clockwork Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]eejjjj... dziewuchy- właśnie miałam telefon od Pani która była zainteresowana Jasiem.. mieli podobną suczkę i strasznie im sie spodobał... obiecałam pani że podeśle oferte młodych suczek... najlepiej czarnych bo tęsknią za swoją sunią która jest za TM, ale inne młode też mile widziane ... pies też mógłby być gdyby był taki jak Jaś :loveu: macie jakieś wątecki z okolic o szczeniakach??[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Dałam Ci lineczkę na wąteczek Jaśka ...[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 W Bytomiu są szczeniaki wątek w podpisie A w ogóle Dobry Quote
Anja33 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cześć Klocusiowa z nowym loptokiem Nadrobiłam wsio:huh::sweetCyb::mdleje:Madzialeno daj sobie już spokój z tym liczeniem ile można to jest niehumanitarne tak siłą od dogo odrywać Foty z koncerta :happy1::cool2: I bardzo się ciesze że Jasiek znalazł tak szybko ten stały i kochający mam nadzieję domek Teraz Pozdrawiam Ciebie Madzialeno Pawcia Clockworka i Oranga (Pomarańczyk i tak bardziej mi pasi:eviltong:) Ide spać DOBRANOC:sleeping: Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]powstań dobra kobieto :loveu:...chyba że zbierasz jakieś rachunki z podłogi :hmmmm:[/FONT][FONT=Century Gothic]Pozbierałam i schowłam - nie dam Klocusiowej - im mniej rachunków tym, mniej liczenia - to dla jej dobra bo jej te cyferki w okach na zawsze zostana :evil_lol: A tak poza tym to: Huuuraaa znowu jestem pierwsza :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Anja33 była 00.25 - to sie nie liczy - to nocka jeszcze. A ja pierwsza z rańca :lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]wokale były 3 to może popraw co :razz::razz:[/FONT] ale pozdrawiam TE co znam...trzeciego nie znam więc:cool1:.obcych mam pozdrawiać??? witaj liczydełko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 BeaC napisał(a):ale pozdrawiam TE co znam...trzeciego nie znam więc:cool1:.obcych mam pozdrawiać?? [FONT=Arial]Ale nie napisałaś że tych których znasz...ino że wokali :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]Dzieńdobereczek [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Georgia]Witam Was :loveu::loveu::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]witaneczko... liczenie i akcja FIGA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100211&page=18#post9302169 więc zaś mnie tu nie bedzie.... no i Milka dziś ma sterylke- zacikamy :kciuki:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]witaneczko... liczenie i akcja FIGA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100211&page=18#post9302169 więc zaś mnie tu nie bedzie.... no i Milka dziś ma sterylke- zacikamy :kciuki:[/FONT] [FONT=Arial] AKCJA <<FIGA >>i sterylka<<MILKI >>priorytety :kciuki: liczenie :hmmmm: chyba tysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] AKCJA <<FIGA >>i sterylka<<MILKI >>priorytety :kciuki: liczenie :hmmmm: chyba tysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]poszłam.... nie ma mnie ..... :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]poszłam.... nie ma mnie ..... :roll:[/FONT] [FONT=Arial]oj jak tu pusto jak CIĘ NIE MA ...:roll:....nie ma Cię i nie ma ....i nie ma....i poszłaś :razz::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]oj jak tu pusto jak CIĘ NIE MA ...:roll:....nie ma Cię i nie ma ....i nie ma....i poszłaś :razz::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a): :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:i zaś ściema ..... [/FONT][FONT=Arial]ić bo chcę po niedzieli na spagetti przyjechać :cool1: sosik i cycki mam ... ;) makaron i robocizna twoja ...mogę pozmywać ;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Trzymom kciuczki za Milke:grins::grins::kciuki: No i wracaj już do nas, nie żebym tęskniła:siara: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Medorowa napisał(a):Trzymom kciuczki za Milke:grins::grins::kciuki: No i wracaj już do nas, nie żebym tęskniła:siara: [FONT=Arial]:cool1::cool1:no weź ...przecie tu NIKT za Klocusiową :grins: nie tęskni ;)....:siara: [/FONT] Quote
emdziolek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 właśnie, nikt tu za nią nie tęskni:diabloti: Madziu wróć!:placz: Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]A gdzieżyby :roll: Fcale nie tesknimy [/FONT]:roll: ;) Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]za kim nie tęsknicie?? :hmmmm: [/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]za kim nie tęsknicie?? :hmmmm: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Za toba liczniku:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Za toba liczniku:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]zmiana planów... dziś mamy klienta z Holandii którego trza przenocować... a przy tej papierkowej robocie wsjo inne poszło na bok.... plany na już[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]za kim nie tęsknicie?? :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]za Taką Jedną Małą , Skromną , Cichą osóbką :grins:co robi rabanu za 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]zmiana planów... dziś mamy klienta z Holandii którego trza przenocować... a przy tej papierkowej robocie wsjo inne poszło na bok.... plany na już[/FONT] [FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]o ja ci pomogę [/FONT] [FONT=Century Gothic]Tak bezinteresownie:eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]zmiana planów... dziś mamy klienta z Holandii którego trza przenocować... a przy tej papierkowej robocie wsjo inne poszło na bok.... plany na już[/FONT] [FONT=Arial]:roflt: to chciałabym zobaczyć ......plisssssssssss.....:roflt:[/FONT] Quote
furciaczek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 hej klocusiowa:loveu: wieczorem wpadne obadac co sie tu dzialo:lol: Quote
Recommended Posts