Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']czesc Madziusia ranny ptaszku:loveu:
[FONT=Arial]:hmmmm: wczoraj j widziałam :roll:...nie była ranna :shake:...dziób też jej nie wyrósł :evil_lol:

za to na 100% jest Niedźwiedzicą :grins: ...popularnie mówiąc misiową :grins:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]faken szit

byłam sie drzemnąć a tu Pawcio wpada że dostał od kolesia na gg takie info

Czesc..Może ktoś z Twoich znajomych by chciał takiego Goldenka jak w załączniku za
darmo.Niestety są do uśpienia (właściciel nie jest w stanie ich zatrzymać), więc może ktoś byłby zainteresowany? Kontakt: xxxxxxxxx Roześlij proszę wśród znajomych..

[/FONT]
[FONT=Arial]

lece ... klikam tera z kolesiem... on nic nie wie... dostał to od kuzyna który dostał skądś tam....................

zara tam zadzwoni bo jak ja bym zadzowniła to wyciągłabym tych po drugiej stronie przez telefon, urwałabym łeb nasrała do szyi...

co ja mam robić!!!!!??????? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Madziu ja to tez dostalam na gg od kilku ludzi ( w tym moich uczniow) kurcze ale ja w to nie wierze!Mysle, ze to jakis durny kawal!

[FONT=Arial]ale że co niby ma być w tym śmiesznego... własnie przypomniało sie ludziom zże nie są w stanie utrzymać paru wymagających szczylków z miotu... nie chcą ich... o prostu ich nie chcą... może nie ma chętnych.. :niewiem: liczyli na kase a tu dupa zbita :angryy::angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzwonił
odzywa sie poczta głosowa...... spróbuje potem :angryy::angryy:
[/FONT]
[FONT=Arial]Madziula ....to znowu durny kawał...to się pojawia z częstotliwością co pół roku ...a potem sie okazuje że foty ze stronki hodowli a psiaków wogóle nie było ......
Ja i Qba dostaliśmy już dziś z 7 takich ....:diabloti:

poszukajcie w archiwum dogo to się już kilka razy na PwP pojawiało ....
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Głupie żarty a w człowieku to się aż gotuje :angryy: Tylko co to za żarty - z ludzkiej dobroci i wrażliwości -masakra co się z tymi ludźmi porobiło :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to czemu ja jestem taka gupia ....
a tak fajnie sie mi spało :angryy:
[/FONT]
nie jestes glupia! Masz dobre serducho i jeszcze sie z takim "zartem" nie spotkalas! I super, ze wlasnie tak zareagowalas, ze byl od razu od Ciebie odzew! I ...kochom Cie za to...

Posted

[/FONT]
[FONT=Arial]poszłas spac:roll: jak miałam Ci kliknąc że takie info:angryy::angryy: na GG chodzi :cool1:...więc jedynie żal że są jacyś idioci których taka zadyma bawi :mad::mad::mad:[/FONT]

Posted

[/FONT]
[FONT=Century Gothic]nie głupia tylko wrażliwa a to róznica dobrze że są jeszcze tacy ludzie jak ty kochana :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[/FONT]
HEJKA ja też się nabrałam i uwierzyłam że to prawda za pierwszym razem jak zobaczyłam :shake::shake::roll:.Niech sie w gowa klupnie :mad::mad::mad: kretyn co sie dobrze bawi :nono::nono::stupid::stupid:

Posted

[FONT=Arial]a jak kiedyś bedzie taka sytuacja na serio???? a my już w to nie uwierzymy :roll: bo uśpia naszą czujność..................... fak ................... [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jak kiedyś bedzie taka sytuacja na serio???? a my już w to nie uwierzymy :roll: bo uśpia naszą czujność..................... fak ................... [/FONT]
no wlasnie! Masz racje! Moze tak byc przez jakiegos dupka skretynialego!

Posted

[FONT=Arial]wogóle chyba mnie choróbsko biere... trzepie sie z zimna,w kościach łamie, usnęłam choc nie zamierzałam... boli mnie gardziel i wogóle samopoczucie do rowa... a jeszcze mnie podbuzowali :mad::mad: a miałam liczyć :oops::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jak kiedyś bedzie taka sytuacja na serio???? a my już w to nie uwierzymy :roll: bo uśpia naszą czujność..................... fak ................... [/FONT]
[FONT=Arial]:shake::shake::shake:nie uśpią ....wyczujesz kiedy będzie to prawda ...teraz kiedy się spaliłas ...ale prawdą napewnie nie bedzie APEL powielany po raz któryś APEL BEZ POKRYCIA :angryy:...dziewczyny dokładnie sprawdzały tamte informacje więc nie miej w stosunku do siebie wurzutów sumienia .....

ja za 1szym razem też szalałam :roll::oops:
[/FONT]

Posted

Jak zmienią foty to napweno znów ktoś zareaguje te już większość zna i widziała to nawet na allegro szło

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wogóle chyba mnie choróbsko biere... trzepie sie z zimna,w kościach łamie, usnęłam choc nie zamierzałam... boli mnie gardziel i wogóle samopoczucie do rowa... a jeszcze mnie podbuzowali :mad::mad: a miałam liczyć :oops::roll:[/FONT]
Kuruj sie ciotko teea +zitrony + miodzio i ciepły koc ,szybko zdrowiej:kciuki: bo kto nam sprawozdanie zda zliczenia sziszek

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wogóle chyba mnie choróbsko biere... trzepie sie z zimna,w kościach łamie, usnęłam choc nie zamierzałam... boli mnie gardziel i wogóle samopoczucie do rowa... a jeszcze mnie podbuzowali :mad::mad: a miałam liczyć :oops::roll:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Mleczko z czosnkiem sobie zapodaj i bedzie ok ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]CITRO KAPKi :roll:;)rodem z Czech :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]CITRO KAPKi :roll:;)rodem z Czech :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tym to się ona znieczuli a nie wyleczy :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Kuruj sie ciotko teea +zitrony + miodzio i ciepły koc ,szybko zdrowiej:kciuki: bo kto nam sprawozdanie zda zliczenia sziszek

[FONT=Arial]szisze policzone
tera musze siąść nad xięgowością... uzupełnić :oops::oops: bom zaniedbała
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mleczko z czosnkiem sobie zapodaj i bedzie ok ;)[/FONT]
[FONT=Arial]składników brak :roll:[/FONT]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]CITRO KAPKi :roll:;)rodem z Czech :grins:[/FONT]
[FONT=Arial]ooooooooooo to jest myśl ... fuuuuuu a to takie niedobre :cool1:[/FONT]