Paula Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cze Magda :loveu: Czytałam, że Jasio już u Marchewy :multi: Trzymam za stały dobry domek :kciuki: Quote
malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 nawet fajnie jak Cie nie ma :evil_lol: nie muszę tyyyyyyyleeeeeee :crazyeye: nadrabiać :diabloti::eviltong: Quote
BeaC Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 hej zapracowana zapapierzona kobieto........... to tyle nie przeszkadzam w pracy:cool3::eviltong: to pisałam Ja Beata Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]Jakby się kto pytał to ja ALICJA :angryy::angryy::angryy:......... witam się z raniolka :cool1: [/FONT] Quote
agbar Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='AlicjaeR'][FONT=Arial]Jakby się kto pytał to ja ALICJA :angryy::angryy::angryy:.........[/FONT] [FONT=Arial]witam się z raniolka :cool1:[/FONT] ALICJO....czym sie tak zasluzylas naszemu ADMINOWI (oby zyl wiecznie).... :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='agbar']ALICJO....czym sie tak zasluzylas naszemu ADMINOWI (oby zyl wiecznie).... :evil_lol: :angryy::angryy:[FONT=Arial]:angryy:Tera jestem tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kobieta o 3 twarzach ...za chwile kurde bede jak światowid :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy::angryy:[FONT=Arial]:angryy:Tera jestem tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kobieta o 3 twarzach ...za chwile kurde bede jak światowid :diabloti:[/FONT] ALICJO........WIELKI BRAT patrzy:diabloti: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='agbar']ALICJO........WIELKI BRAT patrzy:diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:witaj Mała Siostro .......:multi:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='AlicjaeR'][FONT=Arial]Jakby się kto pytał to ja ALICJA :angryy::angryy::angryy:......... witam się z raniolka :cool1: [/FONT][FONT=Century Gothic]Alu co jest z tymi twoimi loginami? Jestem skołowana jak ty w końcu się zwiesz dzisiaj? :hmmmm:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]jestem na chwilke.... co sie dzieje z dogo... czemu Alicja jest zaś rydzewska, albo eR...:niewiem: ide poczytać na wątku do admina :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem na chwilke.... co sie dzieje z dogo... czemu Alicja jest zaś rydzewska, albo eR...:niewiem: ide poczytać na wątku do admina :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ić ić ale przyjdź i powiedz co się do :diabloti: dzieje[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alu co jest z tymi twoimi loginami? Jestem skołowana jak ty w końcu się zwiesz dzisiaj? :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: a wiesz ze nie wiem :angryy:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem na chwilke.... co sie dzieje z dogo... czemu Alicja jest zaś rydzewska, albo eR...:niewiem: ide poczytać na wątku do admina :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ha ha ha ...ja sama nie wiem co zaś się dzieje ...:diabloti::diabloti::diabloti:...i na jak długo tu jestem .... [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: a wiesz ze nie wiem :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]ha ha ha ...ja sama nie wiem co zaś się dzieje ...:diabloti::diabloti::diabloti:...i na jak długo tu jestem .... [/FONT] [FONT=Century Gothic]Alu nie odchodź:placz: Powiedz kto takie porządki na Dogo robi to ja się z nim policze :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alu nie odchodź:placz: Powiedz kto takie porządki na Dogo robi to ja się z nim policze :mad:[/FONT] [FONT=Arial]A wogóle to poszłamz psem i przez ten zas zaś mnie wylogowało ...ale traume przeżyłam jak to zobaczyłam :shake:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]A wogóle to poszłamz psem i przez ten zas zaś mnie wylogowało ...ale traume przeżyłam jak to zobaczyłam :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]tylko się nie denerwuj - złość piękności szkodzi:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tylko się nie denerwuj - złość piękności szkodzi:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty ....nie mogę zacmic swą urodą Medorowej to mogę się troszkę powkurzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale serio wcale mi nie wesoło było rano ....zresztą jak wyłącze kompa to też nie wiem co zastane ....ino gdzie mój baner i avatar :hmmmm: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]byłam, czytałam, nic nie wyczytałam... jedna wielka kupa :diabloti: co to ma być???? :crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]byłam, czytałam, nic nie wyczytałam... jedna wielka kupa :diabloti: co to ma być???? :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial] było ....ale ......zniknęło :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]w końcu zamówiłam oponki wilejka... skorzystałam z Twoich linków :multi::multi::loveu: tanio jak barszcz 588 za komplet :diabloti: przesyłka za free... w Jebiu z tysiaka nie schodzą :multi::multi: to tera ide liczyć :mdleje: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Georgia]to mnie tu jeszcze dzisiaj nie było :roll: a byłam przekonana że rano coś tutaj nadrukowałam...hmm...starzeje się czy jak? ;) :evil_lol: Cześć Klocusie :loveu: :multi::multi: widzę że dalej liczysz :roll: współczówam [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty ....nie mogę zacmic swą urodą Medorowej to mogę się troszkę powkurzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale serio wcale mi nie wesoło było rano ....zresztą jak wyłącze kompa to też nie wiem co zastane ....ino gdzie mój baner i avatar :hmmmm: [/FONT][FONT=Century Gothic]No medorowa to nie twoja liga - spokojnie :evil_lol: O i też masz nowy avatarek ino podpisu brak:roll: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w końcu zamówiłam oponki[/FONT] [FONT=Arial]wilejka... skorzystałam z Twoich linków :multi::multi::loveu: tanio jak barszcz 588 za komplet :diabloti: przesyłka za free... w Jebiu z tysiaka nie schodzą :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]to tera ide liczyć :mdleje:[/FONT] Cieszę się bardzo, że teraz już będziesz piraciła bezpiecznie(j). I o Klocka jestem spokojniejsza. Też stamtąd zamawiałam i na każdej około 50zł mniej wyszło. Tylko u mnie też rozmiar inny, to tańsze. Szerokiej drogi, Rajdowcu! Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w końcu zamówiłam oponki wilejka... skorzystałam z Twoich linków :multi::multi::loveu: tanio jak barszcz 588 za komplet :diabloti: przesyłka za free... w Jebiu z tysiaka nie schodzą :multi::multi: wow tera to bedziesz piracic ;):evil_lol: to tera ide liczyć :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]ic ...jak musisz :razz::razz:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No medorowa to nie twoja liga - spokojnie :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...noooo...;)[/FONT] O i też masz nowy avatarek ino podpisu brak:roll: [/FONT] [FONT=Arial]już wstawiłam ...ale na jak długo :hmmmm:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]już wstawiłam ...ale na jak długo :hmmmm:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nic się nie martw - stoimy na straży :evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]to ja klockowa... z moim loginem wsjo ok, ale pisze od siostry i nie chce sie mi przelogowywać... uprzejmie donosze że wróciłam od elDochtore... mam tydzień leżeć i nie ruszać sie z wyra... jutro i tak MUSZE zajść do pracy, ale od niedzieli dogorywam w wyrze... a w domu niet kompa :placz::placz::placz: życie jest do rowa :placz::placz::placz::flaming:[/FONT] Quote
Recommended Posts