Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Medorowa']I jak wrażenia:diabloti::diabloti::evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:za nie nie zapłacisz kartą Master Card;)[/FONT] Witaj Ty mła niedziewico:loveu: [FONT=Arial]:roll:przeczytałam NIEDŹWIEDZICO :roflt:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:przeczytałam NIEDŹWIEDZICO :roflt:[/FONT] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 czesc i czolem zacyferkowano Klockowo hihihihihihihiihihihihihihihihihihih Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Medorowa']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Arial]no i co ....tera pojade do Klocusiowej i Ona mnie powie ....Mów MI Misiu a wszystko przez to że Ozzy mi zalizał okulary [/FONT] Quote
clockwork Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]licze i licze i doliczyc sie nie moge...:roll: ida tera na rehabilitejszyn.:placz: Ala jutro fryzjer ;) przybądź wcześniej... policzysz troche :diabloti: no to pa....[/FONT][FONT=Arial]:Rose:[/FONT] [FONT=Arial] podpisano: niedźwiedzica :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]licze i licze i doliczyc sie nie moge...:roll: ida tera na rehabilitejszyn.:placz: Ala jutro fryzjer ;) przybądź wcześniej... policzysz troche :diabloti: no to pa....[/FONT][FONT=Arial]:Rose:[/FONT] [FONT=Arial] podpisano: niedźwiedzica :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Mogesz na mnie liczyć ...:hmmmm: nie ma innego słowa .....:hmmmm: po:razz:legać też mi nie pasuje ....ja bede liczyc a TY .......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:klikać ...:evil_lol::evil_lol: pamintom pamintom ...przybedę busikiem ;) Nie ić na rehabilitejszyn ....połóż się przed TP.SA tysz zimno :razz::razz: NO to Pa :Rose: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:Niedźwiedzico :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: :loveu: Klocuś nie wygląda na 100% zadowolonego psiaka że musiał wstać z wyrka...pewnie leżał sobie ładnie pod kołderką i było mu ciepełko w dupala a wyszedł i pozostało mu tego samego pupala posadzić na zimnych kafelkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]doberek wieczorek moje wy kochane... melduje sie że żyje... i nawet nie macie seledynowego pojęcia co ja teraz ide robić :razz::razz: liczyć :grins: [/FONT] :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]doberek wieczorek moje wy kochane... melduje sie że żyje... i nawet nie macie seledynowego pojęcia co ja teraz ide robić :razz::razz: liczyć :grins: [/FONT] :placz::placz::placz: [FONT=Arial]:shake:w życiu bym się nie domyśliła co Ty teraz będziesz robić ;)....:grins: ale popaszczaj jaka satysfakcja będzie jak to wszystko skończysz :multi::multi::multi: a ile radochy ;) [/FONT][FONT=Arial]nie ślimtaj :calus: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Brrryyy wieczór :lol::lol: liczysz i liczysz a nas zima zastała :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]skończyłam podliczanie towaru fakturowanego :bigcool::bigcool: jutro liczenie towaru komisowego :shock::shock: a potem wyliczenie roku :razz::razz: sprawdzenie sprzedaż z xięgowością.... :mdleje: czyli za jakies tydzień wróce do was...:placz::placz: a tera ide spać... bo już NAWET CYFEREK nie widze ... niech ktoś mi wspomni o jakimś[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial] NUMERKU :mad::diabloti: no to pa.... alem se z Wami poklikała... ulalala :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a tera ide spać... bo już NAWET CYFEREK nie widze ... niech ktoś mi wspomni o jakimś[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial] NUMERKU :mad:[/FONT] a moze sie okazac ze TEN NUMEREK bedzie szczesliwy:diabloti: Quote
clockwork Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='lolka75']a moze sie okazac ze TEN NUMEREK bedzie szczesliwy:diabloti: [FONT=Arial]:eviltong::eviltong: no tak.... zupełnie wypadło mi z głowy że ja juz nie dziewica i moge :cool1: wczoraj miałam 1405 postów... dziś mam 1400 :hmmmm: okradziono mnie... żądam wskazania i ukarania winnego :diabloti: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:eviltong::eviltong: no tak.... zupełnie wypadło mi z głowy że ja juz nie dziewica i moge :cool1:[/FONT] no tak:diabloti:..teraz juz mozna ile wlezie (ups:oops:)...tyle ze po bozemu:cool3: to znaczy "od tylu" bo blizej krzyza:diabloti: Quote
clockwork Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='lolka75']no tak:diabloti:..teraz juz mozna ile wlezie (ups:oops:)...tyle ze po bozemu:cool3: to znaczy "od tylu" bo blizej krzyza:diabloti: [FONT=Arial]kiedy my bez ślubu są... i to już nie po bożemu.... :diabloti: ale jak bliżej krzyża to skoczymy do kościoła :evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skończyłam podliczanie towaru fakturowanego :bigcool::bigcool: [/FONT][FONT=Arial]:klacz:[/FONT] [FONT=Arial]jutro liczenie towaru komisowego :shock::shock: a potem wyliczenie roku :razz: sprawdzenie sprzedaż z xięgowością.... :mdleje: czyli za jakies tydzień wróce do was...:placz::placz: :glaszcze: ...wrócisz z fanfarami [/FONT][FONT=Arial]:bigcool:[/FONT][FONT=Arial]:bigcool:[/FONT] [FONT=Arial] a tera ide spać... bo już NAWET CYFEREK nie widze ... niech ktoś mi wspomni o jakimś[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial] NUMERKU :mad::diabloti: :hmmmm: numerek powiadasz :razz: no to pa.... no to pa ... alem se z Wami poklikała... ulalala :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]miszczyni klikania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:eviltong::eviltong: no tak.... zupełnie wypadło mi z głowy że ja juz nie dziewica i moge :cool1: uważaj nie tak głośno...bo Cie zbanują :razz::evil_lol: wczoraj miałam 1405 postów... dziś mam 1400 :hmmmm: okradziono mnie... żądam wskazania i ukarania winnego :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: mus zobaczyć ile ja mam .....ciekawe na co komu nasze posty :razz:[/FONT]:razz: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kiedy my bez ślubu są... i to już nie po bożemu.... :diabloti: ale jak bliżej krzyża to skoczymy do kościoła :evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:...na cmentarzu ;)... mam 4696 postów zapisalam se żeby nie zapomniec ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='lolka75']no tak:diabloti:..teraz juz mozna ile wlezie (ups:oops:)...tyle ze po bozemu:cool3: to znaczy "od tylu" bo blizej krzyza:diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ile wlezie :hmmmm:......nie żebym była ciekawa :oops::oops:ale czasem dobrze wiedzieć ;):evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]uważaj nie tak głośno...bo Cie zbanują :razz::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ale że co... jak jestem już niedźwiedzicą to nie moge być na dogo?? :hmmmm: :ban::shock: dobra... ogarnęłam pełny zlew garów... i ide spać... swoją drogą.... cały dzień nas nie ma... nie wiem skąd sie tyle garów bierze..... ma ktoś do nasz klucz?? :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale że co... jak jestem już niedźwiedzicą to nie moge być na dogo?? :hmmmm: :ban::shock: nooooo tera tak bedzie :evil_lol: dobra... ogarnęłam pełny zlew garów... i ide spać... swoją drogą.... cały dzień nas nie ma... nie wiem skąd sie tyle garów bierze..... ma ktoś do nasz klucz?? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:...na mnie nie paczaj :shake:.......ja też myłam swoje ...też nie wiem jak sie to stało pół dnia przespałam a tu stado garów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ide spać bo Qba mnie z wyra wywołal ze mi ktos klika na GG :razz:;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 współczuję niedźwiedzico :evil_lol: tylko uważaj, żebyś się nie przeliczyła :shake: Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]:grins: Berek ...przyjszłam z Misiem :razz::razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts