Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]eejjjj... dziewuchy- właśnie miałam telefon od Pani która była zainteresowana Jasiem.. mieli podobną suczkę i strasznie im sie spodobał... obiecałam pani że podeśle oferte młodych suczek... najlepiej czarnych bo tęsknią za swoją sunią która jest za TM, ale inne młode też mile widziane ... pies też mógłby być gdyby był taki jak Jaś :loveu:

macie jakieś wątecki z okolic o szczeniakach??
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Klocusiowa z nowym loptokiem
Nadrobiłam wsio:huh::sweetCyb::mdleje:Madzialeno daj sobie już spokój z tym liczeniem ile można to jest niehumanitarne tak siłą od dogo odrywać
Foty z koncerta :happy1::cool2: I bardzo się ciesze że Jasiek znalazł tak szybko ten stały i kochający mam nadzieję domek
Teraz Pozdrawiam Ciebie Madzialeno Pawcia Clockworka i Oranga (Pomarańczyk i tak bardziej mi pasi:eviltong:)
Ide spać DOBRANOC:sleeping:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]powstań dobra kobieto :loveu:...chyba że zbierasz jakieś rachunki z podłogi :hmmmm:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Pozbierałam i schowłam - nie dam Klocusiowej - im mniej rachunków tym, mniej liczenia - to dla jej dobra bo jej te cyferki w okach na zawsze zostana :evil_lol:

A tak poza tym to:
Huuuraaa znowu jestem pierwsza :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Anja33 była 00.25 - to sie nie liczy - to nocka jeszcze. A ja pierwsza z rańca :lol:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]wokale były 3 to może popraw co :razz::razz:[/FONT]
ale pozdrawiam TE co znam...trzeciego nie znam więc:cool1:.obcych mam pozdrawiać???

witaj liczydełko:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

BeaC napisał(a):
ale pozdrawiam TE co znam...trzeciego nie znam więc:cool1:.obcych mam pozdrawiać??

[FONT=Arial]Ale nie napisałaś że tych których znasz...ino że wokali :eviltong::eviltong::eviltong:

[/FONT] [FONT=Arial]Dzieńdobereczek [/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
AKCJA <<FIGA >>i sterylka<<MILKI >>priorytety :kciuki:

liczenie :hmmmm: chyba tysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]poszłam.... nie ma mnie ..... :roll:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]poszłam.... nie ma mnie ..... :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]oj jak tu pusto jak CIĘ NIE MA ...:roll:....nie ma Cię i nie ma ....i nie ma....i poszłaś :razz::evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:i zaś ściema .....

[/FONT]
[FONT=Arial]ić bo chcę po niedzieli na spagetti przyjechać :cool1:
sosik i cycki mam ... ;)
makaron i robocizna twoja
...mogę pozmywać ;)

[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
Trzymom kciuczki za Milke:grins::grins::kciuki:

No i wracaj już do nas, nie żebym tęskniła:siara:

[FONT=Arial]:cool1::cool1:no weź ...przecie tu NIKT za Klocusiową :grins: nie tęskni ;)....:siara: [/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Za toba liczniku:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]zmiana planów... dziś mamy klienta z Holandii którego trza przenocować... a przy tej papierkowej robocie wsjo inne poszło na bok....

plany na już
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]za kim nie tęsknicie?? :hmmmm: [/FONT]

[FONT=Arial]za Taką Jedną Małą , Skromną , Cichą osóbką :grins:co robi rabanu za 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]zmiana planów... dziś mamy klienta z Holandii którego trza przenocować... a przy tej papierkowej robocie wsjo inne poszło na bok....

plany na już
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]o ja ci pomogę [/FONT] [FONT=Century Gothic]Tak bezinteresownie:eviltong:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

plany na już
[/FONT]

[FONT=Arial]:roflt: to chciałabym zobaczyć ......plisssssssssss.....:roflt:[/FONT]