Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Pawcio na koncercie powiedział tak:

... no i serdecznie pozdrawiam... tego tego tego... Alicje- www.dogomania.pl, i męża dogomanii- Cezarego :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

hahahahaha :roflt:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no so........Alicja www.dogomania.pl ... to JA

[/FONT]

mam ć ....

:evil_lol: znowu jakieś szyfry :eviltong: co masz????

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahaha :roflt:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]
mam literkę C z taką kreseczką ' nad nią :grins: ...Ć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']

[FONT=Arial]ĆĆĆĆĆ

bo Ala nie miała literki Ć i mój osobisty, prywatny wjeb-master Adaś nakierował ją
[/FONT][FONT=Arial] on-line [/FONT][FONT=Arial]co ma ustawić żeby mieć :multi::multi:

i tera mamy być ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: TAAAADAM!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

:cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Century Gothic]JESTEś NARESZCIE [/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]1,2,3... próba la'ptoka :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:

[SIZE=2]cześć wam dziołszki
:loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Century Gothic]klocusiowa powrócona!:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]1,2,3... próba la'ptoka :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:

[SIZE=2]cześć wam dziołszki
:loveu::loveu:
[/FONT]

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

[FONT=Arial]a masz Ć...:hmmmm:[/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa']Czesc klockowa :) Alicja posprzataj mi tez w mieszkaniu tutaj tak Ci dobrze idzie:evil_lol:

[FONT=Arial]i mi... bo ja MUSZE testować sprzęta:roll::cool1:

cześć diabełkowa:lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']:cool2::laugh2_2::bigcool::klacz::Cool!::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Century Gothic]JESTEś NARESZCIE [/FONT]

[FONT=Century Gothic]klocusiowa powrócona!:multi:[/FONT]
[FONT=Arial]
jesooo... mała skromna Madzia a jaka radośĆĆĆ... ulalalala

powrócona
przywrócona
wrócona
nawrócona

nie nie... nawrócona NIE :diabloti:
[/FONT]

[quote name='Alicja']

:bigcool: :bigcool:

[FONT=Arial]a masz Ć...:hmmmm:[/FONT]
[FONT=Arial]
ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
[/FONT][FONT=Arial]ŹŹŹŹŹŹ[/FONT][FONT=Arial]ĄĄĄ[/FONT]
[FONT=Arial]ŚŚŚŚŚŚŚÓÓÓÓÓÓÓŁŁŁŁŁŁŻŻŻŻŻŻŻŻ[/FONT][FONT=Arial]ĘĘĘĘĘĘ[/FONT]

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ĆĆĆĆĆ

bo Ala nie miała literki Ć i mój osobisty, prywatny wjeb-master Adaś nakierował ją
[/FONT][FONT=Arial] on-line [/FONT][FONT=Arial]co ma ustawić żeby mieć :multi::multi:

i tera mamy być ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
[/FONT]

[FONT=Arial]Tak tak tak mam ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ :Rose:

a na naleśniki przyjedziecie cuzamen do koopy :grins:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]co do koncerciku...
kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6%

koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy...

w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide.
koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu:

na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale tu ćiciujecie, ąciujecie, ściujecie i w ogóle ogonkujecie:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]no bo teraz już tak będzie ...wszystko na swoim miejscu ...tak ą i ę i ć, ś ż ź ł ó..........:grins:...........a tam były gorące klawisze :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
jesooo... mała skromna Madzia a jaka radośĆĆĆ... ulalalala

powrócona
przywrócona
wrócona
nawrócona

nie nie... nawrócona NIE :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]
ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
[/FONT][FONT=Arial]ŹŹŹŹŹŹ[/FONT][FONT=Arial]ĄĄĄ[/FONT]
[FONT=Arial]ŚŚŚŚŚŚŚÓÓÓÓÓÓÓŁŁŁŁŁŁŻŻŻŻŻŻŻŻ[/FONT][FONT=Arial]ĘĘĘĘĘĘ[/FONT]

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Aleś się ciotka naobracała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku...
kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6%

w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide.

na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:
[/FONT]T[FONT=Century Gothic]o super Madzia to -fantastyczny pomysł z tymi koncertami charytatywnymi.
I z pracy też sie cieszę - trzymam :kciuki:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']T[FONT=Century Gothic]o super Madzia to -fantastyczny pomysł z tymi koncertami charytatywnymi.
I z pracy też sie cieszę - trzymam :kciuki:
[/FONT]

[FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT]

[FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT]

[FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I to jakie dupne:oops: :evil_lol:.........[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku...

[/FONT]

[FONT=Arial]no to i ja się dołączam do tych radości [/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT]

[FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]niech wiedzą że nie tzreba loczkówi tipsików by być dobrym CZŁOWIEKIEM
tam gdzie jest miejsce na SERCE trzeba je mieć :loveu::loveu::loveu:a nie próżną przestrzeń ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale tu ćiciujecie, ąciujecie, ściujecie i w ogóle ogonkujecie:evil_lol:[/FONT]

one tak specjalnie..zeby mi zal bylo:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku...[/FONT]
[FONT=Arial]kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6%[/FONT]

[FONT=Arial]koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy...[/FONT]

[FONT=Arial]w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide.[/FONT]
[FONT=Arial]koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:[/FONT]
no byloby zajedwabiscie...trzymam lapencje:p

Posted

[quote name='agbar']one tak specjalnie..zeby mi zal bylo:diabloti:

[FONT=Century Gothic]a co ty też nie masz tych ź,ć i innych ogonków?
Nie łam sie ja mam ale nie chce mi sie ich stosowac:evil_lol::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]chcecie fotki??? :razz:

:hmmmm: też pytanie :razz:

chcemy!!!:evil_lol:

CHCEMY :multi::multi::multi:

a miałam liczyć :roll:

noooooooo:razz::razz::razz:

ide przerabiać fotencje
paaaaaaaaa
[/FONT]