Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlicjaeR'][FONT=Arial]Jakby się kto pytał to ja ALICJA :angryy::angryy::angryy:.........[/FONT]

[FONT=Arial]witam się z raniolka :cool1:[/FONT]

ALICJO....czym sie tak zasluzylas naszemu ADMINOWI (oby zyl wiecznie)....

:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']ALICJO....czym sie tak zasluzylas naszemu ADMINOWI (oby zyl wiecznie)....

:evil_lol:

:angryy::angryy:[FONT=Arial]:angryy:Tera jestem tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kobieta o 3 twarzach ...za chwile kurde bede jak światowid :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy::angryy:[FONT=Arial]:angryy:Tera jestem tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kobieta o 3 twarzach ...za chwile kurde bede jak światowid :diabloti:[/FONT]

ALICJO........WIELKI BRAT patrzy:diabloti:

Posted

[quote name='AlicjaeR'][FONT=Arial]Jakby się kto pytał to ja ALICJA :angryy::angryy::angryy:.........

witam się z raniolka :cool1:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Alu co jest z tymi twoimi loginami? Jestem skołowana jak ty w końcu się zwiesz dzisiaj? :hmmmm:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem na chwilke....
co sie dzieje z dogo... czemu Alicja jest zaś rydzewska, albo eR...:niewiem: ide poczytać na wątku do admina :roll:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]ić ić ale przyjdź i powiedz co się do :diabloti: dzieje[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alu co jest z tymi twoimi loginami? Jestem skołowana jak ty w końcu się zwiesz dzisiaj? :hmmmm:[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: a wiesz ze nie wiem :angryy:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem na chwilke....
co sie dzieje z dogo... czemu Alicja jest zaś rydzewska, albo eR...:niewiem: ide poczytać na wątku do admina :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]ha ha ha ...ja sama nie wiem co zaś się dzieje ...:diabloti::diabloti::diabloti:...i na jak długo tu jestem ....
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: a wiesz ze nie wiem :angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]ha ha ha ...ja sama nie wiem co zaś się dzieje ...:diabloti::diabloti::diabloti:...i na jak długo tu jestem ....
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Alu nie odchodź:placz: Powiedz kto takie porządki na Dogo robi to ja się z nim policze :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alu nie odchodź:placz: Powiedz kto takie porządki na Dogo robi to ja się z nim policze :mad:[/FONT]

[FONT=Arial]A wogóle to poszłamz psem i przez ten zas zaś mnie wylogowało ...ale traume przeżyłam jak to zobaczyłam :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]A wogóle to poszłamz psem i przez ten zas zaś mnie wylogowało ...ale traume przeżyłam jak to zobaczyłam :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]tylko się nie denerwuj - złość piękności szkodzi:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tylko się nie denerwuj - złość piękności szkodzi:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty ....nie mogę zacmic swą urodą Medorowej to mogę się troszkę powkurzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale serio wcale mi nie wesoło było rano ....zresztą jak wyłącze kompa to też nie wiem co zastane ....ino gdzie mój baner i avatar :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]byłam, czytałam, nic nie wyczytałam... jedna wielka kupa :diabloti:

co to ma być???? :crazyeye::crazyeye:
[/FONT]

[FONT=Arial]
było ....ale ......zniknęło :razz::razz::razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]w końcu zamówiłam oponki

wilejka... skorzystałam z Twoich linków :multi::multi::loveu: tanio jak barszcz 588 za komplet :diabloti: przesyłka za free... w Jebiu z tysiaka nie schodzą :multi::multi:

to tera ide liczyć :mdleje:

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]to mnie tu jeszcze dzisiaj nie było :roll: a byłam przekonana że rano coś tutaj nadrukowałam...hmm...starzeje się czy jak? ;) :evil_lol:

Cześć Klocusie :loveu: :multi::multi:

widzę że dalej liczysz :roll: współczówam
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty ....nie mogę zacmic swą urodą Medorowej to mogę się troszkę powkurzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale serio wcale mi nie wesoło było rano ....zresztą jak wyłącze kompa to też nie wiem co zastane ....ino gdzie mój baner i avatar :hmmmm:
[/FONT][FONT=Century Gothic]No medorowa to nie twoja liga - spokojnie :evil_lol:

O i też masz nowy avatarek ino podpisu brak:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]w końcu zamówiłam oponki[/FONT]

[FONT=Arial]wilejka... skorzystałam z Twoich linków :multi::multi::loveu: tanio jak barszcz 588 za komplet :diabloti: przesyłka za free... w Jebiu z tysiaka nie schodzą :multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]to tera ide liczyć :mdleje:[/FONT]

Cieszę się bardzo, że teraz już będziesz piraciła bezpiecznie(j). I o Klocka jestem spokojniejsza. Też stamtąd zamawiałam i na każdej około 50zł mniej wyszło. Tylko u mnie też rozmiar inny, to tańsze. Szerokiej drogi, Rajdowcu!

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]w końcu zamówiłam oponki

wilejka... skorzystałam z Twoich linków :multi::multi::loveu: tanio jak barszcz 588 za komplet :diabloti: przesyłka za free... w Jebiu z tysiaka nie schodzą :multi::multi:

wow tera to bedziesz piracic ;):evil_lol:

to tera ide liczyć :mdleje:

[/FONT]

[FONT=Arial]ic ...jak musisz :razz::razz:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No medorowa to nie twoja liga - spokojnie :evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...noooo...;)[/FONT]

O i też masz nowy avatarek ino podpisu brak:roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]już wstawiłam ...ale na jak długo :hmmmm:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]już wstawiłam ...ale na jak długo :hmmmm:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nic się nie martw - stoimy na straży :evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]to ja klockowa... z moim loginem wsjo ok, ale pisze od siostry i nie chce sie mi przelogowywać...
uprzejmie donosze że wróciłam od elDochtore... mam tydzień leżeć i nie ruszać sie z wyra... jutro i tak MUSZE zajść do pracy, ale od niedzieli dogorywam w wyrze... a w domu niet kompa :placz::placz::placz:

życie jest do rowa :placz::placz::placz::flaming:
[/FONT]