clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jedź ...nawieziesz cebulków tulipanków :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]i innych sadzonek :evil_lol::evil_lol: nie wiem czy ja..... ale Pawciowi tam naganiają klientów :multi:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: hahahhahaha... no powiem mu... ale nie wiem kiedy by miał czas... w lutym anglia, w marcu ciągną nas do szwecji, bo klienci czekają, a jeszcze kolesie załatwiają hiszpanie i ... tadam!!! Holandia :multi: ale czy coś z tego wypali... :niewiem:[/FONT] mamy tu w okolicy starego dziaracza ...Andre, ma jakies 60 lat ale wydaje mi sie ze troche spapral mojemu chlopu tatke bo takie delikatne niedotuszowania sa.....moze powinien na jakas poprawke sie zglosic (nie znam sie na tatoo:shake:). Ale ja zartowalam nie zerowalabym na gosciach zeby mi cos robili pod warunkiem ze Kloceczunius przyjechal by tez chcialabym mu w fafelkach pomieszac:oops::evil_lol: i sprawdzic co tez ten Wasz znajomy mial na mysli:roll:... To co...kiedy przyjezdzacie??:loveu: Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]sama nie pij :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]to tylko winko czerwone ale tak czy inaczej poczekam - samej nie smakuje:lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Wilejkaros']Klockowa, znalazłam Twoje zaproszenie na herbatkę. Jak zejdą śniegi, to być może na Ślunsk ruszę (teoretycznie w lutym/marcu powinnam mieć tam coś do załatwienia), więc szykuj filiżanki i Klocucha do głaskania ;) [FONT=Arial]:hmmmm:to może se książke odbierzesz przy okazji :razz::razz:...moge ewentualnie zostwic u Magdy[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i innych sadzonek :evil_lol::evil_lol: i nasiónek :diabloti:...a potem nas zamkną i dosiedzimy do emerytury :grins: nie wiem czy ja..... ale Pawciowi tam naganiają klientów :multi:[/FONT] [FONT=Arial]naganiacze :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tylko ze ja mam wielki problem dotyczacy tatoo..... musze zapytac specjalisty i sie bardzo wstydam:oops::oops:....to moze Klockowa siem zapyta za mnie specjalisty i nie powie ze to ja pytam??......:oops::-( Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Alutka, książeczka może poleżeć i nabrać mocy urzędowej. Jeśli będziesz na poczcie, to wyślesz, a jak nie, to poczekamy. Ciebie też mam zamiar nawiedzić ;) Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Wilejkaros']Alutka, książeczka może poleżeć i nabrać mocy urzędowej. Jeśli będziesz na poczcie, to wyślesz, a jak nie, to poczekamy. Ciebie też mam zamiar nawiedzić ;) [FONT=Arial]a to zdecydujesz czy słac czy czekac bo jak sie mamy spotkac to niech leży ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']mamy tu w okolicy starego dziaracza ...Andre, ma jakies 60 lat ale wydaje mi sie ze troche spapral mojemu chlopu tatke bo takie delikatne niedotuszowania sa.....moze powinien na jakas poprawke sie zglosic (nie znam sie na tatoo:shake:). Ale ja zartowalam nie zerowalabym na gosciach zeby mi cos robili pod warunkiem ze Kloceczunius przyjechal by tez chcialabym mu w fafelkach pomieszac:oops::evil_lol: i sprawdzic co tez ten Wasz znajomy mial na mysli:roll:... To co...kiedy przyjezdzacie??:loveu: [FONT=Arial]jak gość jeszcze nie obrósł w piórka to u nas np. jest jedna poprawka gratis... bo pigment ma prawo wyleźć... organizm sie broni bo to jednak "coś pod skórą" ale już większość studiów nie stosuje tego... każą płacić za poprawke... Pawcio kasuje ino wtedy kiedy nie siadło z zaniedbania, drapania, picia alkoholu podczas gojenia ;) jak Pawcio bedzie jechał to weźmie klocka albo jego fafle :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Klockowa, znalazłam Twoje zaproszenie na herbatkę. Jak zejdą śniegi, to być może na Ślunsk ruszę (teoretycznie w lutym/marcu powinnam mieć tam coś do załatwienia), więc szykuj filiżanki i Klocucha do głaskania ;) [FONT=Arial]filiżanki.:razz::razz:.. o popatrzcie... krawaciara sie znalazła :diabloti: szklanki gotowe, lece sie uczesać :multi::multi: zapraszam!!!! koniecznie przybądź do mła jak bedziesz w okolicach... w razie czego noclega też gwarantuje :multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']tylko ze ja mam wielki problem dotyczacy tatoo..... musze zapytac specjalisty i sie bardzo wstydam:oops::oops:....to moze Klockowa siem zapyta za mnie specjalisty i nie powie ze to ja pytam??......:oops::-( [FONT=Arial]pytaj kochana nie krępuj... masz łuszczyce?? nie szkodzi... możesz sie dziarać :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Osh qrde! Ale strzeliłam! Jakie filiżanki?!?! Co ja plotę?! W szklankach chcę, w szklankach! Już wiem, o co z tym noclegiem chodzi - wciśniesz mnie do Klocka, a sama będziesz miała drugie wyrko wolne! Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak gość jeszcze nie obrósł w piórka to u nas np. jest jedna poprawka gratis... bo pigment ma prawo wyleźć... organizm sie broni bo to jednak "coś pod skórą" ale już większość studiów nie stosuje tego... każą płacić za poprawke... Pawcio kasuje ino wtedy kiedy nie siadło z zaniedbania, drapania, picia alkoholu podczas gojenia ;)[/FONT] [FONT=Arial]jak Pawcio bedzie jechał to weźmie klocka[/FONT] [FONT=Arial]albo jego fafle :evil_lol::evil_lol:[/FONT] nie biore pod uwage samego Pawcia z Klockiem tylko Ciebie rowniez Magdaleno:obrazic::ylsuper::loveu:.... i ponawiam pytanie...kiedy przyjedziecie!!???:diabloti: wiem ze sie malo znamy:-(:oops:...ale my jestesmy normalni ........:oops: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Wilejkaros']Osh qrde! Ale strzeliłam! Jakie filiżanki?!?! Co ja plotę?! W szklankach chcę, w szklankach! Już wiem, o co z tym noclegiem chodzi - wciśniesz mnie do Klocka, a sama będziesz miała drugie wyrko wolne! :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:i jeszcze na spodeczkach pewnie :cool1:[/FONT] [quote name='lolka75'] wiem ze sie malo znamy:-(:oops:...ale my jestesmy normalni ........:oops: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie mów żes normalna ....normalne tu na blogasa nie wchodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....z całym szacunkiem dla NAS :grins:tu wchodzących ;)[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 toscie mnie uswiadomily:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja sie goopia jeszcze troche ludzilam:shake::oops::diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']toscie mnie uswiadomily:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja sie goopia jeszcze troche ludzilam:shake::oops::diabloti: [FONT=Arial] :razz::razz:ale powiedz ...lżej Ci na duszy żeś nie sama :grins:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 niby jakby lzej:multi:.....tylko czy trzeba sie na terapie jakowas zglosic:hmmmm:? Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to tylko winko czerwone ale tak czy inaczej poczekam - samej nie smakuje:lol: [/FONT] [FONT=Arial]no samej nawet tak nie wygląda ładnie :oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']niby jakby lzej:multi:.....tylko czy trzeba sie na terapie jakowas zglosic:hmmmm:? [FONT=Arial]a to ty nie wiesz że My terapię prowadziłyśmy :razz::razz:skuteczna bardzo ;) MAGDA gdzie TY :hmmmm: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Wilejkaros']Osh qrde! Ale strzeliłam! Jakie filiżanki?!?! Co ja plotę?! W szklankach chcę, w szklankach! Już wiem, o co z tym noclegiem chodzi - wciśniesz mnie do Klocka, a sama będziesz miała drugie wyrko wolne! [FONT=Arial]eeennnoooo.. mam 2 łóżeczka.. 1 klockowe, gzdie i ja z Pawciem noclegujemy, drugie dla gości :loveu::loveu: aleś dowaliła z tą filiżanką :shake::shake::diabloti: [/FONT] [quote name='lolka75']nie biore pod uwage samego Pawcia z Klockiem tylko Ciebie rowniez Magdaleno:obrazic::ylsuper::loveu:.... i ponawiam pytanie...kiedy przyjedziecie!!???:diabloti: wiem ze sie malo znamy:-(:oops:...ale my jestesmy normalni ........:oops: [FONT=Arial]aaa.. że normalni tu nie wchodzą to już cie Ala uświadomiła... my są NORMALNI INACZEJ... znaczy mamy pozytywnie wyj.... rąbane berety... co to za pytanie do specjalisty???? a kiedy?? nie wiem... jak kolesie załatwią Pawciowi klientów... ale wtedy niestety bez klocka.. bo busem by my jechali:-( ide do sklepa po mleko i czosnek ;) [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 niestety ja terapi nie zakosztowalam:placz:......a moze bylaby przydatna:hmmmm: pytanie to siem wstydam okrutnie:oops::oops::-(...moze kiedys..... ale czemu busem bysta przyjezdzali jak macie porzadna fure:crazyeye:?? ja mam renaulta scenic i bylam w Polsce i bylam juz wszedzie...droga do wiatrakow jest sliczna...niemieckie autostrady ... to sie depcze:diabloti:. Biezta fure i pakujcie tego jorczka Klocka:diabloti: i badzcie!!! Ale bedzie impreza:multi::diabloti:!!!! Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]aaa.. że normalni tu nie wchodzą to już cie Ala uświadomiła... my są NORMALNI INACZEJ... znaczy mamy pozytywnie wyj.... rąbane berety... no i zaś w uświadamianie się wrobiłam jak w poradni rodzinnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide do sklepa po mleko i czosnek ;) [/FONT] [FONT=Arial]kup dla mła może żółtego sera bo nie ma komu iśc a tak za jedną drogą ....ino ser bedzie muial sam do domu przyjśc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='lolka75']niestety ja terapi nie zakosztowalam:placz:......a moze bylaby przydatna:hmmmm: [FONT=Arial]oj bardzo ....ale zastępczo to zajęcia grupowe ...na blogsie :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']niestety ja terapi nie zakosztowalam:placz:......a moze bylaby przydatna:hmmmm: pytanie to siem wstydam okrutnie:oops::oops::-(...moze kiedys..... ale czemu busem bysta przyjezdzali jak macie porzadna fure:crazyeye:?? ja mam renaulta scenic i bylam w Polsce i bylam juz wszedzie...droga do wiatrakow jest sliczna...niemieckie autostrady ... to sie depcze:diabloti:. Biezta fure i pakujcie tego jorczka Klocka:diabloti: i badzcie!!! Ale bedzie impreza:multi::diabloti:!!!! pytaj na PW...;) [FONT=Arial]lolka.. nasze auto to gruchocik 15toletni... często sie psuje więc nie miałabym odwagi tyle kilosów :placz::placz: wiecznie coś mu dolega... od wczoraj zaś stoi :angryy::angryy: więc zostaje TYLKO bus... zreszta nie wiem czy z psem byłyby warunki u tego kolesia ... zresztą to na razie plany... jak bedzie co wiadomo dam na pewno znać... bede szpanować na blogasie :grins: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kup dla mła może żółtego sera bo nie ma komu iśc a tak za jedną drogą ....ino ser bedzie muial sam do domu przyjśc:evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]przywieza ci z niderlandów :evil_lol::evil_lol: jak pojadziemy :evil_lol::evil_lol: na razie to wstępne plany [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork']pytaj na PW...;) [FONT=Arial]przywieza ci z niderlandów :evil_lol::evil_lol: jak pojadziemy :evil_lol::evil_lol: na razie to wstępne plany [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:...urrrraaaaaaaaaaaaaaaa pamiętaj że mam dobrą pamięc......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nawet na pw sie wstydze....moze jak jeszcze jedno piffo wypije:oops::oops: .... A co do warynkow spania to ja moze nie mam palacow ale materace na podlodze i sie zyje i spi....a Klocunius nie przeszkadza....tylko czy nie zezre mojej ciapy:hmmmm: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:...urrrraaaaaaaaaaaaaaaa pamiętaj że mam dobrą pamięc......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ja też :cool1: a o co chodzi?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='lolka75']nawet na pw sie wstydze....moze jak jeszcze jedno piffo wypije:oops::oops: .... A co do warynkow spania to ja moze nie mam palacow ale materace na podlodze i sie zyje i spi....a Klocunius nie przeszkadza....tylko czy nie zezre mojej ciapy:hmmmm: [FONT=Arial]dawaj na PW ... nie stydaj.. nikomu nie powiem ;) po co sie zadręczasz.... tak lolcia, ale jakby Pawcio dziarał u kolesia to tam byśmy mieszkali.... a nawet nie wiem w jakim on mieście... do ciebie nie omieszkałabym zajrzeć w odwiedzinki... a jaka ty masz ciape?? tą z avatarka?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: klocuś raczej by nie zjadł... dopóki ona by go nie chciała pożreć:roll::roll: czy ja dziś pójde po to mleko i czosnek?? :roll::oops:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja też :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a o co chodzi?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dawaj na PW ... nie stydaj.. nikomu nie powiem ;) po co sie zadręczasz.... [/FONT] [FONT=Arial]tak lolcia, ale jakby Pawcio dziarał u kolesia to tam byśmy mieszkali.... a nawet nie wiem w jakim on mieście... do ciebie nie omieszkałabym zajrzeć w odwiedzinki... a jaka ty masz ciape?? tą z avatarka?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: klocuś raczej by nie zjadł... dopóki ona by go nie chciała pożreć:roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]czy ja dziś pójde po to mleko i czosnek?? :roll::oops:[/FONT] to ja sie osmiele wstawic u Was moja ciape zebysta wiedzieli ze ja tez z psiem:loveu: ona ma swoja galerie...ale taka nudna ze tylko nieliczni ja odwiedzaja....no coz...jaki pan taki kram:shake: Quote
Recommended Posts