Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:kurde.....popił czy się przejadł :hmmmm:
Klocuś :razz:...cioteczka chce bezpawiowego liza więc nie choruj chłopak :cool1:
A ja poproszę nieśmiało o fotki ze psacerku :grins:
[/FONT]
[FONT=Arial]to ino paw... jutro bedzie p(ta)sia grypa bo nażarł sie śniega aż piszczoł :mad::mad: na spacerku szatan nie pies.... qpska nie umioł wydalić bo wczorej żarł kości... 666 podchodów robił i ni huhu....

jakie fotki :roll:
[/FONT]

[quote name='apple']Popił popatrz tylko jaki kacyk :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/134/0b851a090c44e347.jpg
A tak poza tym witam w nowym roku Klocusie:loveu:
[FONT=Arial]żodyn kac.... ino 3 piwa my wypili.. po jednym- Kloc nie chcioł to Pawcio wciągnął 2 :grins:

jaaa.. i oby tyn nowy był lepszy od tego parszywego starego :loveu:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]okej... przerabiam fotki...

niestety długa droga przed nami zanim zaczną wychodzić jak powinny :oops::roll:

ale nie po to cykaliśmy żeby ich tu nie zamieścić.... większość poleciała do kosza ...
przyznaje racje Pysi- czorne psy to dzieło szatana chyba....
[/FONT][FONT=Arial]:oops:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:

[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']

Witanko Madziu!:multi:

Serwujesz może mineralną dzisiaj?:razz:
Jak tak to ja poprosze:shake:

[FONT=Arial]ni mam mineralki... mam kran-kole ... a Ty co?? masz kaca?? :razz::razz:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:jakie by nie były to ważne ze są ...a trening czyni mistrza ;)i do tego dojdziecie :multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Arial]pewnie że tak... KIEDYŚ :roll: rozkminimy aparata :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]pewnie że tak... KIEDYŚ :roll: rozkminimy aparata :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]to jak :razz::razz:zamiana na psy czy aparaty :grins:[/FONT]

Posted

Coz za ladna parka - Pan Pies czarny z czerwona obrozka, Pan Pawcio - w czerwonych gatkach i czarnej kurtce! bardzo fajnie to wyglada! Klockowa! Cudnego roku! I obym sie ciebie nie bajala!!!

Posted

[quote name='sota36']Coz za ladna parka - Pan Pies czarny z czerwona obrozka, Pan Pawcio - w czerwonych gatkach i czarnej kurtce! bardzo fajnie to wyglada! Klockowa! Cudnego roku! I obym sie ciebie nie bajala!!!

[FONT=Arial]czy ty tu Jolanto Pawcia nie podrywasz :razz::razz:;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy ty tu Jolanto Pawcia nie podrywasz :razz::razz:;)[/FONT]ciiii, sie wyda, i jeszcze mi Kolckowa da za swoje ( tu winno byc takie ladne slowko uzyte, okreslajace co mi zrobi Madzia, ale nie bede brzydko mowila z Nowym Rokiem!)!!!! A co do Pana Pwacia - hmmm - to niczego se.... Jesu - on mi wpie.... uderzy mnie!

Posted

[quote name='sota36']ciiii, sie wyda, i jeszcze mi Kolckowa da za swoje ( tu winno byc takie ladne slowko uzyte, okreslajace co mi zrobi Madzia, ale nie bede brzydko mowila z Nowym Rokiem!)!!!!

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:chcialaś powiedzieć że Ci w******* spuści :grins: :razz::razz:

[/FONT]

[FONT=Arial]Na wsteczu są FOTY :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:chcialaś powiedzieć że Ci w******* spuści :grins: :razz::razz:

[/FONT]

[FONT=Arial]Na wsteczu są FOTY :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT]

nooooooooooo , powiedzialam "jentligentnie"!

Posted

hej wszystkim dogomaniaczkom :loveu:- w nowym roku wszystkiego co najlepsze, duzo radości i jak najmniej zmartwień:evil_lol::evil_lol:
tego wam życzą Iza i Leon

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://images29.fotosik.pl/133/c955cd142ee7d16f.jpg :cool2:

ej no nie narzekaj :razz::razz: w tak extremalnym połaczeniu czerń biel na początek to foty są jak dla mła extra;)
[/FONT]

:oops::oops:

[quote name='sota36']Coz za ladna parka - Pan Pies czarny z czerwona obrozka, Pan Pawcio - w czerwonych gatkach i czarnej kurtce! bardzo fajnie to wyglada! Klockowa! Cudnego roku! I obym sie ciebie nie bajala!!!

[FONT=Arial]a jo była w czerwonych buciorach :evil_lol::evil_lol:

wszyskiego dobrego i.... żebyś sie mie nie boła... jo małe nieszkodliwe dziewcze :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']ciiii, sie wyda, i jeszcze mi Kolckowa da za swoje ( tu winno byc takie ladne slowko uzyte, okreslajace co mi zrobi Madzia, ale nie bede brzydko mowila z Nowym Rokiem!)!!!! A co do Pana Pwacia - hmmm - to niczego se.... Jesu - on mi wpie.... uderzy mnie!
[FONT=Arial] gupio ty moja kochana... chcesz go?? ich obu?? :razz::razz::diabloti:[/FONT]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]Na wsteczu są FOTY :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]no som... zagadałyście :mad::diabloti:[/FONT]

[quote name='ice_t']hej wszystkim dogomaniaczkom :loveu:- w nowym roku wszystkiego co najlepsze, duzo radości i jak najmniej zmartwień:evil_lol::evil_lol:
tego wam życzą Iza i Leon

[FONT=Arial]dżizus krajst... nie krzycz dziołcha....

i podziękowali i z wzajemnością :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:oops::oops:

[FONT=Arial]a jo była w czerwonych buciorach :evil_lol::evil_lol:

wszyskiego dobrego i.... żebyś sie mie nie boła... jo małe nieszkodliwe dziewcze :cool1:
[/FONT]dawaj te czerwone szczewiki! Dawak fota!

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] gupio ty moja kochana... chcesz go?? ich obu?? :razz::razz::diabloti:[/FONT]

dawaj!!!!! A duzo jedza????

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] gupio ty moja kochana... chcesz go?? ich obu?? :razz::razz::diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]uno momento :razz::razz::razz:.....Klocusia ja mam obiecanego .....to co teraz tak dzielisz hurtem :cool1:

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Cześć Klocusiowa :multi::multi: :loveu:

Tyle zdjęć na nowy rok to bardzo dobrze wróży...mam nadzieję że cały rok będzie taki obfity :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]
[FONT=Georgia]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu::loveu::loveu:[/FONT]