Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No dobrze że wstawiłaś foty z tego koncertu bo już myślałam że to jakaś ściema była ;) Fajna impra :placz: [/FONT] [FONT=Arial]no przeca że byłam :grins: ja nie ściemniam :shake: ...fotaski jeszcze będą bo Madzia ma dużo :multi: a impra była super :cool2: ...tyle że my po 22 musieliśmy jechac bo Ozzulek został od 16 sam w domeczku i niestety obowiązki wzywaly :p[/FONT] [quote name='sota36']Ala to sciema! nie bylas na koncercie! Nie uwoierze do czasu kiedy foty nie dasz jak do mikrofonu spiewasz!!! [FONT=Arial]no Jolanto...tego nie doczekasz :p[/FONT] [quote name='teqquila']Hehe tylko na fotce ma mine skupiona w rezczywistosci takiej niegdy nie ma ?? :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:eviltong:aleś się czepiła [/FONT] Quote
teqquila Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 heheh no jakos tak :eviltong: jum siem nie ciepiam hehehe fajna minke ma :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='teqquila']heheh no jakos tak :eviltong: jum siem nie ciepiam hehehe fajna minke ma :evil_lol: [FONT=Arial]uffff ulgło mi bo bojam że dostanę po uchach za te fote :razz::razz:.....................;) [/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 wowowowowwo ale koncertowo mialyscie hihihihi GRATULJE NABYCIA NOWEGO LAPTOPKA !!!!!!!!! i dowej w koncu te foty ...i zapamiyntej kaj tyn knefel do wlonczanio jest hiihihiih Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 czesc chora:diabloti:zainstalowalas sie juz???? Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]O to samo chciałam zapytać. Lapek od wczoraj w domciu a Madźki jak nie było tak nie ma? jakieś problemy z XP???:roll: A może doprawiłaś się na tym koncercie do reszty i nie możesz teraz z łóżka wstać?:roll: Madź daj no znaka co jest? [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Ale czytacie babole :cool1::cool1::cool1:przecie do netu cza się podłączyc...a My na zadupiu to musimy czekac :angryy: aż nastanie nowy tydzień pracujący :mad::mad::mad: [/FONT][FONT=Arial]A tak wogóle to WITANKO :hand:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ale czytacie babole :cool1::cool1::cool1:przecie do netu cza się podłączyc...a My na zadupiu to musimy czekac :angryy: aż nastanie nowy tydzień pracujący :mad::mad::mad: [/FONT][FONT=Arial]A tak wogóle to WITANKO :hand:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To Madź nie miala netu wcześniej ? To jak miała podłączonego starego "pożyczonego" kompeczka? :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To Madź nie miala netu wcześniej ? To jak miała podłączonego starego "pożyczonego" kompeczka? :razz:[/FONT] [FONT=Arial]ale to siec osiedlowa i cza konkreta kompecka zameldowac:p...ja lece na 1 IP na 2 kompeczki bo mam routera czy jak sie zwie to badziewie :oops:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale to siec osiedlowa i cza konkreta kompecka zameldowac:p...ja lece na 1 IP na 2 kompeczki bo mam reutera czy jak sie zwie to badziewie :oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ale macie tam u was komplikacje. U nas nic takiego nie ma. kupujesz kompa, podłączasz się do sieci i nikogo nie interesuje czy to nowy kompek czy nie i czy masz dwa czy jeden. A co to kogo obchodzi?Co miesiąc płace rachunek za dostarczanie netu i to wsio.:roll:[/FONT] Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale macie tam u was komplikacje. U nas nic takiego nie ma. kupujesz kompa, podłączasz się do sieci i nikogo nie interesuje czy to nowy kompek czy nie i czy masz dwa czy jeden. A co to kogo obchodzi?Co miesiąc płace rachunek za dostarczanie netu i to wsio.:roll:[/FONT] u nas tez tak bylo w Katowicach.....ale co firma to obyczaj:cool1: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale macie tam u was komplikacje. U nas nic takiego nie ma. kupujesz kompa, podłączasz się do sieci i nikogo nie interesuje czy to nowy kompek czy nie i czy masz dwa czy jeden. A co to kogo obchodzi?Co miesiąc płace rachunek za dostarczanie netu i to wsio.:roll:[/FONT] [FONT=Arial]ano widzisz ...tak to u nas jest ...to teraz tylko czekac aż Madzialena zadziała :cool2: i ruszy do boju na www.dogomania.pl .... bez mąża Dogomanii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pawcio :klacz: jesteś the best ;) w życiu bym na to nie wpadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']u nas tez tak bylo w Katowicach.....ale co firma to obyczaj:cool1: [FONT=Century Gothic]no niestety chyba na to wychodzi [/FONT]:mad: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ano widzisz ...tak to u nas jest ...to teraz tylko czekac aż Madzialena zadziała :cool2: i ruszy do boju na www.dogomania.pl .... bez mąża Dogomanii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pawcio :klacz: jesteś the best ;) w życiu bym na to nie wpadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Alu a nie macie tam u was UPC? teraz mają świetna ofertę. Skorzystalam z niej i jestem bardzo zadowolona. Z UPC nie ma żadnych problemów a łącze masz 4 Gb[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alu a nie macie tam u was UPC? teraz mają świetna ofertę. Skorzystalam z niej i jestem bardzo zadowolona. Z UPC nie ma żadnych problemów a łącze masz 4 Gb[/FONT] [FONT=Arial]u Nas nie ma UPC:shake::shake:toż pisam ze MY na zadupiach mieszkamy :diabloti:...ja mam siec Air Bites z Krakowa ...Magda ich osiedlową i te same zasady ...kazdy kompek ma swoje IP na stałe ...chyba że masz routera i on ma nr a możesz podłączyc kilka kompków do tego :razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: TAAAADAM!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: TAAAADAM!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]noooo... zameldowana kuracjuszka, idzie na poczte wysłać deklaracje ZUSowskiei L4 do ZUSu ... a potem wraca do ..... liczenia :mdleje: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo... zameldowana kuracjuszka, idzie na poczte wysłać deklaracje ZUSowskiei L4 do ZUSu ... a potem wraca do ..... liczenia :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]licz i wracaj :grins: ja tu posprzątam :grins:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: TAAAADAM!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] :multi::multi::multi: Jak miło Cię przywitać Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]i 700 stronka :knajpa:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]cześć Klockowa :loveu::loveu::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Waszeczko tutaj :p[/FONT] dziękiiii :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to byłam JA ....żona Męża Dogomanii.pl ;)[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ruszy do boju na www.dogomania.pl .... bez mąża Dogomanii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :placz::placz::placz:nie wiem o so choziiii :shake::placz::placz::placz: Witaj wrócona Madzialeno :cool1: Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Pawcio na koncercie powiedział tak: ... no i serdecznie pozdrawiam... tego tego tego... Alicje- www.dogomania.pl, i męża dogomanii- Cezarego :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Pawcio na koncercie powiedział tak: ... no i serdecznie pozdrawiam... tego tego tego... Alicje- www.dogomania.pl, i męża dogomanii- Cezarego :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no so........Alicja www.dogomania.pl ... to JA [/FONT]mam ć .... Quote
Recommended Posts