Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]nie poszłam do pracy... kloc jak zwykle ma ciężkie kupanie po kości a siory nie ma więc niemiałby kto z nim wyjść

ide rozliczać .... w domku lepsze warunki więc licze :mdleje: że dziś troche porobie ;)

chyba że przyjdzie mi zamieszkać z Klockiem na zewnętrznym bo co rusz chce wyjść :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja jeszcze z domu nie wyszłam - Żonkilowa się spóźnia :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]pewno gdzies pobuliła po drodze :razz::razz:....a mówiłam wsiąśc do PKP:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja jeszcze z domu nie wyszłam - Żonkilowa się spóźnia :mad:
[FONT=Arial]no w takim tempie kochane to wy sie załapiecie na podliczenie roku 2008 :diabloti::diabloti:[/FONT]

Dobrzy gości i dla psa coś przynieśli :lol:
http://images34.fotosik.pl/101/3af0895973e1110e.jpg
[/FONT]

[FONT=Arial]bez łapówki pies nie wpuściłby ich do domu :shake:;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bez łapówki pies nie wpuściłby ich do domu :shake:;)[/FONT][FONT=Century Gothic]dobry pies:lol:

To żonkilowa się miga:mad::diabloti:- ja jestem spakowana i czekam:roll:
[/FONT]

Posted

widziałam Twego przekupnego czarnucha:eviltong: :evil_lol:

a czy on tylko przynosi, czy umi też wymieniać? :cool3:
http://images33.fotosik.pl/101/5911a23be62d4f4c.jpg

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]już wiem że to blef... alem sie zagotowała dopóki nie wyjaśniono mi że no stress :p nadal nie wiem kto i jaki ma w tym cel :niewiem:[/FONT]
na pewno ktoś na tym zarabia... (no chyba, że robi to z czystej podłości, debilizmu czy też innego czegoś takiego :roll:)
taty brat miał kiedyś taką promocję czy cuś... że jak do niego dzwonili, to mu doładowywali telefon... może tu też ktoś tak działał?
albo w jakiś inny ukryty nam sposób zarabiał...
brak słów, co nie? :mad:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bez łapówki pies nie wpuściłby ich do domu :shake:;)[/FONT]

[FONT=Arial]to dobrze że tylko ICH :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']ona.....ona..normalnie...ona............yyyyy..nie moge:oops:
[FONT=Arial]
aaa to jak normalnie :razz::razz:...to możesz ;)....gorzej jakby nienormalnie :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie poszłam do pracy... kloc jak zwykle ma ciężkie kupanie po kości a siory nie ma więc niemiałby kto z nim wyjść

ide rozliczać .... w domku lepsze warunki więc licze :mdleje: że dziś troche porobie ;)

chyba że przyjdzie mi zamieszkać z Klockiem na zewnętrznym bo co rusz chce wyjść :roll:
[/FONT]
Uuuu biedny Klocuś:calus:

Cz Chlorkowa:multi::multi::loveu:

Posted

[FONT=Arial]:hand: wróciłam :razz::razz:

tak to jest jak się mieszka na zadupiu ...narazie nic nie załatwiłam :angryy::angryy::angryy:

a jak klocki Klocka :roll::razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a gdzie już jesteście ;):eviltong:[/FONT]

[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]pewno gdzies pobuliła po drodze :razz::razz:....a mówiłam wsiąśc do PKP:diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Century Gothic][FONT=Arial]no w takim tempie kochane to wy sie załapiecie na podliczenie roku 2008 :diabloti::diabloti:[/FONT][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT] [quote name='apple']
[FONT=Century Gothic] To żonkilowa się miga:mad::diabloti:- ja jestem spakowana i czekam:roll:
[/FONT]

[FONT=Georgia]ja się nie migam...Jabolłonowa jak możesz tak mówić?? :roll::roll:

to nie moja wina że sytuacja wyglądała tak jak napisałam u Jabolłonowej :evil_lol:

powtórzę się ...

idę sobie w najlepsze, idę, idę i idę...jestem już w Wygodzie prze Jaworznem i nagle coś mi burczy telefon w kieszeni...wyjmuję i co się okazuje? że to budzik i że muszę wstawać do szkoły. W pierwszym momencie nie wierzyłam że to już ta godzina więc złapałam pierwszego lepszego przechodnia w sumie przejzdnia bo to starsza kobieta na rowerze była z chustą na głowie i pytam, która godzina. Ona mówi ze 7 więc czyli to prawda co wskazuje mój telefon. Szybko się odwróciłam w drugą stronę i pobiegłam do Gdańska ...
z Gdańska do Sopotu...
z Sopotu do Gdańska ...
i teraz dopiero wyruszyłam w kolejną podróż do Jaworzna :roll:
Jutro mam na 8 rano więc budzik zadzwoni o 6:00 mam nadzieję że się wyrobię do tego czasu :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]ja się nie migam...Jabolłonowa jak możesz tak mówić?? :roll::roll:

to nie moja wina że sytuacja wyglądała tak jak napisałam u Jabolłonowej :evil_lol:

powtórzę się ...

idę sobie w najlepsze, idę, idę i idę...jestem już w Wygodzie prze Jaworznem i nagle coś mi burczy telefon w kieszeni...wyjmuję i co się okazuje? że to budzik i że muszę wstawać do szkoły. W pierwszym momencie nie wierzyłam że to już ta godzina więc złapałam pierwszego lepszego przechodnia w sumie przejzdnia bo to starsza kobieta na rowerze była z chustą na głowie i pytam, która godzina. Ona mówi ze 7 więc czyli to prawda co wskazuje mój telefon. Szybko się odwróciłam w drugą stronę i pobiegłam do Gdańska ...
z Gdańska do Sopotu...
z Sopotu do Gdańska ...
i teraz dopiero wyruszyłam w kolejną podróż do Jaworzna :roll:
Jutro mam na 8 rano więc budzik zadzwoni o 6:00 mam nadzieję że się wyrobię do tego czasu :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oj ty nasza bajkopisarko :loveu:

A czemu baba na rowerze z chustą na głowie - co ty żonkilkowa myslisz że ja na wsi mieszkam :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj ty nasza bajkopisarko :loveu:

A czemu baba na rowerze z chustą na głowie - co ty żonkilkowa myslisz że ja na wsi mieszkam :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]nie jestem bajkopisarką...toć to sama prawda była :)

a czy ja napisałam że do Jaworzna doszłam? :evil_lol::evil_lol:
to z Wygody była ta babeczka...wylegitymowałam ją :evil_lol::evil_lol:

AAAAaa... i oczywiście tutaj też zdjęcia oglądnęłam :) :loveu:
Klocuś ładnie poustawiał sobie Waszych znajomych :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie jestem bajkopisarką...toć to sama prawda była :)

a czy ja napisałam że do Jaworzna doszłam? :evil_lol::evil_lol:
to z Wygody była ta babeczka...wylegitymowałam ją :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

:roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]Zaraziłaś sie od tych policjantow czy co?:cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]uwaga to sie przenosi drogą kropelkową:evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]wypraszam sobie...mnie Ci policjanci niczym nie skropili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Osz szalone ...to Ja się Was nigdy nie doczekam ...a już myślałam ze stanę na rondzie .....ino którym ....:hmmmm:..........aby Wam łatwiej było trafic

jak tam liczonko Nasze TY Liczydełko :razz::razz:
[/FONT]