Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ha! wieczór bez liczenia...:multi::multi: mielimy gości :roll: mieli...my gości :hmmmm: mieliśmy gości :grins: życie jest piękne :loveu: dogobranoc [/FONT];) [FONT=Arial] do 20.01 musze skończyć... potem bede zaś... :mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja sie tu zamartwiałam o Cia że już ino jak jedynka bedziesz wygladac:p[/FONT] Quote
clockwork Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja sie tu zamartwiałam o Cia że już ino jak jedynka bedziesz wygladac:p[/FONT] [FONT=Arial] zmieleni goście poszli do domu... to ja ide sie zdrzemnąć... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] zmieleni goście poszli do domu... to ja ide sie zdrzemnąć... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]:hand: papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa :loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 papapaparapapapapapapapapa:loveu::loveu: Quote
ice_t Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dzień doberek w ten wczesny poranek:multi: Miłego liczenia Madziu Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cześć liczydełko:cool3: jak już skończyłaś, to cho do mnie policzyć:evil_lol: buzi:loveu: Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]cze dziołszki klikłam se przy kawce, zara sie biore do arbajtu i .... liczonka ciąg dalszy....już mam tego dość, a zostało mi 10 dni ... trza sie sprężyć :placz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Georgia]cześć :multi::multi: jak tam? znów liczysz? :roll: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi::multi: jak tam? znów liczysz? :roll: [/FONT] [FONT=Arial]jeszcze nie... na razie pije kawe i sie stresuje że zara znów.... i czy auto odpali i czy nie jest ślisko.... i junkers sie nam spieprzył... nie odpala- ciepłej wody brak :mdleje: życie jest pienkne :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze dziołszki klikłam se przy kawce, zara sie biore do arbajtu i .... liczonka ciąg dalszy....już mam tego dość, a zostało mi 10 dni ... trza sie sprężyć :placz:[/FONT] :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:ino 10 ......one są bez serca te urzędniki tak poganiac :shake::shake: a tymczasem WITAJ ...:hand:......:grins: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jeszcze nie... na razie pije kawe i sie stresuje że zara znów.... i czy auto odpali i czy nie jest ślisko.... i junkers sie nam spieprzył... nie odpala- ciepłej wody brak :mdleje: życie jest pienkne :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]grunt to pozytywne myślenie :loveu: powodzenia Madziu...nie daj się zwariować :) [/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]faken szit byłam sie drzemnąć a tu Pawcio wpada że dostał od kolesia na gg takie info Czesc..Może ktoś z Twoich znajomych by chciał takiego Goldenka jak w załączniku za darmo.Niestety są do uśpienia (właściciel nie jest w stanie ich zatrzymać), więc może ktoś byłby zainteresowany? Kontakt: xxxxxxxxx Roześlij proszę wśród znajomych.. [/FONT] [FONT=Arial] lece ... klikam tera z kolesiem... on nic nie wie... dostał to od kuzyna który dostał skądś tam.................... zara tam zadzwoni bo jak ja bym zadzowniła to wyciągłabym tych po drugiej stronie przez telefon, urwałabym łeb nasrała do szyi... co ja mam robić!!!!!??????? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz:[/FONT] witaj magdaleno............. wiesz co............ ja tego maila dostałam miesiąc temu.......... nie wydaje się Wam że to jakaś podpucha????? i to nie od ludzi z forum tylko od byłej koleżanki ze studiów............:-o:-o Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']witaj magdaleno............. wiesz co............ ja tego maila dostałam miesiąc temu.......... nie wydaje się Wam że to jakaś podpucha????? i to nie od ludzi z forum tylko od byłej koleżanki ze studiów............:-o:-o [FONT=Arial]przecie słonko było napisane :pże to bajer :diabloti:...ktoś się nieźle