clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']to ja sie osmiele wstawic u Was moja ciape zebysta wiedzieli ze ja tez z psiem:loveu: ona ma swoja galerie...ale taka nudna ze tylko nieliczni ja odwiedzaja....no coz...jaki pan taki kram:shake: [FONT=Arial]jaka śniezynka :loveu::loveu: ciapowata :loveu::loveu::loveu: boś nas nie zaprosiła to miałaś nudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja też :cool1: taaaakkkkkkkkk nie zaprzeczam przecie :grins: a o co chodzi?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] O SER z Holandii :grins: czy ja dziś pójde po to mleko i czosnek?? :roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial] ic i wróc:p[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]ide tara kolej na kompka Pawciowa ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']to ja sie osmiele wstawic u Was moja ciape zebysta wiedzieli ze ja tez z psiem:loveu: ona ma swoja galerie...ale taka nudna ze tylko nieliczni ja odwiedzaja....no coz...jaki pan taki kram:shake: http://images32.fotosik.pl/2/11aba7686550d80a.jpg [FONT=Arial]a kto wiedział że Mala :loveu::loveu::loveu:ma blogaska ....bo MY napewno NIE :shake:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja taka niesmiala zem siem nie przyznala:oops::niewiem: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']ja taka niesmiala zem siem nie przyznala:oops::niewiem: [FONT=Arial]nie stydaj ...MY tu same swoje :loveu::loveu::loveu: dawa linka ;) [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Lolka, wyślij tą osobliwą wiadomość na PW Magdzie, a Ona na pewno się z nami nie podzieli, choćbyśmy ja torturowali śpiewem i xioncem po kolędzie ;) Nie przepadam za kabaretami (nie wiem dlaczego), ale jest taki jeden skecz pt. "Wizyta Księdza" w programie Kabaretu Moralnego Niepokoju. Poszukam linka, to wkleję. Ile razy oglądam, to leżę i płaczę. Tak jakby do mojego TZa przyszedł... Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O tu kej sam: http://www.youtube.com/watch?v=zrUj7fZSLkk Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 eee tam...bedom gadaly ze sie do elity po wsparcie zglosilam:-(...lepi nie:niewiem: Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 To ja zaproszę do Maximy, bo nam się lolka wstyda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78335 Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Wilejkaros']To ja zaproszę do Maximy, bo nam się lolka wstyda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78335 Wilejka to chyba szpieg:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kochana, nie takie rzeczy się robiło... Buhahahaha. Tego wszystkiego nauczyły mnie wizyty przedadopcyjne ;) Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wilejkaros napisał(a):Kochana, nie takie rzeczy się robiło... Buhahahaha. Tego wszystkiego nauczyły mnie wizyty przedadopcyjne ;) no ba!!!!:cool3: Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Przepraszam, ciotka Fusica jest moim guru i dopiero wizyty poadopcyjne. Hehehehe. Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']eee tam...bedom gadaly ze sie do elity po wsparcie zglosilam:-(...lepi nie:niewiem: [FONT=Arial]:calus: o nasz ty gupecku ...jak MY jELITA:roll:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']To ja zaproszę do Maximy, bo nam się lolka wstyda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78335 [quote name='lolka75']Wilejka to chyba szpieg:evil_lol: [quote name='Wilejkaros']Kochana, nie takie rzeczy się robiło... Buhahahaha. Tego wszystkiego nauczyły mnie wizyty przedadopcyjne ;) [FONT=Arial]ha ha ha Ania zna sie na robocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Wilejkaros']Lolka, wyślij tą osobliwą wiadomość na PW Magdzie, a Ona na pewno się z nami nie podzieli, choćbyśmy ja torturowali śpiewem i xioncem po kolędzie ;) [FONT=Arial] dobrze gada... polac jej... pisz mi tego PW za za chwile ja bede miała o jedno piwo za dużo... odbezpieczam drugie... ostatnie ;) nie daj sie prosić.. przeca możesz powiedzieć o co biega... jak ja ci nie pomoge to zawsze można zasięgnąć porady ;) a może to banał októry wydaje ci sie masakrycznie nie do przeskoczenia ;)[/FONT] Nie przepadam za kabaretami (nie wiem dlaczego), ale jest taki jeden skecz pt. "Wizyta Księdza" w programie Kabaretu Moralnego Niepokoju. Poszukam linka, to wkleję. Ile razy oglądam, to leżę i płaczę. Tak jakby do mojego TZa przyszedł... [FONT=Arial]hahahhahahahha... wczoraj mi to już wkleiła :hmmmm: apple??? widziałam to już w TIVI.. tez nie lubiam kabaretów, ale to jest miszczostwo :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='lolka75']eee tam...bedom gadaly ze sie do elity po wsparcie zglosilam:-(...lepi nie:niewiem: [quote name='lolka75']Wilejka to chyba szpieg:evil_lol: [FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: aaaaaaaaaa ti ti maleńka... przed nami sie nic nie uchowa :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba?? Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba?? [FONT=Arial]ooo kochana... jak klocek zapoda bąka... to jak to pawcio mówi... aż słodko w ryjoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bączy bączy aż łeb chce urwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo kochana... jak klocek zapoda bąka... to jak to pawcio mówi... aż słodko w ryjoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bączy bączy aż łeb chce urwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :mdleje::roflt::roflt: i juz od dawna mialam zapytac o wyrazna fascynacje filmem Kubricka... nie ogladalam ale wiem... Chcialabym obejrzec ale nie moge znalezc juz od roku. opowiadaj co tak zafascynowalo:cool3:.... Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']:mdleje::roflt::roflt: i juz od dawna mialam zapytac o wyrazna fascynacje filmem Kubricka... nie ogladalam ale wiem... Chcialabym obejrzec ale nie moge znalezc juz od roku. opowiadaj co tak zafascynowalo:cool3:.... [FONT=Arial] no więc..... mnie sie ten film nie podoba... taki sajns-fikszyn... nie qmam go:roll::oops: ale to PAWCIOWY jeden z ulubieńszych i to on ma pier.dolca na punkcie Clockwork Orange.... i wszystkiego co z tym zwiazane :mdleje:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']no dobra...jesli maxina to juz oficjalna sprawa to powiedzcie czy Wasze bestie:loveu: tez puszczaja takie paskudne:diabloti: baki?? Ja czasami wymiekam:shake:...moze moja sucz ma cos z watroba?? [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo kochana... jak klocek zapoda bąka... to jak to pawcio mówi... aż słodko w ryjoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bączy bączy aż łeb chce urwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Arial]właśnie Ozzy zapodał takiego bączasa że sam się zdziwił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc Twoja śniezynka jak najbardziej zdrowa ;) [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jesli wasze bacza.... to ulglo...bo moja (choc dziewczyna) jak pierdnie to sie gwiazdki pokazuja w okach:evil_lol:....dzieki za pocieszenie Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']jesli wasze bacza.... to ulglo...bo moja (choc dziewczyna) jak pierdnie to sie gwiazdki pokazuja w okach:evil_lol:....dzieki za pocieszenie [FONT=Arial]:razz::razz:ludziom też się czasem wymsknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:ludziom też się czasem wymsknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]mi nigdy [/FONT] Quote
Recommended Posts