja wyleże to choróbsko

oć ku nom ;)Cezary ma L4 do środy ...położe Was razem to mniej sie nalatam
...

wpadłam se zobaczyć co tu u mnie słychować i zmykam zaś

przyniosłam Ci upominek............

Posted

halbina napisał(a):
to jeszcze by się przydała etopiryna... na ból głowy... od tego liczenia... poszukaj!
a... liczą się chęci!

nie no co ty :razz::razz:....nie bedę truła Magdy Etopiryną ......dobra kaffka rano ...ciasteczko i zaraz wrócą siły witalne :grins:

Posted

o wy moje kochanieńkie... tego mi trza było... tera z tymi liczydłami to już pójdzie jak po masle..

potem biore tydzień wolnego na wyleżenie wirusa, do środy poleże z Cezarym, potem wleze do wyra innemu choremu ... bedziemy sie leczyć i leczyć i kurować.....

Posted

halbina napisał(a):
Etopirynę zżarła Goździkowa...

ooo tego nie miałam w mojej apteCE... może to pomoże... chyba że trza to wyleżeć, to nie ma sensu brac... :shake::shake:
boże mam zestaw jak u starego lekomana... ja... wróg tabletek i wszelkich prochów :mdleje:

Posted

clockwork napisał(a):
ooo tego nie miałam w mojej apteCE... może to pomoże... chyba że trza to wyleżeć, to nie ma sensu brac... :shake::shake:
boże mam zestaw jak u starego lekomana... ja... wróg tabletek i wszelkich prochów :mdleje:

nooooo cza wyleżeć ......ale to wyleżycie razem :diabloti:...może sie panu C. humor poprawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja aplikuje bańki :grins: