Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]Oj jakież jest moje ogromne zaskoczenie kiedy dzisiaj zaglądam do Klocusiów i widzę posta z godziny 1 z minutami. Pomyślałam sobie - o Jesssu znowu posiedziały a ja bidna teraz bedę godzinę nadrabiać co te peple napeplały ;). Cofam się o stronkę a tam mój post. Nie trzeba nadrabiać :multi: Hurrrra!
Hmmmmmmm - tylko czemu Madźki nie ma?:hmmmm:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj jakież jest moje ogromne zaskoczenie kiedy dzisiaj zaglądam do Klocusiów i widzę posta z godziny 1 z minutami. Pomyślałam sobie - o Jesssu znowu posiedziały a ja bidna teraz bedę godzinę nadrabiać co te peple napeplały ;). Cofam się o stronkę a tam mój post. Nie trzeba nadrabiać :multi: Hurrrra!
Hmmmmmmm - tylko czemu Madźki nie ma?:hmmmm:
[/FONT]

[FONT=Arial]tysz siem zamartwiam :roll::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]tysz siem zamartwiam :roll::oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zniknęła jakoś tak bez uprzedzenia. :mad:Madź wracaj :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nooooo...........
[/FONT]:bigcry:[FONT=Century Gothic]noooooo nieodpowiedzialna ci ona - zupełnie:shake:
[/FONT]

[quote name='agbar']no i kajs jest?? tu sie o ciebie martwia....i absolutnie nie mysl sobie ze ja tez ....:diabloti: [FONT=Century Gothic]no absolutnie tak nie myśl Madź:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']no i kajs jest?? tu sie o ciebie martwia....i absolutnie nie mysl sobie ze ja tez ....:diabloti:

[quote name='apple']:bigcry:[FONT=Century Gothic]noooooo nieodpowiedzialna ci ona - zupełnie:shake:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]no absolutnie tak nie myśl Madź:evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Tak tak ....nawet tak nie myśl......nikt siem nie martwi nikt a nikt .......[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi:

widzę że tutaj płaczą bo tęsknią i martwią się o Ciebie :) a to świry :eviltong:
ja nie będę :)

[FONT=Franklin Gothic Medium]Madziu wracaj...jakoś tak hmm, nie fajnie że zniknęłaś ;-([/FONT] [SIZE=2]:evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze :crazyeye: O rany kobieto wykończysz się :cool1: A dużo jeszcze?[/FONT]

[FONT=Arial]:roll: ostatnio coś Madzia pisala że jeszcze z tydzień :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie żebym popierała niewolnictwo ale przydałaby się teraz tania siła robocza do liczenia dla Madzialeny ;) :evil_lol::evil_lol:

powodzenia !!!
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Widzę że ktoś się zgłasza na ochotnika :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Widzę że ktoś się zgłasza na ochotnika :razz:[/FONT]

[FONT=Georgia]no ja oferowałam pomoc kilka albo kilkanaście stron temu :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no ja oferowałam pomoc kilka albo kilkanaście stron temu :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]to chyba jakoś słabo sie starasz:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to chyba jakoś słabo sie starasz:evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]a Ty co...w ogóle się nie starasz :) więc wygarniał kocioł garnkowi !! :) :evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]dzień dobry kochanieńkie:loveu::loveu::loveu::loveu:

dowidzenia kochanieńkie :placz::placz::placz::placz:
[/FONT]

P.S. żonkila... choo do cioci....mój ty ochotniczku :loveu::loveu:;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a Ty co...w ogóle się nie starasz :) więc wygarniał kocioł garnkowi !! :) :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa? No fakt koniec temata:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
P.S. żonkila... choo do cioci....mój ty ochotniczku :loveu::loveu:;)

[FONT=Georgia]już wyruszyłam...dochodzę do Chojnic :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa? No fakt koniec temata:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]HA...widzisz, nie zaczynaj ze mną kochaniutka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]