Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :laola::laola: [FONT=Arial]i za domek JAŚKA :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='sota36']Pic juz? Nie za wczesna pora? [quote name='sota36']No to co pijemy juz? [FONT=Arial]PIJEMY za LAPTOPA [/FONT] [FONT=Arial]i [/FONT] [FONT=Arial]za NOWY DOMEK JAŚKA :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
sota36 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Łoki - niech Jasiek bedzie szczesliwy, a topik niech sie kula!!!! Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]PIJEMY za LAPTOPA [/FONT] [FONT=Arial]i [/FONT] [FONT=Arial]za NOWY DOMEK JAŚKA :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: [FONT=Century Gothic]No to za malucha i za tego lapka oby dobrze słuzył [/FONT]:lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to za malucha i za tego lapka oby dobrze słuzył [/FONT]:lol: :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:noooo jesteś Szarloteczko :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: zespamowalam emotką :grins: z twojej wypowiedzi [/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:noooo jesteś Szarloteczko :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Jestem imprezki nie przegapię :grins: :bigcool::ylsuper::Cool!::drink1:[/FONT] Quote
agbar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 to ja tez nie przegapiam..... tylko sama cos tu bede imprezowac chyba:hmmmm: Quote
sota36 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Chyba same, bo moze Madzia nie ten tego z tym topikiem ( jeny - zabije mnie) Madzia - tam jest taki pstryczek! Wlacz go w koncu!!!!!! ZDROWKO! Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='agbar']to ja tez nie przegapiam..... tylko sama cos tu bede imprezowac chyba:hmmmm: [FONT=Arial]jak sama :cool1:...ja już wróciłam :grins: BYŁO SUPER :multi::multi::multi: i dotykałam ;)...głaskalam ;)...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:....Madzinego :razz::razz::razz:ASUSa :loveu::loveu::loveu: a potem pojechaliśmy na koncercik :multi::multi::multi:Żalujcie ze WAS nie było BRAWO PAWCIO :klacz: Brawo BARTEK :klacz: Brawo CS :klacz: i thanks Madziu :Rose: i super było się spotkac z Agą :p [/FONT][FONT=Arial]a teraz za ASUSika :knajpa:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Dziś ja Was tu przywitam :hand: bo ASUSik czeka na wgranie Windowsa XP:p...[/FONT] Quote
sota36 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dziś ja Was tu przywitam :hand: bo ASUSik czeka na wgranie Windowsa XP:p...[/FONT] oj Alus - tlumaczysz te swoja siostre tlumaczysz! A jo je pewno, ze Madzialena niy wiykaj jest pstryczek elektryczek!!!!!:eviltong: Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic]I co wgrany ten XP bo tak jakoś pusto bez Klocusiowej na Dogo :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Jak się pościągają wsie sterowniki i inne pie*****ki to Klocusiowa dziś może już będzie :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Aga ...nie zabijaj :razz::razz::razz:.... [/FONT][FONT=Arial]Gwiazda i bodygardki :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi::loveu: Cieszę się że Jaś znalazł dom :multi::multi::multi: będzie pewnie świetnym kompanem :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Magda ma foteczki koncercikowe robione Nikonikiem i zapewne wstawi jak tylko uruchomi ASUSika ...a ja aby ożywic blogaska wstawiam ...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]Gwiazdy :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial] ;) Paparazzi :grins: [/FONT][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to byłam JA ....żona Męża Dogomanii.pl ;) [/FONT] Quote
teqquila Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 hehehe Kolckowa jaka mina na ostataniej fotce :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='teqquila']hehehe Kolckowa jaka mina na ostataniej fotce :evil_lol: [FONT=Arial]A co siem nie podobuje ....noooooo:mad:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='teqquila']hehehe Kolckowa jaka mina na ostataniej fotce :evil_lol: [FONT=Georgia]skupiona po prostu :) http://images27.fotosik.pl/139/2fe2e2436501009f.jpg :) od najmłodszych lat trzeba uczyć się śpiewać i występować na scenie :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]skupiona po prostu :) [FONT=Arial] na fotografii oczywiście :cool1:[/FONT] http://images27.fotosik.pl/139/2fe2e2436501009f.jpg :) od najmłodszych lat trzeba uczyć się śpiewać i występować na scenie :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]Wujek Pawcio szkoli swojego nastepcę :cool2:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wujek Pawcio szkoli swojego nastepcę :cool2:[/FONT] [FONT=Georgia]i prawidłowo :) w sumie to też chcę ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic]No dobrze że wstawiłaś foty z tego koncertu bo już myślałam że to jakaś ściema była ;) Fajna impra :placz: [/FONT] Quote
sota36 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ala to sciema! nie bylas na koncercie! Nie uwoierze do czasu kiedy foty nie dasz jak do mikrofonu spiewasz!!! Quote
teqquila Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hehe tylko na fotce ma mine skupiona w rezczywistosci takiej niegdy nie ma ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts