clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]QFFA!!!!! własnie miałam telefon!!!! pamiętacie tą córke znajomej... co to znalazła w reklamówce w lesie szczeniaka??? wczoraj znów znalazła psa!!!!!!!!!!! młody, myśli że koło 2 mies.... ale nie z małych poprosiła mnie o pomoc, bo ona chodzi do szkoły a w domu jest maleńkie dziecko!!!!! do jutra go mogą przetrzymać ale potem jedzie do schronu!! z uwagi na warunki w naszym schronie.. pies nie ma szans jak wiele innych... faken szit!!!! ZUPEŁNIE NIE WIEM CO ROBIĆ!!!!????? ja go nie wezme bo nas nie ma po 10 godz w domu... :placz::placz: podsuńcie jakiegoś pomysła :modla::modla::modla: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='halbina']a zdjęcia będą?... :roll:[/quote] klikłam jej na gg... żeby wysłała, wtedy założe osobny wątek Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork']klikłam jej na gg... żeby wysłała, wtedy założe osobny wątek [FONT=Arial]koniecznie fotaski ... TZ nie zgadza się na szczeniaka :shake:...[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]koniecznie fotaski ... TZ nie zgadza się na szczeniaka :shake:...[/FONT] czekam na foty, zrzuca z aparatu [FONT=Arial] psa znalazła w lesie przywiązanego do drzewa:angryy::angryy: "w lesie do drzewa przywiązany był,no i musiałam go wziąźć taki biedny był całały mokry i zziębnięty,nie może iść do schronu, wiem jakie tam są warunki[/FONT][FONT=Arial]:placz::placz:[/FONT][FONT=Arial]"!!!!!!!!! "do jutra może u nas zostać, ale nie dłużej, mama jest sama w domu z niemowlakiem, i naszym psem, nie ma nawet jak na spacer wyjść..." [/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 mam foty założyłam wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9251303#post9251303 Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork']mam foty założyłam wątek [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9251303#post9251303[FONT=Verdana][SIZE=2][/FONT] podnoszę i biegnę po sąsiadkę z bloku .....ich sunia odeszła za TM więc może :razz::razz: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Osz szalone ...to Ja się Was nigdy nie doczekam ...a już myślałam ze stanę na rondzie .....ino którym ....:hmmmm:..........aby Wam łatwiej było trafic [/FONT] [FONT=Century Gothic]To żonkilowa :evil_lol: mnie zaczepia pse pani :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]prosze!!! podnoście psiaka z mojego podpisu!!! mamy czas do jutra... góra czwartku... potem schron!!!!! :placz: ja już musze zmykac z kompa :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]prosze!!! podnoście psiaka z mojego podpisu!!! mamy czas do jutra... góra czwartku... potem schron!!!!! :placz: ja już musze zmykac z kompa :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial] Będziemy podnosic.....a ty idź licz ...bo jak nie policzysz to KTO nam potem pomoże :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9251512&posted=1#post9251550 [/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]jako iż wiele z nas ma dylemata co do aukcji cegiełkowych na allegro, zadałam im dzisiaj pytanko w tej kwestii właśnie dostałam maila nie mam czasu dziś czytać więc wklejam[/FONT] Dziękuję za skierowane do nas zapytanie w tej sprawie. W odpowiedzi chciałabym poinformować, że istnieje możliwość wystawienia na Allegro aukcji charytatywnych, które mogłyby wspomóc prowadzone przez Państwa akcje. Warunkiem wystawienia aukcji charytatywnych jest dostarczenie do nas wymienionych poniżej dokumentów: - kopii odpisu KRS organizacji wspierającej akcję, podpisaną na każdej stronie przez Prezesa, opatrzoną (także na każdej stronie) pieczęcią organizacji i datą sporządzenia kopii oraz informacją o zgodności kopii z oryginałem (proszę zwrócić uwagę, aby wszystkie wymienione elementy znalazły się na każdej stronie kopii), - oryginału oświadczenia banku wskazującego na fakt, iż podany numer rachunku bankowego należy do organizacji i nie podlega żadnym tytułom wykonawczo-prawnym, - w przypadku, gdy osoba starająca się o uzyskanie statusu aukcji charytatywnych nie jest wspierana przez organizację non-profit, niezbędna jest zgoda właściwego urzędu na przeprowadzenie publicznych zbiórek pieniężnych. Komplet dokumentów proszę przesłać z dopiskiem "Aukcje charytatywne" na adres: Serwis Allegro.pl QXL Poland Sp. z o.o. ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań W liście proszę koniecznie zaznaczyć, jakiej korespondencji dotyczą dokumenty. Proponuję jednocześnie założenie konta, na którym będą Państwo prowadzić działalności charytatywną. W celu dokonania rejestracji należy wypełnić formularz zamieszczony na stronie: http://www.allegro.pl/new_user.php?mm=1 W polu "Firma" proszę o wpisanie nazwy organizacji, a w kolejnych polach danych osoby, która będzie zajmować się działalnością w serwisie. Po wypełnieniu proszę wybrać przycisk "Dalej". W kolejnym kroku system poprosi Państwa o odebranie poczty z adresu e-mail podanego podczas rejestracji. Po odebraniu e-maila należy kliknąć w odnośnik w nim zawarty lub przekopiować go w całości do okna przeglądarki. Umożliwi to dokończenie procesu rejestracji. Po kliknięciu w odnośnik (z e-maila) będzie możliwość ustalenia nazwy Użytkownika i hasła do swojego konta w serwisie. Jednocześnie informuję, że dokonanie pełnej aktywacji konta (procedura