malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Pawcio na koncercie powiedział tak: ... no i serdecznie pozdrawiam... tego tego tego... Alicje- www.dogomania.pl, i męża dogomanii- Cezarego :evil_lol::evil_lol:[/FONT] hahahahaha :roflt: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no so........Alicja www.dogomania.pl ... to JA [/FONT]mam ć .... :evil_lol: znowu jakieś szyfry :eviltong: co masz???? Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]1,2,3... próba la'ptoka :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: [SIZE=2]cześć wam dziołszki :loveu::loveu: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czesc klockowa :) Alicja posprzataj mi tez w mieszkaniu tutaj tak Ci dobrze idzie:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='malawaszka']hahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: znowu jakieś szyfry :eviltong: co masz???? [FONT=Arial] mam literkę C z taką kreseczką ' nad nią :grins: ...Ć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='malawaszka'] :evil_lol: znowu jakieś szyfry :eviltong: co masz???? [FONT=Arial]ĆĆĆĆĆ bo Ala nie miała literki Ć i mój osobisty, prywatny wjeb-master Adaś nakierował ją [/FONT][FONT=Arial] on-line [/FONT][FONT=Arial]co ma ustawić żeby mieć :multi::multi: i tera mamy być ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: TAAAADAM!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] :cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Century Gothic]JESTEś NARESZCIE [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]1,2,3... próba la'ptoka :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: [SIZE=2]cześć wam dziołszki :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]klocusiowa powrócona!:multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]1,2,3... próba la'ptoka :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: [SIZE=2]cześć wam dziołszki :loveu::loveu: [/FONT] :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [FONT=Arial]a masz Ć...:hmmmm:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='diabelkowa']Czesc klockowa :) Alicja posprzataj mi tez w mieszkaniu tutaj tak Ci dobrze idzie:evil_lol: [FONT=Arial]i mi... bo ja MUSZE testować sprzęta:roll::cool1: cześć diabełkowa:lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple']:cool2::laugh2_2::bigcool::klacz::Cool!::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Century Gothic]JESTEś NARESZCIE [/FONT] [FONT=Century Gothic]klocusiowa powrócona!:multi:[/FONT] [FONT=Arial] jesooo... mała skromna Madzia a jaka radośĆĆĆ... ulalalala powrócona przywrócona wrócona nawrócona nie nie... nawrócona NIE :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: [FONT=Arial]a masz Ć...:hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial] ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ[/FONT][FONT=Arial]ŹŹŹŹŹŹ[/FONT][FONT=Arial]ĄĄĄ[/FONT] [FONT=Arial]ŚŚŚŚŚŚŚÓÓÓÓÓÓÓŁŁŁŁŁŁŻŻŻŻŻŻŻŻ[/FONT][FONT=Arial]ĘĘĘĘĘĘ[/FONT] :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ĆĆĆĆĆ bo Ala nie miała literki Ć i mój osobisty, prywatny wjeb-master Adaś nakierował ją [/FONT][FONT=Arial] on-line [/FONT][FONT=Arial]co ma ustawić żeby mieć :multi::multi: i tera mamy być ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ[/FONT] [FONT=Arial]Tak tak tak mam ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ :Rose: a na naleśniki przyjedziecie cuzamen do koopy :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Ale tu ćiciujecie, ąciujecie, ściujecie i w ogóle ogonkujecie:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]co do koncerciku... kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6% koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy... w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide. koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu: na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale tu ćiciujecie, ąciujecie, ściujecie i w ogóle ogonkujecie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no bo teraz już tak będzie ...wszystko na swoim miejscu ...tak ą i ę i ć, ś ż ź ł ó..........:grins:...........a tam były gorące klawisze :razz::razz:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] jesooo... mała skromna Madzia a jaka radośĆĆĆ... ulalalala powrócona przywrócona wrócona nawrócona nie nie... nawrócona NIE :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ[/FONT][FONT=Arial]ŹŹŹŹŹŹ[/FONT][FONT=Arial]ĄĄĄ[/FONT] [FONT=Arial]ŚŚŚŚŚŚŚÓÓÓÓÓÓÓŁŁŁŁŁŁŻŻŻŻŻŻŻŻ[/FONT][FONT=Arial]ĘĘĘĘĘĘ[/FONT] :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Aleś się ciotka naobracała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku... kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6% koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy... w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide. koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu: na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:[/FONT]T[FONT=Century Gothic]o super Madzia to -fantastyczny pomysł z tymi koncertami charytatywnymi. I z pracy też sie cieszę - trzymam :kciuki: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple']T[FONT=Century Gothic]o super Madzia to -fantastyczny pomysł z tymi koncertami charytatywnymi. I z pracy też sie cieszę - trzymam :kciuki: [/FONT] [FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT] [FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT] [FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I to jakie dupne:oops: :evil_lol:.........[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku... kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6% koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy... w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide. koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu: na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:[/FONT] [FONT=Arial]no to i ja się dołączam do tych radości [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT] [FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]niech wiedzą że nie tzreba loczkówi tipsików by być dobrym CZŁOWIEKIEM tam gdzie jest miejsce na SERCE trzeba je mieć :loveu::loveu::loveu:a nie próżną przestrzeń ;) [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]też tak myśle..[/FONT] [FONT=Arial]chcemy udowodnić że te pieruńskie metale, panki, skiny też mają serce :loveu::loveu:[/FONT] Tak trzymać jestem za i co noszą dredy tez http://images33.fotosik.pl/74/214c92d1803d4e37med.jpg Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale tu ćiciujecie, ąciujecie, ściujecie i w ogóle ogonkujecie:evil_lol:[/FONT] one tak specjalnie..zeby mi zal bylo:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]co do koncerciku...[/FONT] [FONT=Arial]kolesie byli zadowoleni z imprezy... RACZEJ przekształcą lokal w ROCK CLUB a wtedy bede miała tam robótke na 66,6%[/FONT] [FONT=Arial]koncerty możemy robić kiedy tylko chcemy...[/FONT] [FONT=Arial]w najbliższym czasie chcemy zorganizować koncert charytatywny dla psiaków, jeżeli jastrzębskie schronisko nadal będzie sie zapierać nogami i ręcami od współpracy, uzbierane pieniążki i inne gadżety będą przeznaczone na schron w Rybniku lub dogomaniacką bide.[/FONT] [FONT=Arial]koncerty jeżeli wypali będą cykliczne- co 2-3 miesiące:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]na koncercie był koleś którego koleś pracuje w rybnickim schronisku i drugi koleś który jest terapeutą trudnej młodzieży-ten zadeklarował pomoc w walce o jastrzębskie psiaki, a i tamten ze schronu podobno kazał mi przekazać że wejdzie ze mną we współprace, żeby nasz schron był schronem a nie dobijalnią :multi:[/FONT] no byloby zajedwabiscie...trzymam lapencje:p Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]chcecie fotki??? :razz: chcemy!!!:evil_lol: a miałam liczyć :roll: ide przerabiać fotencje paaaaaaaaa[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']one tak specjalnie..zeby mi zal bylo:diabloti: [FONT=Century Gothic]a co ty też nie masz tych ź,ć i innych ogonków? Nie łam sie ja mam ale nie chce mi sie ich stosowac:evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chcecie fotki??? :razz: :hmmmm: też pytanie :razz: chcemy!!!:evil_lol: CHCEMY :multi::multi::multi: a miałam liczyć :roll: noooooooo:razz::razz::razz: ide przerabiać fotencje paaaaaaaaa[/FONT] [FONT=Arial] ić i wróć :grins:[/FONT] Quote
Recommended Posts