clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):taKKK będzie ataKKK :shake: :placz: :angryy: :cool1: :diabloti: nie bójta... wielkkkiej kkkrzywdy KKKlockowi nie zrobi!!! :eviltong: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):nie bójta... wielkkkiej kkkrzywdy KKKlockowi nie zrobi!!! :eviltong: :evil_lol: ahaaaaa :roll: :roll: Klockowi nie .............. :shake: :evil_lol: Quote
Pianka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... A ja myślałam, że już pająków nie będzie a tu pojawia sie kolejny:shake: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):nie bójta... wielkkkiej kkkrzywdy KKKlockowi nie zrobi!!! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nigdy nie wiadomo co w trawie piszczy;) Quote
Samturia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 a z tą polaną to kilka lat temu takie ploty chodziły nie wiadomo czy to prawda ale tam sie kilku satanistów podobno powiesiło. Gdzieś w lasku u nas na Bożka... :) Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Samturia napisał(a):a z tą polaną to kilka lat temu takie ploty chodziły nie wiadomo czy to prawda ale tam sie kilku satanistów podobno powiesiło. Gdzieś w lasku u nas na Bożka... :) taaaakkk..... słyszałam!!! :multi: i wcześniej usmażyli księdza na grilu.. i zgwałcili bydło... :evil_lol::evil_lol: ehhh.. samturia!! bądź duża!!! kto ci takie kity pociska??? :mad::diabloti: Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 kilka fotek... lansowac sie trza...:eviltong: Tak Alicjo wygląda... TEN NIEMIEC :evil_lol: NIEDZIELNA DRZEMKA MOICH FACETÓW... Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 chciałam nawrzucac fot, ale dogo mi działa jak flaki w oleju :angryy: jeszcze kilka... uciekł... :mad: [SIZE=2]no i zakończenie tej historii o legwanku- jak to przegrzebaliśmy całe terrarium w poszukiwaniu zaginionego...:mad:. i nie ma... :angryy: aż tu, nagle, jakiś szelest (chyba po 10 min.) i :crazyeye::crazyeye: JEST!!! :multi::multi: w samiućkich zaroślach, pod samiućkim sufitem...:crazyeye::angryy: DARECKA!!! SAPERA!!! :angryy: czy Wy żyjecie?? zalogowały sie na 1 dzień i co??? :mad::mad::mad: Quote
PIKA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 cześc Klockowa :multi: ja to nie wiem, jakie Ty masz konszachty z Adminem, ze se tak śmmmigasz po dog jak nikt inny wleźć nie moze :mad: A lansowac się to idź na inne topiki :evil_lol: u Vectry mas zpzrepis jak się to robi :evil_lol: A tak w ogóle to zajrzyjs do mojej galerii tam duzo fotek jest i mojego sucza i mojego przyszlego psa :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 clockwork napisał(a): hahaha też takie chciałam, ale chcieli za to chyba 500 zł :shock: agnes napisał(a): i mała wścibska mordka weszła między nogi Klocusia w najmniej odpowiednim momęcie...:shake: Klocuś zrobił coś,:grin: :huh: co zostawiło żółtą plamkę na jej bielutkim futerku:evil_lol: Dziewczynka będzie miała pierwszą przymusową kąpiel:grin: hahaha świetna :evil_lol: już chipować nie muszą bo oznaczona :evil_lol: Samturia napisał(a):a z tą polaną to kilka lat temu takie ploty chodziły nie wiadomo czy to prawda ale tam sie kilku satanistów podobno powiesiło. Gdzieś w lasku u nas na Bożka... :) buuuahahahahahah :evil_lol: clockwork napisał(a):NIEDZIELNA DRZEMKA MOICH FACETÓW... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 PIKA napisał(a):cześc Klockowa :multi: ja to nie wiem, jakie Ty masz konszachty z Adminem, ze se tak śmmmigasz po dog jak nikt inny wleźć nie moze :mad: A lansowac się to idź na inne topiki :evil_lol: u Vectry mas zpzrepis jak się to robi :evil_lol: A tak w ogóle to zajrzyjs do mojej galerii tam duzo fotek jest i mojego sucza i mojego przyszlego psa :loveu: :evil_lol: sie wie... ma sie te układy... :lol: ADMIN MI DZWONIŁ ŻE ZAWIESZA DOGO, ALE Z RACJI ŻE JA NIE PLOTKUJE PO NOCACH, NIE OBRAŻAM PANA romana g... NIE ŚMIEJE SIE Z ANARCHOLI... BĘDĘ MOGŁA JAKO JEDYNA POSURFOWAC PO DOGO :eviltong:...NADRABIAĆ NOCNE PLOTY !!!! :evil_lol: za to mojej siostrze 5 razy nie przyjeło dobrego hasła (że niby złe) i siedzi teraz boroczka i płacze... bo nie może wleść... :placz: A TERAZ IDE SIE LANSOWAĆ...:scared: malawaszka napisał(a):hahaha też takie chciałam, ale chcieli za to chyba 500 zł :shock: :loveu::loveu::loveu::loveu: 1000 ZŁ... 1000!!!! :angryy::mad: i co to za... :loveu::loveu::loveu::loveu:- moje Ci ony!!! :mad::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 clockwork napisał(a): 1000 ZŁ... 1000!!!! :angryy::mad: i co to za... :loveu::loveu::loveu::loveu:- moje Ci ony!!! :mad::evil_lol: :crazyeye:łosz to inflacja 100% przebicia przez 5 lat :crazyeye: ahh tak luźno sobie napisałam :loveu::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 clockwork napisał(a): moje Ci ony!!! :mad::evil_lol: Czy Ty myslisz,ze tylko Ty masz patent na trzy szóstki? :evil_lol: ja mam takie w numerze tel. komorkowego :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 malawaszka napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::razz:Waszka .......o obu ci chodzi czy któregoś faceta konkretnie;) No tak człowiek sie stara , foty wkleja , lansuje sie po galeriach-blogach .......nie sypaia po nocach i jak go potem traktują ...:placz::placz::placz:zabierają dogo w najmniej odpowiedniej chwili;) Quote
shirrrapeira Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Jaki piekny psiaczek, a niedzielna drzemka, wygladala swietnie. Pies swietnie spi u boku pana, to Ci dopiero psiaczek. No wlasnie Clock tylko miala dogo,a my nie mielismy 404 Not found tylko. Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 PIKA napisał(a):Czy Ty myslisz,ze tylko Ty masz patent na trzy szóstki? :evil_lol: ja mam takie w numerze tel. komorkowego :evil_lol: :D:D:D a mi nie chodziło o szóstki tylko o te serduszka weszeczki :eviltong: Napisał malawaszka :loveu::loveu::loveu::loveu: buuuuaaaahahhahaah!!!!! a co do patentu na 666- to ja nie mam nigdzie takowych!!! :PROXY5:o co ja pisze!!! MAM 3 SZÓSTKI!!!! do zaplombowania... :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Waszka .......o obu ci chodzi czy któregoś faceta konkretnie;) No tak człowiek sie stara , foty wkleja , lansuje sie po galeriach-blogach .......nie sypaia po nocach i jak go potem traktują ...:placz::placz::placz:zabierają dogo w najmniej odpowiedniej chwili;) bo lansować sie to trza umieć... kochaniutka :eviltong::eviltong::eviltong:, ja sie lansuje najpierw u admina, a potem u Was :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :cool1:chyba będę się musiała uczyć lansowania od młodszych ......w naszych czasach tak sie nie lansowało:razz:............ Aaaaaa i chciałam powiedzieć ze podobywuja mi się fotki uciekiniera;) Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Samturia napisał(a):a z tą polaną to kilka lat temu takie ploty chodziły nie wiadomo czy to prawda ale tam sie kilku satanistów podobno powiesiło. Gdzieś w lasku u nas na Bożka... :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka ładna bajka prawie jak bracia Grimm:angryy:....bosz Santuria dziecko drogie opanuj się ...trza znać granicę między legendą a plotką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):kilka fotek... lansowac sie trza...:eviltong: Tak Alicjo wygląda... TEN NIEMIEC :evil_lol: NIEDZIELNA DRZEMKA MOICH FACETÓW... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to napewno nie był Altzhaimer... co do drzemki .....u nas bywa podobnie:razz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Waszka .......o obu ci chodzi czy któregoś faceta konkretnie;) ale sie czepiły :mad: no zdjęcie mi się podoba - ZDJĘCIE!!!! :eviltong: - wybrnęłam??? :razz: clockwork napisał(a): a co do patentu na 666- to ja nie mam nigdzie takowych!!! :PROXY5:o co ja pisze!!! MAM 3 SZÓSTKI!!!! do zaplombowania... :evil_lol: bhhahahahahha to tak jak ja - miałabym 4 ale na szczeście jedną wyrwałam :diabloti: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pianka napisał(a): jakie leniuchy:evil_lol: no tak... Pańcia obiad gotuje a leniuchy śpią... ale lepsze to niż mieliby mi sie szwędać pod nogami :evil_lol: Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 drzemka super! ciekawe co pańcio na to :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 eria napisał(a):drzemka super! ciekawe co pańcio na to :evil_lol: :evil_lol: na co?? :hmmmm: na drzemke?? jaknajbardziej ZA... Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 eria napisał(a):nie - na zdjecie w czasie drzemki :evil_lol: aaa. spał, nie widział.... :hmmmm:albo nie spał - udawawał żeby nie uczestniczyć w przygotowaniach do :eating: obiadu :mad:. Clockwork za to nie dźwignął nawet powieki, a stałam tam z 5 min. i cykałam zdjęcia ... na koniec sprawdziłam mu puls, bo już myślałam że po nim... tak mocno spał... Quote
Recommended Posts