jednorazowa i bezpłatna związana z możliwością nieograniczonego korzystania z serwisu i dotycząca nowych Użytkowników Allegro), jest możliwe po wypełnieniu formularza, znajdującego się pod adresem: http://www.allegro.pl/code_form.php Po wypełnieniu powyższego formularza Zespół Allegro wyśle listem kod pełnej aktywacji konta, na adres podany w formularzu. List z kodem powinien dotrzeć w terminie do 14 dni. Po otrzymaniu listu proszę przejść na stronę: http://www.allegro.pl/aktywacja i podać w kolejności nazwę Użytkownika, hasło do konta oraz otrzymany kod aktywacji. Na stronie Moje Allegro > Ustawienia, w tabeli "Kod aktywacji", znajdują się aktualne informacje na temat listu z kodem. Oprócz dostarczenia wspomnianych dokumentów, Użytkownik starający się o status charytatywny jest zobowiązany do utworzenie strony "O mnie", na której dostępne będą informacje na temat celu zbiórki pieniędzy (krótki rzeczowy opis) oraz najważniejsze dane na temat organizacji non-profit wspierającej akcję. Na stronie "O mnie" należy również podać numer rachunku bankowego, na który dokonywane będą wpłaty kwot uzyskanych ze sprzedaży przedmiotów na aukcji charytatywnej. Warunkiem jest, aby podany numer rachunku bankowego był zgodny z numerem zamieszczonym w nadesłanych dokumentach. Na stronie "O mnie" muszą znaleźć się także informacje dotyczące kosztów przesyłki i sposobu dostarczania przedmiotów. Stronę "O mnie" można stworzyć po dokonaniu pełnej aktywacji konta, przechodząc do zakładki "Moje strona" (Moje Allegro > Ustawienia > Moje strona), podaję odnośnik: http://www.allegro.pl/my_allegro.php?page=settings&type=set_page Po otrzymaniu dokumentacji i zaakceptowaniu strony "O mnie", pracownik Allegro podejmie decyzję dotyczącą nadania statusu aukcji charytatywnych dla Państwa konta. Umożliwi to anulowanie opłat związanych z prowizją od sprzedaży, wystawieniem przedmiotu i niektórymi opcjami dodatkowymi (opłaty za miniaturkę, za planowane wystawienie, za opcję "Kup Teraz" w połączeniu z licytacją, za opcję wystawiania na 14 dni). Status na chwilę obecną nadawany jest na kwartał. Użytkownicy z początkiem kolejnego kwartału są zobowiązani skontaktować się z Serwisem i wystosować prośbę o jego przedłużenie. Czynność ta nie wiąże się z koniecznością ponownego przesyłania dokumentów. Zapraszam do zapoznania się z informacjami dotyczącymi zasad prowadzenia aukcji charytatywnych w serwisie, zamieszczonymi w Pomocy: Usługi specjalne > Aukcje charytatywne > "Warunki przyznania statusu aukcji charytatywnych", na stronie: http://www.allegro.pl/help_item.php?tid=143&item=897&zoom=N W przypadku jakichkolwiek merytorycznych czy technicznych wątpliwości, proszę o ponowny kontakt. Postaram się pomóc. Pozdrawiam serdecznie, -- Joanna Jaskólska Zespół Allegro http://www.allegro.pl Quote
Wilejkaros Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Przeczytałam. My mamy swój profil na allegro jako _NICZYJE_ Jutro podpytam czy w taki właśnie sposób zakładaliśmy konto i może uda mi się coś podpowiedzieć na przyszłość. Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]No to już się wyjaśniło:cool1: Witanko z ranka teraz biegnę popatrzec co u naszych malców Jaśka i Milki ...i zaraz na psacer :razz:...szczymajta :kciuki:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bry Klocki :multi: zaglądam do maluszka.. pamiętam, pamiętam;) Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Jak tam nasza księgowa?:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]cześć laski... zaś nie poszłam do pracy... musze to w końcu pouzupełniać w tych papiurach, a w domu 2x szybciej mi idzie, ale nie bedzie mnie na klockowym :placz: te 30 minut dziennie bede tylko u szczeniora i u kici ... one są ważniejsze niż blogas klocka :loveu: no to si ju lejter[/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć laski... zaś nie poszłam do pracy... musze to w końcu pouzupełniać w tych papiurach, a w domu 2x szybciej mi idzie, ale nie bedzie mnie na klockowym :placz: te 30 minut dziennie bede tylko u szczeniora i u kici ... one są ważniejsze niż blogas klocka :loveu: no to si ju lejter[/FONT] [FONT=Century Gothic]No leć leć kobieto z misją :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Zabiegana Kobiecino :loveu: :multi::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Doberek, kończ już te pierdoły i wracaj:multi: Quote
clockwork Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]własnie kolega zabiera mi z domu kompecka.... tego co nam pożyczył :placz::placz: a la'ptoka zamówionego nie mieli na stanie :placz::placz: bede off-line :placz::placz::placz: ale ożigoł mnie pies... więcej szczegółów na szczeniaczku... może to przyniesie mi szczęście :razz::razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]własnie kolega zabiera mi z domu kompecka.... tego co nam pożyczył :placz::placz: NIE ZABIERAJ :mad::mad::mad: a la'ptoka zamówionego nie mieli na stanie :placz::placz: buuuuu......:placz:....:glaszcze: bede off-line :placz::placz::placz: on -line byłoby lepiej [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial] ale ożigoł mnie pies... więcej szczegółów na szczeniaczku... może to przyniesie mi szczęście :razz: [/FONT] [FONT=Arial]i Tobie i Jemu ;):loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts