Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo... kolejna... juz Ale ciągam po tych kopalniach cudów:evil_lol::evil_lol: przyjedź mam 2 fajne :grins: [/FONT] [FONT=Arial]potwierdzam :razz::razz:...ciąganie po szamtexach wchodzi w krew i jest super sprawą i są tam fajnieste rzeczy :multi::multi:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] a ja miała gościów... ooo jeden z nich ;) zamęczył mi psa i pojechali [/FONT] [FONT=Arial]a ffcale ze nie zamęczyli :razz::razz:...pieso było szczęśliwe :loveu::loveu::loveu::grins:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Teraz w odwiedziny cały klan Rydzewskich jeździ? Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='sota36']Ten men to taki " Alutkowaty" nie? [FONT=Arial]Alutkowy i Cezarkowy :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Wilejkaros']Teraz w odwiedziny cały klan Rydzewskich jeździ? [FONT=Arial]a bywa że i tak :grins: a dlaczemu pyta:razz::razz: u nas to normalne ;)[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bo szukam rodziny, do której mogę się podpiąć, coby się do Klockowych na herbatę wkręcić ;D Quote
e.v.a Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 witanko :multi: widzialam foteczki Klocusia i jakiejs dziewczynki:hmmmm::diabloti::evil_lol::loveu: Quote
Paula Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witaj Magdzialeno :loveu: Poczytałam, ale już nie pamiętam co miałam napisać :oops: Mózg mi zamarzł po spacerku :cool1: http://images32.fotosik.pl/96/1a40b896e03c6486.jpg Klocunio chyba zadowolony, wymiziany :loveu: A jakie Qba ma już długie włosy :-o i kolorek fajny :razz: Remanentu Ci nie zrobię, ale rady, porady i rozliczenia roczne dla dobrych znajomych robię za free :razz: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='emdziolek']Witanko Klocusiowa:razz: Napewno spodoba ci sie nr zadania jakie mamy zrobić z fizy:evil_lol: strona 69, zadanie 6.66:diabloti: A wczoraj policzyłam pięcio i jedno groszówki i wyszło mi 6,66zł:diabloti: AUTENTYCZNIE, zeby nei było że zmyslam:evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi: dobre z ciebie dziecię... bedą z ciebie ludzie :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='agbar']pokój temu blogasowi:diabloti: i wszystkim odwiedzajacym:) [FONT=Arial]amen![/FONT] [quote name='sota36']Ten men to taki " Alutkowaty" nie? [FONT=Arial]nooo [/FONT]:razz: [quote name='Wilejkaros']Teraz w odwiedziny cały klan Rydzewskich jeździ? [FONT=Arial]3/4 klanu.... nie było Ozziego:lol:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Bo szukam rodziny, do której mogę się podpiąć, coby się do Klockowych na herbatę wkręcić ;D [FONT=Arial]kiedy o której.... wpadaj... herbatki ci u mła dostatek :loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']witanko :multi: widzialam foteczki Klocusia i jakiejs dziewczynki:hmmmm::diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']Witaj Magdzialeno :loveu: Poczytałam, ale już nie pamiętam co miałam napisać :oops: Mózg mi zamarzł po spacerku :cool1: http://images32.fotosik.pl/96/1a40b896e03c6486.jpg Klocunio chyba zadowolony, wymiziany :loveu: A jakie Qba ma już długie włosy :-o i kolorek fajny Remanentu Ci nie zrobię, ale rady, porady i rozliczenia roczne dla dobrych znajomych robię za free :razz: [FONT=Arial]Qba dał sie naciągnąć na rzucenie zabawki... a jak raz rzucił to tradycyjnie został klocusiowym jeleniem.. MUSIAŁ rzucać do upadłego :evil_lol: aaalllee był szczęśliwy:multi::loveu:[/FONT] przychód 30 000 rozchód 35 000 :grins: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]:multi:berek ......:multi::multi::multi:nie zaspałaś :multi::multi::multi: chcesz Markiza do kawy :razz::razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:berek ......:multi::multi::multi:nie zaspałaś :multi::multi::multi: chcesz Markiza do kawy :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]bereczek... poprosze :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bereczek... poprosze :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]już podaje jo nie scioł..........oddam w sobote [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [FONT=Arial] lece do pracuchy.. paaaaaaaaaaaaaa[/FONT] Quote
BeaC Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wizyta duszpasteska [/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic] Boszzzzz jak ja tego nienawidze. Sztuczna gadka, co tam słychać a gdzie pracujesz a mąż, a mama a tata... stratata........ Posiedzi ten jakby kij połknął a potem tylko looka gdzie koperta :shake: a jak mu raz nie dałam (bo zapomniałam - naprawdę:lol:) to się tak na koniec obruszył że tylko mi zamiótł podłogę w przedpokoju tą swoją kiecką i juz go nie było. NIENAWIDZE tego no ale muszę przecierpieć przede mna jeszcze komunia małej więc zagryzę zęby i przyjmę jak przylezie i łapówkę też dam co by nas sobie w tej swojej księdze zapisał :evil_lol: Witanko popołudniową porą :loveu:[/FONT] dlatego ja nie biorę:diabloti::diabloti::diabloti: poza tym na naszej wsi to Ty musisz księdza zaprosić......... trzeba stać na mrozie i oczekiwac :diabloti::diabloti::diabloti: witaj pracusiu i jak tam............. zamarznięta czy odtajana:diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] lece do pracuchy.. paaaaaaaaaaaaaa[/FONT] [FONT=Arial]na mietle :crazyeye::crazyeye::crazyeye:????aaaa przeca Rządowa nie odpalila wczoraj [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='BeaC']dlatego ja nie biorę:diabloti::diabloti::diabloti: poza tym na naszej wsi to Ty musisz księdza zaprosić......... trzeba stać na mrozie i oczekiwac [FONT=Century Gothic]No co ty :crazyeye:. A w życiu - NIGDY bym dupy na mróz nie wystawiła żeby na księdza czekać. A co on nie ma nóg i palców co by do mnie zapukać?:cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ej Madź kto tam bez pozwoleństwa naszego Klocusia tamacha za ucha?:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='BeaC']dlatego ja nie biorę:diabloti::diabloti::diabloti: poza tym na naszej wsi to Ty musisz księdza zaprosić......... trzeba stać na mrozie i oczekiwac :diabloti::diabloti::diabloti: witaj pracusiu i jak tam............. zamarznięta czy odtajana:diabloti: [FONT=Arial]witanko Bea!!! :multi::multi: ja też NIE BIORE :diabloti: specjalne zaproszeni??? :crazyeye::crazyeye: i może jeszcze pocałować panicza w dupcie?? :shake::shake: pasożytom mówimy stanowcze NIE!! :diabloti: już odtajana... dziś mam wolne w pracy od liczenia... 3 godz, to sobie daruje...[/FONT][FONT=Arial] w domciu bede xięgować ;) [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]na mietle :crazyeye::crazyeye::crazyeye:????aaaa przeca Rządowa nie odpalila wczoraj [/FONT] [FONT=Arial]dzisio tysz nie [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty :crazyeye:. A w życiu - NIGDY bym dupy na mróz nie wystawiła żeby na księdza czekać. A co on nie ma nóg i palców co by do mnie zapukać?:cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ej Madź kto tam bez pozwoleństwa naszego Klocusia tamacha za ucha?:razz:[/FONT] [FONT=Arial]że co robi, za tym uchem??[/FONT][FONT=Arial] QBA od Alicji [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]że co robi, za tym uchem??[/FONT][FONT=Arial] QBA od Alicji [/FONT] [FONT=Century Gothic]Oj nie czepiaj się literówka mi sie stała jakos tak sama:niewiem::evil_lol: Tarmacha miało być! Qba:crazyeye: to on taki wielki jest - jakoś mi sie wydawało że on jakis młodszy jest - jak widać znów mi sie źle wydawało:oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] już odtajana... dziś mam wolne w pracy od liczenia... 3 godz, to sobie daruje...[/FONT][FONT=Arial] w domciu bede xięgować ;) :cool2: dobra myśl [/FONT] [FONT=Arial]dzisio tysz nie osz kurde ...zaś strajk :mad: [/FONT] [FONT=Arial]że co robi, za tym uchem??[/FONT][FONT=Arial] QBA od Alicji [/FONT] [FONT=Arial]tysz chciałam zapytać :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]tysz chciałam zapytać :roll:[/FONT] A[FONT=Century Gothic]le się czepiacie jak słowo daję no - zawstydziłam się przez was Kreatywnie pomyślcie! [/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj nie czepiaj się literówka mi sie stała jakos tak sama:niewiem::evil_lol: Tarmacha miało być! Qba:crazyeye: to on taki wielki jest - jakoś mi sie wydawało że on jakis młodszy jest - jak widać znów mi sie źle wydawało:oops:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....aaaaaaaaa tarmacha :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]no Qba troszkę nam się urodził :cool1:jakieś 18 lat i prawie 4 miesiące temu :roll:[/FONT] [quote name='apple']A[FONT=Century Gothic]le się czepiacie jak słowo daję no - zawstydziłam się przez was Kreatywnie pomyślcie! [/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]myślę kreatywnie :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] Qba:crazyeye: to on taki wielki jest - jakoś mi sie wydawało że on jakis młodszy jest - jak widać znów mi sie źle wydawało:oops:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....aaaaaaaaa tarmacha :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]no Qba troszkę nam się urodził :cool1:jakieś 18 lat i prawie 4 miesiące temu [/FONT] [FONT=Arial]Ala miała wcześnie Qbe dlatego cie to zmyliło... młoda mamcia z takim podrostkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....aaaaaaaaa tarmacha :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]no Qba troszkę nam się urodził :cool1:jakieś 18 lat i prawie 4 miesiące temu :roll:[/FONT] [FONT=Arial]myślę kreatywnie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No wiesz jak bys ty kreatywnie nie myslała to ja bym się musiała powaznie zastanowić co ty w tym przedszkolu tak na prawde robisz ;):evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ala miała wcześnie Qbe dlatego cie to zmyliło... młoda mamcia z takim podrostkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Madzia :p...wpadnij wyczyścić monitor :grins:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz jak bys ty kreatywnie nie myslała to ja bym się musiała powaznie zastanowić co ty w tym przedszkolu tak na prawde robisz ;):evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]uffff....nareszcie KTOŚ we mnie wierzy :razz:;)[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]uffff....nareszcie KTOŚ we mnie wierzy :razz:;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zawsze i wszędzie :lol: I nie ktos ino JO! :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts