Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]HA...widzisz, nie zaczynaj ze mną kochaniutka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie śmiem nawet :evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie śmiem nawet :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świr !! :) [FONT=Franklin Gothic Medium]pozytywny[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świr !! :) [FONT=Franklin Gothic Medium]pozytywny[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]vice versa:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']P.S. żonkila... choo do cioci....mój ty ochotniczku :loveu::loveu:;)

[FONT=Arial]Córcia :loveu::loveu::loveu:Cioteczka czeka :grins:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już wyruszyłam...dochodzę do Chojnic :) :evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
nie no szybciej .....weź no wsiadaj w PKP

odbiorę Cię na dworcu
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia]HA...widzisz, nie zaczynaj ze mną kochaniutka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]
o córcia bojowa dziś jakas :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]vice versa:loveu:[/FONT]

:loveu::loveu:

[FONT=Georgia]wpadnę do Ciebie po drodze na jakieś piwko...bo coś czuje że Klockowa mnie zatyra tym liczeniem :evil_lol::evil_lol:
może uda mi się Ciebie zwerbować :)
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Córcia :loveu::loveu::loveu:Cioteczka czeka :grins:
[/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Arial]nie no szybciej .....weź no wsiadaj w PKP

[FONT=Georgia]moje autonogi szybciej działają niż PKP :) :evil_lol:
dochodzę właśnie do Bydgoszczy :)
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

[FONT=Georgia]jaaa? nieee :oops::oops::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Strasznie:cool1: Nie poznaje jej :evil_lol: To nie mój Goździczek:shake:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:loveu::loveu:

[FONT=Georgia]wpadnę do Ciebie po drodze na jakieś piwko...bo coś czuje że Klockowa mnie zatyra tym liczeniem :evil_lol::evil_lol:
może uda mi się Ciebie zwerbować :)
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Spoko z Gdańska przez Jaworzno do Jastrzębia!:evil_lol: Madzia Jutro po południu bedziemy :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Goździczku czekom:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Strasznie:cool1: Nie poznaje jej :evil_lol: To nie mój Goździczek:shake:[/FONT]

[FONT=Georgia]od dziś mi mów Tygrysie :roflt::roflt: hahaha

[/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko z Gdańska przez Jaworzno do Jastrzębia!:evil_lol: Madzia Jutro po południu bedziemy :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]ups...to na jednym się chyba nie skończy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]od dziś mi mów Tygrysie :roflt::roflt: hahaha

[/FONT]

[FONT=Georgia]ups...to na jednym się chyba nie skończy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tygrysie ?:crazyeye: Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt:

Nie mogę :evil_lol: jeszcze coś?
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Spoko z Gdańska przez Jaworzno do Jastrzębia!:evil_lol: Madzia Jutro po południu bedziemy :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]jak hakniecie przez Rybnik to bedzie łatwiej trafic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tygrysie ?:crazyeye: Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt:

Nie mogę :evil_lol: jeszcze coś?
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia]Brutalu to chyba zbyt powszechne [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT][/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]:roflt: [FONT=Georgia]hehe

Alu a spoko, hakniemy :) jak najbardziej...jeszcze o kogoś zawadzić? :)

MADZIA SZYKUJ SIĘ JUŻ IDZIEMY :)

takim sposobem zwykłe liczenie zamieni się w niezwykłą imprezę :)
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak hakniecie przez Rybnik to bedzie łatwiej trafic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]Na bank! Ej Madź przy takiej trasie to pojutrze po południu :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na bank! Ej Madź przy takiej trasie to pojutrze po południu :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]coś czuję :hmmmm:że Madzia szybciej sama to policzy aniżeli nadciągną posiłki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]coś czuję :hmmmm:że Madzia szybciej sama to policzy aniżeli nadciągną posiłki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]posiłki to zamówimy telefonicznie ;) :evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]posiłki to zamówimy telefonicznie ;) :evil_lol: [/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tele pizza powiadasz :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tele pizza powiadasz :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Georgia]tu też temat zszedł na jedzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tu też temat zszedł na jedzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: no bo KTOŚ ;) zaczęł mówic o posiłkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Dobranoc Ty liczniczku nasz:loveu::diabloti:

[FONT=Arial];)Pani INKASO ....:grins:

BRANOC Pracusiu .........szczymam :kciuki: co byś to szybko skończyła
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]ha! wieczór bez liczenia...:multi::multi:

mielimy gości :roll:

mieli...my gości :hmmmm:

mieliśmy gości :grins:

życie jest piękne :loveu:

dogobranoc