Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no fakt:cool1:postarały się urzędasy.
To zaprawiona w boju jesteś - weteranka. Ja myślę ze po tylu latach to powinni ci rentę płacić :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]też tak myśle... że już bynajmniej o emeryturke moge składać:loveu::loveu::diabloti:[/FONT]
[quote name='basia2202']poczułam się.. zignorowanaa!! :crazyeye: :placz:

zabieram za karę termometra :diabloti:

[FONT=Arial]basieńko.... nie wiem gdzie łapy wsadzić taki mam zapierdziel przed tym tygodniem kiedy mam mnie nie byc... robie wsjo naraz :mdleje: i jakoś cie (i nie tylko cie :roll:) przeoczyłam :oops::loveu:

dawa termometra spowrotem :diabloti:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']to se może załóż konto w takim banku co se przelewy robisz netem.......... również do Zusu i do US...........i nie trzeba ganiać po pocztach i bankach..............:razz:
[FONT=Arial]a skąd mają mi sie znaleźć na koncie pieniążki :razz::razz: musze lecieć do banku żeby se tam wpłacić :diabloti: szef mi nie przelewa wypłaty :diabloti: i takie właśnie konto mam.... do US nie płace :siara: bom bankrut :eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]też tak myśle... że już bynajmniej o emeryturke moge składać:loveu::loveu::diabloti:
złóż i dla MŁA :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]basieńko.... nie wiem gdzie łapy wsadzić

i uważaj gdzie wsadzasz łapiszony :grins:

taki mam zapierdziel przed tym tygodniem kiedy mam mnie nie byc... robie wsjo naraz :mdleje: i jakoś cie (i nie tylko cie :roll:) przeoczyłam :oops::loveu:

[/FONT]

[FONT=Arial]No NAS 2/3 TYSZ ale MY siem nie upominamy :grins::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]z jastrzebskiego portalu :p

[/FONT]SZNAUCER MINIATURKA * KRYCIE 9.01.2008r. Jastrzębie Zdrój. sznaucer miniaturka pokryje suczke. kolor pieprz i sól (jasny). Zdjęcia psa prześlę na e-maila kontakt: monikob20@wp.pl, gg 5209507 880-008-xxx

Bokser do krycia 7.01.2008r. Jastrzębie Zdrój. Spokojny , ułożony bokser pręgowany szuka bokserki do krycia.

Krycie suczek

Krycie suczek rasy Chow-Chow. Ładny, zdrowy pies, dobrze zbudowany.

kontakt: 603 390 526

Zaginęły Bouviery szczeniaki

Zaginęły szczenięta 6-cio miesięczne,wzrost 35-40cm,kudłate,broda,wąsy,łapy maści bardzo ciemnej,prawie czarnej z domieszką brązu,bez łatek,rasy bouvier Nagroda

kontakt: 608317420,600502642

Zaginął rasowy pies

Zaginął pies rasy Chihuahua dnia 7.01.08r. około godz 17.30,wabi się bubuś,daje się głaskać, jest tatułowany w prawym uchu,znalazcę czeka nagroda.0324764406

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]basieńko.... nie wiem gdzie łapy wsadzić taki mam zapierdziel przed tym tygodniem kiedy mam mnie nie byc... robie wsjo naraz :mdleje: i jakoś cie (i nie tylko cie :roll:) przeoczyłam :oops::loveu:

[/FONT]
no nie wiem nie wiem :cool3: :evil_lol:
musisz się jakoś zrehabilitować :diabloti: :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]Cześć Madziu :multi::multi::loveu:

dzisiaj wielki dzień koncertowania :loveu::loveu: jeśli uda mi się urwać z tej wiejskiej potańcówki to wpadnę na koncert ;) :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Siem melduję :multi::loveu::multi:.. i cierpliwie czekam ...:grins:

[/FONT]

[FONT=Arial]był już ten kurier :razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No właśnie trzymałam za kuriera i co ....dojechał?:razz:

A tak w ogóle to ja tu w innej sprawie przyszłam. Czemu mi Ale na koncert porywasz???? :placz: Ja tu bede tęsknić................ w samotności..............:placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']no nie wiem nie wiem :cool3:
musisz się jakoś zrehabilitować :diabloti:

[FONT=Arial]tylko nie rehabilitejszyn :mdleje:
rehabilituje sie od 2 lat... i wcale nie pomaga, im wiecej rehabilitacji tym bardziej rozpieprza mi reke:placz:
[/FONT]

[quote name='evaxon']witanko MAdziusia:multi:
[FONT=Arial]witanko Ewusia!!:multi:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Madziusia w domeczku ....chora ..chorsiejsza :razz:ale wyjdzie z tego [/FONT]
[FONT=Arial]dzis jeszcze przeżyje... przeca koncert jest:cool1:[/FONT]

[quote name='emdziolek']AVe SzatAny!

PozdROwieNIa z Nieba....

:diabloti:

[FONT=Arial]niebiańska Emi :loveu:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']Witaj koffana MADZIALENO ;-) zdrowka zycze szybkiego !!!!
ajlawiu Ty mienia jescio??? ihihihihhi

buzioleee
[FONT=Arial]ajlawiu cie...

w nowej hucie :loveu:
[/FONT]
[quote name='Paula_']Witaj chorowitku Zdrowiej I za kompka jak najszybciej trzymam :kciuki:
[FONT=Arial]a pochoruje se troche a co mi tam... :roll: oby dowieźli kompka bo inaczej długo nie wyleże w domu :shake:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Siem melduję :multi:.. i cierpliwie czekam ...:grins:

[/FONT]

[FONT=Arial]był już ten kurier :razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]mam dzwonić do sklepiku po 12tej, bo tam ma kurier dowieźć sprzeta- do sklepiku w którym zamawiałam :kciuki:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Madziu :multi:

dzisiaj wielki dzień koncertowania :loveu: jeśli uda mi się urwać z tej wiejskiej potańcówki to wpadnę na koncert :evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Arial]wpadaj na koncerta...:multi:[/FONT]

[FONT=Arial]a wogóle trzymajta kciuki, bo po dzisiejszym koncercie w zależności od frekwencji i zainteresowania -kolesie chcą przekształcić aktualna knajpę na ROCK CLUB gdzie miałabym prace :multi:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie trzymałam za kuriera i co ....dojechał?:razz:

[FONT=Arial]j.w. [/FONT]

A tak w ogóle to ja tu w innej sprawie przyszłam. Czemu mi Ale na koncert porywasz???? Ja tu bede tęsknić................ w samotności..............:placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]żeby robili frekfencje i sztuczny tłum :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]dzis jeszcze przeżyje... przeca koncert jest:cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]:mad:możesz nie przeżyc :eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]mam dzwonić do sklepiku po 12tej, bo tam ma kurier dowieźć sprzeta- do sklepiku w którym zamawiałam :kciuki:

to ja czekam na info po 12 :grins:

[/FONT]

[FONT=Arial]a wogóle trzymajta kciuki, bo po dzisiejszym koncercie w zależności od frekwencji i zainteresowania -kolesie chcą przekształcić aktualna knajpę na ROCK CLUB gdzie miałabym prace :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]:kciuki: szczymam [/FONT]

[FONT=Arial]żeby robili frekfencje i sztuczny tłum :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]
to my se może w domu zostaniemy :hmmmm:
[/FONT]

:eviltong::loveu::loveu::loveu::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
to my se może w domu zostaniemy :hmmmm:
[/FONT]

:eviltong::loveu::loveu::loveu::eviltong:

[FONT=Arial]w zyciu.... masz/cie być i basta!!! :eviltong::eviltong::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]w zyciu.... masz/cie być i basta!!! :eviltong::eviltong::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]:grins: ....przeca wiesz ...że by my se nie odpuścili takiej przyjemności :multi::loveu::multi:
[/FONT]

Posted

hej wpadłam :razz:........nie wdepłam...................:razz::razz:

wlazłam na chwilke:diabloti::diabloti::diabloti:

i jak tam................prątkujesz nadal????

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Georgia]to będę trzymać kciuki tak mocno że aż palce mi odpadną...

[/FONT]

[FONT=Georgia]:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]no i co dzwoniłaś? bedzie ten kompek! :cool3:Już po dwunastej [/FONT]:cool1: [FONT=Century Gothic]Daj no znaka bo mi już kciuki zdrętwiały :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no i co dzwoniłaś? bedzie ten kompek! :cool3:Już po dwunastej [/FONT]:cool1: [FONT=Century Gothic]Daj no znaka bo mi już kciuki zdrętwiały :diabloti:[/FONT]

:razz:

:razz::razz:

:razz::razz::razz:

;)

[FONT=Arial]

:bigcool: :bigcool: :bigcool:

:bigcool:
[/FONT] [FONT=Arial]JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/FONT][FONT=Arial]:bigcool:[/FONT][FONT=Arial]ASUS[/FONT][FONT=Arial]:bigcool:[/FONT]
[FONT=Arial]
:knajpa: :knajpa: :knajpa:
[/FONT]