lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ze ludziom to zamilcze bo moja rodzineczka to jakas udana w tym temacie:mad::angryy: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mi nigdy [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......z dwojga złego lepiej tą stroną ;) Masz mleczko i czosnek :razz::razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......z dwojga złego lepiej tą stroną ;) Masz mleczko i czosnek :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]niby tak.....ja za to bekam... w towarzystwie i potem mi goopio :oops::oops: zreszt a o tym wiesz nie mam... nie poszłam.. :oops::oops::oops:len mnie przyszczymał [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......z dwojga złego lepiej tą stroną ;)[/FONT] [FONT=Arial]Masz mleczko i czosnek :razz::razz:[/FONT] uuuu po czosneczku to dopiero bedzie gazownia:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O jakiesz ulotne tematy omawiacie :megagrin::megagrin::lol!:, a jak samopoczucie Cioteczki Clockowej ? Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']O jakiesz ulotne tematy omawiacie :megagrin::megagrin::lol!:, a jak samopoczucie Cioteczki Clockowej ? [FONT=Arial]aaaa żyje i mam sie dobrze... żeby nie jakieś grypsko które próbuje mnie zaatakować ... Pawcia złamało 4 dni temu... ale co... do pracy TRZA... i zaś , poraz kolejny to przełazimy [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]niby tak.....ja za to bekam... w towarzystwie i potem mi goopio :oops::oops: zreszt a o tym wiesz ale koffana czy ty wiesz że to zdrowo tak sobie ulżyc...nie wolno hamowac w żołądku powietrza :cool1:....to w naszej obyczajowości nie wypada :razz::razz:powiedzmy tak robic a zczego potem ludzie mają boleści ...lepiej sobie beknąc i byc zdrowym nie mam... nie poszłam.. :oops::oops::oops:len mnie przyszczymał [/FONT] [FONT=Arial]oc mam mleko i czosnek ;)[/FONT] [quote name='lolka75']uuuu po czosneczku to dopiero bedzie gazownia:evil_lol::evil_lol::diabloti: [FONT=Arial]ale ja i tak lubiam :p[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 z bakami jest tak ze najlagodniej znosi sie swoje....czyjes to trucizna najgorsza.....:evil_lol::evil_lol: Wlasnie sobie ogladam stronke Madzialeny i Pawcia o tatoo i o sklepie:loveu:. jestem aktualnie na poprawkach po miszczach.....rajku...kto ludziom takie psakudztwa dziara ze pozniej trzeba tyle wysilku zeby to zakrywac:crazyeye::shake: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']z bakami jest tak ze najlagodniej znosi sie swoje....czyjes to trucizna najgorsza.....:evil_lol::evil_lol: Wlasnie sobie ogladam stronke Madzialeny i Pawcia o tatoo i o sklepie:loveu:. jestem aktualnie na poprawkach po miszczach.....rajku...kto ludziom takie psakudztwa dziara ze pozniej trzeba tyle wysilku zeby to zakrywac:crazyeye::shake: [FONT=Arial]kochana... tych najbardziej extremalnych fot tam nie ma... jak wpał do nas koleś z gnijącą noga i hasłem RATUJ.... prawie zemdlałam ;) masakra... era AIDS a palanty sie dziarają jakimiś maszynkami i igłami wielorazowego użytku.... :shake::shake::eek2::grab: estetyka to jedno, a zdrowie i ŻYCIE to drugie.... dziś koleś u mnie kupował kolczyka i poprosił o włożenie, i był w szoku że zakładam rękawice... a ja mu na to że nie mam zamiaru grzebać gołymi łapami mu w tkance :grins: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kochana... tych najbardziej extremalnych fot tam nie ma... jak wpał do nas koleś z gnijącą noga i hasłem RATUJ.... prawie zemdlałam ;)[/FONT] [FONT=Arial]masakra... era AIDS a palanty sie dziarają jakimiś maszynkami i igłami wielorazowego użytku.... :shake::shake::eek2::grab: estetyka to jedno, a zdrowie i ŻYCIE to drugie.... [/FONT] [FONT=Arial]dziś koleś u mnie kupował kolczyka i poprosił o włożenie, i był w szoku że zakładam rękawice... a ja mu na to że nie mam zamiaru grzebać gołymi łapami mu w tkance :grins: [/FONT] jejku.....ciezka prace macie:shake: a'propos kolczykow....wlasnie u Was szukalam ale sie niedoszukalam kolczykow do nosia..... szukam od dawna jakiegos ladnego ale w tej branzy sie nikt nie wysila.... jak nie srebrna kulka to cyrkonia, to juz najwyzszych lotow gwiazdka:angryy:.... Macie moze cosik ciekawego??:cool3: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']jejku.....ciezka prace macie:shake: a'propos kolczykow....wlasnie u Was szukalam ale sie niedoszukalam kolczykow do nosia..... szukam od dawna jakiegos ladnego ale w tej branzy sie nikt nie wysila.... jak nie srebrna kulka to cyrkonia, to juz najwyzszych lotow gwiazdka:angryy:.... Macie moze cosik ciekawego??:cool3: [FONT=Arial] nie... bo o to chodzi że sami producenci sie nie wysilają... srebrna kuleczka, cyrkonia, chyba serduszko mamy i delfinka :hmmmm: nie pamietam :oops: i to cały wybor poza perełkami [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] dziś koleś u mnie kupował kolczyka i poprosił o włożenie, i był w szoku że zakładam rękawice... a ja mu na to że nie mam zamiaru grzebać gołymi łapami mu w tkance :grins: [/FONT] [FONT=Arial]blllee.... komuś grebac w dziurkach :roll: bez rękawiczek ...w życiu .... dośc sie dzieciakom w pracy nagrzebałam w ranach ......bez rekawic ...nie było ...... [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 o rajku...to macie takie do nosa wkrecane i zalamane:crazyeye:..nigdy takich nie uzywalam.... Mam teraz taka z malenka kuleczka na koncu. Trzyma sie swietnie ale jak chce wymienic to jakbym od nowa przekuwala....krew, smarki, lzy i bol:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']o rajku...to macie takie do nosa wkrecane i zalamane:crazyeye:..nigdy takich nie uzywalam.... Mam teraz taka z malenka kuleczka na koncu. Trzyma sie swietnie ale jak chce wymienic to jakbym od nowa przekuwala....krew, smarki, lzy i bol:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no takie mamy bo my w asortymencie sklepu tylko stal chirurgiczna, a ze stali nie robią tych o których piszesz.... to do profesjonalnego przekłówania, te co ty masz to do pistolety i własnie one rozszarpują nochala przy wyciąganiu :grins:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no takie mamy bo my w asortymencie sklepu tylko stal chirurgiczna, a ze stali nie robią tych o których piszesz.... to do profesjonalnego przekłówania, te co ty masz to do pistolety i własnie one rozszarpują nochala przy wyciąganiu :grins:[/FONT] no a ja jeszcze ma bardzo sztywna chrzastke....taka ze panienka sie bardzo trudzila chcac mi przekluc nos:evil_lol: i taka ze ucha nie da mi sie wykrzywic.... wiec jak chce wymienic kolca to mam jazde...ale podobno jestem maso:oops::oops::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']no a ja jeszcze ma bardzo sztywna chrzastke....taka ze panienka sie bardzo trudzila chcac mi przekluc nos:evil_lol: i taka ze ucha nie da mi sie wykrzywic.... wiec jak chce wymienic kolca to mam jazde...ale podobno jestem maso:oops::oops::crazyeye::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]idem sie zdrzemnąć.... paaaaaaaaaaaaaa [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]......dopsz że jutro nie cza tak .... branoc [/FONT] Quote
ice_t Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 lolka75 napisał(a):no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba?? wiesz co mój bąki rzadko puszcza ale ma inną przypadłość jak jest ciepło latem tak koło 20 i w góre stopni celsjusza to łapy mu śmierdzą gorzej n iz skarpety mojego TZta , a jeszce jak takiego fiołka z rańca połozy na nosie to budzik już nie potrzebny:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Georgia]no widziałam jakiegoś psa...ale to chyba Klocek nie był...chyba że go przefarbowałaś, przedłużyłaś mu sierść i zrobiłaś operację plastyczną mordki :evil_lol::evil_lol: pozdrawiam wcześnie rano? nocnie? ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='ice_t']wiesz co mój bąki rzadko puszcza ale ma inną przypadłość jak jest ciepło latem tak koło 20 i w góre stopni celsjusza to łapy mu śmierdzą gorzej n iz skarpety mojego TZta , a jeszce jak takiego fiołka z rańca połozy na nosie to budzik już nie potrzebny:diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: to psom też śmierdzą nogi??? ja uwielbiam zapach psich poduszek :roll::oops:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no widziałam jakiegoś psa...ale to chyba Klocek nie był...chyba że go przefarbowałaś, przedłużyłaś mu sierść i zrobiłaś operację plastyczną mordki :evil_lol::evil_lol: pozdrawiam wcześnie rano? nocnie? ;) [/FONT] [FONT=Arial]a przyjrzyj sie no dobrze.... nie widzisz podobieństwa?? :shake::crazyeye: a ty to wróciłaś o czwartej trzydzieści, czy już wstałaś :razz:;) berek niedzielnie.... zaś ZASPAŁAM do kościula :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]Berek[/FONT] [FONT=Arial]My z Ozzulkiem już po psacerku a pańcia dopija 2 kawę do kościola nie idę ...jestem zbyt piękna by tam iśc [/FONT] Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='sota36']Madzia - jak zdroffffko????? [FONT=Arial]lepiej nie mówić :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek[/FONT] [FONT=Arial]My z Ozzulkiem już po psacerku a pańcia dopija 2 kawę [/FONT] [FONT=Arial]a Klocuś śpi jak niemowle..... eeeeeeeeeeeeee dziołchy!!!! podpisujta petycje dla Psiego Anioła [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9232558#post9232558 Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 dzien dobry:crazyeye: ja nie rozumiem czemu Wy spac nie mozecie:evil_lol: Quote
Recommended Posts