clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:kurde.....popił czy się przejadł :hmmmm: Klocuś :razz:...cioteczka chce bezpawiowego liza więc nie choruj chłopak :cool1: A ja poproszę nieśmiało o fotki ze psacerku :grins:[/FONT] [FONT=Arial]to ino paw... jutro bedzie p(ta)sia grypa bo nażarł sie śniega aż piszczoł :mad::mad: na spacerku szatan nie pies.... qpska nie umioł wydalić bo wczorej żarł kości... 666 podchodów robił i ni huhu.... jakie fotki :roll:[/FONT] [quote name='apple']Popił popatrz tylko jaki kacyk :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/134/0b851a090c44e347.jpg A tak poza tym witam w nowym roku Klocusie:loveu: [FONT=Arial]żodyn kac.... ino 3 piwa my wypili.. po jednym- Kloc nie chcioł to Pawcio wciągnął 2 :grins: jaaa.. i oby tyn nowy był lepszy od tego parszywego starego :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]okej... przerabiam fotki... niestety długa droga przed nami zanim zaczną wychodzić jak powinny :oops::roll: ale nie po to cykaliśmy żeby ich tu nie zamieścić.... większość poleciała do kosza ... przyznaje racje Pysi- czorne psy to dzieło szatana chyba.... [/FONT][FONT=Arial]:oops:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] Quote
emdziolek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witanko Madziu!:multi: Serwujesz może mineralną dzisiaj?:razz: Jak tak to ja poprosze:shake: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:razz:jakie by nie były to ważne ze są ...a trening czyni mistrza ;)i do tego dojdziecie :multi::multi::multi: to fajniste :loveu: [/FONT][FONT=Arial]http://images32.fotosik.pl/93/8ba16ec514bb094d.jpg[/FONT] [FONT=Arial] i co że niby to już wszystko :hmmmm: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='emdziolek']Witanko Madziu!:multi: Serwujesz może mineralną dzisiaj?:razz: Jak tak to ja poprosze:shake: [FONT=Arial]ni mam mineralki... mam kran-kole ... a Ty co?? masz kaca?? :razz::razz:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:jakie by nie były to ważne ze są ...a trening czyni mistrza ;)i do tego dojdziecie :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]pewnie że tak... KIEDYŚ :roll: rozkminimy aparata :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]pewnie że tak... KIEDYŚ :roll: rozkminimy aparata :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]to jak :razz::razz:zamiana na psy czy aparaty :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]http://images29.fotosik.pl/133/c955cd142ee7d16f.jpg :cool2: ej no nie narzekaj :razz::razz: w tak extremalnym połaczeniu czerń biel na początek to foty są jak dla mła extra;)[/FONT] Quote
sota36 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Coz za ladna parka - Pan Pies czarny z czerwona obrozka, Pan Pawcio - w czerwonych gatkach i czarnej kurtce! bardzo fajnie to wyglada! Klockowa! Cudnego roku! I obym sie ciebie nie bajala!!! Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='sota36']Coz za ladna parka - Pan Pies czarny z czerwona obrozka, Pan Pawcio - w czerwonych gatkach i czarnej kurtce! bardzo fajnie to wyglada! Klockowa! Cudnego roku! I obym sie ciebie nie bajala!!! [FONT=Arial]czy ty tu Jolanto Pawcia nie podrywasz :razz::razz:;)[/FONT] Quote
sota36 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy ty tu Jolanto Pawcia nie podrywasz :razz::razz:;)[/FONT]ciiii, sie wyda, i jeszcze mi Kolckowa da za swoje ( tu winno byc takie ladne slowko uzyte, okreslajace co mi zrobi Madzia, ale nie bede brzydko mowila z Nowym Rokiem!)!!!! A co do Pana Pwacia - hmmm - to niczego se.... Jesu - on mi wpie.... uderzy mnie! Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='sota36']ciiii, sie wyda, i jeszcze mi Kolckowa da za swoje ( tu winno byc takie ladne slowko uzyte, okreslajace co mi zrobi Madzia, ale nie bede brzydko mowila z Nowym Rokiem!)!!!! [FONT=Arial]:razz::razz::razz:chcialaś powiedzieć że Ci w******* spuści :grins: :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial]Na wsteczu są FOTY :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
