apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]HA...widzisz, nie zaczynaj ze mną kochaniutka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie śmiem nawet :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie śmiem nawet :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świr !! :) [FONT=Franklin Gothic Medium]pozytywny[/FONT][/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świr !! :) [FONT=Franklin Gothic Medium]pozytywny[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]vice versa:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork']P.S. żonkila... choo do cioci....mój ty ochotniczku :loveu::loveu:;) [FONT=Arial]Córcia :loveu::loveu::loveu:Cioteczka czeka :grins:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już wyruszyłam...dochodzę do Chojnic :) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] nie no szybciej .....weź no wsiadaj w PKP odbiorę Cię na dworcu [/FONT][/FONT] [FONT=Georgia]HA...widzisz, nie zaczynaj ze mną kochaniutka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] o córcia bojowa dziś jakas :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]vice versa:loveu:[/FONT] :loveu::loveu: [FONT=Georgia]wpadnę do Ciebie po drodze na jakieś piwko...bo coś czuje że Klockowa mnie zatyra tym liczeniem :evil_lol::evil_lol: może uda mi się Ciebie zwerbować :) [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Córcia :loveu::loveu::loveu:Cioteczka czeka :grins: [/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Arial]nie no szybciej .....weź no wsiadaj w PKP [FONT=Georgia]moje autonogi szybciej działają niż PKP :) :evil_lol: dochodzę właśnie do Bydgoszczy :) [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial] o córcia bojowa dziś jakas :cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]jaaa? nieee :oops::oops::oops:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] o córcia bojowa dziś jakas :cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Strasznie:cool1: Nie poznaje jej :evil_lol: To nie mój Goździczek:shake:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu: [FONT=Georgia]wpadnę do Ciebie po drodze na jakieś piwko...bo coś czuje że Klockowa mnie zatyra tym liczeniem :evil_lol::evil_lol: może uda mi się Ciebie zwerbować :) [/FONT] [FONT=Century Gothic]Spoko z Gdańska przez Jaworzno do Jastrzębia!:evil_lol: Madzia Jutro po południu bedziemy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Goździczku czekom:eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Strasznie:cool1: Nie poznaje jej :evil_lol: To nie mój Goździczek:shake:[/FONT] [FONT=Georgia]od dziś mi mów Tygrysie :roflt::roflt: hahaha [/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko z Gdańska przez Jaworzno do Jastrzębia!:evil_lol: Madzia Jutro po południu bedziemy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Goździczku czekom:eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]ups...to na jednym się chyba nie skończy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]od dziś mi mów Tygrysie :roflt::roflt: hahaha [/FONT] [FONT=Georgia]ups...to na jednym się chyba nie skończy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tygrysie ?:crazyeye: Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt: Nie mogę :evil_lol: jeszcze coś?[/FONT] [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko z Gdańska przez Jaworzno do Jastrzębia!:evil_lol: Madzia Jutro po południu bedziemy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Goździczku czekom:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]jak hakniecie przez Rybnik to bedzie łatwiej trafic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tygrysie ?:crazyeye: Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt: Nie mogę :evil_lol: jeszcze coś?[/FONT] [/FONT] [FONT=Georgia]Brutalu to chyba zbyt powszechne [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT][/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt: [FONT=Georgia]hehe Alu a spoko, hakniemy :) jak najbardziej...jeszcze o kogoś zawadzić? :) MADZIA SZYKUJ SIĘ JUŻ IDZIEMY :) takim sposobem zwykłe liczenie zamieni się w niezwykłą imprezę :) [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak hakniecie przez Rybnik to bedzie łatwiej trafic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]Na bank! Ej Madź przy takiej trasie to pojutrze po południu :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na bank! Ej Madź przy takiej trasie to pojutrze po południu :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]coś czuję :hmmmm:że Madzia szybciej sama to policzy aniżeli nadciągną posiłki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]coś czuję :hmmmm:że Madzia szybciej sama to policzy aniżeli nadciągną posiłki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]posiłki to zamówimy telefonicznie ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]posiłki to zamówimy telefonicznie ;) :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tele pizza powiadasz :razz::razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tele pizza powiadasz :razz::razz:[/FONT] [FONT=Georgia]tu też temat zszedł na jedzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tu też temat zszedł na jedzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: no bo KTOŚ ;) zaczęł mówic o posiłkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witojta - wrocila z roboty, zrobilam se " cieple psy" zapijam browarkiem - swiat jest piykny!!! Quote
zuzolandia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a ja zrobilam ;wsciekle psy ; i tyz uwazom ze swiat jest pikny ;-) Quote
teqquila Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja tyz uwazam ze swiat jest pinkny :diabloti: Witaj Klockowa Quote
Paula Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cze Magdzialena :loveu: Jakby cuś, to ja Ci to rozliczenie zrobię, tylko potrzeba mi więcej info, niż przychód i dochód :evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dobranoc Ty liczniczku nasz:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']Dobranoc Ty liczniczku nasz:loveu::diabloti: [FONT=Arial];)Pani INKASO ....:grins: BRANOC Pracusiu .........szczymam :kciuki: co byś to szybko skończyła [/FONT] Quote
clockwork Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]ha! wieczór bez liczenia...:multi::multi: mielimy gości :roll: mieli...my gości :hmmmm: mieliśmy gości :grins: życie jest piękne :loveu: dogobranoc [/FONT];) [FONT=Arial] do 20.01 musze skończyć... potem bede zaś... :mdleje:[/FONT] Quote
Recommended Posts