Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']to ja sie osmiele wstawic u Was moja ciape zebysta wiedzieli ze ja tez z psiem:loveu: ona ma swoja galerie...ale taka nudna ze tylko nieliczni ja odwiedzaja....no coz...jaki pan taki kram:shake:

[FONT=Arial]jaka śniezynka :loveu::loveu: ciapowata :loveu::loveu::loveu: boś nas nie zaprosiła to miałaś nudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja też :cool1:

taaaakkkkkkkkk nie zaprzeczam przecie :grins:

a o co chodzi?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]
O SER z Holandii :grins:

czy ja dziś pójde po to mleko i czosnek?? :roll::oops:
[/FONT]
[FONT=Arial] ic i wróc:p[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']ja taka niesmiala zem siem nie przyznala:oops::niewiem:
[FONT=Arial]nie stydaj ...MY tu same swoje :loveu::loveu::loveu:

dawa linka ;)
[/FONT]

Posted

Lolka, wyślij tą osobliwą wiadomość na PW Magdzie, a Ona na pewno się z nami nie podzieli, choćbyśmy ja torturowali śpiewem i xioncem po kolędzie ;)

Nie przepadam za kabaretami (nie wiem dlaczego), ale jest taki jeden skecz pt. "Wizyta Księdza" w programie Kabaretu Moralnego Niepokoju. Poszukam linka, to wkleję. Ile razy oglądam, to leżę i płaczę. Tak jakby do mojego TZa przyszedł...

Posted

[quote name='lolka75']eee tam...bedom gadaly ze sie do elity po wsparcie zglosilam:-(...lepi nie:niewiem:
[FONT=Arial]:calus: o nasz ty gupecku ...jak MY jELITA:roll:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']To ja zaproszę do Maximy, bo nam się lolka wstyda:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78335

[quote name='lolka75']Wilejka to chyba szpieg:evil_lol:

[quote name='Wilejkaros']Kochana, nie takie rzeczy się robiło... Buhahahaha.
Tego wszystkiego nauczyły mnie wizyty przedadopcyjne ;)
[FONT=Arial]ha ha ha Ania zna sie na robocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Lolka, wyślij tą osobliwą wiadomość na PW Magdzie, a Ona na pewno się z nami nie podzieli, choćbyśmy ja torturowali śpiewem i xioncem po kolędzie ;)
[FONT=Arial]
dobrze gada... polac jej... pisz mi tego PW za za chwile ja bede miała o jedno piwo za dużo... odbezpieczam drugie... ostatnie ;) nie daj sie prosić.. przeca możesz powiedzieć o co biega... jak ja ci nie pomoge to zawsze można zasięgnąć porady ;) a może to banał októry wydaje ci sie masakrycznie nie do przeskoczenia ;)
[/FONT]

Nie przepadam za kabaretami (nie wiem dlaczego), ale jest taki jeden skecz pt. "Wizyta Księdza" w programie Kabaretu Moralnego Niepokoju. Poszukam linka, to wkleję. Ile razy oglądam, to leżę i płaczę. Tak jakby do mojego TZa przyszedł...

[FONT=Arial]hahahhahahahha... wczoraj mi to już wkleiła :hmmmm: apple??? widziałam to już w TIVI.. tez nie lubiam kabaretów, ale to jest miszczostwo :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='lolka75']eee tam...bedom gadaly ze sie do elity po wsparcie zglosilam:-(...lepi nie:niewiem:

[quote name='lolka75']Wilejka to chyba szpieg:evil_lol:

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: aaaaaaaaaa ti ti maleńka... przed nami sie nic nie uchowa :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba??

Posted

[quote name='lolka75']no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba??
[FONT=Arial]ooo kochana... jak klocek zapoda bąka... to jak to pawcio mówi... aż słodko w ryjoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bączy bączy aż łeb chce urwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo kochana... jak klocek zapoda bąka... to jak to pawcio mówi... aż słodko w ryjoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bączy bączy aż łeb chce urwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:mdleje::roflt::roflt:
i juz od dawna mialam zapytac o wyrazna fascynacje filmem Kubricka... nie ogladalam ale wiem... Chcialabym obejrzec ale nie moge znalezc juz od roku. opowiadaj co tak zafascynowalo:cool3:....

Posted

[quote name='lolka75']:mdleje::roflt::roflt:
i juz od dawna mialam zapytac o wyrazna fascynacje filmem Kubricka... nie ogladalam ale wiem... Chcialabym obejrzec ale nie moge znalezc juz od roku. opowiadaj co tak zafascynowalo:cool3:....
[FONT=Arial]
no więc..... mnie sie ten film nie podoba... taki sajns-fikszyn... nie qmam go:roll::oops: ale to PAWCIOWY jeden z ulubieńszych i to on ma pier.dolca na punkcie Clockwork Orange.... i wszystkiego co z tym zwiazane :mdleje:
[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba??

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo kochana... jak klocek zapoda bąka... to jak to pawcio mówi... aż słodko w ryjoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bączy bączy aż łeb chce urwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:roflt::roflt::roflt::roflt:

[FONT=Arial]właśnie Ozzy zapodał takiego bączasa że sam się zdziwił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
więc Twoja śniezynka jak najbardziej zdrowa ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']jesli wasze bacza.... to ulglo...bo moja (choc dziewczyna) jak pierdnie to sie gwiazdki pokazuja w okach:evil_lol:....dzieki za pocieszenie

[FONT=Arial]:razz::razz:ludziom też się czasem wymsknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]