sota36 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:chcialaś powiedzieć że Ci w******* spuści :grins: :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial]Na wsteczu są FOTY :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT] nooooooooooo , powiedzialam "jentligentnie"! Quote
ice_t Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hej wszystkim dogomaniaczkom :loveu:- w nowym roku wszystkiego co najlepsze, duzo radości i jak najmniej zmartwień:evil_lol::evil_lol: tego wam życzą Iza i Leon Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://images29.fotosik.pl/133/c955cd142ee7d16f.jpg :cool2: ej no nie narzekaj :razz::razz: w tak extremalnym połaczeniu czerń biel na początek to foty są jak dla mła extra;)[/FONT] :oops::oops: [quote name='sota36']Coz za ladna parka - Pan Pies czarny z czerwona obrozka, Pan Pawcio - w czerwonych gatkach i czarnej kurtce! bardzo fajnie to wyglada! Klockowa! Cudnego roku! I obym sie ciebie nie bajala!!! [FONT=Arial]a jo była w czerwonych buciorach :evil_lol::evil_lol: wszyskiego dobrego i.... żebyś sie mie nie boła... jo małe nieszkodliwe dziewcze :cool1: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='sota36']ciiii, sie wyda, i jeszcze mi Kolckowa da za swoje ( tu winno byc takie ladne slowko uzyte, okreslajace co mi zrobi Madzia, ale nie bede brzydko mowila z Nowym Rokiem!)!!!! A co do Pana Pwacia - hmmm - to niczego se.... Jesu - on mi wpie.... uderzy mnie! [FONT=Arial] gupio ty moja kochana... chcesz go?? ich obu?? :razz::razz::diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]Na wsteczu są FOTY :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]no som... zagadałyście :mad::diabloti:[/FONT] [quote name='ice_t']hej wszystkim dogomaniaczkom :loveu:- w nowym roku wszystkiego co najlepsze, duzo radości i jak najmniej zmartwień:evil_lol::evil_lol: tego wam życzą Iza i Leon [FONT=Arial]dżizus krajst... nie krzycz dziołcha.... i podziękowali i z wzajemnością :loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]na razie ostatnie 10 i biore sie za obiada, potem musze siąść nad xięgowością :placz::placz: nienawidze... :angryy: [/FONT] Quote
sota36 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='clockwork']:oops::oops: [FONT=Arial]a jo była w czerwonych buciorach :evil_lol::evil_lol: wszyskiego dobrego i.... żebyś sie mie nie boła... jo małe nieszkodliwe dziewcze :cool1: [/FONT]dawaj te czerwone szczewiki! Dawak fota! [quote name='clockwork'][FONT=Arial] gupio ty moja kochana... chcesz go?? ich obu?? :razz::razz::diabloti:[/FONT] dawaj!!!!! A duzo jedza???? Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]kuniec........ na razie papa [/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:Madziu!!!!!!!!!.... To Klocuś ma tysz 160 cm wzrosta jako i MY:roll::oops::oops: http://images31.fotosik.pl/93/9af048bfdb58f2a8.jpg i nie stydaj bo foty są oki :p[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]wow.....jaka mordeczka i kiełki:loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/133/49fc65e23c35003e.jpg gupecek:loveu: http://images34.fotosik.pl/93/edcd52a64a437d45.jpg i ffcale nie zagadały :oops::oops::oops:fotek;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] gupio ty moja kochana... chcesz go?? ich obu?? :razz::razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]uno momento :razz::razz::razz:.....Klocusia ja mam obiecanego .....to co teraz tak dzielisz hurtem :cool1: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Klocusiowa :multi::multi: :loveu: Tyle zdjęć na nowy rok to bardzo dobrze wróży...mam nadzieję że cały rok będzie taki obfity :loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Georgia]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts