Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... Jaki obłędnie świetny pająk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A masz może niufka tatażyk? :cool1: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zapomniałam... Błagam :roll: Przyjdx do mnie ;) Wstawiam aż 3 foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:atak ....bedzie atak.........:razz: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Zapomniałam... Błagam :roll: Przyjdx do mnie ;) Wstawiam aż 3 foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu AŻ 3 foty :crazyeye:.....uwazaj bo ci system padnie;) Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Maleńka... chodź do wujka... :razz: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Behemot napisał(a):Jak żywy! :crazyeye: żywy :angryy::mad: Pysia napisał(a):Jaki obłędnie świetny pająk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A masz może niufka tatażyk? :cool1: nie... w Jastrzębiu chyba nie ma nowych funlandów :eviltong:, ale możesz być pierwsza na tatuażyk!!!! Pysia napisał(a):Zapomniałam... Błagam :roll: Przyjdx do mnie ;) Wstawiam aż 3 foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared::shocked!: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:atak ....bedzie atak.........:razz: nic nie wiem o nowej znajomce Klocka... nic sie nie chwalił :mad:dobrze że ta moja siestra jeszcze czuwa!! i ratuje foto-sytuacje!!! :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Behemot napisał(a): Maleńka... chodź do wujka... :razz: :evil_lol: i jak macha nasz czarnuszek łogoneckiem :loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):i jak macha nasz czarnuszek łogoneckiem :loveu:;)muss mu przynieść taka zabaweczkę do domku:razz: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no i gdzie ta bajka o Madzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra już bede pisać Klocusiowa:p Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 bajka o Magdzie - ma gdzie a nie ma z kim... :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):bajka o Magdzie - ma gdzie a nie ma z kim... :evil_lol::cool2::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):bajka o Magdzie - ma gdzie a nie ma z kim... :evil_lol: Ma gdzie, ma z kim ale jej się nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To chyba o Maga100 :diabloti: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Ma gdzie, ma z kim ale jej się nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To chyba o Maga100 :diabloti: myslałam że ło mnie... :shock: że już mnie znacie tak dobrze :cool3: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Ma gdzie, ma z kim ale jej się nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To chyba o Maga100 :diabloti: clockwork napisał(a):myslałam że ło mnie... :shock: że już mnie znacie tak dobrze :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz wszystkie Magdy nam sie zlecą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa a ty skąd piszesz :razz: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):myslałam że ło mnie... :shock: że już mnie znacie tak dobrze :cool3: Buahahahaha Widać wszystkie Magdy są takie same :diabloti: Quote
małyskrzat Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 agnes napisał(a):Dzisiaj na spacerku Klocuś spotkał koleżankę poznaną kilka dni temu:loveu: Prawda że słodka?? No to ciąg dalszy... i jeszcze... nie wiem czemu Klocek ciągle uciekał:eviltong: Czyżby się wstydził jej zalotów??:oops: Oba wystawili mi doopki:evil_lol: :shake: :nono: :mdleje: chyba nie chcieli żeby zawracać im główki jakimiś tam fotkami:evil_lol: Ależ ta mała jest cudna !! Chciała go wziąć z zaskoczenia:cool3: ... ale się nie udało. Klocuś to bystry chłopczyk... i mała wścibska mordka weszła między nogi Klocusia w najmniej odpowiednim momęcie...:shake: Klocuś zrobił coś,:grin: :huh: co zostawiło żółtą plamkę na jej bielutkim futerku:evil_lol: Dziewczynka będzie miała pierwszą przymusową kąpiel:grin: Klocek ją oznaczył:evil_lol: Dziewczynka chyba była zdziwiona;) ale fajnie razem wyglądają:cool3: a Klocuszek niegrzeczny-żeby tak olać maleństwo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz wszystkie Magdy nam sie zlecą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa a ty skąd piszesz :razz: z pracy!!! :eek2: JUZ PO 17-TEJ!!! :eek2: ALE JAJA... Pysia napisał(a):Buahahahaha Widać wszystkie Magdy są takie same :diabloti: WREDNE, PASKUDNE, NIEPRZYJEMNE I ... WREDNE- mówiłam już?? :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):z pracy!!! :eek2: JUZ PO 17-TEJ!!! :eek2: ALE JAJA... WREDNE, PASKUDNE, NIEPRZYJEMNE I ... WREDNE- mówiłam już?? :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:monitów jeszcze nie było więc ciiiiiii.......... ja znam Magdy wesołe , pyskate , mistrzynie kamuflażu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:monitów jeszcze nie było więc ciiiiiii.......... ja znam Magdy wesołe , pyskate , mistrzynie kamuflażu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas mistrzem KAMUFLAŻU jest Pawcio :eviltong::razz: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):u nas mistrzem KAMUFLAŻU jest Pawcio :eviltong::razz:;)ale on sie nie kamufluje:evil_lol::evil_lol: Quote
małyskrzat Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 hej! dochodzi 18 do domu już czas:diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 małyskrzat napisał(a):hej! dochodzi 18 do domu już czas:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nałożyłaś z agnes;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 agnes napisał(a):Dzisiaj na spacerku Klocuś spotkał koleżankę poznaną kilka dni temu:loveu: Dziewczynka chyba była zdziwiona;) Piekna i bestia- oczywiscie malenstwo jest piekne.......sliczna ta malenka kolezanka.....a Klocuszek tez piekny, dostojny..dystyngowany.....:diabloti: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 małyskrzat napisał(a):hej! dochodzi 18 do domu już czas:diabloti: do domu to był czas o 17-tej :eviltong: , tera już jesiem u siostry!!! żegnam sie z Wami!! :hand: do juterka... a jutro jakaś baba z PZU bedzie mi zawracać pośladki...:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:atak ....bedzie atak.........:razz: taKKK będzie ataKKK :shake: :placz: :angryy: :cool1: :diabloti: Quote
Recommended Posts