Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty :crazyeye:. A w życiu - NIGDY bym dupy na mróz nie wystawiła żeby na księdza czekać. A co on nie ma nóg i palców co by do mnie zapukać?:cool3:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ej Madź kto tam bez pozwoleństwa naszego Klocusia tamacha za ucha?:razz:[/FONT]

on ma palce u nóg i rak.............. chyba bo go na oczy nie widziałam......... ale na płocie wisi tabliczka
area patroled by bullteries securite c.o:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']on ma palce u nóg i rak.............. chyba bo go na oczy nie widziałam......... ale na płocie wisi tabliczka
area patroled by bullteries securite c.o:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic]Nie :mdleje:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi: dobre z ciebie dziecię... bedą z ciebie ludzie :loveu::loveu:[/FONT]

Tak wiem po Tobie to mam:diabloti::loveu::loveu:

A co do wizyt duszpasterskich..

w tamtym roku mama nie zdążyła wrócić z pracy a sama księdza przyjmowac nie bede i ksiądz przychodzi i pyta czy przyjmujemy wizyte a ja :

-NIE!- i jeb drzwiami:evil_lol: Od tamtego momentu nasz proboszcz bardzo mnie lowa:loveu:

Posted

[FONT=Georgia]tak tak...o zgrozo, to znów JA !! :multi::multi:

nie martw się...zaraz sobie ucieknę ale wcześniej wyściskam Was i będę życzyć miłego dnia :loveu::loveu:

Buziaki :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']Tak wiem po Tobie to mam:diabloti::loveu::loveu:

A co do wizyt duszpasterskich..

w tamtym roku mama nie zdążyła wrócić z pracy a sama księdza przyjmowac nie bede i ksiądz przychodzi i pyta czy przyjmujemy wizyte a ja :

-NIE!- i jeb drzwiami:evil_lol: Od tamtego momentu nasz proboszcz bardzo mnie lowa:loveu:

[FONT=Arial]belzebubie TY[/FONT][FONT=Arial] ... tak nie wolno[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]belzebubie TY[/FONT][FONT=Arial] ... tak nie wolno[/FONT]

Wolno, ja tego księdza sie znosiłam od momentu mojej komuni , bo musiałam mu kwiaty dawac i mi na sukienke stanął i porwał:angryy:

To mu grzecznie powiedziałam i pokazałam jak go nie znosze:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Wolno, ja tego księdza sie znosiłam od momentu mojej komuni , bo musiałam mu kwiaty dawac i mi na sukienke stanął i porwał:angryy:

To mu grzecznie powiedziałam i pokazałam jak go nie znosze:evil_lol:

[FONT=Arial]buuuuhahhahahhahahah... EMI ( I EM AJ :razz:) normalnie cie kochom :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuuhahhahahhahahah... EMI ( I EM AJ :razz:) normalnie cie kochom :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Jo ciebie tyż:loveu:

A co miałam zrobić? powiedzieć:
Jasne, prosze wchodzic, ja Pana tak kocham ze ło matko, i łapówke pan dostanie i wogóle i woda swięcona gotowa....

No coment:diabloti:

Normalnie tak kocham księdzÓw że Ide w niedziele do kościoła:diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Cze:multi::multi::multi:
Chlorusiowa liczysz dalej, czy już policzone:cool3:
[FONT=Arial]
nie policzone... dzis w pracy sie relaxuje... liczonko bedzie w domku ... jeszcze z tydzień i po sprawie :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='emdziolek']Jo ciebie tyż:loveu:

A co miałam zrobić? powiedzieć:
Jasne, prosze wchodzic, ja Pana tak kocham ze ło matko, i łapówke pan dostanie i wogóle i woda swięcona gotowa....
No coment:diabloti:

Normalnie tak kocham księdzÓw że Ide w niedziele do kościoła:diabloti:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
nie policzone... dzis w pracy sie relaxuje... liczonko bedzie w domku ... jeszcze z tydzień i po sprawie :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Wierze w Ciebie, wytrzymasz, dasz radę :roll::roll::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Wierze w Ciebie, wytrzymasz, dasz radę :roll::roll::roll::evil_lol:
[FONT=Arial]super że wierzysz ... bo ja w nic nie wierze, nawet sama w siebie ... :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ha ha ha ...ale temata [/FONT]
[FONT=Arial]
a o czym bedziemy gadać... o opłatach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial] .[/FONT]

Posted

[/FONT]
[FONT=Arial] .[/FONT]
[FONT=Arial]ale to MÓJ ulubiony temacik o ludziach w czerniach i purpurach :roll::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale to MÓJ ulubiony temacik o ludziach w czerniach i purpurach :roll::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]mój tysz.... mafia w czarnych habitach :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]super że wierzysz ... bo ja w nic nie wierze, nawet sama w siebie ... :cool1:[/FONT]
Ja wierzę we wszystko:roll::roll: W lepsze jutro, w ludzi... :roll:

I dlatego tak często dostaję kopa w dupe:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mój tysz.... mafia w czarnych habitach :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]to długo będziemy miały o czym rozmawiac:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Ja wierzę we wszystko:roll::roll: W lepsze jutro, w ludzi... :roll:

I dlatego tak często dostaję kopa w dupe:evil_lol:
[FONT=Arial]tak naprawde to ja też.... zgrywam twardziela :diabloti:

wydaje mi sie że wszyscy są tacy jak ja.... nikt mnie nie wyroluje... bo ja bym MU tego nie zrobiła i O!! kop za kopem...
"miękkie serce- twarda doopa";)
"nie rób komuś dobrze, nie bedzie Ci żle"- tego sie jeszcze nie nauczyłam i chyba z moim charakterem sie nie naucze:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak naprawde to ja też.... zgrywam twardziela :diabloti:

wydaje mi sie że wszyscy są tacy jak ja.... nikt mnie nie wyroluje... bo ja bym MU tego nie zrobiła i O!! kop za kopem...
"nie rób komuś dobrze, nie bedzie Ci żle"- tego sie jeszcze nie nauczyłam i chyba z moim charakterem sie nie naucze:cool1:
[/FONT]
[FONT=Arial]Nie da się zmienic charakterku ot tak sobie....chamstwa , obłudy , obojętności ...tego się nie da nauczyc ...jak nie masz tego w sobie to całe życie będziesz zbierac kopy...wiem cosik o tym :oops::oops::oops:...bo i mnie cały żywot wydaje że tak jak ja wszyscy tylko chcą dobrze , są uczciwi , szczerzy , a tu doopa jak po raz kolejny budzisz się ze świadomością że znów dałaś się wystawic do wiatru:cool3:[/FONT]

Posted

[/FONT]
[FONT=Arial] .[/FONT] [FONT=Century Gothic]zawsze to jakiś temat :evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak naprawde to ja też.... zgrywam twardziela :diabloti:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic] No[/FONT][FONT=Century Gothic]rmalnie jakbym siebie widziała :crazyeye: Mój TZ już powtarza po 100 kroć. Nie daj się robić, czemu to zawsze ty dostaje po doopie. No ale cóż juz chyba taka moja dola. Jakoś nie umiem być bezwzględna i wyrachowana :shake:
Ale za to jestem jaka jestem :multi::loveu:

Ujjjjjjjjjjjjjjjj Wiśniewskim pojechało
[/FONT]
:splat: