Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] (usiadłam na gałke biegów:roll:- już nie jestem dziewicą:placz::placz:) [/FONT]

:mdleje::mdleje::evil_lol:
My jutro już sobie założymy zimówki... bo na drogach biało i strach:roll:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] wsiadaliśmy (usiadłam na gałke biegów:roll:- już nie jestem dziewicą:placz::placz:)
[/FONT]

[FONT=Arial]:sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::sweetCyb::sweetCyb:nareszcie ........[/FONT]

[FONT=Arial]cza to opić :drink1:[/FONT]

[FONT=Arial]
opon nadal nie zamówiłam.. ślizgam sie po ulicach jak diobli :mdleje:

poka :razz::razz:jak się diobli ślizgają ;)
:hmmmm: myślisz że długo tak potrzyma ta pogoda :razz::razz:

no to pa!!!
[/FONT]

[FONT=Arial]no to pa.....[/FONT]

Posted

[quote name='AlKil']Minął co prawda rok, a nie cztery, ale mimo wszystko zaglądam!
no i trafiłam na opijanie utraty dziewictwa!!!
:beerchug::cunao::beerchug:

[FONT=Arial]to co pijemy za te utrate dziewictwa czy za odwiedzinki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:knajpa:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to co pijemy za te utrate dziewictwa czy za odwiedzinki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:knajpa:

No nie wypada mi pić za swoje własne odwiedziny, czcze dziewictwo, a raczej jego brak!!!
:drinking::laola::drink1:

Posted

Klockowa,
no szczerze gratuluję. Mam przyjaciółkę, która się dosyć późno "wzięła do roboty" w tej kwestii (bo tak chyba 22 lata miała), ale Ty mnie dzisiaj, Moja Droga, rozbawiłaś bardzo ;) ;) ;)

Posted

[quote name='AlKil']No nie wypada mi pić za swoje własne odwiedziny, czcze dziewictwo, a raczej jego brak!!!
:drinking::laola::drink1:

[quote name='Wilejkaros']Klockowa,
no szczerze gratuluję. Mam przyjaciółkę, która się dosyć późno "wzięła do roboty" w tej kwestii (bo tak chyba 22 lata miała), ale Ty mnie dzisiaj, Moja Droga, rozbawiłaś bardzo ;) ;) ;)

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...jedna mała......:hmmmm: rzecz.....a ile radości :cool2:
:sweetCyb::B-fly::B-fly::Cool!::Cool!:........................:knajpa::knajpa:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]bardzo śmieszne... bardzo...:roll: nie mam błonki.... i co ja tera powiem mojemu przyszłemu :placz::placz::placz:

spadam liczyć

całuje was moje wy :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bardzo śmieszne... bardzo...:roll: nie mam błonki.... i co ja tera powiem mojemu przyszłemu :placz::placz::placz:

spadam liczyć

[/FONT]
kobieto! Ty sie nie martw! Ty sie ciesz! A co on - w ciemno bedzie inwestowal?
Jessu - z tego liczenia to Ci leb spuchnie! Ja Ci wspolczuje, tym bardzij ze zem " kretyn" matematyczny!

Posted

Napisał clockwork
[FONT=Arial] (usiadłam na gałke biegów:roll:- już nie jestem dziewicą:placz::placz:)

Chyba Orleańska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,ale tez się napiję z tej okazji:megagrin::megagrin::shiny::drinka::chlup::knajpa:
w końcu w miłym towarzystwie :lol::lol::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']kobieto! Ty sie nie martw! Ty sie ciesz! A co on - w ciemno bedzie inwestowal?
Jessu - z tego liczenia to Ci leb spuchnie! Ja Ci wspolczuje, tym bardzij ze zem " kretyn" matematyczny!

[FONT=Arial]ja też ... dlatego sie tak męcze :evil_lol::evil_lol: lata już nie te... w szkole byłam bbaaardzo dobra z rachunkowości... ale tera już skleroza, nimiec/alzhaimer :roll::oops:

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bardzo śmieszne... bardzo...:roll: nie mam błonki.... i co ja tera powiem mojemu przyszłemu :placz::placz::placz:

spadam liczyć

[/FONT]

Miałam ci jabłonkę, gruszę śliwę ...

Posted

spadam liczyć

[/FONT]
[FONT=Arial]
:glaszcze: nie martw się :calus: .....przeca tam za winklem masz zakład krawiecki :razz::razz:....zacerują i będziesz jak funkel nówka nie smigana ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:glaszcze: nie martw się :calus: .....przeca tam za winklem masz zakład krawiecki :razz::razz:....zacerują i będziesz jak funkel nówka nie smigana ;)
[/FONT]je, jaka perwersja - Alu!

Posted

[FONT=Arial]na dziś dość... :mdleje: przed oczami mam ino cyferki
5 2 4 7 4 9 0 1 2 6 4 6 6 6 :mdleje:

ide spaś..... kiedy ja z wami poklikam :placz::placz:

księgowa pilnie poszukiwana :scream_3:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]na dziś dość... :mdleje: przed oczami mam ino cyferki
5 2 4 7 4 9 0 1 2 6 4 6 6 6 :mdleje:

ide spaś..... kiedy ja z wami poklikam :placz::placz:

księgowa pilnie poszukiwana :scream_3:
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:poka oka .....czy masz cyferki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]O dzięki CI dzięki :Rose: za spełnienie mej prośby :mdleje:

http://images32.fotosik.pl/95/49eec6417ab34b92.jpg

;)..naj podobje sie mnie to , że nie mają przecinków ;):evil_lol::evil_lol:
ale naj jest ;) 666

Teraz to już z góreczki ....jeszcze z tydzień i po bólu :calus:

A tak wogóle to Dzień Doberek :hand:
....ostrzegam jednak :roll:, ze ZIMNO :placz::placz::placz: u mnie 10 na minusie :shake:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]bereczek!!!!:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]

[quote name='Paula_']Witaj jabłonko w nowym roku :multi:

Widziałam foty, ta mi się naj podoba :loveu: http://images32.fotosik.pl/93/8ba16ec514bb094d.jpg

Mało Ci ich na dogo? :evil_lol: ;)

[FONT=Arial]aaaa i te z dogo to takie dobre duszyczki... za free mi bedą to robić :multi::multi::cool1:
cześć Paula:loveu:
[/FONT]
[quote name='malawaszka']o rany biedna Ty :shake: perwnie teraz śpisz i śnią Ci się cyferki :shake:
[FONT=Arial]a chyba nawet sie mi nie śniły... nie pamiętam...padłam jak niemowle;) za to jak zadzwonił bodzik pierwsze co zobaczyłam to 3 cyfry 7 4 0 :mdleje: dziś robote biore do pracy.... nie ma mnie on line :placz:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]O dzięki CI dzięki :Rose: za spełnienie mej prośby :mdleje:

http://images32.fotosik.pl/95/49eec6417ab34b92.jpg

;)..naj podobje sie mnie to , że nie mają przecinków ;):evil_lol:
ale naj jest ;) 666

Teraz to już z góreczki ....jeszcze z tydzień i po bólu :calus:

A tak wogóle to Dzień Doberek :hand:
....ostrzegam jednak :roll:, ze ZIMNO :placz: u mnie 10 na minusie :shake:
[/FONT]
[FONT=Arial]jestem wstanięta... zara brykam do arbajtu :multi::roll:

Klocuś też już wstał i poszedł do Agi... wstająć przytargał ze sobą kołdre prawie do przedpokuju :mdleje:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Cześć Klocusie! Widzialam twoje przepracowane ślipka :shake: Ciężka sprawa a jak te cyferki się nie wymeldują z twoich okóf to co bedzie. Zostaw ty kobieto te liczby i wracaj do zywych :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] (usiadłam na gałke biegów:roll:- już nie jestem dziewicą:placz::placz:)
[/FONT]
I jak wrażenia:diabloti::diabloti::evil_lol:

Witaj Ty mła niedziewico:loveu: