Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 furciaczek napisał(a):hej klocusiowa:loveu: wieczorem wpadne obadac co sie tu dzialo:lol: :hmmmm: liczysz że nam pokaże gościa z NL ;)i swój make up :razz::razz: Quote
furciaczek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: liczysz że nam pokaże gościa z NL ;)i swój make up :razz::razz: No jak koles przystojny z fajnym tylkiem to fajnie by bylo obejzec:loveu: a make up?? nie wiem czy ktos by chcial to zobaczyc:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 furciaczek napisał(a):No jak koles przystojny z fajnym tylkiem to fajnie by bylo obejzec:loveu: :hmmmm: a co ...miał doopalona pokazywać ..o ja cie ....to ja tu poczekam :evil_lol: :evil_lol: a make up?? nie wiem czy ktos by chcial to zobaczyc:evil_lol: :hmmmm: ...ja tak ...wiesz jaka to ciekawostka :multi::multi::multi: Quote
lolka75 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 mejkapa to ja tez chce zobaczyc:diabloti:...ale jazda bedzie:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 chyba przesadziłam z tym upiększaniem sie :roll::roll: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):chyba przesadziłam z tym upiększaniem sie :roll::roll: http://images27.fotosik.pl/141/19cd007a42093f74.jpg no jaka girlsa :p Quote
emdziolek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):zmiana planów... dziś mamy klienta z Holandii którego trza przenocować... a przy tej papierkowej robocie wsjo inne poszło na bok.... plany na już Madziu zapomniałaś o tym : :diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 emdziolek napisał(a):Madziu zapomniałaś o tym ::diabloti: ale Madzia jeszcze nie szła spać ....:grins: Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a): ale Madzia jeszcze nie szła spać ....:grins: pffff... :eviltong: szłaa.. nie szłaa... ale może całować się będzie :loveu: :diabloti: witanko klokłorki... i inne stworki :multi::multi::multi: :loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 żyje... mam sie świetnie... ide spać :roll: no tom se poklikała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. klocus dorwał jelenia do rzucania piłek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ja z ciasteczkiem do Ciebie :grins:...jedz na zdrówko :loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):Ja z ciasteczkiem do Ciebie :grins:...jedz na zdrówko :loveu: zaśliniłach NOWEGO laptoka :diabloti: mmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaammmmmmmmmmm:placz::placz: Quote
halbina Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 co to za obżarstwo o tej porze?... i beze mnie... Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):żyje... mam sie świetnie... ide spać :roll: no...budująca wypowiedź :grins: no tom se poklikała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak diobli ;):evil_lol: P.S. klocus dorwał jelenia do rzucania piłek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ....temu się ostatnio darzy :multi::multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):zaśliniłach NOWEGO laptoka :diabloti: powycieraj :cool1: mmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaammmmmmmmmmm:placz::placz: poślę Ci jutro priorytetem ;)...albo podjedź odebrać :cool1: nie ryc ....upiokę Ci :glaszcze: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 halbina napisał(a):co to za obżarstwo o tej porze?... i beze mnie... to ONE...:roll:mnie tu wogóle nie ma....:diabloti: ja nadal kwitne nad firmowymi papierami.... :placz::placz: życie nie ma sensu ............i po co mi ten laptok :placz::placz: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a): to ONE...:roll:mnie tu wogóle nie ma....:diabloti: ja nadal kwitne nad firmowymi papierami.... :placz::placz: życie nie ma sensu ............i po co mi ten laptok :placz::placz: było to mówić wcześniej , że Tobie nieprzydatny ...nie kupowałabym ...wzięłabym Twój ...pod opiekę :grins: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wstawanko czas się pokazać światu .......i wypić kaff ....i zjeść ciasteczko Dzieńdobereczek ... Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie zapomnij o spacerku Hejka Klocusiowa :loveu: Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 co to ja mialam ci powiedziec...:hmmmm: jak se przypomne to wroce....:roll: Quote
ice_t Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hejka z rana, prąd mi wrócili wiec nadrobiłam te pare stroniczek, :eviltong:ciasto Ali takie smakowite ze naprawdę ślinka leci, a teraz ide dokończyć kaffi ide sie bo dostałam skierowanie z pośredniaka w sprawie pracy i może nareszcie nie dość że uda mi się załapać robote to jeszcze w swoim zawodzie, :lol:a jest duża konkurencja bo gość sobie wymyslił żeby pośredniak wysyłał ile się da a on sobie sam wybierze odpowiedniego kandydata, wiec mam stresa jak diabli bo tu znaleść jakąś konkretną prace naprawdę jest trudno Quote
clockwork Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 wstałam....:oops: JUŻ :grins: dzień dobry dziewczynki. ciasto zezarłam... kawe wypijam.... i wracam do obowiązków:cool1: herbatko :kciuki: za prace Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 clockwork napisał(a):wstałam....:oops: JUŻ :grins: dzień dobry dziewczynki. ciasto zezarłam... kawe wypijam.... i wracam do obowiązków:cool1: :multi::multi::multi:o widzę ze zapach kawy Cię obudził;) Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witaj Clockowa z rana hehehe jak nie kcesz laptopka tom ja sie nim zaopiekujem Quote
Recommended Posts