Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='basienka22']Trzymam [SIZE=2]Alicjarydzewska za słowo.Ale powiem że jak narazie wystarcza mi mąż,królik którego Clokwork poluje na pasztet :evil_lol: :evil_lol: i żółw !No ale z czasem piesek się przyda!!A co do Klocuszkowej to pracowita z niek kobitka.Bardzo Ją lubię:oops: :eviltong: !!Pozdrawiam;)....dobry pasztet nie jest zły i Klocek o tym wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a z tą praca to lepiej niech Klocusiowa nie przesadza ...bo sie zapracuje na maxa i kogo nam przyjdzie lubiać;):oops: A w avatarku to chyba Wiki:razz: Quote
clockwork Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno zjadł jakąś gromadkę dziecek na spacerku;) Cześć Klockowe ......:multi::multi::multi: Czy nadal udzielasz się w pracy czy na dogo;) ja sie obijam, ale kompa nam okupuje koleś który tłumaczy nam texty na naszą www- po niemiecku :placz: [quote name='shirrrapeira']Witaj Klocusiu, Klocuszkowa i Klocuszkowy. Biedny Klockus nie chce jesc, moze jest chory?? twardziel z niego- nie choruje- czasem nie chce mu sie jeść... [quote name='basienka22']:crazyeye: Klocuszkowa niemów że niemasz chwili dla dogo:mad: ,zaskakujesz mnie:crazyeye: !! Ps.Zaraziłaś i mnie ......:angryy: :mad: :angryy: chodz niemam pieska:placz: no ale za to mam męża :evil_lol: i kochaną córeczkę:loveu: !Pozdrawiam serdecznie!! Barabara!!!! :multi: ... kochana córeczka:loveu: i ... ehhhh... ten twój mąż :mad: Barabara- skąd masz 3 posty :hmmmm:, gdzie sie jeszcze wypowiadałaś?? :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Klockowa sie zapracowała dziś na maxa................;)o pieska nie martw załatwimy :p buuuuu... dopiero mnie dopuścili.... i już do domu... buuuuu :placz: Quote
clockwork Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='basienka22']Trzymam [SIZE=2]Alicjarydzewska za słowo.Ale powiem że jak narazie wystarcza mi mąż,królik którego Clokwork poluje na pasztet :evil_lol: :evil_lol: i żółw !No ale z czasem piesek się przyda!!A co do Klocuszkowej to pracowita z niek kobitka.Bardzo Ją lubię:oops: :eviltong: !!Pozdrawiam zamień męża na psa... psa da sie wyszkolić...:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'];)....dobry pasztet nie jest zły i Klocek o tym wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a z tą praca to lepiej niech Klocusiowa nie przesadza ...bo sie zapracuje na maxa i kogo nam przyjdzie lubiać;):oops: A w avatarku to chyba Wiki:razz: Viki w avatarku ... tyś je szprytno Alu... Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:pojawiłaś się ......pogoń gościa przecież od kompa oczy sobie zepsuje;) Quote
basienka22 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No Madziu mam bo zagladałam na tatuaże i też się wypowiedziałam:p A męża zamienie na psa a nawed oddam:evil_lol: bo już go niechce:eviltong: !!Może ktos chce???:diabloti: Jak narazie to spróboje męża wyszkolić!Chodz w to niewierze:shake: !No ale może kiedys się uda:???: !!Chyba w to niewierze:wallbash: !!!Pozdrawiam serdecznie!!Będe was nawiedzać:evil_lol: !!! Quote
małyskrzat Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='basienka22']No Madziu mam bo zagladałam na tatuaże i też się wypowiedziałam:p A męża zamienie na psa a nawed oddam:evil_lol: bo już go niechce:eviltong: !!Może ktos chce???:diabloti: Jak narazie to spróboje męża wyszkolić!Chodz w to niewierze:shake: !No ale może kiedys się uda:???: !!Chyba w to niewierze:wallbash: !!!Pozdrawiam serdecznie!!Będe was nawiedzać:evil_lol: !!! pozwolę się wtrącić-pies jest bardziej podatny na szkolenie-przynajmniej szybciej łapie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Łomatko ale mnie to daaawnoooo nie było! słyszałaś coś o niejakiej polanie śmierci w lasku an Bożka? xD Quote
basienka22 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 pozwolę się wtrącić-pies jest bardziej podatny na szkolenie-przynajmniej szybciej łapie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: MałySkrzat jasne że można się wtrącić i powiem Ci że masz racje!!Pies jest bardziej podatny na komendy niz mąż :evil_lol: Szkoda że ich nieda się tak wytresować:-( ! Łomatko ale mnie to daaawnoooo nie było! słyszałaś coś o niejakiej polanie śmierci w lasku an Bożka? xD O Jakiej polanie na Bozka tu mowa jesli moge wiedziec????? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)mówisz masz .....u nas jak w chińskiej knajpie;)kisiel i ciastka... :eek2: ale kisiel i ciastka były z kota. Teraz jakieś nowe są? Quote
małyskrzat Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='basienka22']MałySkrzat jasne że można się wtrącić i powiem Ci że masz racje!!Pies jest bardziej podatny na komendy niz mąż :evil_lol: Szkoda że ich nieda się tak wytresować:-( ! wychować:lol: bo wytresować to tak nieładnie brzmi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zresztą jakkolwiek by tego nie nazwać i tak przewaga jest po stronie psa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kolckowa a co Cie dzisiaj tak malo bylo, praca się wymigujesz :mad: Nie martwiej sie jednym zdjęciem :shake:;) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:pojawiłaś się ......pogoń gościa przecież od kompa oczy sobie zepsuje;) Alu!!!! był u nas niemiec:eek2: siedział na kompie... :user: nawet rękę mi podał :flaming:... przedstawiał się... ale to chyba nie ten niemiec... nie altzhaimer... albo??? :hmmmm: w każdymbądź razie- wczoraj okupywał nasz komputer... i nie dopuścił mnie :placz: basienka22 napisał(a):No Madziu mam bo zagladałam na tatuaże i też się wypowiedziałam A męża zamienie na psa a nawed oddam:evil_lol: bo już go niechce:eviltong: !!Może ktos chce???:diabloti: Jak narazie to spróboje męża wyszkolić!Chodz w to niewierze:shake: !No ale może kiedys się uda !!Chyba w to niewierze:wallbash: !!!Pozdrawiam serdecznie!!Będe was nawiedzać !!! aaaa... to zara tam lece :scared: myślałam że darecka może ma bloga Sabci, bo ją namawiałam :modla::modla:, a łodemnie znikła...:mad: małyskrzat napisał(a):pozwolę się wtrącić-pies jest bardziej podatny na szkolenie-przynajmniej szybciej łapie widzisz barabara... likwidujemy twojego męża, ja Ci fundne psa.......... i będą żyli długo i szczęśliwie... Samturia napisał(a):Łomatko ale mnie to daaawnoooo nie było! słyszałaś coś o niejakiej polanie śmierci w lasku an Bożka? xD samturia!!! pisz coś więcej!!!!! nic nie słyszałam!!!! o co chodzi??? dawaj z tematem!!!! basienka22 napisał(a):MałySkrzat jasne że można się wtrącić i powiem Ci że masz racje!!Pies jest bardziej podatny na komendy niz mąż :evil_lol: Szkoda że ich nieda się tak wytresować ! O Jakiej polanie na Bozka tu mowa jesli moge wiedziec????? twój mąż ma coś z psa- tylko szczekać potrafi... małyskrzat napisał(a):wychować:lol: bo wytresować to tak nieładnie brzmi:evil_lol: zresztą jakkolwiek by tego nie nazwać i tak przewaga jest po stronie psa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a):Kolckowa a co Cie dzisiaj tak malo bylo, praca się wymigujesz :mad: Nie martwiej sie jednym zdjęciem :shake:;) nie praca... tylko TEN NIEMIEC ;)- JAKIM ZDJĘCIEM??? nic nie martwiam... agnes napisał(a):O jakiej polanie śmierci ? :crazyeye: ja słyszałam o polanie śmieci :evil_lol: a mieszkam zaraz przy lasku. Zaciekawiło mnie co piszesz bo mnie się nic o uszęta nie obiło. samturia!!! halo!!!! ludzie żądni rozwinięcia temata. Może to plota, bo moja siostra czasem chodzi tam z Clockworkiem, więc może ktoś puścił fame że tam pies morderca :roflt: Quote
BeaC Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witaj...............................................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basienka22 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witam serdecznie! twój mąż ma coś z psa- tylko szczekać potrafi... Madziu sama wiesz że on tylko szczeka ale żeby coś robił:angryy: Bez komentarza:mad: :mad: !!A co wiecie o tej polanie śmierci na bożka??? Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 basienka22 napisał(a):Witam serdecznie! Madziu sama wiesz że on tylko szczeka ale żeby coś robił:angryy: Bez komentarza:mad: :mad: !!A co wiecie o tej polanie śmierci na bożka??? czekamy na odzew samturii- co ona tam wie...:crazyeye: agnes napisał(a):To ja już nie mogę z Klockiem do lasku ??:-( . Kurtka bombka , a wiedziałam ,że z tego będą kłopoty:angryy: , ale żeby od razu mordercę z milusiej psinki robić:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja zaś dzisio z doskoku- wczoraj niemiec, dzisiaj czesi... czeski film normalnie!!:eviltong: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 a tu zaś cisza.... :mad: no to jak tak to ... ja lece "na chwile" do urzedu... bede walczyć bo ja kce takie blachy... Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):ale kisiel i ciastka były z kota. Teraz jakieś nowe są?teraz są na smalcu:angryy:mojej teściowej:diabloti: clockwork napisał(a):Alu!!!! był u nas niemiec:eek2: siedział na kompie... :user: nawet rękę mi podał :flaming:... przedstawiał się... ale to chyba nie ten niemiec... nie altzhaimer... albo??? :hmmmm: w każdymbądź razie- wczoraj okupywał nasz komputer... i nie dopuścił mnie:razz:no masz ....a co sie u was takie międzynarodowe towarzycho rozbija...wczoraj //nie TEN// Niemiec dzisiaj Czech .....kiedy wkraczają rosjanie:crazyeye:no weź że zrób z nimi porządek ...jak można tak zaniedbywać dogo:shake: clockwork napisał(a):a tu zaś cisza.... :mad: no to jak tak to ... ja lece "na chwile" do urzedu... bede walczyć bo ja kce takie blachy... :razz:no i co z tymi blatami:cool3: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):teraz są na smalcu:angryy:mojej teściowej:diabloti: fujjj... !!!! ten smalec Twojej teściowej... wogóle tak czytam te Wasze narzekania- to wszystkie macie te teściowe jakieś lipne... ze wszystkich których znam- tylko mój Pawcio ma SUPER TEŚCIOWĄ!!! :eviltong: :razz:no masz ....a co sie u was takie międzynarodowe towarzycho rozbija...wczoraj //nie TEN// Niemiec dzisiaj Czech .....kiedy wkraczają rosjanie:crazyeye:no weź że zrób z nimi porządek ...jak można tak zaniedbywać dogo:shake: ... a no widzisz... ciężko być gwiazdą... goscie, goście- kawa schodzi w ilościach hurtowych i jeszcze na kompka nie idzie siąść... już zamknęłam sklep- nie ma mnie dla nikogo- ZAKUPY ROBIĆ ON-LINE :diabloti::diabloti::diabloti: :razz:no i co z tymi blatami:cool3: nie kcieli mi takich dać- powiedzieli że już je ktos ma... ale ja wiem kto :knuje: pójde w nocy i mu buchne!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):fujjj... !!!! ten smalec Twojej teściowej... wogóle tak czytam te Wasze narzekania- to wszystkie macie te teściowe jakieś lipne... ze wszystkich których znam- tylko mój Pawcio ma SUPER TEŚCIOWĄ!!! :eviltong: :razz:no masz ....a co sie u was takie międzynarodowe towarzycho rozbija...wczoraj //nie TEN// Niemiec dzisiaj Czech .....kiedy wkraczają rosjanie:crazyeye:no weź że zrób z nimi porządek ...jak można tak zaniedbywać dogo:shake: ... a no widzisz... ciężko być gwiazdą... goscie, goście- kawa schodzi w ilościach hurtowych i jeszcze na kompka nie idzie siąść... już zamknęłam sklep- nie ma mnie dla nikogo- ZAKUPY ROBIĆ ON-LINE :diabloti::diabloti::diabloti: :razz:no i co z tymi blatami:cool3: nie kcieli mi takich dać- powiedzieli że już je ktos ma... ale ja wiem kto :knuje: pójde w nocy i mu buchne!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój Cezarek tez ma extra teściową :loveu:tylko Ja tak kijowo trafiłam:angryy:... weź no pogoń towarzystwo bo to nieładnie okupywać komuś kompa w godzinach pracy;) Blaty fajne były ...przynajmniej łatwo zapamiętać;) Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witaj wspólniczko :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... ekstra :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... :loveu::loveu::loveu::loveu:śliczny .....i jakie ma owłosione nóżki;) Quote
basienka22 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Napisał clockwork ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... Madziu naprawde śliczny!Tylko przez przypadek nieprzynieście go do nas bo mój królik go wszama:evil_lol: :evil_lol: Albo Wiki pomyli się i zje mu nuszkę:eating: !!Pozdrawiamy Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):ahhhh!!! zapomniałam Wam sie pochwalić- sprawiliśmy sobie pajączka... jest taki chochany... nosimy go na rączkach... Jak żywy! :crazyeye: Quote
Recommended Posts