jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]jaaaa....ale krzyku narobili pewnie :loveu: następnym razem chcę iść z Wami ;) :diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]To ja wrzucę moje doopiate fotaski :roll::oops:...ale jak juz zrobiłam to niech są :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]I z 60 foteczków wyszło tyle :diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mrrrrrrrrr wiecejj wiecej fot PAwcia:loveu:i reszty:loveu: byle by juz tych 3 bab nikt nie wklejał:diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='evaxon']mrrrrrrrrr wiecejj wiecej fot PAwcia:loveu:i reszty:loveu: byle by juz tych 3 bab nikt nie wklejał:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]a 3 osóbki jeszcze będą :grins: [/FONT] Quote
emdziolek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 HEjka!:diabloti: Widziałam duzo fotków Pawciowych i małego naspępcy Pawcia:evil_lol: I słuchałam muzyki...:razz: Ze tak powiem..... nie dla mnei taka muzyka:oops: Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='emdziolek']HEjka!:diabloti: Widziałam duzo fotków Pawciowych i małego naspępcy Pawcia:evil_lol: I słuchałam muzyki...:razz: Ze tak powiem..... nie dla mnei taka muzyka:oops: [FONT=Arial]przeca mówiłam że t nie muza dla grzecznych dziewczynek:diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a Bartek ..... :razz::razz::razz:[/FONT] noooo jesli myslimy o tym samym ogonku to ma:diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']noooo jesli myslimy o tym samym ogonku to ma:diabloti: :oops::oops:[FONT=Arial]:oops:no chyba o tym samym :grins:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 witaj Madziusia aniolku:loveu:...jak sie klika na nowiutkim laptoku?? A masz myche czy tym smeraczkiem sie poslugujesz? (nienawidze tych miziaczkow:angryy:, moj chop ma takiego laptoka ja Ty i mnie ten miziaczek wnerwia jak cholera) fajny taki koncert:placz:...nie wyszlam z domu wieczorm od dnia urodzenia mojego pierworodnego jedynaka:-(...dlatego zazdraszczam koncertu:-(. Miziaki dla slicznego, cudownego, ogromniastego czarnuszka:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]To Ja Bardzo Grzecz/sz/na Dziewczynka [/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='lolka75']witaj Madziusia aniolku:loveu:...jak sie klika na nowiutkim laptoku?? A masz myche czy tym smeraczkiem sie poslugujesz? (nienawidze tych miziaczkow:angryy:, moj chop ma takiego laptoka ja Ty i mnie ten miziaczek wnerwia jak cholera) fajny taki koncert:placz:...nie wyszlam z domu wieczorm od dnia urodzenia mojego pierworodnego jedynaka:-(...dlatego zazdraszczam koncertu:-(. Miziaki dla slicznego, cudownego, ogromniastego czarnuszka:loveu::loveu: [FONT=Arial]hajka powrócona :multi::multi: myszka.... myszka i tylko myszka.... a laptopik - tfu tfu odpukać w puste cud mniód malina odżyjesz loluś potem... kiedyś ja bede w pieluchach siedzieć a ty bedziesz sie zaś bawić[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] odżyjesz loluś potem... kiedyś ja bede w pieluchach siedzieć a ty bedziesz sie zaś bawić[/FONT] [FONT=Arial]będę ciocią [/FONT][FONT=Arial]ino kiedy :hmmmm:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hajka powrócona :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]myszka.... myszka i tylko myszka.... [/FONT] [FONT=Arial]a laptopik - tfu tfu odpukać w puste [/FONT] [FONT=Arial]cud mniód malina [/FONT] skad Wy macie te fajne emotki:placz:....tes kce:placz: [FONT=Arial]odżyjesz loluś potem... kiedyś ja bede w pieluchach siedzieć a ty bedziesz sie zaś bawić[/FONT] a kiedy Ty bedziesz w pieluchach:cool3:??? Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='lolka75']a kiedy Ty bedziesz w pieluchach:cool3:??? [FONT=Arial]jak skończy 70tkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]będę ciocią [/FONT][FONT=Arial]ino kiedy :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]kiedyś ....... może :diabloti:[/FONT] [quote name='lolka75']a kiedy Ty bedziesz w pieluchach:cool3:??? [FONT=Arial]kiedyś ....... może :diabloti: http://www.yelims.com/Smileys-IPB/ [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak skończy 70tkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]czyli niebawem :roll::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kiedyś ....... może :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]kiedyś ....... może :diabloti: aleś rozmowna :roll::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]czyli niebawem :roll::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]nooo całkiem :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]puszczam Pawcia pomacać klawiszki... jutro prosze mnie nie wołać.... licze[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]puszczam Pawcia pomacać klawiszki... jutro prosze mnie nie wołać.... licze[/FONT] :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ja już też macałam :sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb:klawisze ma się rozumieć na la'ptoku Madzinowym :grins:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rosyjska ruletka [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ....a moze uni poszli dziecka jakies machnac....co tam beda czekac do 70tki:diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='lolka75']....a moze uni poszli dziecka jakies machnac....co tam beda czekac do 70tki:diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...coś mnie sie nie wdaje :razz::razz:...nowy laptop w domu i oni se dzieciaka machać będą :shake:...co ty za myszkę się łapią i po łączach:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]oglądnęłam wszystkie fotki z koncertu :) :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Fajne fajne foty z koncertu :razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]przeca mówiłam że t nie muza dla grzecznych dziewczynek:diabloti:[/FONT] Jutro puszczę Ani, stestuję, czy grzeczna :diabloti: Witanko Madzialena z nowym ptokiem :loveu: :multi: :evil_lol: Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Madź z rańca, Jestem dzisiaj pierwsza:multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts