clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nooooo tera tak bedzie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] to co... na dogo zostaną same 16tki ... tfu czternastki :roll: ide spać bo Qba mnie z wyra wywołal ze mi ktos klika na GG :razz:;) [/FONT] [FONT=Arial]po co cie wołał... przeca nic ważnego to nie było :loveu:[/FONT] [quote name='malawaszka']współczuję niedźwiedzico :evil_lol: tylko uważaj, żebyś się nie przeliczyła :shake: [FONT=Arial]dziękuję za współczucia... należą sie.... nienawidze przełomu roku :angryy:[/FONT] [quote name='Medorowa']Cze Misiu:grins::grins: [FONT=Arial]cze medorkowa :multi:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: Berek ...przyjszłam z Misiem :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]oooooo :multi: ma takiego misia :bigcool::bigcool: DOBERECZEM WAM!!!! lece do pracuchy.... liczyć towar komisowy :mdleje: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Wam :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skończyłam podliczanie towaru fakturowanego :bigcool::bigcool: jutro liczenie towaru komisowego :shock::shock: a potem wyliczenie roku :razz::razz: sprawdzenie sprzedaż z xięgowością.... :mdleje: czyli za jakies tydzień wróce do was...:placz::placz:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Georgia]super że podliczanie skończyłaś i cholera szkoda że tyle jeszcze pracy przed Tobą...ale dasz radę w końcu Klockowa jesteś :loveu: Pozdrawiam i powodzenia :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
BeaC Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ufffffffffffff jakoś przebrnełąm w końcu był pomarańczak jak mu sprzatałaś........ nieźle narozrabialisci i było:mad::mad::mad: połamane drzewko <jego TEŻ boliiiii:placz:> :diabloti: witaj zacyfrowana............... nie lubisz cyferek????:diabloti: bład a te na banknotach?????:razz: pozdrowienia ponowemu dla całej familiji:cool3::lol: Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...na cmentarzu ;)... mam 4696 postów zapisalam se żeby nie zapomniec ;)[/FONT][FONT=Century Gothic] Ja mam gdześ ok 700 ale tyż mi szoda :placz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] swoją drogą.... cały dzień nas nie ma... nie wiem skąd sie tyle garów bierze..... ma ktoś do nasz klucz?? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Klocuś kucharzy:razz:? A tak poza tym to przyszłam się przywitać ładnie jak na grze(sz)ną dziewczynke przystalo :lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 2 3 4 6 5 7 8 9 0 6 7 8 3 9 8 7 5 6 3 4 0 9 8 7 7 7 7 [SIZE=2]:grins::grins::grins: :diabloti: Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Wam:multi: :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]super że podliczanie skończyłaś i cholera szkoda że tyle jeszcze pracy przed Tobą...ale dasz radę w końcu Klockowa jesteś :loveu: Pozdrawiam i powodzenia :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]dam rade... musze... 7 lat dawałam :roll: to i teraz to zrobie ;) cześć żonkilko:multi:[/FONT] [quote name='BeaC']ufffffffffffff jakoś przebrnełąm w końcu był pomarańczak jak mu sprzatałaś........ nieźle narozrabialisci i było:mad: połamane drzewko <jego TEŻ boliiiii:placz:> :diabloti: witaj zacyfrowana............... nie lubisz cyferek????:diabloti: bład a te na banknotach?????:razz: [FONT=Arial]aaaaaaaaaa... te to lubie... a im więcej zer tym lepiej :diabloti:[/FONT] pozdrowienia ponowemu dla całej familiji:cool3::lol: [FONT=Arial]i vice versa :loveu: przebrnięta Beo:loveu:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] Ja mam gdześ ok 700 ale tyż mi szoda :placz:[/FONT] [FONT=Arial] nie 700 tylko 314 :diabloti: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Klocuś kucharzy? A tak poza tym to przyszłam się przywitać ładnie jak na grze(sz)ną dziewczynke przystalo :lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie mozliwe- klocuś nie zostaje sam w domu... co dzień idzie na służbe bo mojej sis agnes :grins: witam w grzecz(sz)nej rozdziewiczonej galeryji :loveu: [/FONT] [quote name='Medorowa'] 2 3 4 6 5 7 8 9 0 6 7 8 3 9 8 7 5 6 3 4 0 9 8 7 7 7 7 [SIZE=2]:grins::grins: :diabloti: :mdleje: [FONT=Arial] no i mamy zime... auto nie odpaliło... mróz jak cholewcia... nogi mi odtajają...palce odpadają... na razie więc nie moge liczyć :roll: długopisa wylatuje mi z rąk.... alem wściekła.... na dzień dobry wchodząc do pracy... jakieś babsko sie mi przygląda... od dentystki... ale jak mi sie przygląda... taka perwercha... patrzy i patrzy.. i luka.. i mało na mnie nie wlazła żeby mnie oblukać...czuje jej wzrok na sobie... no więc obracam sie i pytam "a pani co mne tak ogląda?? brudna jestem czy co??" :grins: tera dyskutują jaka ta MŁODZIEŻ jest wredna :diabloti: ide sie przyłączyć do dyskusji... że tez tak myśle... za moich czasów ..........:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]po co cie wołał... przeca nic ważnego to nie było :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nie czytał ;)więc wołał :evil_lol:....nieważne powiadasz :hmmmm: ;)[/FONT] [FONT=Arial] oooooo :multi: ma takiego misia :bigcool::bigcool: wiem :loveu: DOBERECZEM WAM!!!! Dobereczek Ci :multi: lece do pracuchy.... liczyć towar komisowy :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]leć i licz ;)[/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]witam w grzecz(sz)nej rozdziewiczonej galeryji :loveu: [/FONT] :mdleje: [FONT=Arial]...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] no i mamy zime... auto nie odpaliło... mróz jak cholewcia... nogi mi odtajają...palce odpadają... na razie więc nie moge liczyć :roll: długopisa wylatuje mi z rąk.... zimno jak 105 ...uchi mi odpadły:razz::razz: alem wściekła.... na dzień dobry wchodząc do pracy... jakieś babsko sie mi przygląda... od dentystki... ale jak mi sie przygląda... taka perwercha... patrzy i patrzy.. i luka.. i mało na mnie nie wlazła żeby mnie oblukać...czuje jej wzrok na sobie... no więc obracam sie i pytam "a pani co mne tak ogląda?? brudna jestem czy co??" :grins: tera dyskutują jaka ta MŁODZIEŻ jest wredna :diabloti: ide sie przyłączyć do dyskusji... że tez tak myśle... za moich czasów ..........:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....powiedz ...niech mohery poczekają ;)....przybywam :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]oooooo :multi: maMMMMM takiego misia :bigcool::bigcool: DOBERECZEM WAM!!!! [/FONT] [FONT=Arial]tera widze że jeszcze spałam jak to pisałam....:evil_lol::evil_lol: dobereczeM :mdleje: no ale fakt... zaspałam... wstałam 8:40 to oki jeszcze byli zamkniete :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera widze że jeszcze spałam jak to pisałam....:evil_lol::evil_lol: dobereczeM :mdleje: no ale fakt... zaspałam... wstałam 8:40 to oki jeszcze byli zamkniete :cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]O 8.40 wstałas i jeszcze niewyspana jesteś - nie grzesz Madź :shake::mad:. Ja wstaje to jest jeszcze baardzo ciemno :placz:. [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie 700 tylko 314 :diabloti:[/FONT] ź[FONT=Century Gothic]le się wyraziłam:oops::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] chodziło mnie o to że miałabym tak gdzieś około 700 gdyby mi nie zaiwanili. A ty to zaraz wszystko wyszeperasz - szperaczku :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O 8.40 wstałas i jeszcze niewyspana jesteś - nie grzesz Madź :shake::mad:. Ja wstaje to jest jeszcze baardzo ciemno :placz:. [FONT=Arial]ale ja jak boxerka... mogłabym spac i spać... mam tak od zeszłej zimy...:roll: wcześniej starczało mi 4 godz snu ;) sama o siebie sie martwie... robiłam badania...miesiąc temu... ale jeszcze nie dotarłam z wynikami:roll::oops:[/FONT] [/FONT] ź[FONT=Century Gothic]le się wyraziłam:oops::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] chodziło mnie o to że miałabym tak gdzieś około 700 gdyby mi nie zaiwanili. A ty to zaraz wszystko wyszeperasz - szperaczku :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]bo jesztem miszczem szperania... dlatego łaże po ciucholandach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bo jesztem miszczem szperania... dlatego łaże po ciucholandach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:roflt::roflt::roflt::roflt: :klacz: [FONT=Century Gothic]To[/FONT][FONT=Century Gothic] musze się z tobą kiedyś wybrać ja tam nic nie moge znaleść a moje kumpele naprawde fajne rzeczy przynoszą i aż mi wtedy głupio :roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt: :klacz: [FONT=Century Gothic]To[/FONT][FONT=Century Gothic] musze się z tobą kiedyś wybrać ja tam nic nie moge znaleść a moje kumpele naprawde fajne rzeczy przynoszą i aż mi wtedy głupio :roll:[/FONT] [FONT=Arial]nooo... kolejna... juz Ale ciągam po tych kopalniach cudów:evil_lol::evil_lol: przyjedź mam 2 fajne :grins: [/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo... kolejna... juz Ale ciągam po tych kopalniach cudów:evil_lol::evil_lol: przyjedź mam 2 fajne :grins: [/FONT] [FONT=Century Gothic]dobra! chetnie:multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]jaaaaaaaaaaaaaa... a mie sie przypomniało że dziś u nas wizyta duszpasterska :mdleje: od 15-20... chyba musze sie urwać z roboty coby zdążyć ... :grins: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ino nie wiem czy mu koperte dawać, bo tera to sie nazywa łapówkarstwem... i idzie sie siedzieć do pierdla :roll:[/FONT] Quote
ice_t Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jaaaaaaaaaaaaaa... a mie sie przypomniało że dziś u nas wizyta duszpasterska :mdleje: od 15-20... chyba musze sie urwać z roboty coby zdążyć ... :grins:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ino nie wiem czy mu koperte dawać, bo tera to sie nazywa łapówkarstwem... i idzie sie siedzieć do pierdla :roll:[/FONT] hej dzień doberek wszystkim, u mnie był wczoraj , przyszedł pokropił zobaczy że koperty nie ma to 2 słowa z nami zamienił i poleciał jak by się paliło Quote
sota36 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no i mamy zime... auto nie odpaliło... mróz jak cholewcia... nogi mi odtajają...palce odpadają... na razie więc nie moge liczyć :roll: długopisa wylatuje mi z rąk.... alem wściekła.... na dzień dobry wchodząc do pracy... jakieś babsko sie mi przygląda... od dentystki... ale jak mi sie przygląda... taka perwercha... patrzy i patrzy.. i luka.. i mało na mnie nie wlazła żeby mnie oblukać...czuje jej wzrok na sobie... no więc obracam sie i pytam "a pani co mne tak ogląda?? brudna jestem czy co??" :grins: tera dyskutują jaka ta MŁODZIEŻ jest wredna :diabloti: ide sie przyłączyć do dyskusji... że tez tak myśle... za moich czasów ..........:diabloti:[/FONT] glupios by wygladala z samym tulowiem! oj glupios! jak jeszcze " rynce" odpadna! Co do mlodziezy - tak babciu Klocusiowa! Za Twoich a wczesniej moich czasow to byla mlodziez! ustepowala staruskom miejsca w tramwajajkach! [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo... kolejna... juz Ale ciągam po tych kopalniach cudów:evil_lol::evil_lol: przyjedź mam 2 fajne :grins: [/FONT] czy ja tez mogie??? KOCHAM CIUCHOLANDY!!!! [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jaaaaaaaaaaaaaa... a mie sie przypomniało że dziś u nas wizyta duszpasterska :mdleje: od 15-20... chyba musze sie urwać z roboty coby zdążyć ... :grins: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ino nie wiem czy mu koperte dawać, bo tera to sie nazywa łapówkarstwem... i idzie sie siedzieć do pierdla :roll:[/FONT] wizytacje duszpasterka postrasz Klockiem! oj biedny ten klocus - na taka zaraze moze byc nastawiony! Zaraz go potem zaszczep nie tylko na wscieklizne ale i na inne pieronskie choroby! Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jaaaaaaaaaaaaaa... a mie sie przypomniało że dziś u nas wizyta duszpasterska :mdleje: od 15-20... chyba musze sie urwać z roboty coby zdążyć ... :grins: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ino nie wiem czy mu koperte dawać, bo tera to sie nazywa łapówkarstwem... i idzie sie siedzieć do pierdla :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wizyta duszpasteska [/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic] Boszzzzz jak ja tego nienawidze. Sztuczna gadka, co tam słychać a gdzie pracujesz a mąż, a mama a tata... stratata........ Posiedzi ten jakby kij połknął a potem tylko looka gdzie koperta :shake: a jak mu raz nie dałam (bo zapomniałam - naprawdę:lol:) to się tak na koniec obruszył że tylko mi zamiótł podłogę w przedpokoju tą swoją kiecką i juz go nie było. NIENAWIDZE tego no ale muszę przecierpieć przede mna jeszcze komunia małej więc zagryzę zęby i przyjmę jak przylezie i łapówkę też dam co by nas sobie w tej swojej księdze zapisał :evil_lol: Witanko popołudniową porą :loveu:[/FONT] Quote
emdziolek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witanko Klocusiowa:razz: Napewno spodoba ci sie nr zadania jakie mamy zrobić z fizy:evil_lol: strona 69, zadanie 6.66:diabloti: A wczoraj policzyłam pięcio i jedno groszówki i wyszło mi 6,66zł:diabloti: AUTENTYCZNIE, zeby nei było że zmyslam:evil_lol: Quote
agbar Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 pokój temu blogasowi:diabloti: i wszystkim odwiedzajacym:) Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]spóźniłam sie na kolende... tera to już po ptokach:roll::roll::roll:[/FONT] Quote
sota36 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='emdziolek']Witanko Klocusiowa:razz: Napewno spodoba ci sie nr zadania jakie mamy zrobić z fizy:evil_lol: strona 69, zadanie 6.66:diabloti: A wczoraj policzyłam pięcio i jedno groszówki i wyszło mi 6,66zł:diabloti: AUTENTYCZNIE, zeby nei było że zmyslam:evil_lol: ty Szatanie! A kysz! :) [quote name='agbar']pokój temu blogasowi:diabloti: i wszystkim odwiedzajacym:) Aaaaaaaaamen ( jako dzieciak zmuszony do uczestnictwa w nabozenstwach co niedziele, zawsze mowilam, a wlasciwie ryczalam na calykociol - "AMENT!") [quote name='clockwork'][FONT=Arial]spóźniłam sie na kolende... tera to już po ptokach:roll::roll::roll:[/FONT] diablico Ty! maro nieczysta! Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]spóźniłam sie na kolende... tera to już po ptokach:roll::roll::roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Już czuję jak ci przykro z tego powodu :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witamy wieczorkirm :multi::multi: to na otarcie łez:placz:cobyś nie myślała że Cię w życiu ominęło coś ważnego http://video.google.pl/videoplay?docid=-375452207387918069&q=kmn+wizyta+ksi%C4%99dza&total=18&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witamy wieczorkirm :multi::multi: to na otarcie łez:placz:cobyś nie myślała że Cię w życiu ominęło coś ważnego http://video.google.pl/videoplay?docid=-375452207387918069&q=kmn+wizyta+ksi%C4%99dza&total=18&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 [FONT=Arial]buuhahhha... oglądałam to już kiedys w TiVi ... dobre dobre :evil_lol::evil_lol: a ja miała gościów... ooo jeden z nich ;) zamęczył mi psa i pojechali [/FONT] Quote
Recommended Posts