Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]to ja klockowa... z moim loginem wsjo ok, ale pisze od siostry i nie chce sie mi przelogowywać...
uprzejmie donosze że wróciłam od elDochtore... mam tydzień leżeć i nie ruszać sie z wyra... jutro i tak MUSZE zajść do pracy, ale od niedzieli dogorywam w wyrze... a w domu niet kompa :placz::placz::placz:

życie jest do rowa :placz::placz::placz::flaming:
[/FONT]

[FONT=Arial]aaaa wracaj :placz::placz::placz:

ale przeżyjesz prawda :razz::razz::razz:....ale nie leżaj tydzień w wyrku ...bo dostaniesz odleżyn i odgniotków :roll:...i szybciorkiem niech tego laptopa sprowadzają :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]aaaa wracaj :placz::placz::placz:

ale przeżyjesz prawda :razz::razz::razz:....ale nie leżaj tydzień w wyrku ...bo dostaniesz odleżyn i odgniotków :roll:...i szybciorkiem niech tego laptopa sprowadzają :mad:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A bo se jakiś taki model exlusive zamówiła jakby był standard tu juz by był:evil_lol: Se wymyśla - se czeka:evil_lol:

Ale Madź zdrowiej szybciutko :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A bo se jakiś taki model exlusive zamówiła jakby był standard tu juz by był:evil_lol: Se wymyśla - se czeka:evil_lol:

Ale Madź zdrowiej szybciutko :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]fajnisty laptopek :razz::razz:jak Madzia dostanie to zobaczyta :p....

Madzia :razz::razz:...wyzdrowiałaś już ;):loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

Madzia :razz::razz:...wyzdrowiałaś już ;):loveu:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahahahahah:klacz: brawa dla tej pani ! Cierpliwość nie jest twoją mocną cechą:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahahahahah:klacz: brawa dla tej pani ! Cierpliwość nie jest twoją mocną cechą:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]ależ ja jestem Bardzo Cierpliwa :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']uuuuu a co to znowu Ci dolega?????? czemu leżeć??? matko współczuję :shake:
[FONT=Arial]no.. od 2 tyg. pisam że coś mnie łamie... no i mnie złamało... angina... ale dziś jeszcze do pracy przybyłam bo ZUS musze wyliczyć i zapłacić... i inne rachunki których nie zapłaciłam ....a z domu ni ma jak... matko jak ja egzystowałam bez kompecka:niewiem: [/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A bo se jakiś taki model exlusive zamówiła jakby był standard tu juz by był:evil_lol: Se wymyśla - se czeka:evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]to je standart... no ja chciała BEZ VISTY zakichanej... zamówiłam se w innym sklepie, bo tamten niby że tych nie ma, są droższe... :roll: zaliczka wpłacona- tera wsjo w rękach kuriera... abo jutro do odbioru abo w poniedziałek :multi::multi:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej Klocusie wiem że was nie ma ale przyszła zobaczyć - a może jakaś niespodzianka :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]przeca pisałam że dzisio jeszcze MUSZE przyjśc do pracy... rachunki czekają :cool1:

WITAM WSZYSTKIE MOJE WIELBICIELKI!!!! :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no.. od 2 tyg. pisam że coś mnie łamie... no i mnie złamało... angina... ale dziś jeszcze do pracy przybyłam bo ZUS musze wyliczyć i zapłacić... i inne rachunki których nie zapłaciłam ....a z domu ni ma jak... matko jak ja egzystowałam bez kompecka:niewiem: [/FONT]
[FONT=Century Gothic]
człowiek się szybko przyzwyczaja do luksusu co? Jak jakby trza było na pocztę i w kolejce czekać - łoooo matko nawet nie chcę wspominać - brrr:roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]to je standart... no ja chciała BEZ VISTY zakichanej... zamówiłam se w innym sklepie, bo tamten niby że tych nie ma, są droższe... :roll: zaliczka wpłacona- tera wsjo w rękach kuriera... abo jutro do odbioru abo w poniedziałek :multi::multi:

[FONT=Century Gothic]No to trzymam co by się wyrobił jutro :thumbs:[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial]przeca pisałam że dzisio jeszcze MUSZE przyjśc do pracy... rachunki czekają :cool1:

[FONT=Century Gothic]No dobra , dobra zapomłam se :oops:[/FONT]

WITAM WSZYSTKIE MOJE WIELBICIELKI!!!! :loveu::loveu::loveu:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobrze że jesteś :loveu::multi:[/FONT]

Posted

zaglundam do Cia... i co widzę??:crazyeye:
żeś znowu zachorzała.... :glaszcze:

a mówiłam... nie trza było biegać po tym śniegu na bosaka...:shake:

zdrowiej mi tu ino szybciorem!
:calus:
buzi wielgachne!

przyniosłam Ci termometra i syropek :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] człowiek się szybko przyzwyczaja do luksusu co? Jak jakby trza było na pocztę i w kolejce czekać - łoooo matko nawet nie chcę wspominać - brrr:roll:[/FONT]

[FONT=Arial]ale Zusu jabłuszkowa NIE MOŻNA płacić na poczcie, ani w bankach... TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELEWEM Z KONTA FIRMOWEGO....:diabloti: taki mieli kaprys urzedasy a ja musiałam założyć konto, żeby... lecieć do banku, wpłacić na konto i zrobić przelew z konta do zusu :grab: często stoje w bankach i na poczcie... bo żeby mieć cokolwiek na koncie- musze se tam wpłacić :grins: więc wystawanie w kolejkach- kochana nie jest mi obce ;)

http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale Zusu jabłuszkowa NIE MOŻNA płacić na poczcie, ani w bankach... TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELEWEM Z KONTA FIRMOWEGO....:diabloti: taki mieli kaprys urzedasy a ja musiałam założyć konto, żeby... lecieć do banku, wpłacić na konto i zrobić przelew z konta do zusu :grab: często stoje w bankach i na poczcie... bo żeby mieć cokolwiek na koncie- musze se tam wpłacić :grins: więc wystawanie w kolejkach- kochana nie jest mi obce ;)

http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62
[/FONT][FONT=Century Gothic]no fakt:cool1:postarały się urzędasy.
To zaprawiona w boju jesteś - weteranka. Ja myślę ze po tylu latach to powinni ci rentę płacić :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale Zusu jabłuszkowa NIE MOŻNA płacić na poczcie, ani w bankach... TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELEWEM Z KONTA FIRMOWEGO....:diabloti: taki mieli kaprys urzedasy a ja musiałam założyć konto, żeby... lecieć do banku, wpłacić na konto i zrobić przelew z konta do zusu :grab: często stoje w bankach i na poczcie... bo żeby mieć cokolwiek na koncie- musze se tam wpłacić :grins: więc wystawanie w kolejkach- kochana nie jest mi obce ;)

[/FONT]

to se może załóż konto w takim banku co se przelewy robisz netem.......... również do Zusu i do US...........i nie trzeba ganiać po pocztach i bankach..............:razz:

trzym się cieplutko....kuruj się i nos czapkę cobyś się znowu nie zaziębiła:diabloti::diabloti::diabloti: