malawaszka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 uuuuu a co to znowu Ci dolega?????? czemu leżeć??? matko współczuję :shake: a gdzie te oponki takie tanie kupujecie???? dajcie no cume :razz: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]to ja klockowa... z moim loginem wsjo ok, ale pisze od siostry i nie chce sie mi przelogowywać... uprzejmie donosze że wróciłam od elDochtore... mam tydzień leżeć i nie ruszać sie z wyra... jutro i tak MUSZE zajść do pracy, ale od niedzieli dogorywam w wyrze... a w domu niet kompa :placz::placz::placz: życie jest do rowa :placz::placz::placz::flaming:[/FONT] [FONT=Arial]aaaa wracaj :placz::placz::placz: ale przeżyjesz prawda :razz::razz::razz:....ale nie leżaj tydzień w wyrku ...bo dostaniesz odleżyn i odgniotków :roll:...i szybciorkiem niech tego laptopa sprowadzają :mad:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aaaa wracaj :placz::placz::placz: ale przeżyjesz prawda :razz::razz::razz:....ale nie leżaj tydzień w wyrku ...bo dostaniesz odleżyn i odgniotków :roll:...i szybciorkiem niech tego laptopa sprowadzają :mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A bo se jakiś taki model exlusive zamówiła jakby był standard tu juz by był:evil_lol: Se wymyśla - se czeka:evil_lol: Ale Madź zdrowiej szybciutko :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A bo se jakiś taki model exlusive zamówiła jakby był standard tu juz by był:evil_lol: Se wymyśla - se czeka:evil_lol: Ale Madź zdrowiej szybciutko :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]fajnisty laptopek :razz::razz:jak Madzia dostanie to zobaczyta :p.... Madzia :razz::razz:...wyzdrowiałaś już ;):loveu: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :glaszcze::glaszcze:wypoczywaj i zdrowiej cioteczko Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Wilejkaros']www.oponytanio.pl www.opony.com [FONT=Arial]Waszeczko tutaj :p[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Madzia :razz::razz:...wyzdrowiałaś już ;):loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahahahahah:klacz: brawa dla tej pani ! Cierpliwość nie jest twoją mocną cechą:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahahahahah:klacz: brawa dla tej pani ! Cierpliwość nie jest twoją mocną cechą:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ależ ja jestem Bardzo Cierpliwa :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ależ ja jestem Bardzo Cierpliwa :grins:[/FONT][FONT=Century Gothic]rzeczywiście baaaaardzo :diabloti:[/FONT] Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jak zdrówko wszystkich?... off: http://forum.kroliki.net/viewtopic.php?p=38232#38232 kto chce króliczka? a może chociaż dom tymczasowy się znajdzie? Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]Przyjszłam zobaczyc czy wyzdrowiałaś i życzyc zdrówecka [/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Century Gothic]Hej Klocusie wiem że was nie ma ale przyszła zobaczyć - a może jakaś niespodzianka :razz:[/FONT] Quote
agbar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 czesc moja biedna chora torebeczko :loveu: Quote
clockwork Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='malawaszka']uuuuu a co to znowu Ci dolega?????? czemu leżeć??? matko współczuję :shake: [FONT=Arial]no.. od 2 tyg. pisam że coś mnie łamie... no i mnie złamało... angina... ale dziś jeszcze do pracy przybyłam bo ZUS musze wyliczyć i zapłacić... i inne rachunki których nie zapłaciłam ....a z domu ni ma jak... matko jak ja egzystowałam bez kompecka:niewiem: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A bo se jakiś taki model exlusive zamówiła jakby był standard tu juz by był:evil_lol: Se wymyśla - se czeka:evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]to je standart... no ja chciała BEZ VISTY zakichanej... zamówiłam se w innym sklepie, bo tamten niby że tych nie ma, są droższe... :roll: zaliczka wpłacona- tera wsjo w rękach kuriera... abo jutro do odbioru abo w poniedziałek :multi::multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej Klocusie wiem że was nie ma ale przyszła zobaczyć - a może jakaś niespodzianka :razz:[/FONT] [FONT=Arial]przeca pisałam że dzisio jeszcze MUSZE przyjśc do pracy... rachunki czekają :cool1: WITAM WSZYSTKIE MOJE WIELBICIELKI!!!! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]to ja szczymam :kciuki: za pana kuriera :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no.. od 2 tyg. pisam że coś mnie łamie... no i mnie złamało... angina... ale dziś jeszcze do pracy przybyłam bo ZUS musze wyliczyć i zapłacić... i inne rachunki których nie zapłaciłam ....a z domu ni ma jak... matko jak ja egzystowałam bez kompecka:niewiem: [/FONT] [FONT=Century Gothic] człowiek się szybko przyzwyczaja do luksusu co? Jak jakby trza było na pocztę i w kolejce czekać - łoooo matko nawet nie chcę wspominać - brrr:roll:[/FONT] [FONT=Arial]to je standart... no ja chciała BEZ VISTY zakichanej... zamówiłam se w innym sklepie, bo tamten niby że tych nie ma, są droższe... :roll: zaliczka wpłacona- tera wsjo w rękach kuriera... abo jutro do odbioru abo w poniedziałek :multi::multi: [FONT=Century Gothic]No to trzymam co by się wyrobił jutro :thumbs:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]przeca pisałam że dzisio jeszcze MUSZE przyjśc do pracy... rachunki czekają :cool1: [FONT=Century Gothic]No dobra , dobra zapomłam se :oops:[/FONT] WITAM WSZYSTKIE MOJE WIELBICIELKI!!!! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobrze że jesteś :loveu::multi:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 zaglundam do Cia... i co widzę??:crazyeye: żeś znowu zachorzała.... :glaszcze: a mówiłam... nie trza było biegać po tym śniegu na bosaka...:shake: zdrowiej mi tu ino szybciorem! :calus: buzi wielgachne! przyniosłam Ci termometra i syropek :p Quote
clockwork Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] człowiek się szybko przyzwyczaja do luksusu co? Jak jakby trza było na pocztę i w kolejce czekać - łoooo matko nawet nie chcę wspominać - brrr:roll:[/FONT] [FONT=Arial]ale Zusu jabłuszkowa NIE MOŻNA płacić na poczcie, ani w bankach... TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELEWEM Z KONTA FIRMOWEGO....:diabloti: taki mieli kaprys urzedasy a ja musiałam założyć konto, żeby... lecieć do banku, wpłacić na konto i zrobić przelew z konta do zusu :grab: często stoje w bankach i na poczcie... bo żeby mieć cokolwiek na koncie- musze se tam wpłacić :grins: więc wystawanie w kolejkach- kochana nie jest mi obce ;) http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62 [/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62 [/FONT] [FONT=Arial]MAKABRA :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:...słów juz brak :shake:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]i coś pozytywnego ;):loveu::loveu:[/FONT] http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/to-jest-prawdziwy-cud,1040234 Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale Zusu jabłuszkowa NIE MOŻNA płacić na poczcie, ani w bankach... TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELEWEM Z KONTA FIRMOWEGO....:diabloti: taki mieli kaprys urzedasy a ja musiałam założyć konto, żeby... lecieć do banku, wpłacić na konto i zrobić przelew z konta do zusu :grab: często stoje w bankach i na poczcie... bo żeby mieć cokolwiek na koncie- musze se tam wpłacić :grins: więc wystawanie w kolejkach- kochana nie jest mi obce ;) http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62 [/FONT][FONT=Century Gothic]no fakt:cool1:postarały się urzędasy. To zaprawiona w boju jesteś - weteranka. Ja myślę ze po tylu latach to powinni ci rentę płacić :evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 poczułam się.. zignorowanaa!! :crazyeye: :placz: zabieram za karę termometra :diabloti: Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i coś pozytywnego ;):loveu::loveu:[/FONT] http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/to-jest-prawdziwy-cud,1040234 [FONT=Arial] :multi:super ciapuś :loveu::loveu::loveu:no i pańcio chyba nienajgorszy ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial];) http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62 [/FONT] :-(:angryy::angryy: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i coś pozytywnego ;):loveu::loveu:[/FONT] http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/to-jest-prawdziwy-cud,1040234 :loveu: Doberek - zdróffka życzymy:grins::grins: Quote
BeaC Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale Zusu jabłuszkowa NIE MOŻNA płacić na poczcie, ani w bankach... TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELEWEM Z KONTA FIRMOWEGO....:diabloti: taki mieli kaprys urzedasy a ja musiałam założyć konto, żeby... lecieć do banku, wpłacić na konto i zrobić przelew z konta do zusu :grab: często stoje w bankach i na poczcie... bo żeby mieć cokolwiek na koncie- musze se tam wpłacić :grins: więc wystawanie w kolejkach- kochana nie jest mi obce ;) http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/kot-w-mikrofalowce-wstrzasnal-kanadyjska-siecia,1040407,62 [/FONT] to se może załóż konto w takim banku co se przelewy robisz netem.......... również do Zusu i do US...........i nie trzeba ganiać po pocztach i bankach..............:razz: trzym się cieplutko....kuruj się i nos czapkę cobyś się znowu nie zaziębiła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts