Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']dzien dobry:crazyeye:
ja nie rozumiem czemu Wy spac nie mozecie:evil_lol:

[FONT=Arial]ja to zerwałam sie do kościoła :diabloti: ale ONE???? :niewiem: [/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]a Klocuś śpi jak niemowle.....

no przecie dziś niedziela to Ozzy lubi tak kole 8 wychodzic pewno temu że nie ma otej porze jeszcze tyle psiaków z człowiekami na psacerach :cool1:

eeeeeeeeeeeeee dziołchy!!!! podpisujta petycje dla Psiego Anioła
[/FONT]
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9232558#post9232558

[FONT=Arial]
PODPISANE SZTUK 3

[/FONT] [quote name='lolka75']dzien dobry:crazyeye:
ja nie rozumiem czemu Wy spac nie mozecie:evil_lol:
[FONT=Arial]możemy ;)nikt Nam nie broni ...ale nam się nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja to zerwałam sie do kościoła :diabloti: ale ONE???? :niewiem: [/FONT]
do kosciola:roll::siara:.................:diabloti:
no ja nie wiem co IM:niewiem:

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]PODPISANE SZTUK 3[/FONT]
rowniez podpisane:p

[FONT=Arial]możemy ;)nikt Nam nie broni ...ale nam się nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
ja to moge spac zawsze:eviltong::evil_lol:

o wlasnie:roll:...chyba sie walne do wyrka:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja to zerwałam sie do kościoła :diabloti: ale ONE???? :niewiem: [/FONT]
[FONT=Arial]dopsz żeś dzwonów nie zerwała :diabloti:....kościelnych :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']do kosciola:roll::siara:.................:diabloti:

[FONT=Arial]jak bum cyk cyk... ino że niestety zaś zaspałam... zresztą ostatnio:roll: notorycznie mi sie to zdarza.... od bierzmowania :roll::placz::placz:

:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak bum cyk cyk... ino że niestety zaś zaspałam... zresztą ostatnio:roll: notorycznie mi sie to zdarza.... od bierzmowania :roll::placz::placz:

:diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: to od jakiś xx tu lat :roll::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]dopsz żeś dzwonów nie zerwała :diabloti:....kościelnych :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]a gdzie łony som??? może cza by było na złom przeznaczyć :roll::diabloti: nakarmić głodne dzieci ... ot taka pomoc kościoła prorodzinna :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a gdzie łony som??? może cza by było na złom przeznaczyć :roll::diabloti: nakarmić głodne dzieci ... ot taka pomoc kościoła prorodzinna :diabloti:[/FONT]

brawo dla tej pani za kreatywne myslenie i pomoc w polityce prorodzinnej kosciola:multi::cooldevi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a gdzie łony som??? może cza by było na złom przeznaczyć :roll::diabloti: nakarmić głodne dzieci ... ot taka pomoc kościoła prorodzinna :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]a wiesz że to jest dobra myśl :razz::razz:...i jak cicho byłoby w mieście ;)....

Czy przy UM to jest jakiś Kościół ...bo tam idziałam dzwony :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']brawo dla tej pani za kreatywne myslenie i pomoc w polityce prorodzinnej kosciola:multi::cooldevi:
[FONT=Arial]ZAWSZE myśle o potrzebujących ;)[/FONT]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a wiesz że to jest dobra myśl :razz::razz:...i jak cicho byłoby w mieście ;)....

Czy przy UM to jest jakiś Kościół ...bo tam idziałam dzwony :hmmmm:
[/FONT]
[FONT=Arial]ta... i jakieś 5000 m2 niewykorzystanych pustych salek katechetycznych.... a samotne maltretowane przez mężów matki z dziećmi nie mają gdzie sie podziać :angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ZAWSZE myśle o potrzebujących ;)[/FONT]

[FONT=Arial]ta... i jakieś 5000 m2 niewykorzystanych pustych salek katechetycznych.... a samotne maltretowane przez mężów matki z dziećmi nie mają gdzie sie podziać :angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]no taaaa...czyli kościól ma tam swoje pokłady świeżego powietrza :diabloti::diabloti::diabloti:...tak ...religia w szkołach ...dziecka mają więcej lekcji religii niż fizyki czy chemii :diabloti::diabloti:....a w salkach muchy się rozmanazają :diabloti:

qrdwa i zaś se humara od rana niedzielnie pokopałam :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no taaaa...czyli kościól ma tam swoje pokłady świeżego powietrza :diabloti::diabloti::diabloti:...tak ...religia w szkołach ...dziecka mają więcej lekcji religii niż fizyki czy chemii :diabloti::diabloti:....a w salkach muchy się rozmanazają :diabloti:

qrdwa i zaś se humara od rana niedzielnie pokopałam :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]
[FONT=Arial]noł stres, tak se ino na głos myśle.... bo sama doszukuje sie anty-kościelnych motywów... na razie same PRZECIW- nie doszukałam sie jeszcze pozytywnej strony tejże uwielbianej przez tłumy instytucji i mafii w czornych habitach.....[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]noł stres, tak se ino na głos myśle.... bo sama doszukuje sie anty-kościelnych motywów... na razie same PRZECIW- nie doszukałam sie jeszcze pozytywnej strony tejże uwielbianej przez tłumy instytucji i mafii w czornych habitach.....[/FONT]

[FONT=Arial]ale te tłumy nie potrafią wytłumaczyc dlaczemu tam tak biegają :roll::cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ide po mliko i czosnek :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]a potem liczonko :mdleje:

[/FONT]

[FONT=Arial]paaaaaaaaaaaaaaaaa[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No i Urrra! :multi:Posłuchała! Mleko z czosnkiem najlepsze. jak tam dzisiaj samopoczucie Madź?Lepi czy lepi nie mówić?:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ide po mliko i czosnek :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]a potem liczonko :mdleje:

[/FONT]

[FONT=Arial]paaaaaaaaaaaaaaaaa[/FONT]

[FONT=Arial]usz mnie Ciebie żal

Wróciłam ...nic konkretnego nie kupiłam bede dzwonic po probie do Cia...nie było torby do laptoka tej co fcialam
[/FONT]

Posted

Jesuuu - kleruchy wpedza mnie w alkoholizm ( juz mi sie literkipierdziela), bo na trzezwo nie moge ich strawic!
Madziu - walnij se "setke" rumciu! Z herbatka of course!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i Urrra! :multi:Posłuchała! Mleko z czosnkiem najlepsze. jak tam dzisiaj samopoczucie Madź?Lepi czy lepi nie mówić?:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]lepi nie gadać.... ja chyba umieram, o Pawciu już nie wspomne
dziś mliko, czosnek, mliko miód, citrokapki, ciepła kołdra ... i takie tam...
[/FONT]

[quote name='agbar']czesc maupeczko:diabloti:bedziesz zionac czosnkiem:evil_lol:
[FONT=Arial]ta... chyba że mnie zabije jak wampirzyce :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]usz mnie Ciebie żal

Wróciłam ...nic konkretnego nie kupiłam bede dzwonic po probie do Cia...nie było torby do laptoka tej co fcialam
[/FONT]
[FONT=Arial]www.allegro.pl ;) do wyboru do koloru :loveu:[/FONT]

[quote name='sota36']Jesuuu - kleruchy wpedza mnie w alkoholizm ( juz mi sie literkipierdziela), bo na trzezwo nie moge ich strawic!
Madziu - walnij se "setke" rumciu! Z herbatka of course!
[FONT=Arial]tak od rana joluś?? :crazyeye::crazyeye: ci sie te literki pierdaszą?? :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]nie lubiam ruma... :shake:

kolejna psia masakra :placz::placz:
http://pies.onet.pl/82,1,1,koszmar_w_pseudohodowli,galeria.html

ileż qwa!!! ileż jeszcze bólu cierpienia poniewierki...... faken qrfa mać jego ..

a dziś mi przylazła taka teza do łeby... ponoć zostaliśmy stworzeni na WZÓR I PODOBIEŃSTWO... więc jaki ON jest... taki właśnie??????? :angryy:

dobra ... ide robić obiad, ziemniory obrane, zara potłuke cycki na kotlety i mizeria.... potem psiątanko- tradycyjnie w niedziele... a kiedy xięgowość?? :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]lepi nie gadać.... ja chyba umieram, o Pawciu już nie wspomne
dziś mliko, czosnek, mliko miód, citrokapki, ciepła kołdra ... i takie tam...

:hmmmm: jakie tam :razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]www.allegro.pl ;) do wyboru do koloru :loveu:
:calus: dzięx ...ja nieobyczajna tam zaglądac....już zamawiam :multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Arial]kolejna psia masakra :placz::placz:
http://pies.onet.pl/82,1,1,koszmar_w_pseudohodowli,galeria.html

ileż qwa!!! ileż jeszcze bólu cierpienia poniewierki...... faken qrfa mać jego ..

a dziś mi przylazła taka teza do łeby... ponoć zostaliśmy stworzeni na WZÓR I PODOBIEŃSTWO... więc jaki ON jest... taki właśnie??????? :angryy:

już kiedyś wyraziłam swój pogląd na te teorię :angryy::angryy::angryy:

dobra ... ide robić obiad, ziemniory obrane, zara potłuke cycki na kotlety i mizeria.... potem psiątanko- tradycyjnie w niedziele... a kiedy xięgowość?? :hmmmm:
[/FONT]
[FONT=Arial]aaaaa......ja mialam ziemniory obrac ........grrrrr....a cieszkalam się że obiad gotowy :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]a przyjrzyj sie no dobrze.... nie widzisz podobieństwa?? :shake::crazyeye:
[/FONT][FONT=Georgia]
widzę bardzo duże podobieństwo :loveu::loveu:

[/FONT]
[FONT=Arial] a ty to wróciłaś o czwartej trzydzieści, czy już wstałaś :razz:;)

[/FONT][FONT=Georgia]wróciłam o 4 do domu :)
wstałam o 12 ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]
berek niedzielnie.... zaś ZASPAŁAM do kościula :placz::placz::placz:
[/FONT]

[FONT=Georgia]wieczorem też są jakieś msze :evil_lol::evil_lol:

Cześć :multi::multi::multi:
[/FONT]