apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Oj jakież jest moje ogromne zaskoczenie kiedy dzisiaj zaglądam do Klocusiów i widzę posta z godziny 1 z minutami. Pomyślałam sobie - o Jesssu znowu posiedziały a ja bidna teraz bedę godzinę nadrabiać co te peple napeplały ;). Cofam się o stronkę a tam mój post. Nie trzeba nadrabiać :multi: Hurrrra! Hmmmmmmm - tylko czemu Madźki nie ma?:hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj jakież jest moje ogromne zaskoczenie kiedy dzisiaj zaglądam do Klocusiów i widzę posta z godziny 1 z minutami. Pomyślałam sobie - o Jesssu znowu posiedziały a ja bidna teraz bedę godzinę nadrabiać co te peple napeplały ;). Cofam się o stronkę a tam mój post. Nie trzeba nadrabiać :multi: Hurrrra! Hmmmmmmm - tylko czemu Madźki nie ma?:hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]tysz siem zamartwiam :roll::oops:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]tysz siem zamartwiam :roll::oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zniknęła jakoś tak bez uprzedzenia. :mad:Madź wracaj :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zniknęła jakoś tak bez uprzedzenia. :mad:Madź wracaj :placz:[/FONT] [FONT=Arial]nooooo........... [/FONT] Quote
agbar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no i kajs jest?? tu sie o ciebie martwia....i absolutnie nie mysl sobie ze ja tez ....:diabloti: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nooooo........... [/FONT]:bigcry:[FONT=Century Gothic]noooooo nieodpowiedzialna ci ona - zupełnie:shake: [/FONT] [quote name='agbar']no i kajs jest?? tu sie o ciebie martwia....i absolutnie nie mysl sobie ze ja tez ....:diabloti: [FONT=Century Gothic]no absolutnie tak nie myśl Madź:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='agbar']no i kajs jest?? tu sie o ciebie martwia....i absolutnie nie mysl sobie ze ja tez ....:diabloti: [quote name='apple']:bigcry:[FONT=Century Gothic]noooooo nieodpowiedzialna ci ona - zupełnie:shake: [/FONT] [FONT=Century Gothic]no absolutnie tak nie myśl Madź:evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Tak tak ....nawet tak nie myśl......nikt siem nie martwi nikt a nikt .......[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: widzę że tutaj płaczą bo tęsknią i martwią się o Ciebie :) a to świry :eviltong: ja nie będę :) [FONT=Franklin Gothic Medium]Madziu wracaj...jakoś tak hmm, nie fajnie że zniknęłaś ;-([/FONT] [SIZE=2]:evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]..nie smutkuj ....skończysz i wrócisz [/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Century Gothic]Jeszcze :crazyeye: O rany kobieto wykończysz się :cool1: A dużo jeszcze?[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze :crazyeye: O rany kobieto wykończysz się :cool1: A dużo jeszcze?[/FONT] [FONT=Arial]:roll: ostatnio coś Madzia pisala że jeszcze z tydzień :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll: ostatnio coś Madzia pisala że jeszcze z tydzień :placz::placz::placz:[/FONT] :mdleje::mdleje: :mdleje: Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Liczaj szybciorkiem i wracaj ku nom:lol!::lol!: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Ma[/FONT][FONT=Century Gothic]dź zostaw ty te papierzyska i chono tu[/FONT]:lol: Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]nie żebym popierała niewolnictwo ale przydałaby się teraz tania siła robocza do liczenia dla Madzialeny ;) :evil_lol::evil_lol: powodzenia !!! [/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie żebym popierała niewolnictwo ale przydałaby się teraz tania siła robocza do liczenia dla Madzialeny ;) :evil_lol::evil_lol: powodzenia !!! [/FONT][FONT=Century Gothic]Widzę że ktoś się zgłasza na ochotnika :razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Widzę że ktoś się zgłasza na ochotnika :razz:[/FONT] [FONT=Georgia]no ja oferowałam pomoc kilka albo kilkanaście stron temu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no ja oferowałam pomoc kilka albo kilkanaście stron temu :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]to chyba jakoś słabo sie starasz:evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to chyba jakoś słabo sie starasz:evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]a Ty co...w ogóle się nie starasz :) więc wygarniał kocioł garnkowi !! :) :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]dzień dobry kochanieńkie:loveu::loveu::loveu::loveu: dowidzenia kochanieńkie :placz::placz::placz::placz:[/FONT] P.S. żonkila... choo do cioci....mój ty ochotniczku :loveu::loveu:;) Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a Ty co...w ogóle się nie starasz :) więc wygarniał kocioł garnkowi !! :) :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa? No fakt koniec temata:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork'] P.S. żonkila... choo do cioci....mój ty ochotniczku :loveu::loveu:;) [FONT=Georgia]już wyruszyłam...dochodzę do Chojnic :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa? No fakt koniec temata:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]HA...widzisz, nie zaczynaj ze mną kochaniutka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts