Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Madź z rańca, Jestem dzisiaj pierwsza:multi:[/FONT] [FONT=Arial] to ja będę druga ........dopsz .... [/FONT][FONT=Arial]doberek [/FONT] Quote
ice_t Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hej , Madzia dostała kompika i łącze ze światem to od razu narobiło się 666 stron:diabloti: i musiałam to wszystko nadrobic z rana. zdjęcia z koncertu bardzo fajne. a teraz idę na kaff:morning: bo jeszce jestem nie do końca obudzona Quote
agbar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tak se przyszlam....cicho tu u ciebie moge sie zdrzemnac?? Quote
clockwork Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oglądnęłam wszystkie fotki z koncertu :) :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]masz szczęście :eviltong:[/FONT] [quote name='Paula_']Fajne fajne foty z koncertu :razz: Jutro puszczę Ani, stestuję, czy grzeczna :diabloti: [FONT=Arial]czekam na relacje... :razz:[/FONT] Witanko Madzialena z nowym ptokiem :loveu: [FONT=Arial]witanko dawno niewidziana Paulo [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Madź z rańca, Jestem dzisiaj pierwsza:multi:[/FONT]mało brakło a pierwsza byłaby Paula;) [FONT=Arial]cze jabłuszkowa:multi:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] to ja będę druga ........dopsz .... [/FONT][FONT=Arial]doberek [/FONT] [FONT=Arial]zaspałaś? :razz::razz: bereczek[/FONT] [quote name='ice_t']hej , Madzia dostała kompika i łącze ze światem to od razu narobiło się 666 stron:diabloti: i musiałam to wszystko nadrobic z rana. zdjęcia z koncertu bardzo fajne. a teraz idę na kaff:morning: bo jeszce jestem nie do końca obudzona[FONT=Arial]ale przeca mnie tu prawie nie było... to ONE:loveu: też sie napije kawulca otworze oki i spadam na dalsze liczenie [/FONT] [quote name='agbar']tak se przyszlam....cicho tu u ciebie moge sie zdrzemnac?? [FONT=Arial]pewnie... idź sie zdrzemnij, u klocusia w nogach jest miejsce[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]zaspałaś? :razz::razz: nie zaspałaś :grins: ...buszuję po świecie od rana .....:p bereczek bereczek :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial] też sie napije kawulca otworze oki i spadam na dalsze liczenie [/FONT] [FONT=Arial]nie spadaj ...ić spokojnie ;) posłałam Ci info na GG :roll: [/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Dalej się nie doczekałam odpowiedzi czy ja dostane tego autografa na tej płycie?:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dalej się nie doczekałam odpowiedzi czy ja dostane tego autografa na tej płycie?:razz:[/FONT] [FONT=Arial]pewnie .. załatwie ci od całej kapeli :loveu: dobra a tera spadam do obowiązków [/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pewnie .. załatwie ci od całej kapeli :loveu: dobra a tera spadam do obowiązków [/FONT][FONT=Century Gothic]trzymam za słowo:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jej już się nie mogę doczekać:multi: No ić ić ale przyjdź jeszcze :loveu: [/FONT] Quote
teqquila Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 siemka klockowa foty widzialam hehehe fajy kocercik :) o siem fajnie ludzicha awia widac :diabloti: Quote
BeaC Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]odżyjesz loluś potem... kiedyś ja bede w pieluchach siedzieć a ty bedziesz sie zaś bawić[/FONT] .................będziesz miala..................młode:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaj koncert oglądnęłam........... muzy nie słuchałam nie mam karty dzwiękowej w pracy:-( pozdrow oba wokale ode mnie:ylsuper: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='BeaC'].................będziesz miala..................młode:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaj koncert oglądnęłam........... muzy nie słuchałam nie mam karty dzwiękowej w pracy:-( pozdrow oba wokale ode mnie:ylsuper: [FONT=Arial]wokale były 3 to może popraw co :razz::razz:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A ja przesłuchałam wsio chyba. Ten wysoki głosik śpiewający "numer jeden" to prawie jak moja siostra na płycie swojego kolegi Jordana. Tylko Oni tam hip hop tworzyli. Nasz Boysband to nawet tak rytmicznie to śpiew/wykrzykuje. Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]masz szczęście :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Georgia]wiem :) ;) :eviltong: będąc w wakacje w irlandii znalazłam czterolistną konieczynkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Magdalenko :loveu: miźki dla Czarnuszka :) :loveu: [/FONT] Quote
malawaszka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :klacz: fajne fotki!!!!! i ja też nie widzę żeby ISO było za duże :shake: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: fajne fotki!!!!! i ja też nie widzę żeby ISO było za duże :shake: [FONT=Arial]nareszcie ktoś to powiedział głośno bo ja już mówiłam że oki ....ale mnie szarej mychy to siem nie słucha :shake::shake:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cze Ty nasz liczniczku:bigcool: Kiedy kończysz:cool3: Quote
lolka75 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 witam sie wtorkowo........... .........jeszcze szpika ze szkoly odebrac i sie mozna byczyc przed kompem Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 clockwork napisał(a): :mdleje: :glaszcze: [FONT=Arial]:hmmmm: to ja Ci poślę kurierem liczydła :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Jeszcze liczysz? Ło matko :mdleje:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Jeszcze liczysz? Ło matko :mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze tak z 5 dni..................[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jeszcze tak z 5 dni..................[/FONT] [FONT=Century Gothic]łoooo tatko[/FONT]:mdleje: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]łoooo tatko[/FONT]:mdleje: [FONT=Arial]powstań dobra kobieto :loveu:...chyba że zbierasz jakieś rachunki z podłogi :hmmmm:[/FONT] Quote
Recommended Posts