bawi :angryy: OSZ kurde ........JUNKERS się wam spierdasił :crazyeye:....MASAKRA :shake::angryy: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']witaj magdaleno............. wiesz co............ ja tego maila dostałam miesiąc temu.......... nie wydaje się Wam że to jakaś podpucha????? i to nie od ludzi z forum tylko od byłej koleżanki ze studiów............:-o:-o [FONT=Arial]a na jastrzębskim portalu jest to samo ogłoszenie ino o treści.... bla bla bla... w przeciwnym razie zostaną potopione :snipersm:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Madziaaaaa!! ten mail z goldenkami to łańcuszek cholerny!! identycznewgo maila dostałam z póltora roku temu... te samy psy, identyczne zdjęcia!! ktoś sobie zarabia na wysyłaniu takiego gówna... nie wiem... może doładowuje telefon, jak się do niego dzwoni? :roll: :wallbash: to krąży w sieci od jakichś 2 lat, skarbie!:roll: kliknij do dilerki... ona znalazła takie cuś w sieci, że to łańcuszek... ma linka do tej informacji... i nie sądzę, żeby ktoś takie psy (wyglądające na rasowe) oddał za darmo... :roll: kiedyś... może były jakieś psy... :roll: brak aż słów... jak to znowu dostałam od znajomych, to mnie trafiło aż.. Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='basia2202']Madziaaaaa!! ten mail z goldenkami to łańcuszek cholerny!! identycznewgo maila dostałam z póltora roku temu... te samy psy, identyczne zdjęcia!! ktoś sobie zarabia na wysyłaniu takiego gówna... nie wiem... może doładowuje telefon, jak się do niego dzwoni? :roll: :wallbash: to krąży w sieci od jakichś 2 lat, skarbie!:roll: kliknij do dilerki... ona znalazła takie cuś w sieci, że to łańcuszek... ma linka do tej informacji... i nie sądzę, żeby ktoś takie psy (wyglądające na rasowe) oddał za darmo... :roll: kiedyś... może były jakieś psy... :roll: brak aż słów... jak to znowu dostałam od znajomych, to mnie trafiło aż.. [FONT=Arial]już wiem że to blef... alem sie zagotowała dopóki nie wyjaśniono mi że no stress :p nadal nie wiem kto i jaki ma w tym cel :niewiem:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć kalkulatorku. :multi:Nie stresuj sie już bliżej niż dalej :loveu::lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć kalkulatorku. :multi:Nie stresuj sie już bliżej niż dalej :loveu::lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a gdzie już jesteście ;):eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]oki na szybko wrzucam pare fot, bo potem nie bedzie kiedy... i rwe do pracy[/FONT] :cool1: [FONT=Arial]niedzielkowe ;) zresztą widać po czerwonej obróżce- to niedzielny ubiór klocusia :evil_lol::evil_lol: Klocuś dostarcza panci oponki:loveu: [/FONT][FONT=Arial]pierwsza[/FONT] [FONT=Arial]druga[/FONT] [FONT=Arial]trzecia[/FONT] [FONT=Arial]czwarta[/FONT] [FONT=Arial]zapas;)[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]wczorajsi goście... przyszli z łapówką dla Clockworka :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:KOffane psisko .....i już zaoszczędziłaś na zakupkach bo widzę ze masz nowy komplet zimówek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPCIO TE FOTASKI :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz::razz:no no no ........ale łapówa:multi::multi::multi: ...Klocek to ma się dobrze :loveu: http://images24.fotosik.pl/138/deffe4c9ff44d378.jpg[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:KOffane psisko .....i już zaoszczędziłaś na zakupkach bo widzę ze masz nowy komplet zimówek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPCIO TE FOTASKI :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]problem w tym że to były letnie :p ciąg dalszy łapówkarza Klocka ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]problem w tym że to były letnie :p Letnie też się przydadzą ;) przecie ono już tuż tuż :razz::razz: ciąg dalszy łapówkarza Klocka ;) [/FONT]http://images28.fotosik.pl/137/7254eac378ac2b1b.jpg [FONT=Arial]NO co TY to nie łapówka to prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts